Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7351) nauro


nauro
aktív tag

Lehet volt már, itt egy frissített táblázat a pokemonok adatairól. Lehet rendezni max cp alapján, megleshető az aktuális tier list.

(#7352) MdewC


MdewC
nagyúr

Urak. Az lehetséges, hogy a legutóbbi belépésem óta, pár pokem CP-je megcáltozott? Mert gyanús a sztori.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#7353) geckowize válasza Aramir (#7349) üzenetére


geckowize
őstag

Szerintem a CP módosítással healelték is őket. Nekem jól jött, mert elfogyott a revive-om előtte, úgyhogy elég sok volt megdögölve. :DDD

(#7354) Plazmacucci válasza obi_van (#7348) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Baszki ha tudod ki az zúzd be az arcát.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7355) Dr.NX válasza MdewC (#7352) üzenetére


Dr.NX
addikt

Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod, mondjuk egy hozzászólást.
Meg tegnap este óta erről van szó.
Trainers,

We have made adjustments to the CP (Combat Power) of various Pokémon. Some Pokémon, such as Alakazam, Rhydon, and Gengar will have their CP increased. Others will have their CP lowered. These changes will allow a more balanced and competitive battling and training experience in Gyms. We will continue to adjust the CP going forward to improve the game balance when necessary.

The Pokémon GO team

Elfogadom a sütiket.

(#7356) obi_van válasza Plazmacucci (#7354) üzenetére


obi_van
kezdő

hidd el szívesen tenném....de akkor leszerelnek.
a többiek sztem nem érzékelik ezt a valós veszélyt, mert ezzel a módszerrel bármely település Gym-jeit folyamatosan lehet foglalni távolról...akkor pedig hiába fejleszt bárki, bármilyen mont, arra úgy sem lesz ereje hogy fizikailag rohangáljon gymenként ismételten kiverni a csalókat.

(#7357) MdewC válasza Dr.NX (#7355) üzenetére


MdewC
nagyúr

Köszi az infót, mobilról voltam, kevés idővel és átfutottam rajta. Remélem nem okoztam fáradságot. ;)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#7358) Atex válasza obi_van (#7356) üzenetére


Atex
tag

Gondold el, az elején a fiammal, ezt tettük. Rohangáltunk állandóan. 9 db gymet foglaltak otthonról. A kitartó munka miatt most ezt mi tesszük, de ehhez kell egy csapat is.

Akkor volt olyan, hogy 4 gymet zsinórban 6x vertünk le. Ő(k) hárman volt mi ketten. Pont elfogyott az utolsó potink mikor leállt, akkor fejlesztettem a bagem 1000-re. Vettem coint. Azóta mindig van 120 (Max)revive-om, min. 240 db -most már- Max potim.

Azóta is láttam sok helyen, de ide nem jött vissza. Biztos máshol a sok gymben nem veszik észre, vagy már kiszállt, és amit akkor megszerzett, most legálisan használja. Gondolj bele augusztus 9.-én már 21-es szintű volt. Itt vidéken?

De ami szörnyű, bármikor visszajöhet, és már nem biztos, hogy lesz rá energiám.

(#7359) obi_van válasza Atex (#7358) üzenetére


obi_van
kezdő

július 30-án regisztráltam.most 28-as vagyok.
Soha nem vettem semmit pénzért ! elvből.
Inkább állandóan játszottam , túráztam, mentem, gyalogoltam (volt hogy Csepelen a Szent Imre téren lévő nagytemplom körül kb 3 órát keringtem, csak hogy kikeljen a 10 km-es tojásom)
De nem vetem meg azokat sem, akik anyagiakat áldoznak rá, csak én nem ilyen vagyok.

A csalók viszont mindkét fajta játékost lehetetlen helyzetbe hozzák.
Abban azért ne nagyon bízz, hogy majd nem mennek oda a Te Gymjeidhez is.

A netes leírás szerint aki egy kicsit is elboldogul a PC-vel, kb 1 óra alatt cheater lehet és azt a gymet választja ki a világban amelyiket akarja.... sztem nem kell hozzá sok kretén és már ez a része a játéknak játszhatatlan lesz.
A Niantic meg szarik rá (hiába jeleztem neki a fake GPS-s), nekik az a fontos hogy vegyék a coinokat, ha majd a bevételük fog alábbhagyni, akkor talán lépnek is valamit.

(#7360) Stockbauer79 válasza obi_van (#7359) üzenetére


Stockbauer79
tag

Akit emlegetsz véletlenül nem a Mystik csapatot erősíti, és kicsi/nagy jelzővel látja el a karaktereit?

just leave me alone

(#7361) RM1


RM1
aktív tag

Ma próbáltam a gym harcot, 4 helyen támadtam. Nagy változást nem tapasztaltam, talán a vaporeont könnyebben le lehet győzni egy másikkal, illetve a gengar hiába került a tier list elejére, semmit sem tudtam vele 1-1-ben lenyomni, pedig 30-40%-kal magasabb volt a cp-je.

(#7362) lm83


lm83
őstag

Először is én már régebben olvastam, hogy a bluestack leállt ezzel a játékkal és azon lehetett gépen játszani, akkor most mégis lehet? :F
A másik, amit még múlt hónapban olvastam valahol, hogy ez a játék még mindig napi két milliót bevételt hoz...
Hát nem úgy néz ki hogy lemorzsolódnának az emberek...sajnos...

(#7363) bebe159 válasza lm83 (#7362) üzenetére


bebe159
aktív tag

Végülis még az is vehet coint pl a lucky eggre meg incubatorra aki otthonról küldi.

(#7364) obi_van válasza Stockbauer79 (#7360) üzenetére


obi_van
kezdő

irtam privát üzenetet a profilnevekkel, ha valakit érdekel, privátban elküldöm

(#7365) geckowize


geckowize
őstag

(#7366) Stockbauer79 válasza Plazmacucci (#7354) üzenetére


Stockbauer79
tag

Még jó hogy nem olyan vérmes mint Te, mert mint kiderült az egyik csaló én vagyok. Pedig tisztán játszom(térképet használok ez tény), aug.22 óta lvl 24, legkeményem monom pedig 2k cp-s Lapras(1500-al fogtam). Másik álltala említett játékost ismerem, ugyan nem együtt portyázunk, de osszuk az infókat egymás között. És biztos vagyok benne hogy Ő is tisztán játszik. Ezek szerint elég ha kicsit hasonló a név és az átlagosnál aktívabb játék, hogy csalónak nézzenek. Én nem hibáztatok senkit, banntól nem félek mert nincs miért.

just leave me alone

(#7367) avmpg válasza Stockbauer79 (#7360) üzenetére


avmpg
tag

Felénk is megjelent egy spoofer.
Tegnap este láttam 3 üres gym-et, remélem rajta kapta valaki, vagy lebuktatta vizsgáló algoritmus és ban-t kapott.
Esetleg ez lehet a megfejtés az üres gymekre.

És volt Mystic-es kicsi/nagy! Hirtelen. A semmiből. Egyenlőre el is tűnt, remélem így is marad.

(#7368) avmpg válasza Stockbauer79 (#7366) üzenetére


avmpg
tag

Viszont ha kiderült, hogy te vagy az egyik "csaló" (de mégse), akkor légyszi meséld el, hogy hogyan lehetséges, hogy egy gym kb. 200m-es körzetében nincs senki (annak ellenére, hogy teljesen belátható), és mégis ütik.

p.s.
Nehogy támadásnak vedd. Csak nálunk pont ez volt, és ott álltam és "megmozdult bennem valami, egy érzés, hogy megfojtanám vagy valami ilyesmi". :)

[ Szerkesztve ]

(#7369) Csárlibráun


Csárlibráun
csendes újonc

Sziasztok! Én is régóta követem a fórum életét..nem kezdek hosszas gamer bemutatkozásba, röviden annyi h vidéki városban lakom és eddig családi kikapcsolódás volt a játék. A speed limit viszont alánkrakott mert sokat játszottunk autóból (itt lehet anyázni :)) ) annyit megjegyeznék h balesetközeli eseméby nem volt illetve automata járműböl folyt a dolog, aki vezetett már valaha ilyet az tudja h az ilyet fél lábbal és karral lehet hajtani.. szóval egy jópár alsóközépkategoriás telo árát tankoltuk már a kocsiba a pokemon miatt(illetve a játék élmény boldogság kikapcsolodás stv..) de ugy tünik h mivel winter is coming hamarosan abba marad a dolog sajnos. De amugy nem siránkozni akartam csak szólni h ma reggel fogtunk egy Dittot :DD magikarp jelent meg, elkaptuk és utánna lilaköd lett mögötte és mutatta h dittot.

(#7370) Dr.NX válasza Csárlibráun (#7369) üzenetére


Dr.NX
addikt

Gratula!
Ezek szerint kezdhetem kapdosni az összes pidgey-t, rattatát és spearow-t... :P

Kicsit megenyhültem a CP update iránt, most elolvastam a gamepress leírását a stat változásokról, úgy tűnik, hogy mégsem random változtatgatták, hanem megváltoztatták a formulát, amivel számolódik a monok alap 3 statja. Tehát eddig rosszul volt súlyozva a Spec. Att, Spec. Def és Speed, most ez változott, ami érezhető is, hiszen a pl. Jolteon gyorsasága eddig nem jelent meg a CP-jében.
Akit érdekel, itt a matekja, visszafejtése a Gamepress oldalon: https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-stat-change

Továbbá rájöttem, hogy van 3 Rhydonom, az egyik 98%-os RS/EQ, csak kicsit meg kell sétáltatni candy-ért és már mehet is a Gymbe.

Elfogadom a sütiket.

(#7371) Stockbauer79 válasza avmpg (#7368) üzenetére


Stockbauer79
tag

A városunkban lévő 4 gymből 3 kies helyen található, én álltalában leparkolok mellette bringával és ütöm. A negyedik a központban van egy kisebb "park" közepén 2 oldalról emeletes házakkal. Itt álltalában mindig van forgalom ezért amennyire lehet eltávolodok a fák közé(nem hiányzik hogy a fejemre olvassák hogy 3x évesen ilyen "szarral" foglalkozom. Nem bujkálok, de nem is vagyok szem előtt. Hétvégén pl elmentem boltba, közben betettem gymbe egy 1500 körüli vaporeon -t amivel én voltam a másik 2 mellett a leghurkább. 10 percel később visszafelé már másik csapaté volt, bent ült egy darab 350!!! Cp körüli vaporeon egyedül. Mig gyalogosan elmentem mellette be is foglaltam. És láttam elöző foglalót is aki érzékelte hogy kiütötték, és kereste hol lehetek de nem vett észre. Még aznap kiütöttem ezt a vaport egy másik gymből is. Lehet utált érte.
Kérdésedre nem tudok válaszolni, de én pl kihasználom hogy a gpsem néha elmászkál. És a gymtől kb 1 percre lakom, szóval hamar ott vagyok ha úgy alakul. Gym harcot is kb 2 hete kezdtem komolyabban venni, gyüjtök karácsonyra hátha lesz valami akció.

just leave me alone

(#7372) Imy


Imy
veterán

Mintha 2x annyi CP-t adna már, más is tapasztalta?

(#7373) Dr.NX válasza Imy (#7372) üzenetére


Dr.NX
addikt

(#7374) avmpg válasza Stockbauer79 (#7371) üzenetére


avmpg
tag

Igen, ezek reális helyzetek. És ahogy írod, még akár házból is elérhető lehet.

Nekem a 2600-as Exeggutort ütütték ki. Reggel fél7kor. Az utcán senki. Egy park közepéről, a gym elérhetőségében garantáltan senki (olyat lehet, hogy indítod a csatát és bemész fa árnyékba, akkor azt a távot még elviseli, de mivel ott voltam és ilyen nem történt, ezért ez is kizárva).
Na, ezt nehéz séta közben.
Pár percen belül a pontról látható 3 gym-ben ott figyelt 3 2000+os Gyarados. 27es szintű a csóka.
Nem mondom, hogy elérhetetlen. De előtte pár nappal még alig volt néhány gyengébb mon-ja és eltelt egy hét és megjelent 3 G.
És mellé ez a láthatatlan ember képesség.
Elég gyanús, no.

(Szerintem csak én csinálok ilyen hülyeséget, de azt észrevettétek, hogy ha rányomtok a Sightnings-ban egy mon-ra, akkor kiírja, hogy "Find these Pokénom in the wild!". :) )

(#7375) tompiheroe83 válasza avmpg (#7367) üzenetére


tompiheroe83
tag

Nincs semmilyen vizsgáló algoritmus és ban(sajna), én is csomószor hagyom üresen a gymeket, a 10 fix gymem bőven megvan, nem a coin miatt harcolok, csak szórakozásból vagy, hogy helyet biztosítsak a saját csapatomnak(mivel erős vagyok könnyen leverem az olyan gymeket is amikhez kisebb csapattársaim nem mernek hozzáfogni) vagy hogy próbálgassam a monokat(főleg most a cp változással) Semmi értelme, hogy betegyek egyet, több coinom nem lesz, csak a revivom meg a potionom fogyna feleslegesen.

(#7376) Palika71


Palika71
őstag

A vidékinek sok minden újdonság. :)
Szigetszentmiklóson játszom, és soha nem találtam itt semmilyen pokemon lelőhelyet.
És pár napja találtam egy Pikachu, ma meg egy Machop pokestop-ot.
:C

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#7377) Atex válasza tompiheroe83 (#7375) üzenetére


Atex
tag

Te bátrabb voltál mint én, lemerted írni. Amikor a pokémon vadászatra indulunk, szoktunk titokban gymeket leverni, és nézzük az emberek reakcióját, ott ahol nagy a turista forgalom.

A titokban azt értem, hogy:

-zsebből, vagy a telefon képernyőt nem nézve lefelé tartva, egy kézzel
-szaladgálos gps, de ez nem mindenhol jön be van ahol 10 méteres körön belül kell állni
-gym mellet elhaladva,

Alapvetően figyelünk arra, hogy ha kisebb felhasználó foglalja a gymet mint mi, nem bántjuk. Nem teszünk a gymbe és jó látni ahogy a gyerekek megörülnek, mert még ők nem lennének olyan szinten, hogy legyőzzék.

A másik verzió amit Te is írtál -ez a gyakoribb-, azért, hogy kipróbáljuk az új pokekat (mert az edzés az más). Keresünk ellen gymet, lehetőleg minél nagyobbat, ami mostanában nehéz ügy. Miután legyőztük nem teszünk be semmit, fölösleges úgyis 10 perc és visszafoglalták.

[ Szerkesztve ]

(#7378) Atex


Atex
tag

Zalaegerszegen 222 CP-jű Ditto van egy gymben. :))

(#7379) MaciG


MaciG
addikt

Dittó hogy működik gym harcban? Azt az alakot veszi fel ami volt mikor elfogtad? Vagy felveszi a támadó alakját?

BANZAII

(#7380) Gaborz1 válasza Atex (#7378) üzenetére


Gaborz1
senior tag

Aki fogott már Dittot mondja már el, hogyan és mivel tette, na meg hogy milyen helyen. Ma már 30 Pidgey-Rattata-Spearow befogásánál tartok és semmi. Itt ülök a koliban 2 stop mellett és nem adta be még.

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#7381) Dr.NX válasza MaciG (#7379) üzenetére


Dr.NX
addikt

Ditto felveszi az első ellenfél alakját és támadásait és végig úgy marad a harc alatt. Természetesen másik gym harcban megint az első ellenfelet másolja le.
Az IV-je és szintje a sajátja, az nem változik, tehát ha Ditto 20-as szintű és megtámad egy 30-as Dragonite-ot, 20-as Dragonite erősségű lesz.
Én sem kaptam el egyet sem, pedig már vagy 50 PWR-nél tartok.

Elfogadom a sütiket.

(#7382) Imy válasza Dr.NX (#7373) üzenetére


Imy
veterán

Köszi, én is olvastam korábban. Csak jelezni akartam, hogy működik.

Valaki próbálta, hogy luckyeggnél is működik a 500x2x2 XP?

(#7383) Atex válasza MaciG (#7379) üzenetére


Atex
tag

Nem tudom, nem volt idő kipróbálni, de a pokédexbe bekerült. :DD

(#7384) Palika71 válasza Dr.NX (#7381) üzenetére


Palika71
őstag

Akkor ez nem előny. Inkább érdekesség? A gym-be az első a leggyengébb.

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#7385) Atex válasza Gaborz1 (#7380) üzenetére


Atex
tag

Nem tudom, én csak láttam.

Már kicsit többnél tartok mint 30 PWR, fogtam 2 Magit is. Ne legyünk türelmetlenek 1 nap után.

(#7386) Gaborz1 válasza Atex (#7385) üzenetére


Gaborz1
senior tag

Nem vagyok türelmetlen, csak érdeklődtem.

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#7387) Atex válasza Gaborz1 (#7386) üzenetére


Atex
tag

Bocsi, ezzel inkább csak magam nyugtattam, nem neked szántam.

Érdekes lenne fogni :Y , de jót tesz a gyűjtögetésnek a vágyakozás.

(#7388) Dr.NX válasza Palika71 (#7384) üzenetére


Dr.NX
addikt

Hát akkor ne elsőként támadj a Dittoval.

Elfogadom a sütiket.

(#7389) lm83


lm83
őstag

Ehhez a gym-es témához.
Velem sokszor van, hogy ott állok a hely előtt, sétálgatok fel alá, de csak nem akar úgy állni a figura, hogy tudjak harcolni, csak nem érek bele a körbe...
Ez nagyon sokszor meg szokott szívatni.
Aztán átmegyek a villamosmegállóba ott meg közelebb sétál és mehet a menet...
A másik már amit sokszor írtam, hogy nagyon idegesítő sétálás közben mikor beragad a gps és már több száz méter óta nem mozog a figura. Már áttért a busz pestre én meg mindig a Dózsa György téren állok :((
Ez most már harcnál is szokott lenni. Illetve harc közben is tudsz mozogni.
El indul a harc, felszállok a villamosra és ott nyomogatom a kijelzőt.
Te azt látod, hogy fűstől a gym, mert ütöm, de nincs senki sehol. És tényleg már a délinél szállok le a villamosról mire vége a harcnak.
Aztán ha levertem, vagy edzettem és vége a harcnak, vagy beragadt és tudok betenni valakit, vagy lesétált közben az ember és messze járok. Persze ezt 50-ből egyszer tudom csak meg,mert mostanában 3-4 ellenfél legyőzése közben csak úgy kilép a játék és ilyenkor mérgesen elrakom a telefont, mielőtt földhöz vágnám.

(#7390) Atex


Atex
tag

Valakinek van jó movesettel rendelkező Sandslashe?

Milyen a harcban? Főleg a CP változás után.

Nekem van 4 db Sandlashem, mind a 4 Mud shot - Rock Tombot kapott. Nagyon gyenge. Mud Shot - Earthquake mit tud?

Van még 226 candym. Írtátok, hogy a moveset random, elfogadom, nem vitázom. Csak ennek mi az esélye?

Illetve a sorozatban mi volt a szerepe a Mr. Mine-nak? Azért kérdezem mert nem szívesen fogdosom, de nálunk a faluban napi 15-20 darabot lehetne összeszedni. Nehogy ezt a "hanyagságom" később megbánjam.

(#7391) Atex


Atex
tag

Most ütöttek ki egy olyan LVL10-es gymből, 2. helyről amit 2016.10.10-e óta foglaltunk. A csapat visszafoglalta már, látom a Pokemapon, én is indulok. Igaz 30 km.

Legalább tudom PUni.

(#7392) bebe159


bebe159
aktív tag

Ma fél óra altt 4 dittot fogtam, kettőt a házamból. :DD
Onnan lehet észrevenni, hogy 2-300+ cp pidgey, rattata (nekem eddig ezekből változott át) és kiugrik minden labdából. Kaja kell neki meg ultra. A lucky egget este kipróbálom, szerintem akkorra összegyűlik a mennyiség.

(#7393) Palika71


Palika71
őstag

Azért szerintem a fake gps nem az ördögtől való.
Arra szoktam használni, hogy a városban levő gymeket csekkolom, mivel azt sem tudom, hogy melyik pokemonom, melyik gymben van, így azt sem tudom, honnan verték ki szegényt. :)
Aztán ha van valami finom gym, odamegyek.

bebe159: Fogadd őszinte irigységem. :)

Dr.NX: Eszembe sem jutott! :Y :B

[ Szerkesztve ]

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#7394) bebe159 válasza Palika71 (#7393) üzenetére


bebe159
aktív tag

Nevezd át, hogy melyikbe raktad be. :)

(#7395) harq55 válasza Atex (#7390) üzenetére


harq55
kezdő

Mr.Mime:
Gyűjtöttem egy ideig, van is belőle 15+ darab. Manapság már én sem fogom el őket.
Én a Trade/Csere miatt teszem ezt. Gondolom más régiókból ez lesz az első amit keresnek...
(Dragonite mindenhol van, MrMime meg nem).

