Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
azért annak jó nagy esélye van, hogy a PS3 topicban neked valaki x360-at ajánljon...
azon meg már meg sem lepődök, hogy a választási szempontok között
még véletlenül sem szerepel, hogy egész pontosan mik azok a játékok,
amikkel játszani szeretnél. Pedig úgy lehetne igazán rövidre zárni a kérdést.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gebriel
veterán
-
Z.m.Z
aktív tag
Én például azért vettem ps-t mert nem lehet másolni a játékokat és így újból elkezdtem játszani is. Amikor eladtam a ps2-t és írtam össze a játékokat amiket adtam hozzá,találtam olyat amit be se raktam a gépbe. Csak gyűlt és gyűlt és vettem meg írtam és azt se tudtam némelyikről hogy miről szól. Lehet hogy egy tök jó game lett volna de olyan gyorsan jöttek az újak hogy bele sem kezdtem egyikbe másikba. Most ha megveszem végigjátszom ha nem megy újból megpróbálom. És megint elkezdtem élvezni a játékot. De ha ezt is elkezdik chippelni valszeg eladom mert úgy sem fogom kibírni,hogy ne kezdjek bele újra a régi nótába. Ennyi.
-
tag.IV
csendes tag
Egy kérdés van, amit el kell döntened. Single Playerben akarsz játszani, vagy esetleg szeretnél-e multizni.
PS3:
+ BD filmek lejátszása
+ Nem hibásodik meg olyan gyakran
+ Gyönyörű maga a konzol
+ PlayStation Home
+ PlayStation Store
+ Nem kell fizetni a netes játékért...- Drágább, mint a Kekszbox
- Még soványabb játékkínálat, de ez biztos a következő félévben változni fog
- Nem lehet rá játékokat írni, tehát még nincs feltörve. (Vannak már játékok 4 ezer magyar forintért is)
- Esztétika: kicsit porosodik
- Valakinek hátrány, hogy nem rezeg a kontroller...(Biztos vannak még előnyei és hátrányai, de kapásból ennyi jött le.)
Kekszről nem tudok véleményt írni, azt tudom, hogy ott lehet warezolni, csak az azzal jár, hogy nem játszhatsz neten.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
na ok, csak tudod, minél jobban el tudod dönteni, hogy melyik gépre van több játék,
ami érdekel (megjelent, vagy majd megjelenő), annál kevesebbszer ér bosszúság,
mikor pont a másikra jön ki valami, amivel szívesen játszanál. nyilván ez elkerülhetetlen, kivéve, ha veszel mindkettőből egyet, vagy ha totálisan elhatárolódsz valamelyik gép játékkínálatától (én ezt próbálom megvalósítani a Wiivel, de még így is van vagy 5 játék,
ami marhára izgatja a fantáziám )[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
a box gyakori meghibásodása ne legyen szempont, ez már rég aktualitását vesztette.
a Sony supportot nem ismerem (nem is akarom megismerni),
de sok jót eddig nem hallottam azoktól, akiknek megadta magát a gépük,
többnyire arra panaszkodtak, hogy elhúzódott a javítás 1-2 hónapig.
x360-nál futár (UPS vagy DHL, már nem emlékszem) viszi el háztól a hibás gépet,
és hozza vissza megjavítva vagy cserélve. de az rég rossz, ha az ember eleve úgy indul neki, hogy melyiket lesz egyszerűbb/kényelmesebb javíttatni. Szóval inkább tételezzük fel, hogy
erre nem lesz szükség.a PS3 kontrollere már jóideje rezeg, bár azt nem tudom, hogy van-e még forgalomban
olyan kiszerelés, amihez a régi, rezgőmotor nélküli SIXAXIS kontroller jár.
Arra kell figyelni, hogy DualShock3 legyen a pakkban,
de úgy rémlik, hogy a legutóbbi 80 GB-os masinákhoz már mindenképpen ilyet kapsz.nekem van jó sok gépem, de időm lassan már annyi sem marad,
hogy eggyel tudjak játszani.he7edik:
és a platinumban jár hozzá Hell Coast póló, ha előrendelem?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
Féléves 40GB-os PS3-at már annyiért kapsz mint egy új xbox360 prémiumot.
Valós 1080p képet
HD hangot
ingyenes on-line lehetőséget
megbízhatóbb, halkabb működést
régió függetlenséget
a vinyót szabadon cserélheted nem kell nevetségesen drága áron specifikus HDD venned
(bármilyen 2,5" noti vinyót beletehetsz)
operációs rendszert telepíthetsz rá
az idei exclusív játék kínálat sokkal jobb mint a box-éÉgő szöveg a flém vázon
-
DM-Fan
nagyúr
Nem, de plusz 10 eFt-ból 160 GB-os vinyót raksz a megvett PS3-adba, aztán integethetsz az Xbox-nak. Nekem egy 250 GB-os WD vinyó van benne jelenleg, ami 15 eFt-omba fájt fél évvel ezelőtt. Azóta tárolok rajta kb. 150 GB-nyi zenét (gyakorlatilag minden rajta van, amit hallgatni szoktam), így háttérzenéléshez nem kell folyton CD-ket pakolásznom a lejátszóba. A maradék kb. 100 GB-on meg kényelmesen elférnek az ingyen letöltött demo-k, HD-Trailer-ek, sőt, még egyes 720p/1080p-s anyagok is. Nameg a játékinstallok (mondjuk ezek nem sok helyet visznek el).
Ezen felül a PS3-ban wireless LAN is van, tehát mégcsak kábelezned sem kell a net miatt.
Get Moded!
-
-
megsemmisito
tag
-
DM-Fan
nagyúr
Gyakorlatilag teljesen mindegy, egy a lényeg: olyan helyen vedd, ami biztos, hogy nem szűnik meg, rendes garanciát ad, lehetőleg hivatalos Sony forgalmazó és nem bontott pakkot nyomnak a kezedbe (esetleg csak a gépet adják doboz nélkül). Szóba jöhet tehát az 576, MM, EW, STN stb. Én anno 576-ban vettem. Igazából teljesen mindegy, árban szinte mindenhol ugyanott van, inkább az dönt általában, hogy milyen pakkot választasz és az hol van raktáron.
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
Garancia ügyben részletesen tájékozódtál? Hova szól, hol javítják/cserélik, és mennyi a garancia ideje?
Abban, hogy melyik játékot válaszd, maximum segíteni lehet - ha van elképzelésed - de megmondani nem. Vagyis lehet, de honnan tudjuk te mit szeretsz? FPS, TPS, RTS, RPG, - sport, kaland vagy durva hentelést?Az UDF nagyon jó, sztem mindenképpen vételre érdemes (ráadásul exclusive cím), és szintén jó a BP. Nekem nagyon bejött a SW TFU és a LEGO SW is. Úgyhogy, csak te tudsz dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Georgo
senior tag
Én is náluk vettem, szintén 1év gari. Mikor vettem épp egy csávó szívózott X360 gari ügyben vmi miatt fizetnie kellett ami nem igazán tetszett neki, de az tuti, hogy vmi buherás ügy volt.
Szerintem amúgy nem lesz gond garival. Bár, ne adja ég, hogy egyátalán odáig jusson ember vele!
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Def26
félisten
Ezekkel a "boltokkal" az a baj, hogy amikor beviszed a pénzed akkor fasza gyerek vagy, ha meg bármi gondod van (pl.: nincs füzet a játékban, fehér helyett kék színü BD tokban kapod a gamét ugye, ugye... ) vagy csak garis problémád van akkor kissé nehéz megértetni velük, hogy milyen jogaid is vannak.
Egyébként mennyivel olcsóbb a gépet egy ilyen zughelyen megvenni mint mondjuk egy MediaMarktban? Ha csak 3-4 ezer forint a különbség akkor én mindenképp a "nagy" boltok valamelyikében venném.
*Jah, még annyi, hogy ők szvsz kihagyják a Sony nagykert az értékesítésből (külföldről rendelik be közvetlen a gépet) tehát nem biztos, hogy a Magyar Sony megjavítaná a gépet 1 év ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Gebriel
veterán
Konzolstudió szerintem teljesen korrekt nem egy mai cég, számlát eltenni és akkor no para.
Itt elég olcsó a játékok.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Az 576 sem a legolcsóbb bolt. Én azt mondom, hogy a nagy áruházaknál (legálisan) nem nagyon kapod meg olcsóbban itthon a konzolt. Amig egy 576 bolthálózat lefoglal kb. 200db gépet, addig egy Saturn/MediaMarkt 1000db -ot. Szerinted ki kap nagyobb kedvezményt?
Végülis mindegy, üdv. a csapatban.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
-
Def26
félisten
Milyen monitorod van? HDMI -vel kötötted össze?
Más:
Ezt az oldalt ismeri valaki, ahogy nézem lehet magyarországra is rendelni, vannak érdekes termékek... www.yesasia.com
-
Def26
félisten
Én pl. angol címet adtam meg. Asszem azt ami a GTAIV hátsó borítóján van, a Rockstar posta címe
De vásárolni csak a USA store -ról tudsz, mert csak az nem ellenőrzi le a bankkártyádhoz tartozó lakcímet (vagy talán még a Hong Kong -i).Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Nah, ebben nem tudok mit mondani, mert én nem hallottam külön EU store -ról. Mivel csak mobil netem van én csak néha juttatom rendes nethez a PS3 -at (mikor anyóst látogatjuk Gyulán) és anno mikor én vettem a PS3 -at csináltam 3 profilt, egy USA, UK, és Hong Kongit, de ilyet, hogy UE store nem hallottam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest