Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz idegbeteg18 #8969 üzenetére
Hát ez nem túl jó hír Most pénteken akartam megvenni a slimet de akkor azt hiszem várok még vele
PSN ID:blazseydr
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
Köszi!Sikeresen létrehoztam egy UK és egy US profilt is most már semmi más dolgom nincs mint játszani.Esetleg annyi észrevételem van hogy ez a slim verzió azért elég meleg levegőt fúj ki,ennél egy kicsit hűvösebbre számítottam.De remélem annyi ideig kitart mint a Ps2-őm az 2002 óta hibátlanul megy.
-
blazsey2
senior tag
válasz dhcodoki #10965 üzenetére
Egész nyugodtan megveheted,a barátnődnek meg vedd meg az Uncharted Drake-t van belőle két rész is még a géphez sem fogsz odaférni mert ő fog játszani vele,nagyon jó kalandjátékok.A GT5 Prologue tényleg elé rövid de ha Gt-t szereted akkor ez kötelező vétel.
-
blazsey2
senior tag
A slim vs fat vitához csak annyit fűznék hozzá hogy eddig közel 3 milló darabot adtak el belőle világszerte,ha tényleg olyan szar lenne már rég világszintű botrány volna belőle.Az hogy hozzád eljutott pár hibás darab az bármikor lehet illetve lehet user hiba miatt is(zárt helyre teszi ahol nem szellőzik).Az meg hogy kinában készül más alkatrészekből az nem nagy dolog szinte minden ott készül.Egyébként meg tök fölösleges a vita hiszen a fat már nincs gyártásban és csak idő kérdése hogy mikor halnak ki mint a dínók annak idején .Mindenkinek további jó játékot kívánok És az első hozzászólásba ha bekerülhetne az id-mLAZSEY DR köszönöm.
-
blazsey2
senior tag
válasz DM-Fan #11080 üzenetére
Hát igen a hardver nem hiszem hogy gyengébb lenne benne, inkább kicsit javíthatnának rajta nemhogy csökkentenék a teljesítményt.Van egy pár játék ami így is eléggé akadozva fut pl:GTA4,GT5 prologue amit a saját szememmel is tapasztaltam.Hogy a slim mint konstrukció milyen lett tényleg csak az idő kérdése és kiderül.
-
blazsey2
senior tag
válasz Gebriel #11163 üzenetére
Nos én csak játékra használom illetve dvd filmeket nézek rajta.Eddig egyhuzamban majd 8 órát ment a gép hangja minimális és csak a gép hátsó része melegszik fel de az bőven a határ alatt van.Nos lényegében ennyi megvettem és használom problémamentesen
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
Kipróbáltam a Bayonetta demóját,hát ez valami hihetetlenül jó lett .A grafika meseszép az irányítás könnyű az ellenfelek nagyszerűek.Ajánlom mindenkinek aki csak kicsit is szerette a Devil May Cry sorozatot.
-
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
válasz ez_meg_emaz #14506 üzenetére
A platinum shop-ot ajánlom ott vettem a gépet és Sony garit adnak és roppant korrektek voltak velem [link].
-
blazsey2
senior tag
válasz kelzsoca #15048 üzenetére
Elfogult vagyok Kratos iránt és ilyenkor a szemellenző le van eresztve A viccet félretéve a teszteket olvastam róla a Pc Guruban illetve az 576 Kbyte újságjaiban ahol elég jó értékelést kapott de a God of War-t sehol nem tudta utolérni csak a szavatosság terén van előnye.Egyszer majd a Darksaiderst is kipróbálom de egyenlőre most marad Kratos.
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
válasz Paarthurnax #15283 üzenetére
Ugyan nem Forza de azért a Supercar Challengeelég jól sikerült darab,legalábbis nekem eléggé bejön
-
blazsey2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest