- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #125346 üzenetére
Nem a képet akarom beilleszteni, hanem a "valószínű egy kép erről blabla" szöveges mondat mögé téve amit úgy generál a képről.
Ez nem egy sima bbcode [URL='http://fotóhelye']valószínű egy kép erről[/ URL]koby11h
Annyival kiegészítve, hogy a Rios készít indexképet róluk, ha ide fel van töltve és kb. egy hónapig tárolja, így ha a user kitörli közben akkor cumizhatja, mert a 800 pixeles indexkép megmarad, gondolom áttekinthetőségi okokból és átverések elkerülése miatt. Ezen bosszankodtam még két éve, nem is használom azóta ilyenekre ezt a fórumot. -
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #125153 üzenetére
Hát a moderátorok annak se fognak jobban örülni, ha a politika helyett nekiállok cigányozni. Szóval nem teszem.
Igazából politikának sincs értelme, mert tök mindegy egy kihalófélben lévő tech portál húszezredik off topikjában 10 ember mit nyávog egymásnak, semmi se lesz úgy.
De az sokat megmutat a jellemből a videóban, hogy a kapun kimenni és bemenni egyik se mert.
[link]
Nem véletlen, hogy ilyen helyeken családi házakat már 3 millióért is kapni, de láttam ami alatta is volt tök jó állapotban.
Itt egy kaput kapsz annyiért.Volt már linkelve egy másik verziója is régebben ahol még többen voltak egy udvaron és egymást kergették.
-
-
-
-
-
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #123294 üzenetére
És ez a húgy hol veszi be azt az energiát amivel egy egész házat kell fűteni, hűteni.
Nekem ilyen konnektorba dugós teleshopos fosnak tűnik ami valójában 300W-nál többet nem vesz fel, így meg persze, hogy költséghatékony.
A 4000W-ot elhiszem, mert a fűtős csaptelepek is picit nagyobbak csak és azokban 3000W-os a fűtőszál. Meg lehet oldani, bár ahhoz minőség is kell. És akkor ez most mivel jobb annál, mintha veszek egy 4000W-os Nordart radiátort ami 150-200k körüli összegbe kerül és mi is vagy 8 éve használjuk őket, szóval nem szeretnek tönkremenni.
Direkt azért ezt mondom, mert a 20 ezres olajradiátorokat se magára hagyni nem illik, se nem bírnak ki sokat. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Top cat #123294 üzenetére
A fűtőelemet kis mérete miatt magas hatékonyság, illetve minimális veszteség jellemzi, hiszen minél kisebb valami, annál kisebb a hőtehetetlensége. Ezen pozitív tulajdonságoknak köszönhetően a fűtőelem rendkívül gyorsan képes átadni a közegnek a hőmérsékletet, a közeg pedig a rendszerben található víznek.
Én úgy érzem, a fenti "képletből" kimaradt a hőleadó-felület... -
-
-
-
-
-
-
válasz
Top cat #121016 üzenetére
E-book, durván olcsón, mert nem tudta használni
De ha valakinek van Pocketbook Lux3 vagy 4 hibás e-bookja, az is jöhet, mert van egy töröttem. (Mondjuk már ehhez se drága a kijelző, csak az a nem érintős, ez meg gyárilag touch-os, érintő nélkül nem sok mindenre jó. Azaz pont arra, amire nekem kell : E-ink okos kijelzőnek
. Gyárilag Sunxi fut rajta...)
E-bookoknak btw brutál ára van.Ehhez ha lenne kijelző, ami érintős is, akkor menne sógornőnek, neki lenne rá igénye.
@Cs1csó : Mondjuk ja, csak ha mondom, hogy megvettem, hova utaljak, az azért na. (Számlaszámot se adott.)
-
-
koby11h
őstag
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Top cat #120669 üzenetére
így van, azért nem gondolom, hogy fizetésre várt volna. Inkább szerintem valami belinkelődés vagy ilyesmi lehet.
Adminja vagyok egy FB csoportnak, egy ideig a kutyát se érdekelte, mostanában meg napi 20-25 új csatlakozó van.
DE YT-n is van olyan videóm aminek több tízezres nézettsége van, más, szerintem érdekesebb és sokkal több munkával elkészült videómnak meg 100 van ... -
-
-
válasz
Top cat #120457 üzenetére
Nem, csak sokat és örömmel olvasok, feltételeztem ismeritek. "Felénk" a kifalusi/gyüttment a megnevezés arra aki nem sógór vagy koma a faluban. Kis faluban fél falu rokon, a másik fele koma. Még évtizedekkel később, ha haza utazok rám köszönnek olyanok akikről azt sem tudom honnan kellene ismernem őket, de pillanatokon belül felsorolnak fél tucat olyan rokont akiket ismerek és kérdezgetnek mi van velük.
BiP: Futottam már bele provincionális gondolkodásba, nem kell hozzá vidékre menni.
-
-
-
-
-
-
szebe
addikt
válasz
Top cat #118638 üzenetére
Sose értettem ezt a dolgot, mindig úgy voltam vele, hogy aki titkolja a rendszámot, annak valami takargatnivalója (haha, bocs...) van.
Ez akkor vicces kölönösen, ha mellette körbe van fotózva rendesen, jó minőségben, és a regisztrációs matrica olvasható belenagyítva.Vagy itt abban bíznak, hogy ha csak a helyszínen borulnak ki a csontvázak a szekrényből, akkor úgy lesz vele a vevő, hogy jó mostmár eljöttem akkor elviszem?
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #118522 üzenetére
Szerintem semmi baj sincs a megfogalmazással (legfeljebb tovább gondolta KROK640 írását). Az integrált IO shield/ backplate is előny (nem kallódik el), de az is nagy előny, hogy sokszor már nincs a hűtőknek egyedi hátlapja (így nem kallódik el az alaplap gyárija (csak a rögzítőfüles rész
).
"És egyre több olyan hűtő jön ki, ami szerencsére a gyári backplate-et használja, nem sajátot."
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #117150 üzenetére
Ja, nálunk is. hol egyenként, a kereszteződésekben, "megálló" helyeken a fa tövében meg tömegével.
Gondolom úgy van vele az okos, hogy így csak egy ezres.(vagy mennyi). Bele se gondol, hogy 5x ennyiért 20x annyit kapna.
Meg így ott az illúzió, hogy, ááá, én nem iszom, csak 1-2 feles naponta.#117151 Alusky : Mondjuk boltban én nem találkozom ilyennel, hogy kartonszámra veszik a kis kiszerelést.
Amúgy kajából van értelme a kis kiszerelésnek, ha kevés fogy, akkor nem romlik meg a fél rúd.
De azt látom, hogy sokan nagyon megtömött kocsikkal mennek. És az utcában is minden héten tele a 120literes kuka, amikor meg szelektív van, mellépakolva még csomó zsák.
(nálunk a 60as se telik meg 1 hét alatt. A 120-as szelektívet havonta viszik, az nekünk pont megtelik mindig) -
blp85
senior tag
válasz
Top cat #116958 üzenetére
Igen, írtam is, hogy 2010-es (nem egy űrtechnika, simán javítható/ cserélhető). Amúgy az a jó benne, hogy az ElektraBregenz, Beko, Grundig és még egy pár gép ugyanazt az alkatrészt használja, így javítható is. Illetve a régi mosógépek közül rengeteg a szénkefés, yt.-on is van egy szerelő, aki bemutatja, hogy mit és hogy kell(ene) csinálni.
Ugyanez igaz gőztisztítókra is, mivel ugyanaz a rezgőszivattyú van benne, mint a kávéfőzőkbe. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- SzoftverPremium.hu
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged