Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6401) Jazz válasza TazLeacher (#6398) üzenetére


Jazz
veterán

Vagy te nem. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Egyébként üdvözítő hogy végre van egy játék ahol tényleg kiszórják a nem odavaló egyéneket, és marad egy korrekt játékosokból álló réteg.

Azért az is érdekes hogy ilyen vehemensen véded az "etikátlan magatartásúak" ellen tett lépéseket, és magára az etikátlan magatartásra meg csak rálegyintesz. :U
Na nehogy már az legyen a legnagyobb bajod, hogy az "etikátlan magatartású" bármit is kaphat. Mintha a tolvajt védenéd hogy lelőhetik rablás közben. Istenem. Játsz becsülettel, és akkor nincs mitől félni. Vagy magára vessen.
Egyébként én meg úgy tudom, hogy a niantic egyáltalán nem támogatja a multiacc használatát. Egy account egy ember és pont. (Persze erre lehetne azt mondani, hogy akkor jön a "kék" haver....az eredmény ugyan az.)

De értem mi a nézőpontod. A "bűn" szerinted kicsi. Szerinted. Ő szerinte meg, akinek majd a 20perc alatt felhúzott kizárólag magas cp-s pmonokból álló 10-es gym-et kell levernie, és majd ott fog szenvedni nem kevés ideig, szerinte meg igen is nagy "bűn", unfair. Ez van.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6402) TazLeacher válasza joergie (#6400) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ami egészen addig igaz lenne, ha nem itt hőzöngene, és büszkélkedne, hogy mekkora király volt. Ha ő leírhatja, hogy mekkora császár és volt ettől egy jó napja, hogy pár srácot megfingatott, akkor én meg had írhassam már le az erről alkotott véleményemet, ha nem gond...mármint ha nem gond, hogy reagálok egy itt leírt hsz-re, és más a véleményem, mint az abban leírtak...de ha gond, akkor meg igazából nem zavar, mert akkor Ctrl+C, Ctrl+V a Te hsz-ed saját magadnak. ;)

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6403) TazLeacher válasza Jazz (#6401) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Úgy látom komoly fogalmi zavarban vagy...akkor kezdjük az alapoktól. Van a csalás, és az etikátlan viselkedés. Az EULA, mint olyan tiltja a csalást. A bejelentés a CSALÁSOK-ra vonatkozik, és nem arra, hogy valami etikátlan-e vagy sem. Nézzük részletesen, a jelenlegi szabályok szerint miről van szó:

Etikátlan több accountal játszani? Az. Etikátlan más előtt bedobni egy Gym-be egy pokémont? Az. Csalás nem?

Szabályszegés, tehát csalás-e a térképhasználat? Igen. Hányan csinálják itt? (Köztük én i, amíg működött...) De ez belefér. Miért is? Tehát ki itt az atyaúristen, hogy meghatározza, hogy mi az ami etikátlan, és belefér, és mi az, ami nem? Segítek: senki. Az etikátlan dolog nem csalás, így paraszt dolog ezért valakit jelenteni, főleg úgy, hogy nagy valószínűséggel ban lesz a vége.

Az általános elfogadott tény lett, hogy a térkép nem számít olyan jellegű csalásnak, amit a közösség elítél, és bűntet. Tehát beszélhetünk itt etikáról, de még egyszer leírom, hogy a jelentés nem etikátlan viselkedésre van kitalálva, hanem a csalókra. Ezzel semmi mást nem lehet elérni, csak pont igazolni, hogy annyit ér a dolog, hogy semmit. Lépten nyomon mindneki jelentkeget, így pedig elveszíti a jelentőségét.

Tehát mégegyszer: az etikátlan viselkedés nem csalás. Nem kell vele egyet érteni, hogy elnézd. Etikátlan nem átadni egy helyet a buszon az idősebbnek, de nehogymá' a lopáshoz hasonlítsd, ami bűntett. Ebből látszik, hogy nem érzed a kettő között a különbséget. Mi etikátlan, és mi tiltott. Először ezeket magadban tedd tisztába.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6404) Jazz válasza TazLeacher (#6403) üzenetére


Jazz
veterán

Kerülhetnéd a személyeskedést, ha megfigyeled én sem teszem, és próbálhatnád érteni a lényeget.
A következő bejegyzés pedig csak egy analógia az "ördög ügyvéd"-jére.
Ha neked ebből az jött le, hogy a lopáshoz hasonlítom, akkor csak gratulálni tudok:
"Azért az is érdekes hogy ilyen vehemensen véded az "etikátlan magatartásúak" ellen tett lépéseket, és magára az etikátlan magatartásra meg csak rálegyintesz. :U
Na nehogy már az legyen a legnagyobb bajod, hogy az "etikátlan magatartású" bármit is kaphat. Mintha a tolvajt védenéd hogy lelőhetik rablás közben. Istenem. Játssz becsülettel, és akkor nincs mitől félni. Vagy magára vessen."

(A te érvelési rendszereddel most akkor én meg jöhetnék azzal bugyuta kiragadással, hogy "na nehogy már egy buszon helyet át nem adó" etikátlan magatartáshoz hasonlítod ezt a "tettet". De nem teszem mert értem mit akarsz mondani. Te is próbálhatnád ugyan ezt, az első sorban írtak helyett.)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6405) #33253120 válasza Jazz (#6401) üzenetére


#33253120
törölt tag

:)
Van két telefonom.
Egyiken google acc (18-as), a másikon PTC-s (10-es).
Kétszer annyit költök mint egy accal.
Kire vagyok veszélyes?

(#6406) Jazz válasza #33253120 (#6405) üzenetére


Jazz
veterán

Kérném a közönség segítségét, de az elfogyott, úgyhogy ennél a kérdésnél inkább a kiszállok, a nyereményt pedig meghagyom a következő játékosnak. ;)

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6407) tompiheroe83 válasza TazLeacher (#6398) üzenetére


tompiheroe83
tag

Ilyet, h bejelentésre bannonlnak, ezt hol hallottad, mert, hogy nekem a saját tapasztalatom(konkrétan a niantic visszaírt ilyen ügyben egy megkeresésemre és írták, h sorry nincs de nincs bannolás bemondásra, még jó is mert kb már rég bannolva lennék mert jóval átlag felett tolom a játékot ezért is próbáltam ki, h tudjam van-e félnivalóm). Milliós nagyságrendű aktív játékosállomány mellett képtelenség is lenne a sok hülye feljelentgetőt kezelni, a botokat meg az illegal 3rd appokat meg nyilván algoritmussal szűröd, nem pedig tört angolsággal írt harmadik világbeli besúgók alapján :D
Da ha lemaradtam a legújabb fejleményekről és van vmi infód akkor érdekelne.

[ Szerkesztve ]

(#6408) Imy válasza Imy (#6397) üzenetére


Imy
veterán

Erre valaki? Gyorsan be akarom jelenteni, mert csaló!

(#6409) lm83 válasza csuzso72 (#6392) üzenetére


lm83
őstag

Honnan szerezted be?

(#6410) tompiheroe83 válasza Imy (#6408) üzenetére


tompiheroe83
tag

Miért tőlünk vársz legitimációt? De most komolyan ha jelented mit hiszel mi fog történni ha csaló ha nem? A nianticnál a "csalási osztály" egyesével végigmegy minden ilyen képtelen bejelentésen és kivizsgálja? Jó tételezzük fel. Hogyan? Megnézi, h hol van az a gym és megàllapítja pl, egy street wieval, h hát hö ez tényleg egy elhagyatott vidék, gyanúús, és visszanézi a nasa műholdasfelvétel archivumában, h tényleg csak ti voltatok ott? Vagy megnézi a bejelentett játékos profilját? És mit lát amit egy algoritmus nem tudott volna kiszűrni eddig? Hogy átvágott a házak/kertek között miközben odafelé ment, ott ahol nincs is út(újra a műholdról csekkolva persze, leszarva a létező gps pontatlansági valós indokokat) ami amúgy se bizonyít semmit, arról pedig ne is álmodjon senki, h ilyen adatokat tárolnának bárkiről, felesleges és költséges és hasztalan, az eddigi banwavekből azért kirajzolódik, h milyen adatok birtokában vannak és, h azokat miként és milyen módszerekkel vizsgálják a profilokat. Jó és "sikeres" jelentgetést! ;)

(#6411) solfilo válasza tompiheroe83 (#6410) üzenetére


solfilo
veterán

Nem legitimációt kért a linkelt hozzászólásban, hanem azt szeretné megtudni hol/hogyan tud jelenteni. De lehet rosszul értettem. :)

[ Szerkesztve ]

solfilo

(#6412) TazLeacher válasza tompiheroe83 (#6407) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Beszéltem olyan emberekkel. De aki váltig állítja, hogy nem, uccu neki, írja ide a felhasználónevét, én meg lejelentem. Az, aki biztos az igazában az ugye nem tarthat ettől...természetesen ellekező esetben megkövetem magam.:U

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6413) TazLeacher válasza Jazz (#6404) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

te érvelési rendszereddel most akkor én meg jöhetnék azzal bugyuta kiragadással, hogy "na nehogy már egy buszon helyet át nem adó" etikátlan magatartáshoz hasonlítod ezt a "tettet".

Milyen "tettét"? Úgy csinálsz, mintha minimum lopott volna tőled...jézusom. Igen. Pontosan ehhez hasonlítom. Látom még mindig nem tiszta, hogy mi a különbség a csalás (vagy átvitt értelemben a szabályok be nem tartása, tehát bűncselekmény) és az etikátlan viselkedés között.

Érdekes módon valahogy a többi dologra valahogy elfelejtettél reagálni. Mondjuk a térképes dologra...mert, hogy AZ konkrétan csalás. Ha jól tudom/sejtem Te is használtál térképet. Akkor hogy is van ez? Ha Te térképet használsz, ami egyértelműen rögzítve van a játék szabályaiban, hogy tilos, vagyis csalsz, az rendben van, mert megmagyarázod magadnak, hogy miért is. Ha más nem csal, csak etikátlanul viselkedik, akkor hulljon a férgese? Elég érdekes az értékrended.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6414) csuzso72 válasza lm83 (#6409) üzenetére


csuzso72
tag

http://m.konzolokszervize.hu/ajandektargy/pokemon-go-plus

(#6415) TazLeacher válasza csuzso72 (#6414) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

:R

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6416) lm83 válasza csuzso72 (#6414) üzenetére


lm83
őstag

Uh, hát ez ilyen drága? :Y

(#6417) MaciG


MaciG
addikt

Primeape-t próbálta már valaki harcban? Eddig sosem láttam mankey-t, meg meg egyből fogtam kettőt és még tojásból is kelt. :)

Csalás/etikátlan viselkedéshez: Az eddig elolvasott érvelések alapján nekem az jött le, hogy ha én pl elkezdek emulátoron játszani akkor nem csalok csak etikátlanul viselkedem, hiszen még valaki az utcán sétálgat addig én otthon ülök, de összeségében nem csalok, hiszen én is ugyanazt a pokemon go-t használom csak én másik platformon. :)

BANZAII

(#6418) Boborján válasza MaciG (#6417) üzenetére


Boborján
tag

Ha így nézzük a fake gps is csak esély kiegyenlítés :D

(#6419) lm83


lm83
őstag

Néztétek mi lesz az új frissítésben?
Még több ember kedvét veszik el a játéktól...

(#6420) spanglee001 válasza lm83 (#6419) üzenetére


spanglee001
addikt

jaj nehogy leírd mi lesz, ha már te tudod :F majd megkeressük mi haggyad :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#6421) TazLeacher válasza MaciG (#6417) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Pedig nem annyira bonyolult. Vagy EULA, ami leírja, hogy mi a csalás. Csak egy pár példa: bot, fakeGPS, térkép...annyira nem bonyolult. Bár lehet, ahogy látom...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6422) lm83 válasza spanglee001 (#6420) üzenetére


lm83
őstag

Ja nem akartam beírni...
Gondoltam akit érdekel a rossz hír az megkeresi :)
Aki meg nem is akarna tudni róla, annak nem veszem már el most a kedvét :)

Oh látom már feljebb be írták amúgy...

[ Szerkesztve ]

(#6423) Boborján válasza TazLeacher (#6421) üzenetére


Boborján
tag

Mondjuk ez oké. De abból kiindulva, hogy mennyire egyenlőtlen a játék azért simán pár dolog nem kéne oda sorolható legyen. Oké a botot megértem. Az emulátor és ezzel együtt a fake gps határ eset, ha nem lenne annyira igazságtalan a lények eloszlása akkor senki nem akarna a Central Parkban "járkálni" a gép előtt ülve... De nézem videót ,hogy a Londoni gyerek is ámulva járkált a Santa Monica beachen , hogy mennyivel több meg jobb lények vannak. Pedig London nem kicsi. A térképet meg a commonuty teljes mértékben nem tekinti csalásnak, sőt mindenkinek alap elvárása lenne, hogy legyen működő segítség csak a Niantic baszik az emberek véleményére és csak a saját szarul lefektetett szabályai érdeklik és ebbe is fog belebukni.

[ Szerkesztve ]

(#6424) Imy


Imy
veterán

Jól nézem, hogyha egy pokémont elütte fejlesztek, mint ahogy evolvolok, akkor jobban jövök ki? Egy 749-es growlithe-m van, arra számolgatom.

(#6425) Dr.NX válasza Imy (#6424) üzenetére


Dr.NX
addikt

Egy fél szintet lép minden power up-pal. Evolve előtt és után is.

Elfogadom a sütiket.

(#6426) tomazin válasza Imy (#6424) üzenetére


tomazin
veterán

Random moveset evolve utan.
Amugy ugyanaz stardust szempontbol.

(#6427) Imy válasza tomazin (#6426) üzenetére


Imy
veterán

Akkor igazából mindegy. Akkor mindegy. :) Köszi! :R

(#6428) MaciG válasza TazLeacher (#6421) üzenetére


MaciG
addikt

Én értem amit mondasz csak kicsit továbbgondoltam ;)

BANZAII

(#6429) MrCsiT válasza TazLeacher (#6399) üzenetére


MrCsiT
addikt

" valahol tiltja akár az EULA, hogy több accounttal játsszál?" - ha jól tudom, igen.
Megkérdeztem a supportot pár dologról, de nem igazán igyekeznek a válaszadással.
Ahogy hallottam,a multiacc tiltott. :F
Ha linkelsz egy hivatalos véleményt, ami alátámasztja az érvelésed, természetesen elfogadom.

A gym foglalós történethez: ha szerinted, mindent szabályosan csináltak, és ez a követendő példa, így kell ezt játszani, akkor remélem, Te is piros vagy.. de semmiképp sem sárga.
Csalás: olyan előnyszerzés, amivel tisztességtelen módon előrébb jutsz másoknál.
Ha megmutatod EULA-ban, hogy hol szabályos 20-as lényekkel felütni a gym-et, majd azokat kicserélni 1800+ méretűre egy második acc. használatával, akkor elfogadom az érvelésed.

Ha nem megy, akkor pedig ez jogosulatlan előnyszerzés, ami éppen a csalás definíciója.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#6430) MrCsiT válasza MrCsiT (#6429) üzenetére


MrCsiT
addikt

..lemaradt: már az gáz, hogy - érvelésed alapján - ma született bárányok, és mindent szabályosan csináltak.
Ezzel a véleményeddel nem tudok azonosulni, és mivel a fentebbi hsz-emben írt feltételeket aligha fogod összehozni az érvelésed mellé, így, én a magam részéről be is fejeztem a témát, azzal, hogy csak sajnálni tudok mindenkit, aki szerint ez így rendben van. (az, hogy technikailag lehetséges, az egy másik dolog..)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#6431) TazLeacher válasza MrCsiT (#6429) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Pont beletrafáltál, sárga vagyok.

Viszont ne keverjük a szezont a fazonnal. Az, hogy ha szerinted, mindent szabályosan csináltak és a és ez a követendő példa, így kell ezt játszani nem egy, és nem ugyan az. Igen, szerintem mindet szabályosan csináltak, DE nem követendő példa, nem kell így játszani, mert ahogy írtam korábban, etikátlan. De attól, hogy - egyszerűen szólva - valaki bunkó, attól nem érdemel bant. Szerintem, továbbra is.

Hozzátenném még extraként, hogy ha még benne is lenne az EULA-ba, hogy tiltott a multiacc, ez akkor sem az. 2 eszköz, 2 emailcím, 2 account. Valószínűleg még igaz is, amit mondtak, hogy haveré, mert azért jóval egyszerűbb lenne multiaccountot tolni 1 telefonnal...az meg, hogy kölcsön adta a haver a telefonját...most tényleg? Ha haver áthozza a PS4-ét és egy lakásban két PS4-el multiban Mortal Kombatozok, akkor bant érdemlek? Ne már....

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6432) MaciG válasza TazLeacher (#6431) üzenetére


MaciG
addikt

Pont erre írtam, hogy akkor ha ez nem csalás akkor az emulátor sem.
Jelen esetben mi történik? Jelen volt ott egy személy, de csak virtuálisan amivel te előnyre teszel szert.
Emulátornál mi van? jelen vagy de csak virtuálisan amivel előnyre teszel szert.
Vagyis ha előbbi nem csalás csak etikátlan, akkor utóbbi sem az. :)

BANZAII

(#6433) Armahun


Armahun
addikt

Mi történik, ha összegyúrjuk a PokeGo-t Harry Potterrel?
Video

[ Szerkesztve ]

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#6434) #33253120 válasza MrCsiT (#6429) üzenetére


#33253120
törölt tag

A multiacc mit jelent?
Két telefonom van, az egyiken google, a másikon PTC acc.
Van, hogy mikor melyik telefonon mikor melyik accal lépek be. De jellemzően megvan, hogy általában melyik accot melyik vason használom.
Ilyenkor mi van?

(#6435) #33253120 válasza Armahun (#6433) üzenetére


#33253120
törölt tag

Szerintem ez nem olyasmi. Bár vannak hasonló dolgok benne. de akkor sem. Alapban ott bukik meg a dolog, hogy a Pokemon GO egycélú, ez meg többcélú játék. (Egymás támadási lehetősége.) Másrészt amit az utcán összeszed azt továbbadja. (Kereskedés)
Ez egy kifejezetten csoprtosra tervezett cucc. Nem pedig a magányos pokéedző útja. :)

(#6436) TazLeacher válasza MaciG (#6432) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ha szerinted egyenértékű az, hogy a haverom odaadja a bankkártyáját, hogy vegyek ki róla 5.000 Ft-ot róla azzal, hogy feltöröm a netbankját és átrakom a pénzt, akkor igen.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6441) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Terms of Service https://www.nianticlabs.com/terms/pokemongo/en
Ennyi.

Elfogadom a sütiket.

(#6442) harq55 válasza Jazz (#6439) üzenetére


harq55
kezdő

Van exegg nest Bp-en az Etele úton a Tétényi és Fehérvári út között...

(#6443) TazLeacher válasza harq55 (#6442) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Még mindig ott van? Pénteken megyek pont oda, akkor elbóklászom egy pár percet. Voltál ott? Mire lehet számítani? Tehát végigsétálok azon a szakaszon, kb. mennyi jön?

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6444) harq55 válasza TazLeacher (#6443) üzenetére


harq55
kezdő

Még mindig ott van. Járok ki pár napot egy héten. Fél-egy óra alatt kb. 4-6 megvan.
Az Etele út mindkét oldalát bejárom az adott szakaszon oda-vissza pár körben. Néha az úttól beljebb is vannak (mindkét oldalon), de azokat így térkép nélkül azért nehéz belőni.
Azt vettem észre, hogy 16.00-16.15(30) között, amikor sajna pont lenne időm, akkor mintha pont nem jönnének, de 15.30-16.00 között jó szokott lenni.

(#6445) Jazz válasza Armahun (#6433) üzenetére


Jazz
veterán

Csak idő kérdése hogy mikor jönnek sorra a "kiterjesztett valóság" játékok.:)

free your mind

(#6446) marositech


marositech
senior tag

Úgy látszik még nem tökéletesek a niantic csalásbiztos frissítései...

3 gymet próbáltam foglalni a 'ligetben, de leverés után mindig előlem foglalta le a gymet...és közben 100m-es sugarú területen csak én vagyok...egy árva lélek sehol.
Szóval Tomeeekking lépj egyet hátra is szó szerint... :W :(((

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#6447) MrCsiT válasza TazLeacher (#6399) üzenetére


MrCsiT
addikt

Veled ellentétben, én képes vagyok linkelni pár hivatalos hozzászólást a témához.
(fentebb kértem tőled, nem tetted meg.)

Pl. erre:

"Pl.: valahol tiltja akár az EULA, hogy több accounttal játsszál?"

Lentiek alapján, (neked) sajnos, igen:

No cheating.

Methods of cheating, unfortunately, are limited only by cheaters’ imaginations, but include at a minimum the following: using modified or unofficial software; playing with multiple accounts (one account per player, please); sharing accounts; using tools or techniques to alter or falsify your location; or selling/trading accounts.

lentebb:

"Accounts are penalized for violations of the Terms of Use and/or the Trainer guidelines—we may issue a warning, suspend you from the game, or (for serious or repeated violations) terminate your account."

forrás

Szóval, most én kérem tőled - ahogy Te szoktad másoktól pár x hsz-el visszább - hogy olyan szabályról legyél kedves vitát kezdeményezni, amit helyesen tudsz.

