Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7951) bebe159 válasza danee992 (#7950) üzenetére


bebe159
aktív tag

A benzint. :D Játék szempontjából szerintem mindegy, hogy autóban vagy a gép előtt ülsz.

(#7952) fatomas673


fatomas673
tag

Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Észrevételként írnám, hogy 25.-e van és az első kipörgetett PokéShop nem adott inkubátort!? Másnál mi a helyzet?

[ Szerkesztve ]

(#7953) Aramir válasza fatomas673 (#7952) üzenetére


Aramir
őstag

Ha a Csendes-óceáni időzónát nézik, az -9 óra a mienkhez képest, szóval ott még éjfél sincs ebben a pillanatban, vagyis ott még csak 24-e van.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7954) fatomas673 válasza Aramir (#7953) üzenetére


fatomas673
tag

Remélem, hogy így van. De a hét napos első pörgetés és elkapás éjféltől működik és gondolom az nem csak régiós dolog!

(#7955) MaciG válasza nirfenipe (#7949) üzenetére


MaciG
addikt

"Mikor a niantic okosabb mint a user"

Aha, akkor egy átlagos, informatikához nem értő user, hogy tud mégis könnyű szerrel csalni? ;] (Tudom a csalást elősegítő programot nem ők írják, de a végeredmény ugyanaz, hogy az user simán kijátsza az általad okosnak vét nianticot)

BANZAII

(#7956) zorb válasza Aramir (#7953) üzenetére


zorb
tag

én se kaptam inkubátort ma 9:24 után, több pokestopnál is próbálva

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S9 duos

(#7957) Atex válasza nirfenipe (#7949) üzenetére


Atex
tag

Ezt már én is írtam, hogy ez a csalás jelentés elég két élű fegyver. Ha én jelenthetnék bárkit az azt is jelenti, hogy engem is jelenthet bárki. "Kisfaluban, hogyan lett ez az XY 32-es? Biztos csal jelentsük!" Tehát kialakulna egy besúgó rendszer mint a kommunizmusban (vagy az oviban).
Tudom írták már a programozáshoz jobban értő fórumtársak, hogy a Nianticnak megvan a módszere miként tudja szűrni a bejelentések valóságát (én ebben nem hiszek). Illetve szerver oldalról miért nem tud automatikusan szűrni (ebben sem hiszek). Szerintem nekik teljesen mindegy honnét PoGozol, gyalog, biciklivel, autóval vagy fotellel. A Starbucks azt látja, hogy letöltötték, X millióan. Nekem a legtöbb ismerősöm fotelból nyomta, 2-3 hétig. Aztán megunta.
Illetve volt itt már egy vádaskodás, ami talán alaptalan volt, mert jelentkezett az illető. Ez sem derül ki soha.

(#7946) danee992 Félre ne értsd a tisztához közelítő játék híve vagyok, de hogy gondoltad ezt a jelentést, vagy segítséget? Ha tudná is valaki, hogy ki az, mit lehetne vele csinálni? Megverni? Szólni a szüleinek? Azért kérdezem, nem csak kötekedésből, mert én is voltam így párszor és jó lett volna valami tuti megoldás, de szerintem az nincs.

Csak mellékesen, ha itthon vagyok, és a wifit kikapcsolom a mobilnettel olyan pontatlan a GPS, hogy elszaladgál 1-2 Pokestophoz, ami 3-400 méterre van. Sőt, ott lecövekel, ha ott esetleg gym lenne?! ;]

(#7958) nirfenipe


nirfenipe
újonc

Félre ne értsen senki, nem a csalást támogatom, sőt, de Atex nagyon jól leírta a kommunista ovis módszer működtethetetlenségét, nem is ragoznám tovább. És bebe159 hozzászólása is gyönyörűen árnyalja a képet, hogy ugye ki is a csaló? Van olyan aki számára már az autóval játszók is. Van akinek az akinek a nevében számok vannak... bármikor lehet jogos vagy jogtalan indokot találni.

Persze lehet mondani, hogy miért van akkor feljelentgetési lehetőség, ez a hírhedt "lift ajtózárógomb" pszichológiai effektusa. Legtöbb esetben nem működik, de ezt ugye nem tudjuk eldönteni, mégis egy olyan helyzetben amikor kvázi tehetelenek vagyunk(állunk a liftben és várunk, hogy induljon - - -találkozunk a pogoban egy csalóval), úgy érezzük, hogy van ráhatásunk a történésekre, mi is tudunk irányítani, ettől bizonyos típusú emberek(jó sokan vannak) megnyugszanak, pedig az ég világon nem történt semmi, csak nyomkodják a bekötetlen lift gombot vagy épp küldözgetik a pogo feljelentgetéseket.

MaciG : mondanám, hogy szövegértés, de áhh hagyjuk...

Visszaolvasva volt már erről parázs vita, hogy azért a niantic útáltnak vélt lépései mögött igencsak vannak recionális indokok.
Voltak régen a botok, ezeket kiírtotta a niantic(vannak megint, de már tényleg nem olyan egyszerű, elindulnak de rövid idő alatt bannolódnak). Tehát a niantic mégmost is figyel a csalókra!! És használja őket okosan! Vannak továbbá a spooferek, ők vannak legnagyobb számban, ők egyszer kaptak egy rendszerüzenetet(vmikor ősszel), hogy térjenek vissza a hagyományos játékra és tiltva is volt a spoofer login. Majd egy hét múlva és azóta is megy. Nem azért mert a niantic hülye. Mert a niantic látta, hogy ez mekkora játékosbázis kiesést jelentett, osztott szorzott(nem úgy ám mint a hülyék) és profitot és a játék hosszú távú aktivitását előtérbe helyezve, azt látta, hogy a spoofer dolog adott körülmények között nem is hülyeség. Pl télen kb senki nem játszana máshogy, a játéknak pedig "pörögnie" kell, erre pedig a spooferek tök jók. Minden egyes ban wave, frissítés után látják, hogy reagál a közösség és, hogy reagál a bevétel, ők itt egyensúlyoznak úgy, hogy a bevételen mindig rajta van a szemük. Mert nem hülyék.

Az átlaguserek 90%-a viszont erős edukációs hiányosságokkal küzd (a fórumozók persze mindig a fennmaradó 10%-ból kerülnek ki... :D ), adódik ez az életkorukból vagy abból ,hogy ilyen játékokkal játszanak mindig ahelyett, hogy logikai gondolkodást gyakorolnának. :) Ez a 90% nem volt képes felfogni a speed cap-et vagy képtelen az új trackerben meglátni a lényeget vagy jelentgeti ész nélkül a játékostársait. Vagy sorolhatnám.

[ Szerkesztve ]

(#7959) bebe159 válasza fatomas673 (#7954) üzenetére


bebe159
aktív tag

A napi / heti bónuszok saját időzónától függenek, szóval az régiós. :) Ahogy a legutóbbi frissítés óta a nappal és az éjjel is a saját időzóna szerint változik a játékban.

PST szerint írták ki az eventet, szóval elvileg reggel 9.

Engem személy szerint az autósok jobban zavarnak, mint a spooferek. Azok legalább napi egyszer hajnalban végigverik a gymeket, és sok vizet nem zavarnak (és még láthatóvá is teszik a régiós pokékat a kódexbe :D). Az autósok meg simán ingáznak többször is napközben.

[ Szerkesztve ]

(#7960) Riccsiz_h válasza bebe159 (#7959) üzenetére


Riccsiz_h
aktív tag

Most pörgettem 12:15 perckor, inkubátort nem kaptam csak napi bónuszt :(

szerk: reddit is tele van hogy nem kaptak inkubátort, sőt a lure is csak 30 perces, amúgy megnéztem a világon már csak 1 helyen van szombat (- 13 órában van hozzánk képest).
De amúgy simán lehet hogy a Niantic bénázik, vagy csak úgy gondolta hogy majd valamikor reggel bekapcsolják, csak ezt elfelejtették közölni a communityvel, nem lenne meglepő :D #justpokemongothings

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#7961) Sefule válasza bebe159 (#7959) üzenetére


Sefule
tag

Pontosabban azt írták ki, hogy PST szerint reggel, hogy hány órakor, arra nem írtak semmit. De most még hajnali fél négy lesz PST szerint, tehát valószínűleg még várni kell. Ha PST reggel 6-kor indul, akkor nálunk du. 3, ha reggel 9-kor, akkor nálunk csak este 6. (Hogy miért így csinálták, arról nyilván gőzöm sincs :))

(#7962) MaciG válasza nirfenipe (#7958) üzenetére


MaciG
addikt

A csalok altalaban tonkreteszik a jatekokat, es nem hosszu tavu massziv jatekosok, es meg a tisztesseges jatekosoknak is elveszik a kedvet egy ido utan. Azt nem tudom hogy koltenek e a jatekra, de nem hiszem, mert napi 10 coin megvan és igazabaol csak lucky eggre megy tarhelyre kell coin. Mert minek vegyek inkubatrort es setaljak hatha kell valami? Ha van egy nest odateleportalok azt begyujtom, ha meg nincs nest, keresek a terkeppel. Ha meg megis koltenek ra akkor hamarabb vennek egy lvl30as accot kicsi penzert mint coint...

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#7963) MaciG válasza MaciG (#7962) üzenetére


MaciG
addikt

Napi 100 coin, csak lejart a szerk.

BANZAII

(#7964) bebe159 válasza Sefule (#7961) üzenetére


bebe159
aktív tag

Jaaah tényleg azt írták, hogy reggel. :D
Na akkor estére biztos jó lesz. Addig időm sincs rá rokonlátogatád van.

(#7965) Atex válasza bebe159 (#7959) üzenetére


Atex
tag

Igen, melóba menet reggel és hazafelé délután is lenyomnak. Autóból.

Ez igaz én is sokszor bosszankodom, de mit csinálok? Ha közel van gyorsan visszafoglalom gyalog., Ha messze van, akkor odamegyek autóval.

Ennek is hol a vége? Nem vitatkozni akarok, de mi az autós? Ugye milyen érdekes? Én amikor elindulok a fiammal egy túrára (20-200 km), autóval megyek. Leparkolok valahol, de akkor is autóval mentem oda. Tegyük fel utána gyalogos túra. De akkor is! Ha autó nem lett volna, akkor a helyi őslakos gyalogosoké lett volna a gymben a hely.

Nem akarom mindig felhozni, de Pogozzál mondjuk Kaposfüreden autó nélkül. Nincs is Gym. Más egy nagyváros. De mielőtt valaki elmondja, a nagyvárosi nehézségeket, ne tegye! Tudom. Teljesen elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, nem kellene a nagyváros.

Két elvem van, nem használok olyan segéd programot, ami nélkülem dolgozik, nélkülem közlekedik, nincs multi accom (pedig jól jönne sokszor). Én alkalmazkodom, és kihasználom a lehetőségeket:
-ha elszalad a figurám, miközben itthon rendezem a pokekat, igenis pörgetek és megfogom a mont.
-sokat gyalogolok, de ha a faluban verik a gymet indulok bicóval, ha a szomszédfaluban akkor autóval, akár éjjel is, ha észreveszem.
-bicóval, autóval is incensezünk.
-miközben melóba megyek (2 km), autóból ellenőrzöm a gymeket, és pörgetek és megfogom a pokékat, de ha túra van gyaloglok akár 20 km a mínuszban, és szétfagy a keze a 11 éves fiamnak is. Nem nyöszörög, jön, pedig fáj neki. De ilyen Kánaánhoz oda kell autóval utaznom.
-amióta sok a mon, az irodámhoz is tettek két fészket, az egyiket az asztalomtól elérem. Igenis lelkiismeret nélkül, ülve megfogom. (Most Jynx :O )

Tudom ez sokatoknak, ütközik az elvével. Azt is megértem, és Tiszteletem érte.

De egy a lényeg, ez a játék, egy valami miatt tetszik nagyon, egy valami miatt rohadt érzelemben gazdag. Mégpedig azért mert olyan mint az élet, igazságtalan. Nem biztos, hogy a legjobb futó, legjobban dobó, legjobb matekos, legszorgalmasabb lesz a király. Kell hozzá egy kis zsiványság is, persze, csak annyi hogy ne válj "bűnözővé". De ez ennél sokkal egyszerűbb, ez csak JÁTÉK.

(#7966) bebe159 válasza Atex (#7965) üzenetére


bebe159
aktív tag

Azzal nincs bajom, ha valaki elmegy x helyre autóval utána leparkol és gyalog folytatja, az zavar, hogy az egymástól 2-500 m-re lévő gymeket is csak kocsiból üti be. Én is voltam már haverral messzebb gymnél kocsival. Mentünk, hogy legyen csata meg train. Odamentünk 1 órát b@$ztuk a gymet, utàna visszamentünk haza, gyalog folytattuk a többi zúzását a coinért.
Spoofer, autós: zárt térben egy helyben ülve játszik, nem annyira nagy a különbség. Itt a környékemen tudom, hogy ki járkál így. Ha kint vagyok, kiütöm őket a gymből és fehéren hagyom. Jöjjön csak vissza, úgyis kényelmesen ül kockára fagyás helyett. Ha elég gyors vagyok, többet is tudok fehéríteni. Én ha 40-nél többet veszek ki, ahhoz kell 5-15 km séta, meg szerencse. Több óra lehet. Autóval max fél óra az egész. Még a spoofer is lassabban halad / "sétál" (gondolom).

(#7967) nirfenipe válasza MaciG (#7962) üzenetére


nirfenipe
újonc

A spooferek nem költenek pénzt, pont azért amit írsz is, megvan a napi 100 coin. Viszont aktív játékosok, ráadásul nagyon is, gondolom érzékelhető mértékben húzzák fel a napi loginek számát. És mikor a niantic leült a starbuckssal meg azzal a mobilos üzlettel, nem tudom a nevét így fejből, de akiknek az üzleteiből tízezerszám gym lett, ott a tárgyalás során a niantic alkupozícióját az aktív játékosállomány száma javítja, nem is kicsit, gyakorlatilag az általuk "aktívan" megmozgatott emberek száma amit eladnak, semmi más nem számít. Az, hogy az real, spoofer vagy bot az mindegy is. Niantic ezért is kerüli a spoofer témát nyilvánosan, úgy tesz mintha nem is létezne, üzletileg számukra ez egy indokolt reakció. Ráadásul a spoofer is like-ol, kommentel, közösségileg aktív, ezek mind-mind értéknövelők a vállalkozás szempontjából.
Az igazi játékosoknak b*ssza a csőrét a sok spoofer, de egész biztos nem olyan mértékben, ami ellensúlyozná a spooferek hozadékát a cég szempontjából. Ez persze azt aki körbemegy a fagyban a 3 zoknis lábaival és fagyott csonkjaival nagy nehezen megszerez 3 gymet amit vki a fotelből visszavesz, azt nem vígasztalja, joggal.
Az meg, hogy hosszútávon ez gondot okozhat, hát igen, de nem vagyok benne biztos, hogy a niantic olyan elképesztően hosszú távú sikerekben reménykedne...

(#7968) Atex válasza nirfenipe (#7967) üzenetére


Atex
tag

Köszönöm, hogy leírtad helyettem. Teljesen egyetértek, mindenben amit leírtál. A "mindet szabályt be nem tartók" kizárásával megszűnne a játék. Mennyi aktív gyalogolós, csak gyalogolós trainer lehet? :F

(#7969) #33253120 válasza bebe159 (#7964) üzenetére


#33253120
törölt tag

20 perce pörgettem a falu egyetlen stopját meg, és semmi. Vagy esetleg napi elsőben nem adná be? Ma már nem fogok visszamenni...
Ami viszont tetszett, hogy volt egy Ekans a stopnál, nem csak a szokásos PWR kombó. Tegnap este meg valami *puff lehetett ott, az árnyék alapján, de nem mentem érte. Ha tényleg jön majd mindig valami a PWR-ek mellé az nekem jól esne... :)

(#7970) Imy


Imy
veterán

A shopban a "Bundle.Xmas.smll.1.tittle" cuccok azok mik? :F

(#7971) Sefule válasza Imy (#7970) üzenetére


Sefule
tag

érintsd meg, és megmutatja - azzal még nem veszed meg.
250 coin a legkisebb, 2 inkubátor + 20 great ball
550 coin a középső: 4 inkubátor, 2 incense és 20 great ball
1500 a nagy: 6 inkubátor, 25 incense és 20 ultra ball.

