Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mecy_Lacee #112701 üzenetére
Pockot keres és mivel már cius van, így nem téli árban. 50-10=40db-ot.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
morcosharcos
senior tag
Poco az egy telefon, asszem a Xiaomi gyártja. Nekem olyan van, nem annyira szörnyű teló.
Hopp, az 50-10 db-ot azt nem tom értelmezni viszont[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
tserrof77
őstag
polc? pocok? Poco (telefon) bááármi
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-
cidalain
veterán
válasz homerhamm #112698 üzenetére
Vajon mit akar venni a pocos?
Gondoltam polcot. De abból nem nagyon szoktál venni 50-et. De tegyük fel hogy elirta és nem 50-10 db, hanem csak 5-10 db. Na annyit sem valószínű. És vajon mennyi a teli ára a pocnak?Lehetséges verzióim:
polcot, pockot, pöcköt, pöcsöt>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz homerhamm #112710 üzenetére
De írta, hogy nem telit akar. Ha nem teli akkor üres. Ha üres, akkor az nem szaporít
Albérlet:
Enyém a kéró, én mondom meg mi lesz. Ha nem akarok ott ááálatot akkor nem akarok. Ha nem tetszik keresel mást.
Vagy veszel sajátot, leszarom.
A széthugyozott szőnyeget egyébként cserélné, meg a szétkapargatott tapétát, bútort?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tserrof77
őstag
válasz morcosharcos #112718 üzenetére
Milyen pasi vagy már?? Nekünk csak alap színek léteznek. Fehér, sárga, piros, kék, ződ, fekete. Esetleg a barna.
Az ilyen árnyalatos, meg fantázianevű színek csak a csajoknál léteznek
szerk: Amúgy, köszi, jól jött a hárombetűs szín kedvenc beszólásomhoz
[ Szerkesztve ]
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-
-
Top cat
addikt
válasz cidalain #112709 üzenetére
Szerintem ezt keres.
Furán írja a 40-et. (50-10 db)
-
koko52
nagyúr
válasz fatpingvin #112706 üzenetére
Van pár albim kiadva. Én is tiltom. Az ok: mindegy milyen tiszta, mert mindegyik büdös. Ezen semmilyen fürdetés nem segít. Nekem is van kutyám, kint az udvaron. Ahol kutya/macska/teknős/hörcsög ... van ott a lakás bútorzata, falak beveszik a szagot. A lakó nem érzi, mert megszokta, de én bárhol voltam eddig, azonnal megéreztem. Azt is ha nem bagóznak benn, csak van egy bagós aki kijár. Mert ő is bűzlik...
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
Ez nagyon jó, már gondolkodtam ilyenen:
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
válasz Trailblazer #112730 üzenetére
Vagy inkább csak nyomkodnak össze-vissza.
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
így van
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koko52
nagyúr
Az igen, rühellem én is. Ezért nálam is előnyt élvez aki tud köszönni és értelmesen érdeklődni. És fordítva is igaz, mert vettem már úgy Legót, hogy csak az X-edik érdeklődő voltam, csak nem a lenti képen látható gombbal érdeklődtem. Ezt meg is említette az eladó és enyém lett a termék.
Amúgy erre a gombra a válaszom a like jel. Ennyit ér az ilyen. 10/9 nincs is folytatása.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #112734 üzenetére
Nem társalgok, de egy köszönés + rövid konkrétumok férjen már bele!
-
koko52
nagyúr
-
-
blp85
aktív tag
Nálam az "Ez még megvan" kérdés nem igazán releváns, én is küldtem már véletlenül ilyen kérdést, amikor csak megnéztem valamit vagy görgettem, igaz aztán a köszönés és bocsi ez véletlen volt ment. Ahogy én látom, ha valakit komolyan érdekel a cucc, az köszön és pörgősen kommunikál (döntő többségben az ilyenből lesz üzlet).
Pont a héten adtam el egy Duplo házat, aki elvitte az vasárnap írt, gyorsan leegyeztettük és hétfőn el is vitte a meghirdetett áron (a hirdetést szombaton adtam fel).Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
KROK640
nagyúr
válasz koko52 #112733 üzenetére
Egyébként ebbe az "ez még megvan"ba simán belerakhatnának egy "jónapot"ot vagy valamit. Bár így könnyű kiszűrni a gombákat.
