Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7551) Aramir válasza Boborján (#7550) üzenetére


Aramir
őstag

Így van, a múltkor kiszaladtam egy Pikachuért, mert láttam a keresőben, itt volt kb 100 méterre az Interspár parkolóban, most meg csak azt látom, hogy a két, kb 500 méterre lévő stopoknál milyen rataták meg widlik vannak. Tényleg csak ott jó, ahol egy rakás stop van egymás után, ott hasznát vettem ma, de csak annyiban, hogy melyik stophoz sétáljak el gyorsan beszedni a Bulbasaurokat, de amúgy is mentem volna arrafelé, egy egyenes parti sétány sok stoppal és pár gym-mel Dunaújvárosban.
Ha nincs a közelben pokestop, akkor a régi rendszer szerint működik, már ahogy, a keresőben volt 5 pokemon, a térképen meg 6 :D

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7552) bebe159


bebe159
aktív tag

Jah. Stopközpontú. Ez jól is jön, meg nem is. Ugye lehet vadászni a kicsiket amik kellenek a tápoláshoz, sétához vagy nagyobb evolvera, de ami nincs stop közelben azt nem jelzi. Kb 1 hete jelzett nekem egy snorlaxot, sikerült is belefutnom. Most erre nem lesz lehetőség. + -

(#7553) geckowize válasza avmpg (#7525) üzenetére


geckowize
őstag

A linkelt cikk eléggé felcsigázott, az utolsó bekezdéstől majdnem szivárványt hánytam. :C

(#7554) HummeRC válasza avmpg (#7526) üzenetére


HummeRC
senior tag

Vááá, de jó! Ez reggel még nem volt, mikor mentem melóba. Hazafelé meg nem vettem elő, mert esett az eső. Így mennyivel könnyebb már. :)

(#7555) avmpg válasza bebe159 (#7552) üzenetére


avmpg
tag

Próbálgattam kicsit.
És így van, jó is meg nem is.
Jó hogy látom, hogy a tőlem pár száz métrre eső stoppoknál mik vannak.
Az viszont nagyon gáz, hogy a tőlem 50-100m sugárban lévőket nem mutatja és bizony ez a második a nagyobb probléma.
Egyszer láttam egy olyan képet, ahol ketté volt választva a kereső és a felső részben nearby volt ezzel a rendszerrel mint a mostani, az alsó részben pedig az előző sightnings. Ez jó megoldás lenne.
Illetve vissza kéne venni a stopok képének kontrsztját és fényerejét a monok alatti körben, mert elég zűrzavaros így. Erőlködni kell, hogy elkülönítsem milyen mont látok éppen a keresőn.
A rendszer jó lenne, de azért javítandó.
Ha ez így marad, akkor szerintem ezzel a lépéssel viszont még jobban erősítik majd a 3rd party keresők használatát.

(#7556) avmpg válasza avmpg (#7555) üzenetére


avmpg
tag

(#7557) Gaborz1 válasza avmpg (#7555) üzenetére


Gaborz1
senior tag

Számomra furcsa ez az újítás. Debrecenben ahol sokat vagyok ott hasznos, mert a közeli stoppoknál lévőket könnyen el lehet érni.
Viszont amikor hazajövök, a városban van 1 stop (Tőlem kb 6-700m-re légvonalban) és annyi. Na most ez így elég szívás. A sarkon néha el lehetett csípni pár lényt (nem, nem a lenge ruhás hölgyeket). Amikor láttam, hogy valami jobb bvan akkor kisétáltam és befogtam. Így nem fogok sétálgatni a sarokra mint valami holdkóros.
A reddites linken lévő megoldás kell. Még akár jelképes 1$-os áron is. Mivel így nem túl használható.

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#7558) Imy


Imy
veterán

Ez az "újítás" hogy csak gym vagy stopnál vannak, no comment... Ez egy szívatás megint. Eddig volt máshol is, de így meg...

(#7559) avmpg válasza Imy (#7558) üzenetére


avmpg
tag

Vannak máshol is, csak ami máshol van, az nem látszik a keresőn...

(#7560) Atex


Atex
tag

Movesetekkel kapcsolatban szeretnék egy kis információ cserét, vitát indítani. Kíváncsi lennék ki mi alapján rangsorolja a pokemonjait.

Én eddig a https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon/143 oldalt használtam erre a célra. Csak volt olyan pokém amit gym harcban jobbnak éreztem mint amit ez az oldal rangsorolt.

A másik oldal https://pokemon.gameinfo.io/en/pokemon/143-snorlax# szerint pedig más a rangsorolás.

Hamár a Snorlaxnél maradunk pl a Lick- Earthquake támadás megítélésében jelentős a különbség. De a Snorlax védekezésben sem teljesen egyezik a két oldal véleménye.

Mi alapján lehet itt igazságot tenni, ez nem matematikailag megírt tulajdonságok, pl. a sebzés erőssége, a betöltés gyorsasága lapján?

Persze tudom, hogy nagyban árnyalja a képet, hogy ki mennyire tud dodge-olni, ami térerőtől is függ. De ha ezzel nem számolunk, hanem a két poke neki esik ész nélkül egymásnak. Az nem egy előre determinált vég? Ha az, miért jönnek ki különböző rangsorok?

(#7561) MaciG válasza Atex (#7560) üzenetére


MaciG
addikt

Mindkét oldal azt írja, hogy a Lick /Hyper Beam vagy a Lick/Body Slam a legjobb és a Zen Headbutt/Earthquake a legrosszabb. Nem értem hol látod a különbséget? :F Védekezésnél meg teljesen mind1 micsoda.

BANZAII

(#7562) lm83


lm83
őstag

Hát tegnap este hazafelé nem hittem a szememnek mikor elindítottam, hogy már működik a tracking és megmutatja merre is van a pokemon...
Már épp ideje volt...
Épp beköszöntött a december, de már amúgy is egy ideje rohadt hidegek vannak, pont most fogok ezzel pokemonok után futkosni mikor befagy a seggem...
Marad a bkvzás..Ja ott meg 2 megállónkét veszi észre, hogy már mennyit haladtam és úgy szaladgál az emberke, vagy csak teleportál. Aztán egyből el is tűnnek a pokemonok, meg pörgetni se esélyes...
Köszönjük niantic...

(#7563) tompiheroe83 válasza Atex (#7560) üzenetére


tompiheroe83
tag

MaciG is írta már, de én se látok különbséget, ráadásul a gamepress.gg-s oldalon(az az egész oldal baromi jó, a legjobb pokemon go-val kapcsolatos oldal) zseniális szöveges magyarázat van ami rendkívül helytálló és részletes, abszolút életszerűen vizsgálja a dolgokat nem pusztán a matek alapján, aztán persze ki-ki eldönti, hogy neki mi a kedvence(nekem is pl a lick-hyperbeam :) )

(#7564) Boborján


Boborján
tag

Ez a Nearby már akkor is fényévekkel jobb lenne ha nem mutatná a trash lényeket vagy azokat mutatná legutoljára. Nem tudom a fejlesztők miért érzik fontosnak, hogy egy adott stopnál mind a 4 Rattatát első helyen jelezze külön ikonokkal.Ha van ott akkor jelezhetné számmal felső indexbe írva mennyi van. Annyira amatőr és béna ez a fejlesztő banda, hogy az már hihetetlen.

(#7565) MaciG válasza avmpg (#7555) üzenetére


MaciG
addikt

Én még mindig azt mondom, hogy a lábnyomos rendszer volt eddig a legjobb, ami a játék megjelenése után nem sokkal meghalt. Egyébként meg amég lehet használni a pokemesht, és a hozzá hasonlókat addig nem érdekel ez a téma, mert ha látok valamit ami kell egyből nyitom meg, hogy tudjam merre menjek. :)

BANZAII

(#7566) Atex válasza tompiheroe83 (#7563) üzenetére


Atex
tag

És MaciG

Köszönöm válaszotokat.

Akkor a konkrét példa, maradjunk a Snorlaxnél, bár más pokemonnál is találtam.

Gamepress
Attacking Movesets
Lick Hyper Beam A
Lick Body Slam A
Zen Headbutt Hyper Beam A
Zen Headbutt Body Slam B
Lick Earthquake C
Zen Headbutt Earthquake C

Gameinfo

Lick Hyper Beam 100%
Lick Body Slam 87%
Lick Earthquake 82%
Zen Headbutt Hyper Beam 81%
Zen Headbutt Body Slam 75%
Zen Headbutt Earthquake 74%

Van 3 Snorlaxem. Abból az egyiknek a movesetje Lick Earthquake. A gamepress ezt az utolsó előtti helyen C-nek értékeli. A gymben viszont nem éreztem ilyen gagyinak támadóként. Ezért néztem meg a gameinfon és lám, 82 %. Az egyik 5.-nek rangsorolja a másik 3.-nak.

Ti melyik oldal rangsorát tartjátok jobbnak?

Ez nem szimpla matek?

Ki mi alapján számol? (Az angolom hiányos)

(#7567) Phrascarica válasza Aramir (#7551) üzenetére


Phrascarica
csendes tag

"Mert nem tudod mi mellett mentél el."
Igaz, ma én is tapasztaltam, felugrott mellettem váratlanul egy vaporeon, amit nem mutatott a kereső. Elég durva elképzelni, miket hagyhatunk ott, csak mert nincs stop a közelben :(((

(#7568) Atex válasza Phrascarica (#7567) üzenetére


Atex
tag

Ma voltam Pesten. Félelmetes volt. Csak PWR. Már értem miért háborogtak egyesek.

Falun pozitív fejlesztés. Pesten használhatatlan.

(#7569) MaciG válasza Atex (#7566) üzenetére


MaciG
addikt

Sok különbség azért nincs. Én azt szeretem ha két támadás azonos típus (persze ha lehetséges), és az elsődleges minél gyorsabb (pl. water gun, lick, dragon breath), mert úgy könnyebb dodgeolni.

Különbség azért lehet, mert az egyik oldalon azt is beleszámolják, hogy az elsődleges támadás mennyi energiát termel és milyen gyorsan tölti ezáltal a másodlakos skillt.

BANZAII

(#7570) Jazz válasza Atex (#7566) üzenetére


Jazz
veterán

Ez alapján. Ebben minden benne van ami kell. [link]

free your mind

(#7571) tompiheroe83 válasza Atex (#7566) üzenetére


tompiheroe83
tag

Ez egyáltalán nem szimpla matek, ha pl gymelsz is észreveszed, h a védő AI sem ugyanolyan mindig, nem ugyanakkor és ugyanúgy süti el a charge move-okat, a játékosok részéről pedig tényleg totális változatosság van, ráadásul a weak-effective-super effective vonalon meg bejön, h nem modellezhető, h épp ki támad mit mivel, egy gymbe nézve csak a lényt látod, a támadásait nem, az pedig lehet több típusú, de rengeteg más befolyásoló tényező van, amikről mindjárt írok.
Sokszor pl csak egy tapasztalati valószínűségre lehet támaszkodni, h pl fairyvel senki nem gymel, az elleni super effective dolgok elhanyagolhatóak de pl az, h ghosttal physicet ütsz az már igenis valószínübb, tehát ez extrán felértékelődik matematikai alapok nélkül.

Védekezésnél a dps önmagában semmit nem jelent hisz az AI lassabban támad, egy lick pl a zen headbutthoz képest fele valódi dpst se tud ha véd, ha támad akkor meg 10en százalék a minusz csak ugyanazon az effective szinten.

A másik lényeges dolog pedig a dodge amit számításba vesz a gamepress gg, ez szintèn nem szàmolható egzaktul matematikailag, de pl írjàk és tény, h egy earthquaket egy 3 éves is dodgeol, de pl a body slam tényleg egy hirtelen mocsok(ezek azok a magyarázatok ahol lehet kicsit vitatkozni, kinek mi a könnyen dodgeolható, de azért jól érzik általában, de persze néha tudnék vitatkozni kicsit velük :) ).
Ès pl egy egybefüggő pusztító charge move tök jó támadni, de hosszú időre védtelenné tesz, ezért írjàk is, h közvetlenül a védő chargeja után told. Ami persze ha két rövidebből áll és összefűzi őket akkor megszívtad, ezt lehetelen simán matekolni.

És még lényeges, h a quick move milyen gyorsan tölti a chargeot. Ez is baromi fontos.

Általánosságban leírható, h a nagyobb dps-ű quick moveok lassabbak ezáltal kiszolgàltatottabb vagy(főleg egy gyors védő charge move pl body slam, dragon claw esetén) és nem is töltik olyan gyorsan az energyt mint a pörgősebb quick move-ok, amik védekezésnél extrán bénák a lassú AI miatt.
Charge move meg ha egyben megy le nagy erővel, akkor sokáig védtelen vagy de pusztítót ütsz, ha ez vèdekező akkor bárki dodgeolja. Stb stb.

Az, h egy oldal konkrét százalékokat ír az számomra teljesen hiteltelen, ez egyszerűen nem számolható így, ez nettó félrevezetés. Gamepress az A B C -t mond, és van pl több egyenértékű A. Józan paraszti ésszel, tapasztalatra alapozva számításba veszi a dodge-ot, h mennyire valószínű, h a gymben tényleg találkozol-e olyannal akinél számíthat az effective dolog, számításba veszi az energyt is, a charge move-oknál felvillanó feliratok időzítését, azt, h a charge move-ot jelző sárga villanást adott esetben a támadő quick movejának animációja kitakarhatja, amik kis finomságok de lényegesek és összesítve messze túlmutatnak a száraz önmagukban semmitmondó dps adatoknál. Ez full korrekt nézőpont így a részükről.

(#7572) #33253120 válasza Gaborz1 (#7557) üzenetére


#33253120
törölt tag

Én is Debrecen környéki vagyok, és nálunk is csak 1 stop van.
A végén kiderül, hogy ugyanazon a településen lakunk? :)

(#7573) Gaborz1 válasza #33253120 (#7572) üzenetére


Gaborz1
senior tag

Aligha. Én a Dunántúlra járok haza. :D

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#7574) Jazz


Jazz
veterán

Van valamilyen pletyka arról milyen event várható karácsony környékére?
Szerintetek lesz még egy ilyen dupla xp-s event? Érdemes betankolni evolve-ból? Vagy inkább gold, a keltetőért.... Vagy kitudja.:)

free your mind

(#7575) #33253120 válasza Gaborz1 (#7573) üzenetére


#33253120
törölt tag

Hja... :D

(#7576) marositech


marositech
senior tag

Nemtudom, hogy észrevettétek-e, bug-e vagy sem.
Droidos telefonnál kizárólag csak azzal a gmailos accounttal léphetsz be, amiben a telefon is regisztrálva van.
Tehát 1-2 órára lepasszolod spanodnak akinek gmailos accountja van, lehetetlen.
iOS-ban ilyen nincs.

Hogy legyen jó dolog, a rossz tracker témában, tegnap Keleti mellett fogtam egy Snorlaxot, igaz ahhoz az kellett, hogy véletlenül megnyomtam a nearbyt és a 4. helyen szerepelt. :((( Ha nem történt volna meg, simán elhaladtam mellette...

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7577) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Weedle 3 ultra ballbol kiugrott. Ez bug vagy feature?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7578) BandiHUN válasza Plazmacucci (#7577) üzenetére


BandiHUN
veterán

Vagy nem az aminek látszik...Ditto...
Pont ma fogtam én is egy ilyet,meg kellett harcolni egy erőske,de nem kihívás pidgey-el mindent bevetve,átváltozott...jó,tudtam is,mert előtte fogtam közel fullosat is sima kék lasztival elsőre

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#7579) 2rda válasza marositech (#7576) üzenetére


2rda
tag

Beállítások, fiókok menüpont alatt add hozzá
azt az accot amivel szeretnél belépni.
Pokemonban sign out, majd bejelentkezésnél rákérdez melyik legyen.
Működnie kell mert az asszony néha belép az én telefonomról is.

(#7580) Aramir


Aramir
őstag

Hm, a gymekben edzéseknél visszaállították 1000pont/legyőzött pokemonra a maximálisan kapható pontszámot, legalábbis most este ezt tapasztaltam. Lehet rájöttek, hogy nem oké, hogy 3-4 szintes gymek vannak csak szinte :D

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7581) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Az mitől lehet hogy egyszer gyorsan megy a játék, látszólag 60fps, aztán a következő indításnál meg darabosan megy. Az akadozós van gyakrabban. S6 telefonon. Köszi

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7582) #33253120 válasza Plazmacucci (#7581) üzenetére


#33253120
törölt tag

Nekem S7 van, de hátha jó neked is:
Galaxy appsból, vagy a playből töltsd le a game tunert, azt ki tudod rakni képernyőfedvénynek és akkor folyamatosan írja a játékok alatt az fps-t.

[ Szerkesztve ]

(#7583) Plazmacucci válasza #33253120 (#7582) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Most barátnőm telefonján is betépve megy, enyhén felgyorsítva. Véletlenszerűen következik be és a következő indításig tart.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7584) avmpg válasza Atex (#7568) üzenetére


avmpg
tag

Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Találtam egy nagyon jó kis túra útvonalat.
Batyi-Moszkva-Déli-Vár-Batyi
Nagyon durva!
30000xp csak a túra alatt.
A várba amikor felértünk haverommal szombaton a keresőn beugrott egy Lapras és egy Aerodactyl (egy stopnál!).
Sikerült mindkettőt összeszedni. Ráadásul a Lapras 1886-os IB/Blizzard-os, 85% körüli.
Rengeteg nem PWR-t szedtem össze. Vagy 5-6 cluster-t találtam.
Durva volt. :)

Az új keresővel kapcsolatban egy valami viszont tetszik.
Ha valamit jelez, akkor az biztos beugrik, mert a körzetében van.
Nekem eddig egyszer kellett se egy-két utcát arrébb menni.

[ Szerkesztve ]

(#7585) marositech válasza Plazmacucci (#7581) üzenetére


marositech
senior tag

Én ezt a Vernee Thornál tapasztaltam ilyet. Hol smooth, hol nem...

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7586) marositech válasza avmpg (#7584) üzenetére


marositech
senior tag

Déli és a Vár között hogy mész fel? Valamelyik lépcsőn?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7587) Aramir válasza Plazmacucci (#7583) üzenetére


Aramir
őstag

Xiamomi Redmi Note 2-n van egy olyan kapcsoló, hogy "teljesítmény", ha azt bekapcsolom, akkor szinte olyan, mintha gyorsított felvétel lenne a játék, szép folyamatos, ilyenkor szerintem ami erőforrást lehet a játékhoz rendel a rendszer, a háttér-folyamatok is lassabbak lesznek, pl. a messenger bazilassan ugrik fel, ha írnak nekem, az akksi is jobban merül. Valamiért néha akkor is ilyen lesz a játék, amikor nem kapcsolom be a "teljesítményt", bár ritkán, lehet valami ilyesmi lesz nálatok is a probléma.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7588) Atex válasza avmpg (#7584) üzenetére


Atex
tag

Akkor én rossz helyen voltam. Nem a belváros volt.

Ezt a túrát én is tervezem 2 hét múlva. Fiamnak kell egy Aerodactyl nagyon. Térképen többször láttam a környéken.

Amúgy voltunk mi is túrázni, Growlite-ot sikerült sokat elkapni.

Szombatra a gymeink felhúzását terveztük, és az elsőnél meglepve tapasztaltuk, hogy 3560 prestige ponttal tudtuk növelni egy harccal. Gyorsan edzettünk egy csomót, a review nagy bánatára, kb 150-et elhasználtunk.

(#7589) marositech válasza Aramir (#7587) üzenetére


marositech
senior tag

Megsúgod, hogy hol található?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7590) Atex válasza tompiheroe83 (#7571) üzenetére


Atex
tag

Köszönöm kimerítő válaszod. :R

Azt esetleg nem tudod a Dittonak mi alapján alakul a CP-je harc során? Van 8 db. Mindegyiket próbáltam gymben, egyeseket többször, de nem jöttem rá mi alapján alkult a cp-jük a harcban. Volt amikor szinte nem változott. Volt, hogy négyszerezte.

(#7591) petyus_ válasza Atex (#7590) üzenetére


petyus_
senior tag

A Ditto-d szintjétől (és IV-től) és az ellenféltől függ. Ha pl egy 20as szintű 80%os Dittoval támadsz egy Dragonite-ot, akkor egy egy 20as szintű 80%os Dragontire lesz belőle. De ha jól tudom, a HP nem változik.

(#7592) MaciG válasza petyus_ (#7591) üzenetére


MaciG
addikt

Hp meg a statok nem változnak, így sokra nem jó a Ditto, csak egy kis érdekesség. :)

BANZAII

(#7593) Atex válasza petyus_ (#7591) üzenetére


Atex
tag

Á igen. Így össze is állt a kép. Teljesen összevág az általam tapasztaltakkal.

Akkor a kicsik ezért nem értek semmit, a kisebb védők ellen sem, de a két nagyobb (CP 540, IV 62) szépen teljesített.

(#7592) MaciG "jó teljesítés" ellenére tényleg inkább csak érdekes. Ezért a nagyobbakat, még használni fogom.

[ Szerkesztve ]

(#7594) Plazmacucci válasza Aramir (#7587) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Köszönöm a választ. Eddig egyik telefonban sem találtam ilyen kapcsolót (S6E+, Lenovo P70) de utána járok. Jó lenne ha így tudna működni.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7595) Dr.NX válasza MaciG (#7592) üzenetére


Dr.NX
addikt

Csak a HP nem változik, a többi stat (attack, defense) igen.

Elfogadom a sütiket.

(#7596) Aramir válasza marositech (#7589) üzenetére


Aramir
őstag

Az értesítősávból lehúzható menü, nem tudom mi a hivatalos neve ennek a menünek, de gondolom tudod mire gondolok, ott lehet ki-be kapcsolni pl. a wifit/blutoothot, fényerőt állítani, stb. ott van egy olyan ikon, hogy "teljesítmény", más telefonoknál fogalmam sincs van-e ilyen kapcsoló. Lucky egges evolvolásnál szoktam bekapcsolni :)

[ Szerkesztve ]

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7597) bebe159 válasza Aramir (#7596) üzenetére


bebe159
aktív tag

Hányas miui? Vagy valami más rom van rajta? RN3Pro-n nincs ilyen kapcsoló. :D
Vagy nem találom.

[ Szerkesztve ]

(#7598) Aramir válasza bebe159 (#7597) üzenetére


Aramir
őstag

MIUI by xiaomi.eu 7.1 stabil 7.1.1.0(LHMCNCK)
Ha ilyen telefonod van esetleg, akkor annyi, hogy lehúzod azt a menüt, majd azon belül lejjebb görgetsz, vagy még a rendszerbe állításoknál is ott van, az akkumulátor beállításainál "teljesítmény módok", és ott normál vagy maximális.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7599) bebe159 válasza Aramir (#7598) üzenetére


bebe159
aktív tag

Nekem 8-as miui hivatalos dev rommal, nincs ilyen opció. Bár ha jól emlékszem régebben volt, gondolom kivették.
Szerk. azt hiszem találtam valamit, amivel elő lehet csalni. QuickShortcutMaker nevű app

[ Szerkesztve ]

(#7600) #33253120 válasza Plazmacucci (#7594) üzenetére


#33253120
törölt tag

Nem véletlen írtam nekedba game tunert.
Nem csak az fps-t írja ki, hanem tud teljesítményprofilokat kezelni.

Szerk.:
A Galaxy Apps az S6 variánsokat támogatottnak írja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.