Ezek a dobozok 30-án délutánig lesznek (PST), utána 3-áig új fajtákra cserélik, azokban már nem lesz inkubátor, henm lure-ok, lucky eggek, incensek és labdák.

És elindult az event többi része, nekem adott egy inkubátort az első pörgetésre. Állítólag aki már pörgetett ma pokestopot, annak nem ad, de ezt nem tudom ellenőrizni.

[ Szerkesztve ]

(#7972) JegesEmber20 válasza Sefule (#7971) üzenetére


JegesEmber20
aktív tag

Így van, nem kaptam inkubátort, ma 10-11 fele sétálgattam, pörgettem már..

Twitter poszt óta pörgettem 1-et, semmi. -1 nap hátrány..

(#7973) Sefule válasza Sefule (#7971) üzenetére


Sefule
tag

Az ajándékdobozok igazából kisebb árengedmények. A labdák kábé nem érnek semmit. Ha valakinek fontos az incense, akkor megéri a közepes dobozt venni, akinek csak az inkubátor érdekes, annak inkább a legolcsóbbat. 250 c 2 inkubátorért, az 25 c engedmény/keltető. A közepesben az incense értékelése nélkül 2 inkubátorra jut 25 c kedvezmény, tehát csak akkor éri meg, ha incense-t is szeretne valaki.

(#7974) Aramir válasza Sefule (#7973) üzenetére


Aramir
őstag

Ja, fantasztikus, ajándék pénzért :((( Incense-t nem használok, így nekem a legkisebb jó lesz, inkább azt veszek kettőt majd, mint egy közepes dobozt, legnagyobbra meg úgy sincs pénzem.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#7975) Sefule válasza Aramir (#7974) üzenetére


Sefule
tag

dettó... pontosan így én is.

(#7976) MaciG válasza Sefule (#7973) üzenetére


MaciG
addikt

De ez a 250coinos az 2db inkubator vagy 2x 3db?

BANZAII

(#7977) Sefule válasza MaciG (#7976) üzenetére


Sefule
tag

2 db 3x használható. (Mindegyikben 3x használhatók vannak, csak a napi egy ajándék (első pokestop kipörgetésekor) az egyszer használatos.

(#7978) Imy válasza Sefule (#7977) üzenetére


Imy
veterán

Ez az ingyen inkubátor meddig lesz? Én sem tudtam kipörgetni ma, vagyis nekem nem adott.

(#7979) bebe159 válasza Imy (#7978) üzenetére


bebe159
aktív tag

jan. 3-ig.

Én se kaptam ma, na nem baj majd holnap. Azt terveztem, hogy elraktározom őket későbbre.

[ Szerkesztve ]

(#7980) Sefule válasza Imy (#7978) üzenetére


Sefule
tag

A bejelentés szerint január 3-án délutánig, de ez PST (Csendes-óceáni időzóna), úgyhogy valószínűleg nálunk még a 4-e reggel is beleesik.

(#7981) avmpg


avmpg
tag

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Én kaptam ma reggel inkubátort, gyorsan el is használtam.
Kiváltottam egy közepes csomagot, abból is elment egy kör.
Csupa oddish jött.
De az üres helyekre jöttek kettesek, remélem jönnek majd a baby-k, én várom őket nagyon.
Viszont szerintem nem nagyon érik meg ezek az ajándékok.
A másik ami bosszan, amit már Aramir is írt, hogy "ajándék pénzért". Ez megint olyan mint a valós élet. ;]

(#7982) avmpg válasza Atex (#7935) üzenetére


avmpg
tag

Véleményem szerint a várban nincs értelme lureozni, mert folyamatosan jönnek. Gyorsabban mintha üldögélnél egy lure-s stop alatt. És folyamatosan pörgetsz menet közben. Az is hozza az XP-t és a cuccokat.
Ha autóval megállsz akkor olyan helyen, ahol 2-3 stoptot elértek, pihenésképpen és kiolvadásnak az jó lehet. :)

(#7983) solfilo


solfilo
veterán

Boldog karácsonyt mindenkinek! Tegnap 17-18 óra felé jártam egy vidéki városban, nem adott inkubátort. Hazaérve megadta magát a telefonom (memória modul hiba), szóval nekem ez az event kimarad. :DDD

De hogy jót is mondjak, párszor már panaszkodtam itt, hogy nem ad 10km-es tojást. Ehhez képest múlt héten beadott 2 db-ot is. :)

solfilo

(#7984) avmpg


avmpg
tag

A spoofer/autós témáról nekem is van véleményem.
A spooferek engem baromira idegesítenek, mert nagyon igazságtalannak tartom, hogy amíg én küzdök, sétálok, futok, dacolok a hideggel, stb..., addig más az ágyból, a meleg lakásban "leveluppol" és egyre erősebb monokat tud a gymekbe rakni, hogy utána sokkal nehezebb legyen és sokkal tovább tartson kiütni azoknak, akik kimennek a hidegbe. Én megérteném, hogy a Nianticnak ez jó bolt lehetne üzletileg, de morálisan szégyenteljes...
Szerintem nem azért nem üldözi a spoofereket a Niantic, mert jó bolt neki, hogy vannak, hanem, mert esélytelen ennyi usert ellenőrizni, vagy olyan bonyolultságú algoritmus kéne hozzá, amit nem képesek megírni. Pláne, hogy egy normális trackert nem tudnak összehozni fél év alatt...
De ha tehetném én száműzném a spoofereket, mert 1. átverik magukat (de ez persze nem érdekli őket), 2. nem értik a játék lényegét, 3. a legrosszabb: tönkreteszik mások játékát.
Ha valaki megúnja vagy idegesíti a sok töketlenkedés amit a Niantic csinál a játék körül, az játszon mással, van elég otthon ülős FPS...

Note: (#7958) Nem osztom a véleményt, hogy csak "birkák" játszanak a játékkal (mivel átlag usernek tartom magam, nyílván ezzel magamat is védem ;) ), de ha megnézzük, hogy a társadalom mekkora rétege ül a TV előtt és helyette nem mozog, akkor szerintem ezt a vitát le is zárhatjuk. ;) A játék remek motivációs eszköz a sporthoz.

És végül az autós téma.
Én simán pörgettem stoppokat autóból, amíg nem volt a speed limit. És simán megálltam egy gymet kiütni, ha kellett a coinhoz a 10 gym. Ezeket is csak akkor, ha útba esett és nem kellett emiatt külön üzemanyagot pazarolni. Ennél többért viszont nem láttam értelmét pöfögtetni. Ez belefér szerintem. Az autósokat üldözni ugyanúgy nincs értelme mint a spoofereket és sokkal kevesebb kárt is okoznak a játékban az autósok mint a spooferek, szerintem. Nem gondolom, hogy sokan öntenék a pénzüket az autózásba csak és kizárólag a játék miatt. Vannak páran, de sokkal nehezebb elérni mint a spoofolást. Ha valaki hajlandó a pénzét beleölni, akkor tegye. Bár az tény, hogy környezetkímélés szempontjából az autós módszer is meggondolandó. ;)

[ Szerkesztve ]

(#7985) avmpg


avmpg
tag

Még valami.
Egy biztos, a Nianticnál sem teljesen ostoba emberek ülnek, nyílván őket is a pénz hajtja (mint a kapzsi társadalom nagyrészét ;) ). Biztos, hogy folyamatosan figyelik a statisztikákat és az alapján optimalizálják a játékba kiadott újításokat/eventeket, stb... Nem azt fogják figyelni, hogy a hardcore játékosoknak mi a vágya, hanem, hogy mi hoz többet a konyhára. Valemennyire biztos, hogy figyelembe veszik az ő kéréseiket is, de valószínűleg a nagy tömeg szokásai számítanak a legtöbbet.

(#7986) joergie válasza avmpg (#7985) üzenetére


joergie
őstag

Ezt a 2-3. hónappal kapásból meg lehet cáfolni. Úgy vesztették el a potenciális vásárlók 90%-át, mintha csípőből számoltak volna ilyen lemorzsolódási aránnyal. Szerinted ez arra vall, hogy nem ostobák? Mert nekem egyértelművé tették, hogy ez egy kiváló ötlet elpazarlása egy olyan vállalat kezében, aki nincs felkészülve arra, hogy felnőjön a feladathoz, és kivegye belőle azt az összeget, amit lehet.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#7987) avmpg válasza joergie (#7986) üzenetére


avmpg
tag

Az látható, hogy nem voltak felkészülve erre a sikerre és játékostömegre. Nem is tudtak mit kezdeni vele.
Lehet, hogy olyan ez mint amikor valaki megnyeri a lottót és nem tud mit kezdeni a nagy nyereménnyel, csak elvesztegeti. Gondolom, hogy ellepték őket mindenféle okos ötlettel, hogy hogyan lehet ebből a legtöbbet kihozni, de annyi idejük biztos nem volt, hogy ezt az óriási hype-ot rendesen lekezeljék. Gondolom úgy voltak vele, hogy sikerül ahogy sikerül. Csináljuk amit eredetileg akartunk, annyi lóvé már bőven bejött, hogy nyugdíjig olyan életszinvonalon éljünk, amit azelőtt el se tudtunk képzelni. ;)

(#7988) #33253120 válasza joergie (#7986) üzenetére


#33253120
törölt tag

Szerintem pont a lemorzsolódás miatt sem foglalkoznak a spooferekkel...
Ahogy visszább is írták, ha odaállnak pl a Starbucks elé egy "adjál pénzt, hozok neked forgalmat" jellegű megoldással, akkor ott nem az számít ki a spoofer, hanem hogy mennyi user van, ennek mennyi százaléka potenciális Starbucks járó, várhatóan mekkora profit növekedés várható, mennyi ideig, mekkora lecsengéssel, és még pár ilyesmi... Aztán a következő időszak forgalmára vagy rá lehet húzni a várt mintát, vagy nem.

(#7989) lm83


lm83
őstag

Itt írnak GS-n cikket róla,

(#7990) Asab87


Asab87
csendes tag

Valaki tudna olyan helyet modani, ahol 2 v 3 stop van egymás mellett lure-ozás céljábol bent és Pesti oldalon?!
Gondolok itt valami bevásárlóközpontra v mittudom én.. ahol nem fagyok szét.

(#7991) JegesEmber20 válasza Asab87 (#7990) üzenetére


JegesEmber20
aktív tag

Növelték 1 órára a lure időt?

(#7992) Asab87


Asab87
csendes tag

Dec 30tól elvileg

(#7993) Sefule válasza JegesEmber20 (#7991) üzenetére


Sefule
tag

Szerintem az csak december 30-án (a mi időzónánkban 31-én) kezdődik, és január 8-ig (nálunk 9-ig) tart.

http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/holiday2016/

(#7994) JegesEmber20 válasza Sefule (#7993) üzenetére


JegesEmber20
aktív tag

Én is úgy tudtam, ezért nem is értem, minek most lureozni. Majd januárban jó lesz :)

(#7995) Sefule válasza Asab87 (#7990) üzenetére


Sefule
tag

Nem próbáltam, de a térkép alapján jónak tűnik a Corvin mozi előtere. Oda nyugodtan be lehet menni, van mosdó, büfé :)
Ezen a képen látszik a városligeti lure-hellyel összehasonlítva a távolság.

(#7996) JegesEmber20 válasza Sefule (#7995) üzenetére


JegesEmber20
aktív tag

Corvin mozinál én is sokszor látok 3-4 lure-t viszont eddig mindig PWR volt kb...

(#7997) Sefule válasza JegesEmber20 (#7996) üzenetére


Sefule
tag

Ez kb. minden pesti bevásárlóközpontra, vagy belvárosban elérhető zárt helyre igaz, sajnos.

(#7998) Asab87


Asab87
csendes tag

Köszi majd ránézek

(#7999) bebe159


bebe159
aktív tag

45 power up :C

(#8000) Atex válasza bebe159 (#7999) üzenetére


Atex
tag

Gratulálok! Szép jószág, irigylésre méltó támadással. Mindet összejött. :C

Illetve az önfegyelmed sem rossz. Nekem 200E-nél általában nincs több csillagpor. :B

Mekkora Pidgey volt? Ha annak fogtad.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.