Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83951) Jahno válasza gorgo (#83950) üzenetére


Jahno
őstag

Végén még eljutunk ide is, aztán ahogy nézem EU sajnálja a népet csak ez a majom nem kellene Neki...

(#83952) Mercutio_ válasza gorgo (#83950) üzenetére


Mercutio_
félisten

A pasa néha fullba tolja :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83953) j.bravo válasza Mercutio_ (#83952) üzenetére


j.bravo
addikt

...néha? :Y

szerk.:
Kinyírtad a már amúgyis halott topikot :DDD

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#83954) Byk01 válasza j.bravo (#83953) üzenetére


Byk01
senior tag

Csak nem mertünk hozzászólni, nehogy tiltott politizálás legyen belőle :)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#83955) j.bravo válasza Byk01 (#83954) üzenetére


j.bravo
addikt

Akkor jöhet valami sz.r zene :D

Whatever.

(#83956) Jahno válasza j.bravo (#83953) üzenetére


Jahno
őstag

Én most el vagyok a fotós dolgokkal, éppen ezt elemeztem ki a szakcsoportban, hogy kb. közönségesen igénytelennek tartom, van két cici oszt jóvan de maga az összehatás olyan össze-vissza, azt sem tudom mi akart lenni a képen de díjazták:

Franciák egy csomó ilyet tolnak be. Elmúlt év alapján legjobban az ázsiai munkák jönnek be. Hongkongból pld. sikeresen indult valaki a Bokodi tóval, amit idehaza rögtön megköpködtek volna és még kicsit ferde is volt :-D

(#83957) j.bravo válasza Jahno (#83956) üzenetére


j.bravo
addikt

Erotikát akár nyomokban tartalmazó tartalom a kivitelezés színvonalától függetlenül (szinte; esetleges ordenáré igénytelenséget kivéve) mindig működik... de ha csak portré, ott is azoknál garantált a sok lájk/szívecske ahol a modell dekoratív/vonzó; ez már csak ilyen.
Na meg persze lehet vele más is úgy, mint én, hogy attól hogy én nem értem mire gondolt a költő, még más értheti /érteni vélheti. :F
Jelen esetben elsőre pluszpont lehet, hogy nem tipik glamour modell, nem tipik glamour outfit. De nem értem mégse a koncepciót, nem értem a (látszólag?) üres poharakat - a harisnya jellege mondjuk hasonló korszakot idéz, mint a szoba enteriőrje.
Lehet hogy van valami kerettörténet vagy kontextus ahonnan ki van ragadva, és így nem értjük, de azzal együtt értenénk?

Bokodi tó: a jelenség tipik, gondolom egy olasz csoportban is megköpködnének egy random toszkánai hullámzó tájas képet, ami itt nálunk aratna :D
Ami egy adott helyi, vagy adott közegben mozgó csoportnak közel mindennapi, vagy könnyen elérhető, az nem gondol rá rögtön hogy másnak nagy etwas lehet. A ferdeség már más tészta :DDD

Whatever.

(#83958) j.bravo válasza j.bravo (#83957) üzenetére


j.bravo
addikt

kieg.: nem tipik glamour modell, mindemellett normál halandó mércével mérve szép

Whatever.

(#83959) j.bravo


j.bravo
addikt

Urak, ajánljatok kocsmát vendéglátóipari egységet!

Haver Zuglóban lakik, én Pesterzsébeten, erről a két helyről kellene egyszerű/gyors közösségi közlekedéses megközelítés, illetve hazajutás.
Előny a szép kártyás fizetési lehetőség, és bár elsődlegesen az italfogyasztás a cél, tulajdonképpen lehet kajafókuszú hely is, ha az italválaszték több mint a "kérsz sört vagy nem".

Voltunk a Köki épületében (Zuglóból vonattal közel van, Erzsébetről egy db busz átszállás nélkül) a Terminál Snookerben, nyáron oké volt, most télen már kevésbé, és két hete (elvileg végleg) be is zárt; meg a Bujdosó Székely étteremben a Kökivel szemben, az határeset volt (Csíki sör kissé drágán, kajákat tekintve semmi különös).

Mindemellett ha nem 20 cm lenne a szomszédos asztalnál ülő válla és az én vállam között, nem lenne hátrány.
Tudom, sokat akarok :DDD

Van tippetek?

Whatever.

(#83960) Jahno válasza j.bravo (#83959) üzenetére


Jahno
őstag

Csepelen a Maya presszó :-D

Tudja fene, van ezer+1 meg én +2 villamosmegállótól sem riadok vissza ha kicsit olcsóbb a sör és barátságosabb a hely. Kinek mi jön be, ott van körúton a Spíler azt néha bírom és van burgerük, kis barátságos Jászainál a Tóth kocsma és kaja is van meg csak ilyen zsíros kenyér és társai, nem messze tőle a Snooker ötker, ha valamit játszanátok is akkor Noiret teljesen alap darts vonalon.

SZÉP kártya necces, azt nagyon nem tudom. Iszogatni még a Habakukk, de gondolkoznom kell, mióta megszűnt a Borkuckó, Nyúlbarlang nyitvatartása hektikus és éppen költözik, most hirtelen jött még a kérdés is. Ja, Deákon Staropramen, meglepő módon nem túl drága, van pizza, rendes csapolt Guinness, Hőgárden aminek sosem tudom leírni a nevét, Kriek és nyilván Staroval meg sok mással is jól állnak.

Mindig gondolkozom, hogy írok magamnak egy listát és sajna egyre többször lehet punnyadt sörbe futni :-/

(#83961) rbalint88 válasza j.bravo (#83959) üzenetére


rbalint88
addikt

Szilvakek Paradicsom, Pannonia utca. Szep-kartyat passzolom, annak kerdezzetek utana, de bp-i viszonylatban egesz baratsagos arakkal dolgoznak.

(#83962) Jahno


Jahno
őstag

Ja, Kelta söröző, Jaromir összes, Hrabal. Haverodnak Zuglóból is lehet jó 7essel a Blaha/Ferenciek környéke, Erzsébetről meg majdnem ez a 2essel.

Ja, és beszűkült a tudatom a kisüzemi/kézműves helyek kimaradtak, talán még a One Beer ami rendben volt és van mindenféle. Nem az én ízlésem, drága is.

És akkor Móricz meg környékén az Elvarázsollak meg társai is felkerülnek a listámra, ami Zuglótól odébb van, de érdemes.

Nézhetjük sorba meg más is ötleteljen, mert néha igényem lenne dolgokra és csak kapokodom a fejem én is.

És sztori tegnapról, halad a világ. Tegnap bemegyek egy kajáldába az Oktogon környékén, mondom is, hogy helló egy ilyen meg olyan menüt kérnék. "In english please" picit meglepődtem. És ebben a hónapban ez a 2. hely ahol csak angolul tudtak. Bár még mindig jobb, mint tősgyökeres kínaival néha magyarul vagy bármilyen egyéb módon szót érteni.

(#83963) Jahno válasza rbalint88 (#83961) üzenetére


Jahno
őstag

Meg mellette a Sherlock. Múltkor még meg volt. + Shakesbeer Lövőház utca, ha már a nevéről beugranak dolgok, nekem ez sem lenne vészes Erzsébetről egy jó sörért.

(#83964) j.bravo válasza Jahno (#83960) üzenetére


j.bravo
addikt

Csepel nekem még csak-csak, de Zuglóból, hm, határeset :)

Odajutásnál nem téma a kissé több megálló, nyáron talán még hazafelé sem, de így télvíz idején hazafelé azért igen (öregszem, puhány vagyok már).

Megnézegetem ezeket, köszi.

Jaromírnál (a templomhoz) az utopenecen kívül lehet valami kaja?

rbalint88, Mr.Csizmás: boldog névnapot! :C
Szilvakék egynek nem rossz, pár éve vállalható volt :)

Tanácstalanságom oka épp az hogy ahonnan van emlék, az is több éves, többször lecserélődhetett a teljes üzemeltető, étlap, itallap, berendezés, minden.

Whatever.

(#83965) Jahno válasza j.bravo (#83964) üzenetére


Jahno
őstag

1es villamos, HÉV, de csak poén vót :-D

Azt meg máig nem fogom fel, hogy a Corvin tövében annó volt egy teljesen jó olcsó kocsma, szükség esetén minimál kajákkal és nem ment. Pedig terasz meg minden, szemben a lehúzós tré kulafos helyen meg folytak ki az emberek az ajtón akkora tömeg volt, blááááá.

Meg van vaze, Cheho szintén a Ferenciek terénél. Bár nem tipikus kocsma. Nekem kocsma az Íjász volt.

Ja, város közepén Sark bárok Jók.

[ Szerkesztve ]

(#83966) Jahno válasza j.bravo (#83964) üzenetére


Jahno
őstag

"Jaromírnál (a templomhoz) az utopenecen kívül lehet valami kaja?"

Ja, ez kimaradt. Párolt cuccossal hurkás malacságos dolgok, lepény megrakva, mindenféle izé akad. Oldalukon tuti kint van.

(#83967) Mr.Csizmás válasza j.bravo (#83964) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Koszonom :C

Kerdes melyik jaratokkal juttok haza? Egy atszallas belefer?

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83968) Mr.Csizmás válasza Jahno (#83962) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Multkori kajarendeleset indiai gyerek hozta ki, este csorog a telefon, magyar szam, hello i am here of your building... :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83969) Jahno válasza Mr.Csizmás (#83967) üzenetére


Jahno
őstag

4es6os jár egész este, annak a vonalán van pár nyitva tartó egység és kb. 4 körül már úgyis megy az első 23as. Nálam az szokott lenni, hogy estefelé még jajgatok, hogy éjszakaival vagy mivel merre menjek utána meg röhögök magamon a 6-7 órás HÉVeken, hogy elszaladt a történet :DD

Ja, téllleg, kocsmá hoz az Erzsébet miatt először nem mondtam a Gong2-t, végül meg úgy körberaktam a belvárost, hogy ez sem maradhat ki. Az nekem eléggé bármikor beesős törzshely, nyáron fent kicsit meleg, meg néha hangos. Van terasz is, volt fotós tali feketefehérben és színesben is:

(#83970) Mr.Csizmás válasza Jahno (#83969) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Koruti dolgokat nem szeretem, sok trash people van :U :D de meglepo, pl ejszakaival hamarabb hazaerunk tobb helyrol, mint nappalival (931)

Ha nyaron csapatnatok, Jegkert, Ganz erost ajanlott.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83971) Jahno válasza Mr.Csizmás (#83970) üzenetére


Jahno
őstag

Hááát meg is válogattam, mert Gozsdu és egyéb környékét én is kerülöm. Gong az fasza, fotós évzárók is ott vannak, merr egyszer úgy adta ki és megmaradt. Jégkert útbaesik folyton, de egyszer már azért furán néztek, hogy ki vagyok és miért aztán sör nem volt, én nem értettem az egész helyet de majd megyek megnézem újra.

Éjszakai olyan, míg Deáknál melóztam onnan egy jól kiszámolt 979 Csepelre jobb volt, mint nappal makettkedni.

(#83972) Mr.Csizmás válasza Jahno (#83971) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

JK telivan craftokkal, kartyat igenyelj, elso felaron, akar a legdragabbol egy korso is. Ganz detto foleg craftos, hutoben vannak finom ritka dolgok is, csapon meg legjobb ar/ertek. Bar iden nyaron folytatom a felderitest, a tavalyi ev a pihenes es rakeszules volt a kolera'19 hullamok utan, iden teljes gozzel elore :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83973) j.bravo válasza Mr.Csizmás (#83967) üzenetére


j.bravo
addikt

Nappali járattal egy átszállás oké, ha kizárjuk akkor nagyon limitált a választék; de éjszakaival a ritka menetrend miatt nem preferált átszállni.
7es vonala (907 ?? amikor napi szinten ejszakaiztam, mintha még 78É lett volna), 923 lenne az éjjeli; a nappali pedig szintén 7-es es társai, nekem 23, 123, 52-es vill, eeesetleg 99 (ahhoz azert nem biztos hogy elég bátor vagyok éjjel)

A Jegkert az nagyon messzi el tunik most, ha az a Margit körúton van.

Igazabol olyan sokat írtatok már, h valamit biztos találunk. :R
Lehet h a Bamba Marhában vagy hasonló helyen kezdünk aztan elindulunk valamerre az orrunk után.
Es mivel másnap hétköznap, lehet h nem maradunk sokáig :B :DDD

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#83974) cdl


cdl
senior tag

Kis esti szines: a Rihanna koncert is igen látványosra sikeredett az S B félidejében, de a jeltolmácsolás alatta legalább annyira magával ragadó volt.
[link]

(#83975) Jahno válasza Mr.Csizmás (#83972) üzenetére


Jahno
őstag

"JK telivan craftokkal," Ja, szóval nincs sör, ok :-D

(#83976) Mr.Csizmás válasza Jahno (#83975) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

de, a 4x1-es kóstolóval diszkréten be lehet baszni pár körben 10k alatt :DDD

j.bravo

éjszakaival még jobb is van, 923,34-el akár a kobuci, mad kert, budapest gardenből is haza tudsz menni egy húzással.

szt. gellért tér mellett ott a kispolszki, lengyel anyagból, barátságos kicsi hely - btw mutass bárhova a térképen, és mutatok a közelben approved helyet :K :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83977) Jahno válasza Mr.Csizmás (#83976) üzenetére


Jahno
őstag

Az 4x1 liter? Mondjuk inkább jó legyen, mint bebaszós, bár szeretek hatékony lenni, inkább adjanak jó sört.

(#83978) Mercutio_ válasza Jahno (#83969) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ez valami sokéves talifotó, vagy Ph ennyire lerontja a felbontást?

Bálintoknak Boldogot!

"Elnézést a késésért!" :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83979) Jahno válasza Mercutio_ (#83978) üzenetére


Jahno
őstag

Idei, csak a gép volt 50 éves amivel készült és a "szenzor" is valamikori ősöreg rettenet.

(#83980) j.bravo válasza Jahno (#83965) üzenetére


j.bravo
addikt

Beerstro 14 …?
szep kartya approved, elvben :D

Jahno számára gondolom nincs sör (mintha craft lenne), Csizmás úrnak nem tudom :F

Ha vizuális csekk alapján vállalható, lehet hogy végzek egy mintavételt.

Whatever.

(#83981) Jahno válasza j.bravo (#83980) üzenetére


Jahno
őstag

Ránézésre nem lehet rossz, amúgy útba esik és majd megnézem. Kézműves meg olyan ja, időnként kap egy esélyt, de mindig rájövök, hogy ez szar izé, nem az én ízlésvilágom. És még drága is.

(#83982) j.bravo válasza Jahno (#83981) üzenetére


j.bravo
addikt

Cheho lett vegul. Majd írok par sort kesobb.

Whatever.

(#83983) Jahno válasza j.bravo (#83982) üzenetére


Jahno
őstag

Jóvanja, ettem burgert meg másokat is, de fent az emeleten inkább kevésbé kocsmás. Fehér asztal meg minden, de jól el voltunk. Senki nem akart zavarni :-D Ott volt az előző fotós kiscsoportos évzárónyitó.

(#83984) j.bravo válasza Jahno (#83983) üzenetére


j.bravo
addikt

Marmint a Cheho?

Jelenleg barna, térbeli faerezetű asztalok vannak fent is, lent is, jól néznek ki de sanszosan a 3D kialakítás miatt nehezebben tisztítható; az egyik lenti asztal, ahol ültünk, most éppen eléggé könyökfixálósan ragadós :(

A serkínálat Jahno-barát :)) , a gerince Dreher, meg van Peroni is; ezekkel nincs baj, én egy ANTL-t (mint Dreher Antal) választottam, amire az ifjú felszolgáló azt mondta, APA, de a falon levő poszter szerint IPA:) nagyobb bajunk mondjuk ne legyen.

Az asztal állapota lehet egyszeri eset (a többi asztalt nyilván nem könyököltem végig); nem dealbreaker de nem mondom azt se hogy nem egy másik helyre próbálunk rá legközelebb. Írtatok jópárat, lesz miből választani :)

Burgert a közeli Bamba Marhában ettünk, a némely nevét viselő változatot, az tökre rendben volt.

A fotós csop a múltkor elmondott random érdekességek miatt kezdett érdekelni; amúgy kib régen fotóztam :(de sanszosan írok majd a felvétel ügyében a FB-on. Remélem felvételi vizsgamunka nem kell :D

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#83985) Mr.Csizmás válasza Mercutio_ (#83978) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:R :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83986) Jahno válasza j.bravo (#83984) üzenetére


Jahno
őstag

Mindenki régen fotózott és csak a szájuk nagy :DD Írjál. Vizsgamunka leadása folyamatos jelleggel aktuális, ígérsz nekem egy sört oszt jóvanaz, mert kellőképpen korrupt vagyok. Mást nem nagyon kell én pld. eljátszottam, hogy jó arc vagyok és ezt egy csomóan elhitték :C

Pár arcnak 5 évente beszólok, hogy nem is csinál semmit, akkor kicsit picsog, hogy most éppen nem ér rá meg miért pont mindig minden hét közben van, azán mehet tovább a kavarás.

(#83987) rbalint88 válasza Mercutio_ (#83978) üzenetére


rbalint88
addikt

Koszik! :R

(#83988) aleister válasza Jahno (#83986) üzenetére


aleister
veterán

Ne is mondd!
Épp a minap jutott eszembe, hogy évek óta nem volt érdemben a kezemben a gép.
Annyi kis szart vettem a fotózáshoz az aktív évek alatt (a nagy szarokról nem is beszélve), hogy elsírnám magam, ha egyszer összeszámolnám.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#83989) Jahno válasza aleister (#83988) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam sem a vázak voltak a legdrágábbak, ráadásul néha kaptam kölcsön Canikon meg mindenféle gépeket, aztán mikor még olcsó volt 1-2 kisvaku akkor simán megvettem rá, mert sosem tudni, kicsi, manuálban úgyis megy a másikon aztán szerintem a Nikonos Godoxot 1+ éve nem használtam. Lehet el kellene pattintanom.

