Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6351) MaciG válasza Jazz (#6349) üzenetére


MaciG
addikt

Amíg nem evolvoltad kár ezen agyalni. Ha evolv után a legjobb skilleket kapja akkor már érdemes lehet elgondolkodni rajta.
A pokmeon szintje a te szinted +1,5 lehet

BANZAII

(#6352) KFORboy válasza MaciG (#6346) üzenetére


KFORboy
senior tag

Az csak egy dolog volna, hogy van térkép pokefogdosásra...

De ezeknek az oldalaknak van amolyan "támogató" donate paypall szolgáltatása is... ami egyéb kedvezményekre jogosítja fel a júzert.
Pl.: dupla akkora hatókör, meg értesítés különleges dögök esetén, vagy amit megjelöltél a perifériád szerint, meg merre.

Ezzel mondhatni másik fél pénzt szerez az Ő szabadalmukkal.
A legtöbb pokemap ezzel bukott meg, hogy pénzt akarnak lehúzni vele az emberekről és ezt nem csoda, hogy a Niantic nem nézi jó szemmel.

A következő meg a csalás.
Mint profil vétele... eladása... BOT bérlése... stb...
Szánalom, mint ha WoW lenne az aktív 2008-as években vagy mih.

Amúgy meg egy kibaszott fillért nem adnék egy nyamvadt térképért... ha legális, ha nem...
vagy NAGYON TALÁN ha tényleg nem jelentős összeg (max 1000 HUF) és véglegesen megkapom, a játékban integrálva, kényelmesen és használható színvonalon... illetve egyéb szűrési és értesítési funkciókkal.
Így is kész vicc, hogy SF-ban, LA-ben minden sarkon pokestop meg Uniq. monok... itt meg derékig szaros buckalakó meg veréb... meg az első hű de különleges mont is oda pakolták be az éjszaka közepén, hogy a fél város oda csődülhessen.

Amúgy meg nagyon ellett most cseszve valami.
Működni működik, de nagyon röcög.
Pokestop, Pokemon, de főként Gymre kukkantás közben a váltás... Pffff...
Nekem meg egy Samu S8.4 -em van mint telefon aminek a 2K-s kijelzője instant megeszi a hardvert ezzel a játékkal.
Komolyabb effekttel megáldott pokemon a stat lapjánál már képregény jellegű :U és akkor még ez is

[ Szerkesztve ]

Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

(#6353) Jazz válasza MaciG (#6351) üzenetére


Jazz
veterán

Akkor sem. Pont ez volt a lényege az „analízisnek", érdemes e egyáltalán fontolóra venni az evolvnak a gondolatát. Vagy te ennek ellenére megtartanád, ha pl ideális MS-eket kapna?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6354) MaciG válasza KFORboy (#6352) üzenetére


MaciG
addikt

Ez igaz. De ingyen ki csinálná és tartaná fenn a pokemapokat? Nyilván senki :U

Nem vagyunk egyformák, én pl. azt gondom nagyon sűrűn vannak a pokemonok, így nem igazán öröm ha találsz egyet. Jobb lenne sokkal ritkábban, de úgy hogy kb 4x annyi xp-t ad egy (vagyis a fejlődés nem lenne lassabb)
Rare pokemonok is túl gyakoriak szerintem. Itt vidéken is már szinte minden gym-ben lapras,snorlax, dragonite és társai vannak. Ha ritkábbak lennének, szintén nagyobb öröm lenen egy ilyen megszerzése.
Persze aki egy hónap alatt akar mindet elérni annak ez rossz, de hosszú távon szerintem jobban élvezhető lenne amúgy.

Jazz: Ha van egy jó IV-s lényed ami legjobb movsetekkel rendelkezik és ttop 6 támadóban benne van akkor pár százezer dustot simán megér. :)

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#6355) kistusik


kistusik
tag

Sziasztok!

Előbb leírok egy tapasztalatot és utána leírom a kérdést.

Incense: Nem írom le mire való, mindenki tudja. De viszont le szeretném írni, hogy hogyan is működik. Az Incense az alapján vonzza a pokémonokat, hogy mi van a Sightings-ban. Legalább is valami köze van hozzá. városban full Rattatás, Pidgeys az Incense. Ellenben, ha a várostól/falutól messzebb mész, ahol a Sightings-ban már nem mutat semmit az app és erre figyelsz is, (Esetemben ez egy földút volt messze még a főúttól is biciklivel) Nem jön más csak rare pokémon, sebességtől függően akár 1 percenként. Aki erről még nem tudott, próbálja ki. Működik!

Kérdés: Konkrétan az a kérdésem, hogy Lure-nál van-e ugyan ilyen "elmélet"? Vagy milyen elven is működik ez? Lehet-e trükközni vele? Van-e valami módszer amivel rare pokémonokat lehet vele csalogatni, ugy ahogyan az előbbiekben leirtam az Incense-nél?

Eddigi tapasztalatok: Haverral vettünk 8-8 db Luret. Van ahogy cask 1-et nyomtunk el, van ahol duplát.
1. Dupla Lure kint az isten háta mögött, nagy dzsindzsán át vergődve egy gátnál nyomtunk, közelben Poliwag, Magikarp. Egész végig csak ez a 2 jött.
2. Város közepe 1 Lure. Közelben pidgey, Weedle, Nidoran, Gastly, Jynx. A Lure 80% Drowzee. többi P,R,W.
3. Part mentén 1 Lure. Ilyenkor nem figyeltük mi volt a közelben, De Magikarp, Poliwag, Staryu jött.
4. Ugyan ez a part mentén kicsit arrébb. Dupla Lure. Közelben Eevee, Poliwag, MAgikarp. A Lurba elsőre jött egy Machoke utána a többi végig P,R,W
5. Várostól messze Dupla Lure part mentén. Közelben Poliwag, Magikarp. Amik jöttek, P,R,W. semmi máss.
6. Visszatértünk a 3-a helyszínre. Közelben Magikarp, Poliwag, Nidoran. Full P,R,W lett.
7 Ez is a város széle fele 1 Lure, Közelben semmit nem jelzett. Full P,R,W...
8 Ismét a 3 helyszín. közelben, Poliwag, Slowpoke. Ami jött: Poliwag, Psyduck, Staryu

Ahogy látjátok próbálkoztunk mi Város közepén, az isten háta mögött, próbáltuk , hogy semmi ne legyen a közelben, cask jók legyenek a közelben, vagy mind1, de egyszerűen nem tudtunk rájönni, hogy mi alapján vonzza a pokémonokat a Lure. Lehet, hogy ez random lenne? Van ami elsőre full jókat hozott, utána 3 alkalommal full szarokat, Van ami full jo full szar.

Valaki próbált már valami taktikát rá? Vagy valaki hallott már valami históriát, mi alapján működhet? Bármilyen ötletre vevők vagyunk, Mindent kipróbálunk, ami értelmesnek hangzik. :DD

Köszi! :DD

(#6356) -Faceless- válasza KFORboy (#6352) üzenetére


-Faceless-
őstag

Igen a 0,37 óta ilyen, és a 0.41-el csak még sokkal rosszabb lett. Borzalmasan sok a felesleges háttérszámítás csak azért, hogy megakadályozzák a kód visszafejtését.
A mobilnet forglama is kb. 1.5 szeresére nőtt, és egyszerűen nem töltenek be a pokemonok, és a stoppok. Rendszeresen kifagy, mikor ez egy nyamvadt térkép lenne aminek még egy rohadt krumplin is el kellene futnia.
Engem speciel nagyon emlékeztet anno a Cryengine-re valamiért. Most ez is valami hasonlót csinál, hogy nem vagy tenger közelében sem, de azért a hullámzás dinamikát közben számolja.

# Jah, és az új updateben ha 25-30 mph-nál gyorsabban mész nem jelennek meg ezen túl pokemonok(a közeli pokemonok lista eltűnik). :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6357) MaciG válasza kistusik (#6355) üzenetére


MaciG
addikt

Ezt az incense-s dolgot hányszor próbáltad? Mert volt aki hasonló módon csinálta, de ugyanúgy csak a tucatlények jöttek neki. :Y
És rare alatt miket értesz? Mert van a "hasztalan rare" mint pl.: onix, kabuto, sandshrew, stb.
meg van a "hasznos rare" pint pl.: lapras, snorlax, dragonite

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#6358) MaciG válasza kistusik (#6355) üzenetére


MaciG
addikt

Nah végét most olvastam csak el.

Tojásokkal kísérletezhettek ha van hozzá türelem. pl. hogy van-e jelentősége annak hol pörgeted ki a tojást, és mi van azon stop közelében (nest pl). Szegeden a napokban én úgy vettem észre elszaporodtak a zubatok, utolsó 3db, 2 km-es tojásból csak zubat kelt... :U

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#6359) kistusik válasza MaciG (#6357) üzenetére


kistusik
tag

Eddig 4x próbáltam, és mind a 4x jók jöttek. Growlithe, Exeggcute, Charmande, Bulbasaur, Geodude, Ponyta, Gastly, Rhyhorn, Magikarp, Bellsprout, Eevee, Cubone, Sandshrew.

Weedle, Rattata, Pidgey mindegyik Incenseböl talán 1 maximum 2 jött, Snorlax, LApras, meg ilyenek amik 10 kilósbol jönnek pl, olyannal még nem találkoztam. Ugye én falun lakom, mi ugy csináljuk, hogy kimegyünk a földútra, és amikor minden eltűnik a Sightingsből utána még megyünk sacc 1 km-t és utána nyomjuk el az Incenset. és eddig 4/4 bevált és nem csak nekem mert 3-4-en szoktunk menni és mindenkinek ilyenek jönnek.

(#6360) bebe159


bebe159
aktív tag

Jól vettem észre, hogy ha evolve-olok egy pokémont, akkor kapok hozzá egy candyt? Pl van 12 pidgey candym, evolveolom és utána 1 candym van. Szóval 144-ből 13-at lehet. Vagy félrenéztem?

[ Szerkesztve ]

(#6361) nauro válasza kistusik (#6355) üzenetére


nauro
aktív tag

Incense-nél én nem ezt tapasztaltam. Volt amikor ugyan az a shit jött hiba voltam a senki földjén ahol semmit sem jelzett a nearby, volt amikor értékes, pont mint a városban. Sztem ez csak urban legend, legalábbis az én tapasztalatom alapján.

(#6362) kistusik válasza MaciG (#6358) üzenetére


kistusik
tag

A Tojások annyira nem érdekelnek, jön ami jön elven vagyok, :D mivel a játék indulása óta, én még a hivatalos store megjelenés előtt játszotta, azóta csak 4 10 kilós tojásom volt, Falunk Eevee, Eevee, Mr.Mime, Városban Hitmonlee.

Ugye mostmár hideg van meg esik az eső, úgyhogy az Incense most abbamaradt, és Lurozgatunk. Próbálunk rájönni mi alapján vonzhatja a pokékat, de egyenlőre semmi.

(#6363) kistusik válasza bebe159 (#6360) üzenetére


kistusik
tag

Igy van. 1 Evolve 1 candy

(#6364) kistusik válasza nauro (#6361) üzenetére


kistusik
tag

Én azt mondom működik a legenda. 4/4 böl bejött és mivel mindig minimum 3-an mentünk, igy mondthatom azt, hogy 12/12 működött. :DD Nem tudom nálatok mi lehetett a baj. A lényeg, hogy amit irtam azt tartsátok be, és menet közben se jöjjön be semm Sightingsba

[ Szerkesztve ]

(#6365) bebe159


bebe159
aktív tag

Nekem eddig 5 db 10 km-es tojásom volt, most keltetek egyszerre 2 db-ot. 20-as szintig volt egy db, most 22-es vagyok és már 5 db-nál tartok, a 2 km-esből is többet dob, amióta 21-es szinten az inkubátorokkal kikeltettem mindet amit előtte kaptam (elkerülve ezzel, hogy nagyobb szinteken majd kapjak egy 100 cp-s pokémont egy hetek óta beragadt tojásból). Szóval mióta "kitisztítottam", azóta mintha változatosabban dobná, pedig rendszeresen ugyanazokat a stopokat pörgetem a környékemen. Volt egy nagy szerencsém, kikelt egy 95%-os Snorlax lick/body slam, őt tápolom ahogy lépem a szintet. :) (már ameddig a candy kitart, remélem esik még snorlax)

[ Szerkesztve ]

(#6366) herni válasza tomazin (#6335) üzenetére


herni
tag

Konkrétan az első mondat ;) Térkép kell, játszhatatlan a játék térkép nélkül és hamarosan végre lesz, persze ha lenne egy normális radar nem hiányozna, de ahogy látom ilyen nem lesz

Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE

(#6367) Stockbauer79 válasza -Faceless- (#6356) üzenetére


Stockbauer79
tag

Incense-re is vonaatkozik a sebesség limit?

just leave me alone

(#6368) kistusik válasza Stockbauer79 (#6367) üzenetére


kistusik
tag

Insence is függ a sebességtől. ha egy helyben állsz 5 percenként jön 1 poke. ha gyalogolsz, akkor kb 3 percenként, ha biciklivel mész vagy kocsival, akkor akár percenként jön. de azt mondják hogy 40 km/h felett elfüstölnek a pokemonok. nekem 70-nél még sikerült befognom

(#6369) Jazz


Jazz
veterán

Nem értem ezt az állandó sírást. Nincs jó megoldás, kompromisszum van csak, ezt el kell fogadni.

Ha nem kódolták volna a játékot, ha nem tiltják a root-ot, a map-ot (bármennyire sajnálom én is ezek hiányát), akkor mi lenne most? Széthack-elt játék, botok mindenfelé, minden gym-ben 3500-as Dragonite-ok meg Snorlax-ok, és menne a sírás hogy a böcsületes egyszeri játékos semmire de semmire nem megy, mert fényévekre le van, és le is lesz maradva mindörökre. A játék még hamarabb kifutna, és talán még többen abbahagynák.

Inkább írhatnának egy rendes algoritmust a pmonok spawn-jára, hogy ne legyen ilyen irdatlan nagy előnytelen különbség egy kistelepülés meg egy nagyváros között.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6370) ¤Envy¤ válasza Jazz (#6369) üzenetére


¤Envy¤
tag

Annak örültem volna, ha a fake gps-es felhasználómat tiltják.
Tudod miért? Mert akkor látom, hogy aki anno ezt használta, és csalással szerzett magának jó lényeket, most bűnhődik érte, és kezdheti tisztán elölről.
De mivel még él és virul a nick, aki hónapokig gépről, a saját ágyából hajtotta a legjobb pokékat, még lazán játékban van, csak most már max telefonról. De ugyanúgy használhatja a jó lényeit ellenünk. Nem azzal van a baj, hogy mindent megtesznek a védelemért, de mikor a csalós nickem él és virul, majd utána a csalásmentes igazi név adja ki a hibaüzeneteket, és nem enged be a telefonomról, na az már szerintem nincs rendben.

Szóval érdekes dolgok ezek, sajnos sokan vannak, akik tisztességesen játszottak, és most belépni sem tudnak.

'Inkább írhatnának egy rendes algoritmust a pmonok spawn-jára, hogy ne legyen ilyen irdatlan nagy előnytelen különbség egy kistelepülés meg egy nagyváros között.'

NA ez lenne a minimum!!!!
De erre ****nak rá.... :o

[ Szerkesztve ]

(#6371) szebe válasza Jazz (#6369) üzenetére


szebe
őstag

"Inkább írhatnának egy rendes algoritmust a pmonok spawn-jára, hogy ne legyen ilyen irdatlan nagy előnytelen különbség egy kistelepülés meg egy nagyváros között."

A hibát az Ingress-ben keresd.
Arra épül az egész PGO, így ha ott a te településeden kevesen játszottak, és csináltattak portált(?), akkor bizony PGO-ban is kevesebb gym/stop/spawn hely lesz.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#6372) MaciG válasza szebe (#6371) üzenetére


MaciG
addikt

Ezt valahol meg lehet nézni hol mennyire aktív ez az ingress vagy mi a fene? :D

Budapesten a Petőfi híd pesti lábánál megvan még a growlithe és dratini neast?

BANZAII

(#6373) szebe válasza MaciG (#6372) üzenetére


szebe
őstag

Playstoreból leszeded, aztán kicsit körülnézegetsz a városodban :)

Inkább az elején volt érdemes ránézegetni, amíg nem nagyon volt tisztában az ember a spawn helyekkel. Amiket meg úgyis kitapasztalt mindenki 1-2 hét alatt.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#6374) tomazin válasza MaciG (#6372) üzenetére


tomazin
veterán

A kiskutya amikor jatszottam mar nem volt. Dratinit meg sosem fogtam ott.

(#6375) MaciG válasza tomazin (#6374) üzenetére


MaciG
addikt

Kár érte. Én rengeteg dratinit fogtam arra, még a lura-ra is jöttek :)

szebe: Értem, tehát ha go megjelenése előtt sokat játszottak a környéken ezzel az ingressel akkor sok a spawn hely is a környéken. :)

BANZAII

(#6376) Jazz


Jazz
veterán

Sérült, vagy halott pmon-t is lehet evolve-olni? Ha igen, ezt követően milyen hp-n lesznek?

free your mind

(#6377) bebe159 válasza Jazz (#6376) üzenetére


bebe159
aktív tag

Ezt nem tudom, szerintem próbáld ki egy Pidgeyn. :D
De itt azt írják, hogy lehetséges, még az életet is feltölti.

[ Szerkesztve ]

(#6378) MrCsiT válasza Jazz (#6376) üzenetére


MrCsiT
addikt

"Sérült, vagy halott pmon-t is lehet evolve-olni? Ha igen, ezt követően milyen hp-n lesznek?" - :DD :DD

Szerintem, tuti, csak pl. egy Drowzee-ból Nekrowzee lesz, és elképzeltem a movesetjét is :

- Death kiss: 7
- Pull to death: 1300

:DD :))

más.. ma volt "szerencsém" látni, milyen technikával húz gymet egy PIROS csapat erre mifelénk.. hát, örülök, hogy nem lettem piros.

8-10 fő körbejárta a környéket, és az alábbit csinálták:

- lenyomták a gym-et, az előzőeket kiütötték. (ez eddig rendben.)
- betettek 2 db, 20-as akármit kettő pokemonnak;
- fogták, így, hogy az első kettő gyenge volt, pikk-pakk felrántották 10-re a gym-et,
- majd "a gyerek kék és épp itt van ( a telója)" , így a "gyerek" kiütötte a 2 db gyenge pokémont,(lehet, több "gyerek" volt, hogy gyorsabban meglegyenek ezzel a résszel)
- betettek 2 erőset a helyére, és ismét 10-es lett, készen voltak kb. 20 perc (vagy annyi sem volt) alatt.

Ebből, a "kiüttetem a kék gyerekkel/haverral" -rész, ami miatt riportoltam őket, mert nem hiszem, hogy a gyártó így képzelte el a játékot. Az más kérdés, hogy foglalkoznak-e majd a dologgal, vagy sem.

Technikailag ez megtehető, akár meg is magyarázható a kiskapu, amit a kék játékossal csinálnak, de akkor is gusztustalan szerintem. Ügyeskedő férgecskék..

herni: a térkép mellé az se ártana, ha a GPS pl. Bp-n, 2 utca helyett, nem az utca közi épületeken sétáltatna át elég gyakran, ezzel igencsak megnehezítve egyes stop-ok felszedését.. :(((

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#6379) Jazz válasza bebe159 (#6377) üzenetére


Jazz
veterán

Nincs kedvem kipróbálni, egy darab xp-t sem akarok veszíteni, a kezdetektől lucky egg-el tolom, ezért kérdeztem.:)

free your mind

(#6380) TazLeacher válasza MrCsiT (#6378) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem volt túl korrekt húzás tőled. De remélem büszke vagy rá... :(((

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6381) Jazz válasza TazLeacher (#6380) üzenetére


Jazz
veterán

Így betenni 10db 3000-es Dragonite-ot sem korrekt húzás.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6382) Gaborz1


Gaborz1
senior tag

2 kérdés:
1. 40 evolvolható pokémonnál már mehet a Lucky Egg?
2. Hogyan lehet a buddy-t kicserélni?

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#6383) Jazz válasza Gaborz1 (#6382) üzenetére


Jazz
veterán

Én a helyedben várnék legalább 60-ig.
Klikk a budy-ra, majd klikk a "csere" nyílra.

free your mind

(#6384) Gaborz1


Gaborz1
senior tag

Dánke.
Úgy is várjak szerinted, hogy csak 15-ös szinten vagyok és ez lenne az első Lucky egg?
Ja meg ha megy a Lucky Egges evolvolás érdemes egy luret is betolni ha jól sejtem.

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#6385) Aramir válasza Jazz (#6376) üzenetére


Aramir
őstag

Én már evolvoltam döglött pokemont, nem vettem észre, hogy gyengébb lesz a végeredmény, a hp meg maxon lesz.
Egyébként ha elfogyott a revive-od, és nyomsz egy power up-ot a pokemonon, akkor feléled amikor megkapja a plusz egy-két hp-t :D Utána lehet gyógyítani, igaz így a cukorkád és a csillagporod fogy a revive helyett.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#6386) joergie válasza Gaborz1 (#6384) üzenetére


joergie
őstag

Nem érdemes lure-olni(az elkapási folyamat hosszúságát figyelembe véve jóval alacsonyabb az XP/perc hányadosa), viszont megcsinálhatod úgy, hogy épp akkor keljen ki 1-2-3 tojás, amikor megy a lucky egg félórája. pár hsz-el feljebb valaki írta hogy az új 0.41.4-es rövidített animációval 84-et evolvolt, szóval 90ig is várhatsz, telefon teljesítménytől függetlenül.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#6387) TazLeacher válasza Jazz (#6381) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Miért, 8 jobb lenne? Mert kb. ennyi a különbség...A 3.000-es Dragonite-ot ingyen osztogatják? Mert számomra úgy tűnt, hogy tiszta játékosok voltak. Mert, ha nem, akkor nem ott ácsorognak, hanem otthon a gép előtt ülnek. Komolyan...most már ez is gond. Ha én lennék ezeknek az embereknek az helyében egy dolog jönne le. ku*va anyja megy még egyszer sétálni, és állni ott a hidegben. A paraszt felnyomott, mert meghallotta miről beszélünk. Ha otthonról tolnám bot-al, az életbe nem jönne rá. Semmi olyat nem csinált, ami szabályellenes, maximum jó esetben is etikátlan. Erre felnyomta, amiért - mint tudjuk - legtöbb esetben utánajárás nélküli ban jár. Ez szerintem rohadt görény dolog volt. Ha valaki szerint a térkép etikátlan, akkor nyomjon fel mindenkit, aki azt használja? Nem kell ide semmi, a közösség megeszi önmagát. Szégyen. A következő mi lesz? Amikor valaki bepakolja magát egy szürke Gym-be, azt is felnyomjuk, mert én éppen gyógyítottam, ő meg paraszt volt...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6388) tomazin válasza MaciG (#6375) üzenetére


tomazin
veterán

Fura, mert minden reggel elmentem a nehru parton bringaval es soha nem lattam dratinit a terkepen sem.
Growlithet viszont minden reggel fogtam a hid alatt, de az utolso nest changenel poliwag lett (ismet).

(#6389) MaciG válasza tomazin (#6388) üzenetére


MaciG
addikt

A dratinik az a másik oldalon voltak, a ahol a villamos lemegy "föld alá", én ált. 10-13 óra között fogdostam ott őket :) De mási is megtalálta, mert ezen a nest atlason is rajta van. :)

BANZAII

(#6390) csuzso72 válasza kistusik (#6355) üzenetére


csuzso72
tag

Kipróbáltam az increset messze mindentől, de nekem nem jött be :( Nagy rész ugyanúgy ratata meg pigy volt. Különleges max egy kis Vulpix.

(#6391) joergie válasza csuzso72 (#6390) üzenetére


joergie
őstag

Te vagy azt hiszem a harmadik, aki ilyen jellegű tapasztalatról számolt be. Lehet valamelyik frissítésnél belenyúltak ebbe is, és mostmár ugyanúgy(a gyakori vackokat) adja, tök mindegy milyen spawn helyek mellett mész el. Van 5 incense-em, de én 30as szintig nem tervezem ellőni őket...az meg még soká lesz, úgy érzem amíg hűvös van minimálisra csökkentem a pokemonos járkálásokra pazarolt időt.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#6392) csuzso72 válasza joergie (#6391) üzenetére


csuzso72
tag

Én 25 ös vagyok, de nagyon lassan halad itt már. Vettem (kidobtam a pénzt?) egy POGO Plus-t. A Oneplus2-mel gyötrelem összehozni. Mindenesetre mióta megvan hatványozottan többet gyalogolok és táska is tele általában.
Tapasztalat: ha megvan a kapcsolat és nem is dobja el, kilométert gyűjteni nagyon jó, mert a telefon alig fogyaszt. Nyugodtan lehet túrázni. Stopokat, pokékat sokszor késve adja (de van amikor hamarabb a pokemont, mint a képernyőn). Csak a piros labdát használja, az elkapási százalék nagyon változó (azt jobb a telefonon).

(#6393) BaLee válasza csuzso72 (#6390) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Biztos elég távol voltál? Mikor én csináltam ezt az első 2km-en hasonló tapasztalataim voltak de mikor távolabb értem a várostól már teljesen random jöttek.

(#6394) csuzso72 válasza BaLee (#6393) üzenetére


csuzso72
tag

Szerintem igen. Rég nem jelzett már semmit a közelségradar. Mezőn voltam, meg a bányatavaknál.

(#6395) MrCsiT válasza TazLeacher (#6387) üzenetére


MrCsiT
addikt

Azon mi a tiszta, hogy csalással húznak fel egy gym-et?! :(((
Igenis, tapló eljárást alkalmaztak. Nyilván, a való életben is a kiskapukat, a mutyizást keresik a tisztességes fejlesztés és sikeres út helyett. Ha ez szerinted morálisan rendben van, akkor no comment..

Ők vajon erre az "eredményre" büszkék lehetnek?? Persze, 2 gymjük már elhullott a háromból, de ez más kérdés. Ezzel együtt, mivel sajnos, gyerekek is voltak velük, ezt látják majd követendő mintának, a kiskapuzást, a "kicsit csalás még nem baj" mintát, és ez egyáltalán nincs rendben!
Büszke vagyok-e magamra? Nem. Nem kell annak lennem, de el sem kell tűrnöm mások megkérdőjelezhető magatartását ebben az esetben. Sokkal inkább vagyok csalódott, mert ezt a társaságot kivéve, kékekkel és sárgákkal, sőt, még pirosakkal is jót el tudtam beszélgetni a játékról, arról, hogy hol tartanak - miközben épp verték le a gym-et, ahol bent voltam. Nincs ezzel gond, ha tisztességesen csinálják.
..és pl. én nem "hallottam", hogy mit csináltak, hanem láttam is, mert 20 méterre voltam a gymtől.

Nem tetszik, hogy tisztességesen kellene játszani?! Jah kérem..

A másik dolog, amiről írsz, hogy a GPS rendszer a játékban hibás, az sajnos, tény. Ez sem feltétlen jogosít fel senkit a csalásra, és remélem, hogy hamarosan javítják valahogy az elrohangálós effektet, mert igencsak idegesítő, ha egy stop-ot nem lehet felvenni, mert hiába állsz mellette, a térkép szerint 3 saroknyira vagy..

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#6396) Jazz válasza TazLeacher (#6387) üzenetére


Jazz
veterán

Szerintem túl reagálod. Semmit nem fognak kapni azért mert felnyomta. Mindenhol vannak ügyeskedő vagy fanatikus nem kedvelt egyének (pl. nolifer, 8/24-ben nézi hol ütik a gym-"jét", és már megy is benzint nem sajnálva), akiket boldog boldogtalan "felnyom". És továbbra is ugyan úgy ott vannak.

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6397) Imy


Imy
veterán

Hol lehet bejelenteni a csalást?
Egy nagyon elhagyatott helyet befoglaltunk, ahol senki sem jár. (Balaton part)
Beraktuk a pokémonokat, s kb rá 10 percre visszafoglalták... Érdekes, mert ott embert nem láttunk...

(#6398) TazLeacher válasza Jazz (#6396) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Több embert banoltak már bemondásra, majd pár nap, hét után visszakapták accountjukat, mert kiderült, hogy nem csaltak. Alapvetően bejelentésre simán banolnak. Erről ennyit. Megint olyanról vitatkozunk, amiről nem tudsz eleget.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6399) TazLeacher válasza MrCsiT (#6395) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Megmondod nekem, hogy ebben mi a csalás? A szó szoros értelmében. Mert etikátlannak lehet hívni, de csalásnak? Pl.: valahol tiltja akár az EULA, hogy több accounttal játsszál? Itt is van nem egy és nem két ember, aki több accounttal tolja. Ők is csalók? Őket is feldobnád, ha tudnád? Semmilyen szabályt nem szegtek, maximum a Te erkölcsi normáidat, és bejelentetted őket. Erről ennyit.

Hol írtam bármit a GPS-ről a játékban? Nekem nem rémlik. :F

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#6400) joergie válasza TazLeacher (#6399) üzenetére


joergie
őstag

Te tényleg azon vitázol, hogy téged zavar, hogy őt zavarja? Ne haragudj, de ez nekem felfoghatatlan. Neki morálisan ez a szint már nem fér bele. Meg lehet érteni? Meg. El kell fogadni? Nem.
Feljelentheti? igen. Morálisan aggályos? Lehet. Tehetsz ellene valamit? Nem.
Ez az egész egy meddő vita, csak magatoknak gerjesztitek. A probléma ezzel az, hogy itt nem csak ti vagytok, a többieket(köztük engem is) végtelenül nem érdekli kinek mi nem tetszik. A téma rég túl van azon, hogy a szükséges információ eljusson a topikot olvasóknak.

Többieknek üzenem: Don't feed the troll...

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.