Na a LIKE jel még amitől hülyét tudok kapni. Felteszek egy eldöntendő, de néha kiegészítendő kérdést, és a másik oldalról jön a LIKE jel.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
morcosharcos
senior tag
válasz davenport #112742 üzenetére
Itt viszont azt a kockázatot futod, hogy szándékosan átbasznak időnként. fb marketen max hülyeségből, ha ilyen PC-s cuccokról van szó, de itt sajnos az emberek zömé ért is hozzá valamennyire
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
KROK640
nagyúr
válasz davenport #112742 üzenetére
Régen volt a jó :
El kellett sétálni, megvenni a (Hajdú)Apró újságot. Kivágni a hirdetési cetlit, kitölteni. Ezután bedobni a szerkesztőségi postaládába. Ez már eleve egy nagyon komoly előszűrés volt, de ezután :
Jött a korrektor és a feldolgozás, néha itt is tudtak vad dolgok születni, de leginkább csak szakdolgok paramétereiben (pl 366-os Celeron 128GB RAMal meg 10MB-os HDDvel) .
Ezután megjelent az újságban, de ott ugye nem lehett ráírni a másikra, hanem az ott megadott telefonszám alapján lehetett érdeklődni a kedves hirdetőnél, hogy megvan-e a cucc, és mik a részletek. Unatkozok és ráírok sem működött, mert a telefonálgatás is pénzbe volt.
Mert ma már sok gyökérnek van korlátlan beszélgetése (főleg ők az ilyen call gayek, hogy csak telefonon kommunikál) és felhív, és 40 percen át reszeli a szart, mert ő neki ingyen van, ráér, unatkozik.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
cidalain
veterán
válasz KROK640 #112747 üzenetére
az rosszabb, ha ilyen szarreszelővel munkakapcsolatban vagy. meg kell hallgatni, de amit 5 perc alatt le lehetne tudni, az már 30 perce tart, és te megpróbálod rövidre zárni, két percenként megköszönöd, elmondod, hogy hát akkor ezt meg is beszéltük, szia, és ilyenkor új erőre kapva újra berántja a gépszíj, elmondja ugyanazt, hangsúlyozván, hogy ez mennyire fontos projekt, majd még egyszer, csak más szavakkal, hogy biztosan felfogjam, hogy ez mennyire kibaszottul fontos. de ugye én nem vagyok debil, tehát képes vagyok felfogni 34 másodperc alatt is, hogy ez lesz, az oda kell. ilyenkor szoktam kihangosítani, és csinálni tovább a dolgom, azt vagy oda tudok rá figyelni, vagy nem.
legrosszabb eset, ha irritáló a hangja pluszban. van hogy fel sem veszem, mert nincs kedvem hozzá. majd ha lesz visszahívom.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #112748 üzenetére
nem közvetlenül tartozik ide, de eszembe jutott:
a másik meg a telefonba kommentálós. ez-meg az a baja. elmondom 20 másodperc alatt, hogy idakattintassz, azt megnyitod, majd menü, izé bigyó, kipipálod, leokézod. majd jön a váááááárjááááá, nem megy az ilyen gyorsan, elnyomom a cigit, bemegyek épp a géphez, most kapcsolom be, már tölt... ...kicsit lassú a gépem... hihihi ... na gyerünkmár ... navégre. oké elindult ez a dög. na most akkor mivan? odakattintasz, megnyitod, menü, bigyó, pipa, oké. hovakattintsak? oda. odaaa? de nem lehet. ja még nem indítottam el.... hihihi ... oké. na odakattintottam. mijön ezután? menü, izé... vááááárjááááááá. milyen menü. sima menü bal felső sarok. jaaaaaa... hihihi... nem vagyok nagy informatikus. nem bakker az ovodás ecdl-en is megbuknál baszki. bigyó, kipipál. nem volt kipipálva! tudom azért pipáld ki. oké. ennyi? ennyi. most jó lesz? jó. irigylem akik így vágják ezt a témát. én nem magamat, amikor veled beszélek. gyááááá és ez 15 percben végig vonalban, 20mp helyett.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fatpingvin
addikt
válasz cidalain #112749 üzenetére
ezek a halálom. a mondat ami azonnal fel tud baszni az legelemibb kompetencia hiányának megmutatkozása után a "nem vagyok informatikus". főleg amelyik büszke rá vagy poénra veszi.
hát testvérem az úrban én sem vagyok informatikus, biológus vagyok csak nem vagyok egy lusta gci és megtanultam normálisan használni a munkaeszközeimet.
ez kb olyan mintha azt mondanád kifogásként hogy nem tudsz vezetni hogy nem vagy gépjárműmérnök.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest