Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11351) k.


k.
őstag

Lenne egy TVvel kapcsolatos kérdésem.Adott az én Samsung LCD tvm(4:3 RCA,Scart csati) és Sony Bravia(HDMI.....).Tehát hétközben a szobámban lenne a PS3 de ha hétvégére átvinném a nagyszobába akkor azért resetelni kell a beállitásait nem?Szóval azt akarom hogy 2 külön kábelt is kezeljen.Ha nem akkor marad a szobámban nem fogom piszkálni. :)

(#11352) nike_ válasza k. (#11351) üzenetére


nike_
addikt

Amikor átvitted és bekötötted, amikor kapcsolod be, 5 másodpercig tartsd nyomva a gombot a csipogás utánig.

Tehát megnyomod a bekapcsológombot --> pittyenés --> 5 másodperc múlva elengeded a gombot, és rendesen átáll a képre.

(#11353) dhcodoki válasza Prototype07 (#11347) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Szia!! Nekem ma este jött meg, már rá is kötöttem a rendszerre.. Persze nem hagyhattam ki, hogy ne menjek egy kört a GT5ben az integra-val :DD Hihetetlen... :C

Árban talán a konzolvilág a legjobb.. érdemes valamilyen konzol+játék szettet választani.. Jó árban van náluk tartozék is. Pl: HDMI; távirányító; stb..

Lentebb írtam egy kis bejegyzést, mi nem tetszett ennél a webshopnál.. de a végeredmény a fontos.. Az pedig: -jó ár; -gyorsaság

Ja és nincs magyar nyelvű használati!!!!! Normális, vagy "csapjam ki a balhét"??? :F :F

(#11354) k. válasza nike_ (#11352) üzenetére


k.
őstag

Na ez igy tök jó:)

(#11355) MrPG8 válasza dhcodoki (#11353) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Szerintem felesleges emiatt aggódnod. Mondjuk én jobban szeretem az angol h.útmutató. De szerintem a PS3-hoz nincs magyar, ha jól tudom.

[ Szerkesztve ]

(#11356) k. válasza MrPG8 (#11355) üzenetére


k.
őstag

Én azóta nem szeretem a magyar távost mióta a braviankhoz nyomtattak a Sonynál.Elfogyott a magyar papir nekik és nyomtattak.Hát szart se láttam belőle angolból tanultuk meg.Na azóta jobb az orig angol:)

(#11357) MrPG8 válasza k. (#11356) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Najam... Az mókás lehetett. De a félrefordításoknál sincsen szebb, nem beszélve az értelmetlen mondatókról. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11359) k. válasza MrPG8 (#11357) üzenetére


k.
őstag

Hát emlékszem égett is a Sonysok arca amikor vettünk egy tévét 350 ezerért annó és nem volt papirjuk.Engem kevésbé zavart inkább öket.:D

(#11360) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Az istenért sem találom, hogy, milyen töltöttségi állapotban van a controller!!! Van ez jelezve valahol?? Ha nincs, akkor milyen gyakran töltsem?? Elég, ha csak rádugom a készenlétben lévő konzolra?? S mennyi ideig?? (bocs a sok kérdésért, de nagyon kezdő vok a téren.. )

(#11361) nokia párti válasza dhcodoki (#11360) üzenetére


nokia párti
őstag

Nyomd meg a a joyon a playstation gombot egyszer és ott a tévé sarkában csík jelezni fogja. :)

(#11362) PhoenixK válasza dhcodoki (#11360) üzenetére


PhoenixK
őstag

Töltöttség ellenőrzése: az XMB-ben tartsd lenyomva a PS gombot, akkor majd kijelzi a töltöttséget is valamelyik sarokban.
Ha csak a készenléti állapotban van a PS, akkor nem tölti a kontrollert. Ellenben egy sima PC-ről is tölthető! Ha töltődik, akkor a piros LED-sor villog, ha fel van töltve, akkor csak simán világít.

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#11363) babli válasza Sundesz (#11336) üzenetére


babli
tag

Köszi!

Csak kár hogy nem lehet az összes demo-t megnézni, mert ezen az oldalon csa 15-t mutat és van köztük psp demo is.

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#11364) dhcodoki válasza PhoenixK (#11362) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Köszönöm "nokia párti" és "PhoenixK"!

A PC-n való töltésmód szimpi, mert az sokat megy nálunk.. egyébként töltés közben villogott, de valamiért abbahagyta, s egyik sem világított.. kihúztam, visszadugtam, s újra villog.. biztos megszakadt valamiért a töltés

(#11365) MrPG8 válasza dhcodoki (#11364) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Ha PC-n töltöd, akkor így jelzi ha feltöltődött. Akkor simán elalszik. Nem úgy működik mintha PS3-on töltenéd!

(#11366) dhcodoki válasza MrPG8 (#11365) üzenetére


dhcodoki
senior tag

oks.. akkor tiszta sor.. :R

Egyébként maximálisan meg vagyok vele elégedve. kicsit babráltam a beállításokkal, s úgy néz ki, hogy (HD ready plazmán), HDMI-vel összekötve, a full range RGB; 720p beállítás a legjobb. Bár még tesztlemezt nem raktam be...

A "beégéstől" meg egyáltalán nem kell félni, mert pl a GT5-ben rengeteget vált egy-egy verseny után a kép. Ha meg mégis hosszú köröket megy az ember, akkor a verseny végén bekapcsolok egy kis replayt, s máris megvan a nagymosás :P :D

(#11367) benecz


benecz
tag

Üdv!
Egy olyan problémám lenne,hogy mikor bekapcsolom a gépet a kör alakú ps gombal néha elkezd villogni a 4 piros led,és csak akkor hagyja abba ha kábellal rádugom a psre.Ez mitől van?

(#11368) Bogyo1111


Bogyo1111
csendes tag

Sziasztok!
Van-e arra lehetőség, hogy a játékmentéseket valahogy ugyan azon a PS-en belül egy másik felhasználó név alá át tegyem? Mert az eredeti felhasználónévhez anno egy magyar országi címmel regisztrált Playstation Network e-mail címet állítottam be és ugye azon keresztűl nem érem el a store-t és megadott e-mail címen nem tudok változtani. Ezért csináltam egy új felhasználót és azon belül már angliai címmel regisztrált belépésem van így elérem a store-t, de ugye PS3-on az új felhasználónál nincsenek meg a játékmentéseim. Előre is köszönet a válaszért.

(#11369) MrPG8 válasza benecz (#11367) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Ez az okozza, hogy a kontrollered le van merülve. A villogással jelzi, hogy nincs elég szuflája.

Bogyo1111: Ha a játékoknál rámész, hogy save games akkor ott kell lennie egy olyan menüpontnak (a háromszög megnyomása után), hogy export/copy/transfer save game és akkor át tudod másolni egy pendrivera, vagy külső vinyóra. A másik accountban pedig ugyanez fordítva.

(#11370) DM-Fan válasza MrPG8 (#11369) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Ez az okozza, hogy a kontrollered le van merülve. A villogással jelzi, hogy nincs elég szuflája."

Ezt biztos, hogy nem az okozza, ugyanis akkor csak egy LED villogna, annak a csatornának a LED-je, amelyen keresztül csatlakozik a PS3-hoz. A négy LED akkor szokott együtt villogni a kontrolleren, amikor az épp csatlakozik a géphez, vagy még nincs csatlakoztatva. Ha a kontrolleren levő PS-gombbal kapcsolod be a PS3-at, akkor pár másodpercig villog mind a négy LED, utána viszont csak annak a csatornának a LED-je marad égve, amelyiken keresztül csatlakozik a kontroller. Ha viszont pár másodpercnél hosszabban villognak a LED-ek, az nem normális.

benecz: Arra lennék kíváncsi, hogy miközben villog a négy LED, aközben működik-e a kontroller, de nem hiszem. A villogás azért szűnik meg, ha USB-kábellel kötöd a kontrollert a PS3-hoz, mert akkor nem wireless csatlakozik, így létrejön a kapcsolat.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#11371) benecz válasza DM-Fan (#11370) üzenetére


benecz
tag

hm...hát különös,nem mindig csinálja,de már 2-3 alkalommal megcsinálta velem.Egy pillanatra megnyomom a gombot,és valamikor mind a 4 led folyamatosan villog,és ilyenkor semmit nem lehet vele csinálni.Ilyenkor a psre usbvel rádugom,megtalálja az 1-es csatornát,lehuzom,és okés.
Most feltettem tölteni pcre,most először,eddig bírta szuflával.
Nem tudom mi rakoncátlankodik,remélem megoldódik...

