Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6701) RM1 válasza Stockbauer79 (#6693) üzenetére


RM1
aktív tag

Szintén vettem keltetőt, jynx és hitmonlee. :))

(#6702) Imy válasza tompiheroe83 (#6700) üzenetére


Imy
veterán

CP-hez max 999-et tudok beírni, pedig 2000 felett van jelenleg. :O

(#6703) tompiheroe83 válasza Imy (#6702) üzenetére


tompiheroe83
tag

Nem tudom, nálam annyit írok be amennyit csak akarok, 2 billiót is akár, ez az oldal rengetegszer volt linkelve itt... frissítsd, nyisd meg másik böngészővel, stb , mást nem tudok

(#6704) marositech válasza MaciG (#6696) üzenetére


marositech
senior tag

Én nem is mertem így használni a pokenexust...
Van más oldal ami kiváltaná a pokenexust?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#6705) bebe159


bebe159
aktív tag

Kíváncsi vagyok, ti mennyit tudtok játszani egy töltéssel? Én ha bekapcsolom a battery savert, egy kicsit messengerezek és zenét hallgatok a fülesen (40 ohm és nem kicsi hangerő), akkor tudok majdnem 6 órát, de 5-öt kényelmesen és még marad 20+ %.

(#6706) hitman77 válasza bebe159 (#6705) üzenetére


hitman77
senior tag

Ez szerintem erősen függ a telefon típusától.

(#6707) Imy válasza bebe159 (#6705) üzenetére


Imy
veterán

Én iPhone 6s-el semi battery saver new használva 2-3 óra.

(#6708) Boborján válasza bebe159 (#6705) üzenetére


Boborján
tag

Az utóbbi 2 update óta elég jól bírja.Khm. akár egy órát is :D De a legelején is kb ennyit bírt mert nagyon gyenge az aksi.Viszont a 2 update előtt fél órát sem bírt akkor valami nagyon el volt cseszve.

(#6709) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Na, megvan az első Arcanine. Bite + Bulldoze. Lett megllé ma egy Dragonite Steel Wing + Hyper Beam, és egy Exeggcutor Zen Headbutt + Psychic. Egy igazán remek kör volt 225 értékes candy-ért. Ezért megérte sétáltatni őket. Kezdem úgy érezni, hogy nem hozok magamnak szerencsét...

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6710) RM1 válasza TazLeacher (#6709) üzenetére


RM1
aktív tag

Exeggcutor-nál ugyanez, a másik kettőből viszont még az alap poké sincs meg, pedig 25. szinten vagyok.

(#6711) Atex


Atex
tag

Pár nappal ezelőtti témához kapcsolódóan a mai tapasztalatom.

Ismét üres volt a tojástartó. Elmentem pörgetni. Ma sokkal melósabb volt. Lett 3 db 2 km, 4 db 5 km, 2 db 10 km. Ennek nagyon örültem. Ami érdekes benne, hogy míg pár nappal ezelőtt minden 3. pörgetés adott tojást most csak minden kilencedik (átlag). Most adott 100 xp-s pokestop is, és a két 10 km-es közvetlen egymás után lett.

A mai napon lett elég Snorlex Candym, hogy a szintemnek megfelelően maximumra power upoljam, és maradt még 5 Candy. A végeredmény egy CP 2581, IV 82, Zen Headbutt - Hyper Beam. Imádom. Nekem ez tetszett a legjobban ebben az eventben.

(#6712) bebe159


bebe159
aktív tag

Az event nekem is adta. Volt pár példányom, amiknél 5-10 candy kellett az evolve-hoz. Végre lett egy gyaradosom is (2 hónapig sétáltattam), így 17 új pokémonom lett, lucky egget most küldtem el, 91,5k xp és lvl up. :C

(#6713) TazLeacher válasza RM1 (#6710) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Én kb. szerintem itt befejeztem egy időre a játékot. Kib...rohast unalmas már azt olvasni állandóan, hogy itt 5 Snorlax, ott 4 Lapras, 5 Dragonite. Persze nem az emberek hibásak, csak unalmas. 4 tetves hónap, meg az event kellett hozzá, hogy az Arcanine meg a Dragonite összejöjjön. Ha jól számoltam 18 Tentacool esett tojásból. Amikor 2 nap alatt 8 db 5-ösből 4 az, azt nekem senki ne magyarázzák meg, hogy ugyan annyi az esélye, mint bármi másnak. Ez tényleg sem a pénzt, sem az energiát nem éri meg. Most költöttem rá. 1 hét alatt kb. 60 tojást keltettem ki. 99%-a kukába való sz@r volt. A.többinek meg alább olvasható az eredménye. Most vagy befejeztem, vagy nekiállok csalni. Én inkább befejezem. Egy időre biztos.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6714) bebe159 válasza TazLeacher (#6713) üzenetére


bebe159
aktív tag

Hányas szintig jutottál?

Amúgy mivel rájöttem, hogy lehet ingyen coint szerezni a gymekkel (csak persze lassabban) és napi 20-50 jön is, én nem költenék rá és nem is fogok. Nincs sok játék amibe pénzt fektettem, inkább veszek kólát meg csipszet a sétához.

Én is csak most tudtam evozni dratinit, snorlaxot, laprast egyszer kaptam, ami még "erős" az exeggutor (tojásból jött és event miatt evolveolni tudtam) úgy vagyok vele, hogy 40-es szintig még simán jöhet akármi, nagyok is. Dustot nem nagyon költök csak a sorlaxot húzom, mert azzal ütöm a gymeket (meg most már exeggutort is és nincs is több 2k fölött) majd 30 után (még 5 szint) tápolok, ha addig nem jönnek nagyobbak, van egy 28-as haverom akinek esik 2,3k dragonite vadon (itt Érden.) Állítólag a tárnoki tónál is lehet csemegézni.

[ Szerkesztve ]

(#6715) bebe159


bebe159
aktív tag

Kifutottam a szerkesztési időből. Eevee evolve működik még? Valahol olvastam, hogy már nem (de lehet, hogy csak benéztem). Ha nem írom át a nevét, akkor tuti Vaporeon lesz belőle? Eddig 4-et sikerült csinálnom, nem neveztem át mind Vapo lett.

Nagyon kellet egy Gyarados, még ha nem is lett a legjobb. Sokszor nem találkoztam vele 2-3x dobta tojás és 2-3x fogtam vadon.
magikarp
gyarados
Kapott 2 power upot a maradék candyből. És ezzel örülök, hogy van és békén hagyom. Majd megy gymbe :D

[ Szerkesztve ]

(#6716) avmpg válasza TazLeacher (#6713) üzenetére


avmpg
tag

Kíváncsi leszek meddig tart az event. Még Dübörög. :)

Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet.
Azért játszok vele, mert tetszik és egyébként is szeretek játszani.
Egy fillért nem költöttem még rá, mert én játékra elvből nem költök. (Max a megvételre, de arra meg ugye jelen esetben nem kellett.)
Viszont jó az élmény. Nekem újszerű.
Sport mellé kíváló kiegészítő, még több értelmet ad neki.
Még nem úntam meg, bár voltak bosszantó pillanatok, valóban. (Legidegesítőbb a béna trackker...)
A legjobb biztos nem lehetek, de ez nem is hajt.
Én pont amiatt akarom folytatni, amiért te abba akarod hagyni.
Júli vége óta játszok, majdnem 1000km-et gyalogoltam, futottam, bringáztam vele de így is azt érzem, hogy túl hamar lettek meg pmon-ok. 141 megvan, már csak Hitmonchan kellene. Persze nem mindegyik fullos, a legjobb moveokkal, de pont emiatt van még kedvem folytatni.
A gym küzdelmeknek nincs értelme szerintem. Rengeteg a csaló és ez úgy nézi ki így is marad (csak a coin és stardust miatt nyomatom). Amikor három egymás melletti gymben ugyanattól a usertől lát az ember egy Farfetch'd, Tauros, és 3XXX-es Dragonite-et, vagy egy reggel arra ébredek, hogy az összes környező gym, 1km-en belül 10-es és tele Snorlaxokkal, Laprasokkal, az mindent elmond a jelenlegi rendszerről. A gym jelen formájában szerintem nem ad sokat (nekem legalábbis), sokkal jobb lenne a körökre osztott harc, fejlődési lehetőségekkel (plusz moveset, húzható IV, stb...) .

[ Szerkesztve ]

(#6717) Jazz válasza avmpg (#6716) üzenetére


Jazz
veterán

Ez így van. Amúgy amit mi látunk snorlax/lapras/dragonite-ot, az lehet hogy az ezerből tíz. Aki meg csalt, azok nagy valószínűséggel eltűntek a süllyesztőben, mert aki emulatorozott azok az accok mind megszűntek. Ha meg még is mardt fenn egy-kettő, ez van.
Ezen felül kit érdekel a snorlax. Nagy lassú, böhöm, dodge-olod minden támadását ha kell, egy vicc. Neki snorlax-a van, nekem meg perfect venosaur. Nem lehet mindenkinek ugyan az. Unalmas is lenne a játék. Abból kell főzni ami van. Létezik játék a fenti hármason kívül is.

free your mind

(#6718) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Sziasztok!
A telefonom (LG G4) jmindig lezárja a képernyőt, ha nem nyúlok a játékhoz. Úgy emlékszem régen nem így volt, nem zárt le automatikusan. Nincs erre egy beállítás a játékban? Nagyon zavaró.
Köszönöm!

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6719) tomazin válasza Plazmacucci (#6718) üzenetére


tomazin
veterán

Multkor linkelt valaki egy appot, talan sleepless in ap volt a neve. Bar a captcha miatt nem tudom lesz-e ertelelme.

(#6720) Plazmacucci válasza tomazin (#6719) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Másik telefonomon nem alszik el a kijelző :( Akkor lehet, hogy nem a játékban keresendő a különbség?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6721) tomazin válasza Plazmacucci (#6720) üzenetére


tomazin
veterán

Nem tudom. Nekem samun fel kellett tennem, h ne zarjon le. Szoval valoszinu, h ez a telefontol fugg.

(#6722) hitman77


hitman77
senior tag

Sziasztok,

Csak nekem tűnik úgy hogy az utóbbi időben a vadon fogott pokemonok IV-je általánosságban csökkent? Ma fogtam két Growlith-ot és 36 illetve 64 az IV-jük. CP-re 742, 790.
Van köze az IV-nek az evolve utáni move set-hez?
Mivel a 91-es Growlith-om 293-as lassan hajlok rá hogy egy magasabb CP-st evolvoljak. Nagyon sok sd és candy lenne 8-as szintről 26,5-re felhúzni.

(#6723) Plazmacucci válasza tomazin (#6721) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Közben megnéztem, már ott is lezár. Igaz régen játszottam vele, most folytatom :)
Köszi!

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6724) TazLeacher válasza bebe159 (#6714) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Lvl30.

Én is érdi vagyok, ez vicces. 40-es szint, Hagyjuk már. Most van 2.000.000+ XP-m. 39-ről 40-re 2,5x ennyi kell. Innentől kb. 100 év, mire lesz valami. Eddig volt a fejlődésnek üteme. Innentől marad a lénygyűjtés.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6725) TazLeacher válasza avmpg (#6716) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Én meg úgy vagyok vele, hogy ami tetszik, arra szívesen költök. Pár ezer Ft nem a világ, nem verek bele tízezreket. Nekem is már rég csak kiegészítő, főleg kutyasétáltatás mellett, de....azt hajlandó voltam elfogadni, hogy nincs egy rohadt stop vagy Gym a környéken, Azt is, hogy képtelen vagyok értelmes lényt fogni (vére találok egy Growlith-et, erre 55-ös) Nem baj, majd csinálok, jön tojásból lvl20-as, majd evolvolom, és felhúzom. Nem baj. Sok sz@rt fogok, sokat sétálok, majd meglesz a candy, meglesz dust. Persze, jó lenne fogni valami jót, de nem, nem jött össze, 4 hónap alatt EGYSZER SEM. 1 db Snorlax-ot fogtam, amire rá lehet fogni, hogy szerencsés fogás de valami 20% körüli az IV-je. 4 hónap alatt ennyi. De az, hogy egy olyan lény, aminek az evolve-ja 125 candy, 5 km a séta/candy, és végre megvan, majd sz@r lesz, azt nehezen emésztem. De még nem is ez a baj, mert persze, szerencse kérdése. De az utolsó jó pár evolve-om, ami ilyen nehezen összeszedhető, az mind ilyen lett. Squirte, Exeggcute, Dratini, Growliht, amik olyanok, hogy nem esnek minden sarkon, mind ilyen lett. Megcsináltam, megvan, de sz@r, sőt, legtöbbször a legszarabb. Nézd meg azt az Arcanine-t. Tehát az, hogy 15. alkalommal esek pofára több 100 km megy a kukába, , és semmit nem ér a nehezen összeszenvedett candy, az már pofátlanság. A 18. Tentacool pedig szerintem már erős túlzás. Nekem nem mondja senki, hogy ez nem csalás a játék részéről.

Nem az a baj, hogy nem esik minden sarkon jó cucc. Az a baj, hogy 30-ból 30 sz@r. Nézd meg a "tojáslistámat". Igen, végre, 23. 10 km-esre eset végre egy Snorlax. Utána 3 megint Scyther 2 db, Magmar. 26 10 km-es tojásból (260 km séta) erre futotta.

Persze, lehet túlpörögtem egy kicsit, de a tegnapi 3-as kanyar, meg az előtte lévő jó pár, az betette a lécet. Event nélkül kb. sose lett volna Dragonite-om, valami 50 candy-m volt belőle. Lesétáltam vele 1 hét alatt 100 km-ert. Volt értelme.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6726) Atex válasza TazLeacher (#6724) üzenetére


Atex
tag

Teljesen igazad van szőrnyű a matekba belegondolni, hogy ha 3 hónap alatt gyűjtöttem 1,4 M XP-t (lvl 28), mennyi kellene a 40. szintig.

Mást nem tudok csinálni, nem gondolok bele. Amíg a fiammal, minden nap van még egy közös téma, addig csinálom. Persze engem is elkapott a gépszíj, az elején nem gondoltam volna.

Illetve addig csinálom amíg érzelmet vállt ki belőlem, akár dühöt, de inkább örömet. Ha nem fog érdekelni, észre sem veszem majd, hogy nem játszom.

(#6727) avmpg válasza TazLeacher (#6725) üzenetére


avmpg
tag

Igen. Azt kell mondjam igazad van. A vidéki nestek hiánya a leg inkorrektebb dolog amit a játék elkövethet, és nem is. Mindjárt magyarázom. ;)
De lehet, hogy a játékkedvet is ez tartja még fenn. (Bennem legalábbis biztos.)
Értem én, hogy urbanista játék és ez a koncepció, de én azt mondom, hogy leszarni mindenkit aki nem nagyvárosban él, az bizony nem fair dolog.
Emiatt rohadt kiegyenlítetlen a játék és ez a legnagyobb baj! Úgy tűnik a városiak hamar ráunnak, a vidékiek pedig folyton elégedetlenek. Emiatt nem játék a játék, hanem valóság. A kitartás nem díjazással, a csalás további fejlődéssel van kikövezve.

"5 km a séta/candy, és végre megvan, majd sz@r lesz, azt nehezen emésztem"

Erre mondtam, hogy kéne bele a fejlesztés.
Ha már van egy szar valamiből, akkor azt ha KEMÉNY munkával is, de tudd fejleszteni.
Tudd módosítani a movesetjét és valahogy húzni az IV-t.
Ez szerintem fenn tudná tartani a játékkedvet.
(Lehet, hogy nem ismerem eléggé, de a kitartás az egész pokemon világ alapja - mondom úgy, hogy Nintendom sose volt :) - de a rjzfilmmé mindenképpen. )

Pl.
A rajzfilmben Ash otthagyja Charizardot, a Charizardok völgyében kiképezni.
Vagy folyamatosan csak 3-4 mon-al harcol, akik emiatt nagyon erősek lesznek és szétcsapnak náluk erősebb más típusút is.
Vagy a sok kalandozás miatt jut neki valami spec. (Ez még meg is lenne, de megint hiányzik a fejlesztés és szerintem alul díjazott a km gyűjtés.)
És itt jössz te is. Igen, neki jut. :)

Pont ebből még egy inkorrekt dolog. Meglett az 1000km és semmi bónusz. Semmi? OK, medál, ez szuper.
Két dolognak kéne nagyot durrani a játékban: a kitartás és a tudás. A tudás, hogy mit mi ellen vess be és hogyan (ez nekem még elég kiegyenlítetlennek tűnik, vagy nem tudok eleget :D). A kitartással pedig megszerezd a legjobbat.