(#7396) Dr.NX válasza Atex (#7390) üzenetére


Dr.NX
addikt

Gyenge a Sandslash, az attackje 182, míg egy Rhydon 222.

Elfogadom a sütiket.

(#7397) Imy válasza Imy (#7382) üzenetére


Imy
veterán

Valaki már nyomott LuckyEgget a 2x XP akció időtartama alatt? Nekem éppen lenne 70 evolvnyi, de ha nincs 2x akció, azaz 2000xp akkor még szerintem várok vele. :)

(#7398) Dr.NX válasza Imy (#7397) üzenetére


Dr.NX
addikt

Van 2x2x, kezdheted.

Elfogadom a sütiket.

(#7399) geckowize válasza Atex (#7390) üzenetére


geckowize
őstag

Itt tudod megnézni a "Most vulnerable to Sandslash" részen a movesetet kiválasztva, hogy egy konkrét movesettel mi ellen jó valami.

Btw ez a funkció azután került be az oldalra, hogy én írtam emailt nekik, hogy csinálják már meg, mert kurvafárasztó volt minden egyes új, reményteli pokemon után végig kellett nézni a Top defenders listából a területre jellemző gyakori defenderek "All counter pokemon" listáját, hogy akkor most rajta van-e az a pokemonom azzal a movesettel. Úgyhogy minden elismerésem a fejlesztőknek, hogy vették a fáradságot és belerakták ezt a funkciót.

Már csak annyi a rossz, hogy nem a counter pokemon listekbeli érték kerül oda, hanem arra a pokemonra nézve történik a skálázás, tehát eszerint bármilyen movesetes Lapras 100%-ra jó a Dragonite ellen, viszont ha a Dragonite counter pokemonjait nézzük, akkor ott látszik, hogy valójában a Lapras melyik movesetje a legjobb ellene (a Frost Breath + Blizzard-os a legjobb, de az 90%-ra csak, míg az Ice Shard + Dragon Pulse-os csak 68%-ra...).

(#7393) Palika71: a profik azt hallottam, hogy ezt úgy küszöbölik ki, hogy minden gymbe rakás alkalmával screenshotolják a pokemonjukat a gymben, aztán így könnyen nézik vissza.

(#7395) harq55: Én amikor augusztus elejéig Magyarországon tartózkodtam, egy Mime se jött (igaz, Bikás parknál egyszer buszoztam zsenge lvl7-esként és az akkor Nearby 9-et mutatott), aztán szeptember közepén Londonban voltam és mutatta a pokealert, Temze alatti alagúton futottunk át haverommal érte úgy, hogy majdnem elokádtuk magunkat a hirtelen erőfeszítéstől... Aztán azóta meg csak úgy szórják ránk az égből, még itthon, Baján is egy este alatt 3 jött...
Amúgy én is a trade miatt tartogatok 18 Taurost (London előtt voltam 6 hétig New Yorkban, nem vagyok spoofer), jó lenne ha a nagy év végi update-tel jönne a trade is, mert ezek és más ritkább monok (5 Hitmonchan, 6 Marowak, 4 Gengar, 3 Primeape, 3 Ninetales, 3 Electabuzz, 2-3 Charizard, 2 Wigglytuff, 2 Magneton, 2 Dewgong, 2 Tangela, 2 Scyther, 2 Pinsir, 2 Omastar, 2 Kabutops, 2 Dragonair, 1 Dodrio, 1 Blastoise, 1 Venusaur, 1 Clefable, 1 Magmar, 1 Weezing, 1 Muk meg néhány Flareon) miatt kellett 3x is pokemon storage-et növelnem...

[ Szerkesztve ]

(#7400) Imy válasza Dr.NX (#7398) üzenetére


Imy
veterán

Köszi, most néztem, nincs meg a 70, csak 62, úgyhogy még szedek össze egy kis candy-t, és kezdem holnap vagy holnap után. :)

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.