(#11372) k.


k.
őstag

Ma meglett a PS3am.10 hónapos alighasznált.A joy is kicsit volt csak koszos lepucoltam és most minden mint az új! De hogy a gépet lehetetlen lesz pucolni az fix!Jah és 80gb Fat! Sajna a net nem megy 30%ot lát a jelből és nem tud csatlakozni.Majd megoldom valahogy.
3 éve vágytam rá és nagyon boldog vagyok:)
Wall-e is üdvözölte! :)

[ Szerkesztve ]

(#11373) dhcodoki válasza k. (#11372) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Gratula.. nekem már egy teljes napja megvan :P

(#11374) benecz


benecz
tag

Most kapcsolgattam feszt ki be,de most hamar megtalálja a gépet.DE van amikor csak villog villog mind a 4 és semmi.
Majd odafigyelek erre,rem megoldódik.
Most tettem le a játékot(Resistance) picit felhúzott,elakadtam egy résznél,nagyon nehezen csináltam meg...ez a rész után jön egy nagy harc egy lerombolt városban.Tetszik a játék,ezt ki szeretném játszani,addoig a cod mw 2 pihen.
Amúgy ez a resi milyen hosszú játék?Lesznek benne ilyen szuperszörnyek akiket k..nehéz megölni?A resident evil 5-öt ezért utáltam meg mire kijátszottam.Az tele volt olyan szörnyekkel akiket szinte lehetetlen volt megölni.Remélem ebbe nem nagyon lesz ilyen.

(#11375) DiVaD válasza benecz (#11371) üzenetére


DiVaD
senior tag

Nálam az volt, hogy visszakaptam a joy-omat és az hagyján, hogy nem tudtam vele bekapcsolni a gépet, de működni se akar. Aztán rádugtam kábelre, majd lehúztam és azóta tökéletes megy. :U Bár itt szerintem nem ilyen gond lehet.

(#11376) k. válasza dhcodoki (#11373) üzenetére


k.
őstag

Én 3 napja agyilag alig léteztem annyira ezzel foglakoztam:D
Ugyanis vaterán a suliban kedd délelött kinéztem.Na jó akkor délután havert áthivom hogy akkor most ezt nézze meg és ha jó megvesszük.Megvettük.Szerdán ment az informálódás hogy balatonfűzfőről hogy jön fel végül az eladó felhozta.Aztán haver ma átvette délelött és egész végig nyomkodta meg irta az smseket hogy milyen állat.Sajnos ellógtam az utolsó dögunalom órát érte(senki de senki ne csinálja de 3 év után kicsit voltam felspannolva:D) és mentem megnézni.Aztán külön angolra elmentem és haver hozta át.Azóta nyomogatom ezerrel:D
Egyébként neked is grat

(#11377) baluuuHUN válasza benecz (#11367) üzenetére


baluuuHUN
csendes tag

resetelni kell a conrollert es ujra parositani

a contoller aljan van egy reset gomb, gempkapoccsal nyombd be.
a ps3 kikapcsolt allapotban csatlakoztasd a controllert az USB-re majd kapcsold be a PS3-at
ekkor ujra szinkronizal. most mar lehuzhatod es nem fog villogni

(#11378) PhoenixK válasza k. (#11376) üzenetére


PhoenixK
őstag

k. és dhcodoki: Jó mulatást hozzá! :DD

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#11379) nokia párti válasza k. (#11372) üzenetére


nokia párti
őstag

Grat hozzá!
Szép darab.
Hasonlít az enyimre! :C :C

(#11380) k. válasza nokia párti (#11379) üzenetére


k.
őstag

Hát mivel ugyanaz a modell :P ;]

(#11381) nemethjoc válasza k. (#11380) üzenetére


nemethjoc
csendes tag

Mennyi pézér sikeredett?
garancia mennyi van rá?

PSN_id: nemethjoc

(#11382) nokia párti válasza k. (#11380) üzenetére


nokia párti
őstag

Nyugi ilyen rossz látásom azért még nincsen! :P
Amúgy ma 2 órát játszottam a géppel, de basszus úgy bemelegedett.
A szívbajt hozta rám. :(
Máskor meg 10 órákat megy és be se langyosodik.
Bár most jelenleg 33 fok van a lakásban ami hát elég meleg.

(#11383) k. válasza nemethjoc (#11381) üzenetére


k.
őstag

2 hónap van még rá és 60 ropi volt.Mivel újonnan alig találtam és hibátlan állapotú alig hasznátl ezért aztmondom hogy megérte.De tényleg hibátlan itt meg már 3 órája folyamatosan és kuss van:D

(#11384) k. válasza nokia párti (#11382) üzenetére


k.
őstag

33 fokot a ps2m sem dijjaza szellőzős helyen is majd leolvadt 7 óra játék után. Szóval nem kell aggódni majd megoldja a bika hűtőrendszere.

(#11385) jookomak


jookomak
őstag

Hello!
mit gondoltok a final fantasy 13-ról? baromira bejönnek a trailerek, és azon gondolkoztam, hogy miről maradok le történetben, kezelésben, ha nem játszottam előtte egy résszel sem? ff "filmek" (spirit within, advent children) elég, hogy legalább képbe legyek, hogy miről szól ez a világ?

(#11386) atos30 válasza k. (#11372) üzenetére


atos30
aktív tag

Az enyém is ilyen amit most találtam, csak 40 GB-os verzió. Kint ázott az esőben csórikám, de a lézerfejen kívűl semmi baja.

Érdekelne, hogy vásárolt-e már valaki a Store-ról, mert mivan akkor, ha veszek ott játékot, letöltöm, de aztán mondjuk formatálom a vincsit. Valahol olvastam, hogy ötször lehet letölteni a pénzünkért. Ez tényleg így van? Mert akkor csak veszek valamit a demók helyett.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#11387) nokia párti válasza k. (#11384) üzenetére


nokia párti
őstag

Biztos fektetve tartottad.
Úgy hamarabb bemelegszik.

(#11388) k. válasza atos30 (#11386) üzenetére


k.
őstag

Tehát összegezzük:
Valaki kidobott egy ps3at azért mert rossz volt az olvasófej?Uristen :Y

[ Szerkesztve ]

(#11389) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok.

milyen ez az új firmware? használható?

Aurea mediocritas

(#11390) Dj Polc válasza k. (#11388) üzenetére


Dj Polc
tag

Ó majka god.

(#11391) DM-Fan válasza AXisBOLD (#11389) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Teljesen jó, eddig semmi problémát nem észleltem eddig vele. Játékok sem fagynak, még az Uncharted sem, ami állítólag a korábbi, kissé félresikerült v3.0-val fagyott (nem tudom megerősíteni, mert én anno egyből a v3.01-et raktam föl és a v3.0-t átugrottam). Mondjuk már a v3.01-gyel sem volt baj, de szerintem ezzel a v3.10-zel sincs.

Get Moded!

(#11392) atos30 válasza k. (#11388) üzenetére


atos30
aktív tag

Valahogy úgy. El sem hinnétek miket talál itt az ember ha nyitva van a szeme.Londonban lomtalanítok, itt természetes hogy kivágják ami nem akar működni, pedig legtöbször csak meg kell takarítani az eszközöket.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#11393) PhoenixK válasza atos30 (#11386) üzenetére


PhoenixK
őstag

Ez majd megy az 1. hsz-ba is: [link]

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#11394) atos30 válasza PhoenixK (#11393) üzenetére


atos30
aktív tag

Akkor csak fogok valamit venni. Ha jól értelmeztem, akkor 5 különböző PS3-ra letölthetem a megvásárolt játékot és korlátlanul.Az 5 maximilizálása ezek szerint nem vásárlásonként, hanem gépekre értendő. Javítsatok ki, ha rosszul értelmeztem.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#11395) bordi10


bordi10
senior tag

Picit off :DD
Voltunk ma Bécsben, első MM-be berohanok, leakciózott blueray filmek hada várt, nagy címek, pl: 300, Nagymenők, Ocean's 11/12, Fast&Furiuos filmek, Die Hard, Trója stb..az ár: 9,90 euró, majd hanyadt estem, mikor megláttam, pláne mikor nézem, ENG hangsáv OK, de sehol egy kib...ott HUN felirat, csak német, angol, francia, holland, spanyol, olasz :W :W
nálunk meg 6990 ft szinte az összes, esetleg 5000 ft nagy néha...átlagkereset kint meg 3*-os legalább, nem értem, h ez hogy van :(

[ Szerkesztve ]

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#11396) PhoenixK válasza atos30 (#11394) üzenetére


PhoenixK
őstag

Elvileg 5 különböző gépen töltheted le. Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e mindenhol egyszerre aktív a tartalom...

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#11397) AXisBOLD válasza DM-Fan (#11391) üzenetére


AXisBOLD
addikt

ok, köszi. akkor feldobom.

Aurea mediocritas

(#11398) DiVaD


DiVaD
senior tag

Sziasztok..Nagy gondom lenne...MW2 Spec Ops co-op..ha engem hívnak, ha én hívok valakit mindig kidob egy "12sec" féle hibával. :( Mi lehet a gond? DMZ beállítva... Angol fórumon max. a dmz bekapcsolást láttam. :U

(#11399) kelzsoca válasza bordi10 (#11395) üzenetére


kelzsoca
félisten

Mutass egy műszaki cikket, ami itthon olcsóbban beszerezhető mint kint külföldön :)

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#11400) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

feltettem a 3.10-es firmware-t és azt vettem észre hogy kikapcsolásnál hármat pittyen. Mintha korábban nem is pittyent volna, de rég használtam már és nem emlékszem pontosan.

Másnak is 3 pittyenéssel kapcsol ki?(3.10 FW)

Aurea mediocritas

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.