Köszönöm. ;)

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#6448) TazLeacher válasza harq55 (#6444) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Szerintem ilyen dél-1 óra magasságában érek oda...és köszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6449) TazLeacher válasza MrCsiT (#6447) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Természetesen, ha tévedek, beismerem, és elnézést kérek. Akár megeshetne most is, de nekem azért ennél egy kicsit több kell, mint a:

No cheating. Don’t do it. Play fair. one account per player, please

Ez nem szabály, hanem iránymutatás, legalábbis nekem eléggé annak tűnik. Korábban linkelték a hivatalos szabályzatot. De, ha ez mégis a szabályzat része, akkor ez a rész megszegése is egyből banal járna?

Treat other players and bystanders with respect and courtesy, and conduct yourself in an appropriate manner while playing Pokémon GO.

Mert ez ugyan ott van, ahonnan linkelted. Tehát ez is szabály lenne?

De tudod mit, hajlandó vagyok elfogadni, mint IRÁNYELVET. Megkövetem magam, igazad van. Legyen főbenjáró bűn a multiaccount használata.

A dolog még akkor is sántít. Mert 1 ember, 1 account. Nem is az ő accountja, hanem Te mondtad, hogy a barátjáé.

De legyen, fogadjuk el, hogy ilyet se lehet. Nem lehet kölcsön adni az accountot. Tehát, ha én odaadom mondjuk a gyerekemnek, hogy uccu neki, menjél pokémont vadászni, akkor engem is felnyomsz? [- kölői kérdés]Csak kérdezem, hogy tisztában legyek vele. Hiszen ez sharing accounts.

Az a baj, hogy gőzerővel próbálod bebizonyítani, hogy nem puszta rosszindulat volt. Egy olyan játékban, ahol a játékosok egy jelentős része a mai napig vígan fakeGPS-ezik meg botozik, ez volt a legnagyobb problémád, hogy odaadta a haverja neki a telót. Már írtam, büszke lehetsz magadra, megvédted a játék becsületét, hű állampolgár voltál, remélem szebb lett tőle a napod. Azt állítod, hogy úgysem fogják banolni, ugyanakkor erre már a saját accountodat nem tetted fel, pedig bizton állítottad, hogy bemondásra nem banolnak (bár amikor megtetted a bejelentést, ebben reménykedtél)

Részemről lezártam, nem kell rá reagálnod, leírom ide, amit szeretnél olvasni. (Mert, hogy ellenvéleményt nem vártál, amikor ezt büszkén beírtad, az az elmúlt pár hsz-ből 100%-osan lejött, hiszen 2 napja bizonygatod, hogy az bizony teljesen jogos volt, arra vártál, hogy a közösség állva tapsolva fog ünnepelni eme nemes cselekedeted kapcsán. Ám legyen, legyen még egy jó napod!) Úgyhogy zárszóként:

Igazad van. Jól csináltad. Büszkék vagyunk rád! Így tovább, hajrá! Rohadjanak meg azok a mocskos csalók! Ilyen egy igazi játékos, gratulálok! Példaértékű volt, amit csináltál! Megérdemelték! Örülök, hogy vannak még ilyen jó, és tisztességes emberek, mint Te. :C :C :C

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6450) MrCsiT válasza TazLeacher (#6449) üzenetére


MrCsiT
addikt

fene se akarta off-ba tenni.

" De, ha ez mégis a szabályzat része, akkor ez a rész megszegése is egyből banal járna?" - kiemeltem vastaggal a vonatkozó részt. Ha nem tudod értelmezni, mit tehetnék? :F

legyen itt újra, hátha akkor jobban átmegy:

"Accounts are penalized for violations of the Terms of Use and/or the Trainer guidelines—we may issue a warning, suspend you from the game, or (for serious or repeated violations) terminate your account."

Most alá is húztam. Így már észrevennéd végre? :W

Tehát, ha a "term of Use"-t VAGY a "Trainer guidelines"-t megszeged, egyformán kaphatsz figyelmeztetést, felfüggesztést, vagy az accountod megszakítását (ban).

Nem hiszem, hogy nem tudtad lefordítani, akkor meg mi van? Ignorálod a tényeket? :U

Nem. Nem próbálok semmit bebizonyítani. Egyszerűen, multiacc témában hülyeséget írtál, és most nem tetszik, hogy beidéztem a szabályzatot. Fura vagy..

marositech: ma én is harcoltam egy gym-nél, ami annak ellenére is nőtt, hogy senkit nem láttam a közelben sem. Reméljük, kizárják majd ezeket a hibákat, bár, lehet, csak egy elugrálós gps dolog, nem direkt csalás, azzal meg nem tudom, fognak-e tudni mit tenni.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.