Na ezek az apróságok, amik nekem hiányoznak a játékból.

Minden fröcsögésem ellenére, azért tetszik még. :)

(#6728) lm83


lm83
őstag

Az, hogy azt átveszik az rpgkből, hogy magasabb szinthez több xp kell az rendben.
De hogy ott mindig egyre több xp-t is kapsz magasabb szinten, azt már elfelejtették...
Ugyanannyi xp az egyes meg a húszas szintű poke elkapásáért nincs rendben...

(#6729) bebe159 válasza TazLeacher (#6724) üzenetére


bebe159
aktív tag

Tárnok nincs messze Érdtől, ha érdekel. Azt mondták nekem a haverjaim, hogy a tárnoki tónál: "Rengeteg staryu polywag goldeen magicarp slowbro dratini és tentacool van" ha gondolod tegyél egy próbát. :) Én még nem mentem oda, de ha kapok fizut, akkor veszek egy 20k mah powerbankot és letáborozok egy napra.

[ Szerkesztve ]

(#6730) avmpg válasza bebe159 (#6729) üzenetére


avmpg
tag

Kösz az infót! Nekem majdnem útba esik, elkanyarodok arra. :D

(#6731) Atex válasza bebe159 (#6729) üzenetére


Atex
tag

Háromszor voltunk a a Tatai Öreg-tónál, majdnem ugyanez a felállás, főleg a vár környéke (Platántól a Pikkantóig). Dratini az kevés, főleg Magicarp, Psyduck, Staryu, Slowpoke, Poliwag, Goldeen.

(#6732) TazLeacher válasza avmpg (#6727) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Igen, ez korrekt. Ha nem vagy szerencsés, legalább tudd pótolni "munkával". Ha itt nem vagy szerencsés, akkor ráb...abráltál.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6733) MaciG válasza TazLeacher (#6725) üzenetére


MaciG
addikt

Mostanában nincs szerencséd. Nekem meg most volt.
Kettő arcanine evolv, első fire frang + fire blast, második bite +fire blast. Volt egy charizad elvolv is, az ember +fure blast. (állítólag win attack jobb ,de én azt szeretem ha két támadás egy típus). Nah meg kelt egy tízes tojásból snorlax 51 cukorkával :Y (ez a harmadik snorlax tojásból, de az egyik csajnak meg event alatt két lapras egymás után rengeteg candy-vel). viszont a naracssárga halakkal meg én szívok, most meglett a második evolv de ez is ugyanúgy bite +twister-es gyarados lett...

avmpg Nem értek azzal egyet, hogy a vidék nagy hátrányba lenne, mert ha vidéken te nem találsz jó lényeket (mert nincsenek) akkor akik ott laknak ők se fognak, tehát nem lesznek előrébb, mint te. A fővárosban meg ha te jobb lényeget fogsz akkor a többiek is, tehát megint nem vagy előrébb.
Az van előnyben aki sokat utazik, de az meg nem csalás, sőtt! ez volna a játék lényege is. :K
Igazi pénzzel én úgy vagyok, hogy ha normálisan menne a játék akkor költenék rá, most gondoltam elsőnek hogy veszek coint majd sok inkubátort az event miatt, de mikor éppen néztem melyik csomagot vegyem magától kilépett. És mivel ez naponta sajnos elég sokszor előfordul ( a többi bugrol, gym error-rol,stb. nem is beszélve) megint megfogadtam ,hogy erre tuti nem költök, mert aztán megbánom. ;]

BANZAII

(#6734) wert32 válasza MaciG (#6733) üzenetére


wert32
csendes tag

Két Exeggcute-ot is keltettem a napokban 5 Km-es tojásból, az egyik 93%-os volt, sétáltam is vele, hogy tudjam evolvozni. Mondom végre lesz egy jó kis 1500 CP feletti lényem, és persze Solar Beam helyett csak Psychic támadást adott a game... Másik 5 Km-es tojás pedig egy 151 CP-s Ekans. :(((

(#6735) TazLeacher válasza MaciG (#6733) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem értek azzal egyet, hogy a vidék nagy hátrányba lenne, mert ha vidéken te nem találsz jó lényeket (mert nincsenek) akkor akik ott laknak ők se fognak, tehát nem lesznek előrébb, mint te. A fővárosban meg ha te jobb lényeget fogsz akkor a többiek is, tehát megint nem vagy előrébb.

Ez pont azért nem igaz, mert így viszont "vidéken", ha bejön a szerencséd, akkor viszont király. Nagyon lesarkítva a példát: míg Pesten minden Gym-ben van 5 db 2800-as Dragonite, addig ha Bivalyb@sznádon végre összekaparsz pár ilyen lényt, azzal te leszel a helyi vagány. Nagyvárosban, hogy 3 vagy 5 db 2000+-os Snorlax-od van, az kb. mindegy. Kisebb forgalmú helyeken viszont egy ütős szett eléggé megkönnyíti az életed.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6736) MaciG válasza TazLeacher (#6735) üzenetére


MaciG
addikt

De pont ez a lényeg, hiába laksz nagyvárosban, és hiába vannak erős lényeid nem mész vele sokra, mert másnak is van, és még nem is "egyedi" ,mert mindeninek van. Ráadásul mivel vidéken átlagban kevesebb főre jut egy gym, így ott is jobban tudsz érvényesülni. :)

BANZAII

(#6737) HummeRC válasza TazLeacher (#6735) üzenetére


HummeRC
senior tag

"Nagyvárosban, hogy 3 vagy 5 db 2000+-os Snorlax-od van, az kb. mindegy."

Azért ez pesten sem általános. Akiknek ilyen leosztásuk van (sok-sok snorlax, lapras, dragonite, gyarados), azok jó eséllyel vagy az elején, vagy még mindig cheat-elnek. Pesten játszom augusztus eleje óta, de még nincs snorlax-em, dragonite-om, gyarados-om és csak gymben láttam őket, viszont jött tojásból egy 16-os iv-s Lapras-om, 1298cp-vel, ami nagyjából semmire sem jó.

Azért pesten sem fenékig tejfel az élet. :N
Persze biztos könnyebb, mint kihaltabb környéken, mert most event alatt kb minden második sarkon fogok valamilyen pokét, meg sok a stop is, de gymelni kb lehetetlen. Pláne hogy még mindig sok a fakegps-es.

[ Szerkesztve ]

(#6738) #33253120 válasza bebe159 (#6714) üzenetére


#33253120
törölt tag

Ahol van gym.
Ahol lakok ott csak egy rohadt stop van, de azt sem tudod lure-olni, mert az iskola előtt van, ami egyrészt az orkok vonulási útvonala, másrészt ha ott szobrozol a jelenlegi sötétben meló után, akkor még akit ismersz sem ismer fel, és rád küldi a yardot mert gyanús vagy. :D
Max a betűs buszból tudok pörgetni stoppot, melóba menet.:)
Gym sehol nem esik útba a melóba menet. :)

Így van hogy inkább egy havi ötezrest beletolok, mert rendesen még tojást sem lehet gyűjteni. Persze ha mákom van akkor olyan helyen van a napi meló ahova eljutáskor lehet pörgetni párat. Vagy esetleg ott is, de ez a ritkább. :)

(#6739) tomazin válasza TazLeacher (#6735) üzenetére


tomazin
veterán

Azt se felejtsuk el, h sokan utaznak is. En most hetvegen szuleimnel otthon siman ki tudtam volna csapni mindenkit a gymbol. Pedig 1db 2k feletti pokem sincs.
Mellesleg meddig tart az event?mert meg mindig dupla cukor jar.

(#6740) Boborján


Boborján
tag

Remélem holnap vége mert az event alatt egy ritka lényt se láttam semerre...

A ritka lényes témához:

Én pl. 6 snorlaxot fogtam el eddig és csak 1 jött tojásból most az event alatt ez is csak 70% de jó a movesetje. A maradék 5ből egy 1800 fölötti borzalmas IV-st fogtam amit 2000-re húztam mert a movesetje jó és gymben hagyni kiváló. De a dragonite-tól , arcanine, lapras, meg egy csomó ilyen jó lénytől fényévekre vagyok. 1 300as laprast fogtam meg most lehetne egy gyaradosom de még várok egy nagyobb magicarpra. Nem mellesleg 200 km-t sétáltam a nyamvadt hallal , hogy meglegyen a cukorka... :D

(#6741) TazLeacher válasza HummeRC (#6737) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Most nem felétlen egy Snorlax-ról van szó. Bármiről. Mikor hallottál olyat, hogy Ópusztaszeren a nagyréten Charmander nest van, és 1 óra alatt össze lehet fogni belőle 6-8-10 db-ot. Na, ezek nincsenek csak nagyvárosban. A Ligeti, a szigeti vagy a múltkori Tétényi úti nest-ek. Foghatsz normál lényt bárhol, csak 1:1000-hez. Az egész XIV. kerület tele van Venosaurral, múltkor voltam a Bikás környékén, mindegyik Gym-ben 3-4 Exeggcutor, és sorolhatnám. Nem igazán tudok olyat, hogy mondjuk Zalakaroson minden Gymben 2-3 Arcanine lenne. Tehát alapvetően arról van szó, hogy vidéken nincsenek nestek csak véletlenszerű pontok, és ha van is 1-1 nest, az max 1 vagy nagyon max 2 db, de nem úgy, hogy sétálsz 3 km-t és összefogsz valamiből 6-7-et.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6742) #33253120 válasza TazLeacher (#6741) üzenetére


#33253120
törölt tag

+1

(#6743) wert32


wert32
csendes tag

Délután működött nekem a fastpokemap, de most megint nem jó... :F

(#6744) Imy


Imy
veterán

Meg van az első Pikachu egy 2km-es tojásból. Eddig egyben sem volt, pedig jópárat már kikeltettem. De ma pl a 10km-esből mi jött? Egy eevee... :O

(#6745) MaciG válasza Imy (#6744) üzenetére


MaciG
addikt

Mi a baj az eevee-vel? Vaperon az egyik legjobb védésre és támadásra is. Jolteon jeleleg a legjobb elektromos pokemon, tökéletes gym edzésére pl. vízik ellen. Flareon már nem túl jó, de azért nem vészes. És mind ez csak 25 candy evolvolni. Eevee-nél csak 3 jobb jöhet, lapras, snorlax és dratini. A többi 10-11 amint csak rosszab, és kb. haszontalan...

T_chris: Pár napja csoprtban gym-eztünk ( 10-12 fő) és egy arra járó öregasszony ott pörölt, hogy kihívja a rendőrséget, mert megsértünk valami gyülekezési jogokat. Mondtok neki, hogy ,de csak akkor hívja ki, ha ők is kékek. :D

BANZAII

(#6746) #33253120 válasza MaciG (#6745) üzenetére


#33253120
törölt tag

:D

(#6747) Boborján válasza MaciG (#6745) üzenetére


Boborján
tag

Az, hogy sokat lehet fogni. 10 km után nyilván olyat szeretne mindenki amit nem lehet naponta akár többet is elkapni. Nekem pl a hitmon páros is jó lenne mert még egy sincs.

(#6748) MaciG válasza Boborján (#6747) üzenetére


MaciG
addikt

Oké, de amit írtál az nagyon gyenge, és az összes többi is ami még van. (pl jynx, kabuto,onix,stb.) :U
Én azt mondom, inkább egy tizedik vapeon, mint valami használhatatlan jószág. :U

BANZAII

(#6749) Imy válasza MaciG (#6745) üzenetére


Imy
veterán

Tudom hogy jó, de van már belőle elég sok, evolvolt állapotban. :)

(#6750) Boborján


Boborján
tag

Végre vége az eventnek és vannak normális lények.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.