Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7048) avmpg


avmpg
tag

Még egy rész a monologhoz, csak erre már nem volt időm reggel.

Ahhoz, hogy ismét nagyon aktívan játszak nekem ezek kellenének:
- Működő kereső. Nem kell feltétlenül térkép. De a kereső működjön. Illetve az lenne még nagyon cool, ha valamilyen módon jelezné, hogy a közelemben (mondjuk kb. 1-2km) spawnolt valami spec nagyon durva mon. És akkor viszont nem negyed órát élne, hanem mondjuk egyet. Úgy lenne izgalma a keresésnek. De ehhez alap követelmény a közvetlen közelben működő sightnings.
- Potos km mérés! Nem, nem mér pontosan!!! Nagyképű ON. Több 10ezerkm-t lefutottam már. Majdnem méterre és másodpercre pontosan tudom mennyi az 1km. A PoGo nem. :) Nagyképű OFF. De sokat javult, ez tény.
- Legyen értelme a kölönféle monoknak, ne csak a helyet foglalják a tárolóban. (Ahogy írtam már, Championship, valami mini játék és fejlesztési lehetőség - moveok változtatási és IV növelhetési lehetősége, akár nagy erőfesszítéssel)
- Vidéki játék lehetőség. Most kb. reális vidéken, talán még sok is kicsit (BP-en is), de ha visszaáll a régi rend, akkor vidéken megint nem lesz sehol semmi. Ezt mindenképpen egyenlíteni kellene.
- Több 2km tojás, Kevesebb 5km tojás, a 10km nagyjából reális, de azért azt figyelhetné, hogy ne 3 fajtából jöjjön az összes 10es tojásból született mon... OK, hogy nem 90+os minden ami jön belőle, de - 10 Magmar+10Jynx+10+++ vs. 0 HitmonXY,Lapras,Snorlax - az nekem nem reális. Bizony, jó ötlet a queues tojás keltés is. De azért lehessen átrendezni bármikor. ;)
- Legyen értelme a típus medáloknak. Így a magasabb szintnek. Lehet, hogy szerintük könnyebb az elkapás, de nekem ez nem tűnik fel a gyakorlatban. Vagy ne csak silver meg gold legyen. Legyenek pl. dan-ok, mint a küzdősportokban.
- Legyen értelme a egyéni medáloknak. Így szintén a magasabb szintnek. pl:
* Sok km - gyorsabb XP növelési szorzó.
* Magasabb Kanto, Collector, Scientist, Breeder - nagyobb szorzó, hogy olyan spawnoljon vagy jöjjön a tojásból ami még nincs vagy kevés van belőle.
* Backpacker - nagyobb esély jobb cuccokra.
* stb...
- Kb. fél évente egy új generáció mon behozatala. A jelen játékélmény aktív játékkal nem bír fél évnél többet. Ha nem játszom aktívan, akkor meg olyan lassú a fejlődés, hogy elmegy tőle a kedvem. Lásd statisztikák.
- A hazárdjáték faktorok nyílvánosságra hozása. Nem az algoritmus, csak hogy van ilyen és néha történhet. De az is jópofa lenne, hogy ha van egy durva erős mon-od, de te alacsony szintű vagy hozzá, akkor "megmakacsolná" magát. Pl véletlenül kikel egy durva 3X szintű Charizard egy 10es tojásból, akkor az gym fightban nem akarna harcolni, mint pl a rajzfilmben. :) Tehát tied lehet, de ne tudd használni, amíg nem vagy olyan szintű.

Így erősek lennének a gym-ek? Megoldás: A gymekben kéne külön termeknek lenni és mon CP tartomány függően használhatnád őket. És nyílván a nagyobb terem több XPt hozna, nem sokkal, hogy ne legyen túl gyors a fejlődés, de azért a mostaninál többet...
És persze lehessen csapatokat összeállítani előre, terem szintekre. A gym színe meg valami összesítés alapján jönne, mint pl. a CP a monoknál. Azt meg lehessen követni, hogy melyikben vagy benne és melyikben nem. Stb...
Át kéne gondolni és újra varrni a gymeket, de addig is vissza a kettővel ezelőttit. :)

Csalás? Na ez egy véget nem érő csata. :)
De jön elég lé a vásárolt coinokból, nem? Türelmetlen emberek mindig lesznek. Vissza kéne tolni a játékba a fejlesztésre és spoofer fight-ra.

Ha 1.0-ig ezek rendbe jönnek, akkor f@sz@ lesz a játék. És játszhatunk vele páran. :D

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.