Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7151) Atex válasza tomazin (#7149) üzenetére


Atex
tag

szalontai és marositech köszönöm nektek a válaszotokat.

Ó tényleg a pokédex! :W

Pidgey 706
Rattata 697
Weedle 647
Eevee 303
Drowzee 160
Caterpie 128

(#7152) marositech válasza Atex (#7151) üzenetére


marositech
senior tag

Használd egészséggel, GPS mizéria és a grafikai lag jelentkezik nálad?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7153) Atex válasza marositech (#7152) üzenetére


Atex
tag

Még nem tudom, mert ma jött meg és még nem volt időm, csak arra, hogy kibontsam. De amint volt egy kis vadászat jelentkezem.

Ha ezek a problémák jelentősek lesznek, akkor sem bántam meg. Megkapja Anyukám karácsonyra. (Jó tudom ez szemétség, de biztos örül majd neki.)

(#7154) marositech válasza Atex (#7153) üzenetére


marositech
senior tag

Detto. ;] ;] ;] ;]
Max. kivárom a extremedigital feka péntekjét és onnan veszek. Bár 3 GB alá nem adok.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7155) tompiheroe83 válasza avmpg (#7145) üzenetére


tompiheroe83
tag

Nekem meglett a hitmonchan tegnap :) teljes a europe pokedex :) igaz csak 18-as cp de ki nem sz.rja le :D Rural incense adta ki amúgy, elmentem tekerni egy erdős árterületre mielőtt befagy minden, 4 vagy 5 incenset eltoltam, nagyon megérte, ráadásul tök jó lényeket adott a hitmochanon kívül is.

Pokédexnél nálam is a pidgey vezet amúgy de a 7086-ból 600 db az eevee ami azért elég durva sztem...van majd 1000 candym most is, majdnem annyi eeveem volt mint rattatám :)

(#7156) Jazz válasza MaciG (#7137) üzenetére


Jazz
veterán

Én arra gondoltam hogy a töltés sebességére kihegyezve.
Tegyük fel hogy mind fire mind bite-ra az ellen 0-ás bónuszt kap.

Ekkor a bite minimálisan kevesebb dps-t ad le, viszont 4x gyorsabban törti az energy-t....érted.

free your mind

(#7157) Atex válasza tompiheroe83 (#7155) üzenetére


Atex
tag

GRATULÁLOK!

Te szerinted változott a Rural incenses pokemonok összetétele a frissítés óta?. Azóta nem próbáltam. Hétvégén leszek együtt a fiammal, vele próbáljuk ki. Az a gondom ahol Incensezni szoktunk, van egy pokestop, eddig oda nem spawnolt soha pokemon, de a frissítés óta nálunk van az összes pokestopnál. Ezt még nem néztem meg. Lehet, hogy ez bezavar a megszokott útvonalba.

(#7158) avmpg válasza tompiheroe83 (#7155) üzenetére


avmpg
tag

Szép! Grat!
Én már csak várok rá. Kiadja egy tojás, nest váltásnál bejön vagy véletlenül belefutok.
Addig is húzom a kedvenceket.
Ez az egy HMC csak kijön valahogy, de most a legnagyobb bánatom az, hogy nincs egy biztos de nehéz cél. Pl. jogger 2000km-ként találkozol egy legendary-val, vagy buddy 100km-ként ugrik egy választható IV pontot, vagy 1000 gym fight után kapnál 1000 coint. Ezek olyanok, amik nagyon nehezen elérhetők, de mégis megéri küzdeni érte, mert valami nagyon spec dolog és ha tudod, hogy biztos pont, akkor küzdesz is majd érte. Én legalábbis küzdenék. :)

[ Szerkesztve ]

(#7159) Atex válasza marositech (#7154) üzenetére


Atex
tag

Megvolt az első pokemon (koffing) az új thorral. Jelentős késést az elkapásnál nem érzékeltem, de a Gps az tényleg nem pontos, de legalább szaladgál. Ehhez meg már hozzászoktam az s7nél.

[ Szerkesztve ]

(#7160) tompiheroe83 válasza avmpg (#7158) üzenetére


tompiheroe83
tag

Köszi :) neked meg hajrá, egyszer csak beesik majd a HMC, de amúgy nagyon igazad van, egy céllal (talán az utolsó lényegessel) kevesebb lett most nekem... :/ Tényleg jó lenne vmi új, tök jó pédákat hoztál fel, tényleg nem kellenének nagy dolgok. Most azzal szórakoztatom magam, h gymezek szinte csak és elsétélok a pwr mellett :) A gen 2-ig gyűjtöm a coint, meg segítem a csapatom, de takarékláng.

Atex: köszi neked is :) a rural incense szerintem nem változott, az én útvonalamon a vizesek voltak túlsúlyban, ahogy eddig is, de pl jött tangela, chansey, electrode, egy lvl30(91%) snorlax, jópár dratini, kifejlett vaporeon, meg tényleg egy jópár kifejlett lény(slowbro, machoke, graveler, golduck, persian, wiglituff). Sztem extra jól adott. Átmentem közben egy falun akkor persze elkezdte tolni a PWR-t, de ahogy elhagytam újra visszaállt és jók jöttek.

(#7161) Sefule válasza tompiheroe83 (#7160) üzenetére


Sefule
tag

Uh, ez elég durván jó! Hány incense alatt jött ennyi, és hol találtál ilyen helyet, ha nem titok?

(#7162) bebe159 válasza tompiheroe83 (#7160) üzenetére


bebe159
aktív tag

Szerintem én mindig fogm gyűjteni a pidgeyket. Mint minden szintlépős játékban, itt is a célom a maximum szint, akármennyire is elérhetetlennek tűnik. Lassú, nagyon lassú lesz tudom ,de ha abbahagyom a pwr farmot, akkor még sokkal lassabb.

(#7163) bebe159


bebe159
aktív tag

Úgy tűnik fáznak a kicsik. Éjfél körül 12-t megfogtam 70-700 cp között, mind elsőre bent maradt a sima lasztiban kaja nélkül. :D

(#7164) avmpg


avmpg
tag

Látszik, hogy jön a tél, már láttam egy régió lock-os mon-t az egyik gymben. :)

(#7165) tompiheroe83 válasza Sefule (#7161) üzenetére


tompiheroe83
tag

5 incense adta ki. Nem lenne ez titok, hogy hol, de mivel közel van a lakóhelyemhez ezért nem szeretném az infót szivárogtatni és a helyből spoofer mekkát csinálni... aki rural incenselni akar az próbáljon ki több útvonalat is, abból kiindulva, h kb 10 próbált útvonalból ez az egyetlen ami így működik nekem, csak azt tudom javasolni, h nem szabad az elején feladni a keresést. Bár most télen ez már neccesebb(ezért is gondolom, hogy ha kiadnám az infót, mindenki spooffal a nappaliból nyomatná, ami kb nem is érdekelne ha nem vernék szét a gymeket a környéken)

(#7166) Atex válasza tompiheroe83 (#7165) üzenetére


Atex
tag

Mi is próbálkoztunk több útvonalon, de igazából ilyen mértékű különbséget nem vettem észre.

Amit a legígéretesebb területnek gondoltam, "erdőben hegyekben bányatavaknál" útvonal nem jött be. Az oka pedig nagyon egyszerű, nem volt térerő. Ha véletlenül visszajött, akkor pedig a semmiben ott volt egy Rattata.

Végül maradtunk egy elhagyatott útnál, ahol tudunk lassan menni, két falu között. Lehangoló mert csak szántóföld nem túl barátságos. De itt sem tudtunk ilyen ritkaságokat fogni. Bár volt pár továbbfejlett köztük. De a frissítés óta a falunkban is sokat javult a helyzet, lehet nem éri majd meg a régi útvonalon Rural Incensezni. Hétvégén kipróbáljuk változott e a helyzet Incense terén?

Neked régebben is ilyen jók voltak a fogások?

Tovább fejlett Eeveet még soha nem láttam.

(#7167) bebe159 válasza avmpg (#7164) üzenetére


bebe159
aktív tag

Én is találtam egy Taurost este egy gymben :)

(#7168) tomazin


tomazin
veterán

Amugy csak en erzem azt, h az utolso frissites ota sokkal inkabb nem tudja hogy hol van? Keleti elott beragad, megyek fel kmt gyalog es akkor jon ra, h mar nem is ott vagyunk...

(#7169) Sefule válasza tompiheroe83 (#7165) üzenetére


Sefule
tag

Igaz, erre nem gondoltam. Csak azért kérdeztem, mert nekem a falutól távoli környékbeli bányatavaknál semmi jó nem jött 2 incense-ből. Pokestop sehol nincs, kilométerekre sem, és a sightings sem mutatott semmit. De kábé a shellder volt a legritkább :( Szokásos PWR főleg.

(#7170) lm83 válasza bebe159 (#7167) üzenetére


lm83
őstag

Merre vannak ezek? :)
Pokédexbe azért kellenének :)

(#7171) Dr.NX válasza lm83 (#7170) üzenetére


Dr.NX
addikt

Tauros még mindig csak Amerikában van.
A fórumtárs arra célzott, hogy a hideg miatt egyre többen utaznak oda a Fl..PS légitársasággal.
Ha látsz Taurost gymben, ezen a linken tudsz te is kérni egyet, csak add meg a játékos nevét, akinél láttad. ;]
https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319948
(Egyébként elképzelhető, hogy valaki mostanra tényleg járt Amerikában és fogott párat, csak hát a sok csaló miatt szkeptikus az ember.)

Elfogadom a sütiket.

(#7172) Imy


Imy
veterán

Ez a stopos dolog nem igazán jó.... Már buszról sem lehet kipörgetni, és általában 3 itemet ad...

(#7173) lm83 válasza Dr.NX (#7171) üzenetére


lm83
őstag

Ne haragudj, de azért hülye nem vagyok :(

(#7174) Dr.NX válasza lm83 (#7173) üzenetére


Dr.NX
addikt

Akkor miért kérdezted?

Elfogadom a sütiket.

(#7175) Jazz válasza Dr.NX (#7174) üzenetére


Jazz
veterán

Szerintem poén akart lenni. Ott a smiley is.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#7176) bebe159 válasza Jazz (#7175) üzenetére


bebe159
aktív tag

A smiley sztem nem jelent sokat, én is szeretek szmájlizni :D

(#7177) petyus_ válasza bebe159 (#7176) üzenetére


petyus_
senior tag

Eddig elég keveset GYMeztem, most kezdtem el komolyabban. És rájöttem, hogy nagy baromság volt felhúzni a pokemonjaimat. Minden erősebb fajátból felhúztam egyet maxra (34es szintig), de kb nem is használom őket, mivel ha azokkal győzök, sokkal kevesebb XP-t kapok, mintha gyengébbekkel csinálnám meg.
Viszont így el is vette kicsit a kedvemet (bár már egy ideje amúgy is alacsonyabb intenzitással játszok), mivel nincs értelme erősíteni se, kb nem maradt célom. 33as szinten vagyok, innen talán 2-3 havonta tudnék fejlődni, ha nagyon tolnám, de annak se lenne értelme, mert az erősebb pokékat ki sem tudnám használni (persze védőnek nagyon jók, de én még nem láttam olyan GYMet, amit ne lehetne max 1 óra alatt szétbontani, akármilyen védők is vannak benne, főleg ha csoportosan támadják, és azért Pesten ez nem ritka).

Úgyhogy most kb arról szól a játék, hogy minden nap berakom magam annyi GYMbe, amennyibe lehet (általában ilyen 4-5ös szintűeket nézem ki, azt még van türelmem felhúzni), aztán legyen minél több coin, hogy tudjak venni storage upgradet, de ezt is csak azért, mert bízom benne, hogy jön a Gen2, és akkor kelleni fog a hely.

Meg azt nem értem, hogy rak össze valaki 4-5 dragonitot, meg sok embernél láttam kb ennyi Snorlaxet is. Nekem 33as szinten 1 Dragoniteom van, 2 Lapras, illetve 2 snorlaxem (arról nem is beszélve, hogy mindkettő Earthquake-et kapott :D ). Mondjuk a Snorlax, Lapras még érthető, ha valaki vesz inkubátort, akkor gyorsabban pörögnek a tojások, de hogy ennyi Dratinit hol lehet összeszedni, azt nem értem. (ezzel nem arra célzok, hogy ezek az emberek csalnak, de én is elég sokat jártam a várost, és még sétáltatnom is kellett a dratinit, hogy meg legyen a candy.)

Kicsit sírós lett, meg lehet unalmas ez a téma, de én még nem írtam ilyet, úgyhogy belefér :D

Illetve még annyi, hogy kicsit kiegyensúlyozhatnák a játékot, ez nem igényelne túl sok erőforrást, gondolok itt pl az elektromos pokékra, ha már ennyire víz alapú lett a meta-game, nem ártana, ha lenne normális electric faj, oké, Jolteonnal le lehet verni 1 kicsivel erősebb Vaporeont, de ha nem sikerül dodgeolni, akkor könnyen elvérzik.

nem válasz akart lenni

[ Szerkesztve ]

(#7178) avmpg


avmpg
tag

hopphopp, ha jól látom nest váltás volt
Ahol eddig magnemitot fogtam most squirtle jön, ahol omanyte hegyek voltak, most nagyon kígyó :)
Persze, ahol eddig felsőbb kategóriásak jöttek az Jynx lett...
Kíváncsi leszek Gazdagrétre és a Bikás parkra. Félek, hogy az exeggute nestnek annyi.

(#7179) avmpg válasza petyus_ (#7177) üzenetére


avmpg
tag

:K

Pontosan. Mindennel egyet értek.
Mondjuk én azt sose figyeltem, hogy a gym mennyi XP-t ad. Csak evolve-al húztam az XP-t. Gym-eket csak a coin miatt használom.

Nekem is baromi nehezen jött össze a Dragonite, pedig szerintem az átlagosnál többet mentem olyan helyre ahol Dratini született. (Egyébként kétszer is láttam Dragonite-ot a keresőn, de sajnos mindkét alkalommal sietnem kellett valahova és nem értem rá megkeresni. :( )

A három Snorlax-em mind earthquake-es.

Akinek ennyi jó cucca van az 1. nézegették a térképet (amíg működött) és amikor született, akkor gyorsan elmentek érte, 2. vidéken incense, 3. tényleg mázlis és olyan helyen lakik ahol elér egy dratini nestet vagy egy olyan pontot ahol különlegesebbek születnek 4. spoofer.

[ Szerkesztve ]

(#7180) lm83 válasza Dr.NX (#7174) üzenetére


lm83
őstag

Mit? Hogy melyik gym-ben látta a pokemont?
Odaírtam, hogy meglegyen legalább a pokedex-be...
Szerinted nem tudom melyik a régió korlátos pokemonok?
De nem is ezért gondoltam, hogy hülyének nézel, hanem hogy belinkeled a bejelentő űrlapot és odaírsz valami hülyeséget, na azért...

(#7181) lm83 válasza avmpg (#7178) üzenetére


lm83
őstag

Pedig még akartam menni a Rózsák terére...
Squirtle az merre van? Margit szigeten még össze akartam szedni a 3-ra való candyt...

[ Szerkesztve ]

(#7182) Atex válasza petyus_ (#7177) üzenetére


Atex
tag

Én nem bánom, hogy egyes pokemonjaimat felhúztam maximális szintre.

Meg kell különböztetni véleményem szerint 5 féle pokemont. Ebből négyre szerintem igenis szükség van, az 5. csapat csak pokédex.

1. A TÁMADÓK: 80IV<, jó támadó movset, folyamatosan PU.-olom őket, lehetőség szerint több fajta, ez nekem kb. 8 db.

2. VÉDŐK: 80IV<, jó védő movset, folyamatosan PU.-olom őket, ez nekem kb. 14 db.

E kettő csapatnál igenis fontos, hogy minél erősebbek legyenek, ehhez kell a jó IV és a jó Moveset.

3. EDZŐK: náluk csak a jó támadó képesség a fontos, az IV lényegtelen. A CP annyi amennyi, mert nem tudom a gymekben mivel találkozom. Őket használom a gym prestige felhúzására, itt kell figyelni a kisebb CP-re, a támadásnál nem. Legalábbis este még így volt.

4. ALAPANYAGOK: gyűjtögetem őket, a minél jobb és több evolváláshoz.

5. A semmire nem valók, csak úgy mégis vannak (Jynx, Mr. Mine stb)

Ennek megfelelően én az első három csapatot át is nevezem.

Ez a Lapras, Snorlax, Dragonite téma érdekes. Nekem 21.-es szinten volt 3 Snorlax (egyet vadon fogtam), 1 Dragonite (vadon fogtam), 1 Lapras (kelt). Most pár xp és 30.-as vagyok, de most sincs belőlük több. 2 Snorlaxet kivéve a többinek jó az IV-je és a Movesetje is, őket folyamatosan PU. A csalás nálam annyiban merül ki, hogy használok IV néző progit, és pörgetek autóból.

(#7183) harq55 válasza avmpg (#7178) üzenetére


harq55
kezdő

Jah, nest váltás volt (pl.: Városliget -> doduo).
Még jó hogy hét elején voltam cute-ot farmolni...

(#7184) marositech válasza harq55 (#7183) üzenetére


marositech
senior tag

óshit.
Mi van most Gazdagréten?

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7185) wert32


wert32
csendes tag

Tegnap elértem a 22-es szintet, de egyelőre nincs Snorlax-Lapras-Dragonite a tarsolyomban. Még csak nem is láttam őket, ahogy Charmandert sem. Talán majd egyszer jön tojásból valamelyik.

(#7186) Dr.NX válasza lm83 (#7180) üzenetére


Dr.NX
addikt

Nem néztelek hülyének, csak nem értettem, hogy ha megírja, hogy melyik gymben látta, attól neked hogy lesz meg a pokedexedben.
Ha vicc volt, akkor sorry, nem jött át.
A bejelentő űrlapot meg én szántam viccnek, azért is tettem mellé smiley-t. (Azaz nem vicc, mert tényleg jelentsük a csalókat.)
Változatos itt a tudásszint, nem tudom mindenkiről egyenként, hogy mit tud és mit nem.
Peace!

Elfogadom a sütiket.

(#7187) Atex


Atex
tag

Eddig a falunkban soha nem volt Sandshrew, most 10 percen belül a másodikat fogom az irodából. Lehet ők jönnek az Eeveek helyett.

Eddig van 3 db Sandslashem, mind három a legratyibb movesettel.

Ha ilyen lett volna a felhozatal az elejétől, már LVL40 lennék. :C

(#7188) harq55 válasza marositech (#7184) üzenetére


harq55
kezdő

scannelem, scannelem, de még nem látom... :(

(#7189) tomazin


tomazin
veterán

Én reggel láttam egy lickitungot vagy mit a keletinél, le is szálltam miatta a metróról, de mire odaértem már nem volt ott :( (pedig tudtam hol van, scannelésnél jelent meg)

[ Szerkesztve ]

(#7190) marositech válasza harq55 (#7188) üzenetére


marositech
senior tag

Omanyte nest: Lágymányosi híd budai északi oldala. Ott ahol az elköltözött Zöld Pardon van.
Exeggcute nest: Népliget Gruppi Arenához közeli sarok ... lol lel lul
Jigglypuff nest: Margitsziget északi része

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7191) avmpg válasza marositech (#7190) üzenetére


avmpg
tag

Na ezért nincs semmi értelme tiltani a scannelős térképeket.
A nestek úgyis fixek.
A ritka spawnokat pedig ha más nem egy fórumon meg tudják osztani egymással az emberek.
Lenne egy téma, hogy Snorlax és oda csak koordinát kéne dobni, más rizsát nem. (Még értesítést is be lehet állítani, ennyivel több mint a scannelős térkép. :) ) És ha valakinek a közelben van, már mehet is érte.

(#7192) marositech válasza avmpg (#7191) üzenetére


marositech
senior tag

Én már azóta célzottan keresem a pokékat amióta a pörgetésbe is belenyúltak.
Valamit-valamiért. :(((

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7193) Palika71


Palika71
őstag

Sziasztok!

Füstölőket még csak egyesével próbáltam. Ha többet csattintok el egyszerre, akkor nem a hossza változik, hanem a hatása?

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#7194) fotosjani válasza avmpg (#7191) üzenetére


fotosjani
aktív tag

Debrecenieknek van egy ilyen "Most fogtam!" facebook csoport.
Sokan megosztják, hogy mit fogtak vagy mit látnak éppen a környékükön.
Többször kialakul egész jó kis vadászat, sokszor segítenek a távolból szkenneléssel a terepen lévőknek.

(#7195) Sefule válasza Palika71 (#7193) üzenetére


Sefule
tag

szerintem egyszerre csak egyet lehet használni. Az 5 arra vonatkozott, hogy 5-öt használt el egymás után.

(#7196) Atex válasza marositech (#7192) üzenetére


Atex
tag

Hogy érted, célzottan keresni?

Nem szeded össze a PWR? Vagy olyan helyre mész, ahol egyfélét lehet fogni? Pl.: Gazdagrét. Vagy térkép?

Írjátok a scannelést, próbáltam a Pokemesht, de mindig csak a körülöttem lévőt mutatta, abból is csak a PWR-t, hiába álltam mondjuk három Eeevee között, akkor sem scannelte. A scannelést helyét meg nem is tudtam változtatni. Mit rontottam el?

(#7197) marositech válasza Atex (#7196) üzenetére


marositech
senior tag

Eddig elvi okokból nem használtam a térképet.
Most hogy velem kicsesztek ezzel az antipörgetéssel inkább afelé hajlok, hogy ezt törlesszem.
:((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7198) tomazin válasza Atex (#7196) üzenetére


tomazin
veterán

Én pl ülök a melóhelyemen, és néha indítok egy keresést, max 2perc alatt elérhető távolságra. Ha kidob olyat ami érdekes, akkor azért megmozdulok. (eddig 1x kellett, so nincs dömping)

(#7199) MaciG válasza Atex (#7196) üzenetére


MaciG
addikt

Pokémeshnél bárhol tudsz keresni csak hosszan nyomva kell tartani ahova szeretnél. Minél több account van hozzáadva, annál gyorsabb.

BANZAII

(#7200) Atex válasza MaciG (#7199) üzenetére


Atex
tag

MaciG marositech szalontai Köszönöm válaszotokat. Itt valamiért nem akar keresni a Pokemesh csak a Commonokat hozza be. Igaz csak egy accountal regisztráltam, de lefrissítettem.

Az előbb LVL30. lettem. A frissítés óta kicsit más játszani, mintha más világba kerültem volna.

Elhatároztam, hogy a négy meglévő inkubátorhoz veszek még ötöt, és keltetek 3 x 9-et.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.