Viszont én néha jövökmegyek is géppel a kezemben, csak a többi vacak. Videós, LEDes egyéb világításokat még használom, állványok fosboxok már megint a sor végén vannak. Egyszer majd valamire jó lesz. Remélem :DD

Eleve csak a járulékos dolgok, stopperóra, több elemlámpa, USB akkuk és világítások, mindenféle szűrők, hevederek. Fotós táskában van 2x10 méter kötél is, mert sosem tudni, meg csomó olyan basza mire lehet egy rendes fotós nem is gondol én meg pislogok, hogy egyáltalán miképpen lehet meglenni nélküle. Mostanában jön a kávéfőző is, mert az poén :C

(#83990) Freddy76


Freddy76
addikt

Én tavaly a londoni túránk előtt vettem az iPhone 13 Pro-t, és egészen meglepett, mennyire jó képeket lehet vele készíteni. Indulás előtt feltöltöttem a Fujit, de nagyon vacilláltam, hogy vigyem-e, végül a töltőn felejtettem. Azóta nem vittem a nagy gépet sehova, nyáron Toszkánát is a telefonnal fotóztam végig, és most Egyiptomot is. Jobb képeket lehetne készíteni a Fujival? Valószínűleg igen. Jobban lehetne mókolni a raw file-okkal? Nyilván. Lenne időm és kedvem bármikor mókolni a raw file-okkal? Kizárt dolog. Kényelmesebb a telefon? Ezerszer. Gyorsabb a fotózás a telefonnal? Ezerszer.

A korábbi telefonom (iPhone XS) még "nem volt ott", zárt térben vagy kevés fénynél nem hozta azt, amit én elvárnék (de szvsz a felhasználók 99 %-ánál már igen). Ellenben ez a telefon már bőven hozza azt a képminőséget, hogy mellé állítva a méretbeli és kényelmi előnyt, nálam nem marad kérdés. Fogalmam sincs, miért nem adtam el még a Fujit...

Mennyit érne egy jó állapotú, nem túl sokat használt X100F?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#83991) aleister válasza Jahno (#83989) üzenetére


aleister
veterán

2x10m kötél? :Y
Nem kérdem meg, hogy milyen fotózásokon szoktál megfordulni. :)

Freddy76:
"Ezerszer. Gyorsabb a fotózás a telefonnal? Ezerszer."
Tökre igazad van. Az elején még nyomtam hősiesen a DSLR-t, mert minőségi produktumhoz célszerszám kell ugye. Azt hittem, hogy majd a kislányomat össze-vissza fogom fotózni...ami végül be is következett, csak épp mobillal. :)
Előkeresni a kábelt vagy az SD kártyaolvasót, importálni a fotókat, meg húzkodni a csúszkákat, aztán exportálni a képeket. Ehelyett két kattintás a mobilon. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#83992) Jahno válasza Freddy76 (#83990) üzenetére


Jahno
őstag

"egészen meglepett, mennyire jó képeket lehet vele készíteni."

Mondjuk mi ezt évek óta. Csak tök más a szitu.

X100F pár hónapja asszem 350-ért ment el valakitől a csoportban. Előző évben volt olyan, hogy 100al olcsóbban is.

(#83993) Jahno válasza aleister (#83991) üzenetére


Jahno
őstag

Megtetszett és eszembe jutott, hogy Gánton makettkedtem két fa közt, ott majd legközelebb jó lesz valamire, de aztán semmire nem használtuk.

"ami végül be is következett, csak épp mobillal."

Ezt sem szokták elhinni :-D De "legjobb" mikor fotós valaki egy értelmes képet nem rak fel a gyerekről, de 200 mobilos van arról az egy mozdulatról, hogy éppen csak hintázik vagy van.

Mobilnál azért korlátos, sablonos képek alakulnak, de ez ilyen. Kezdő lelkes fotós anyukák nem szokták elhinni, meg azt sem, hogy első valami olcsóbb géppel csak a kudarc lesz és még meg is kellene tanulni használni.

(#83994) Novics válasza Freddy76 (#83990) üzenetére


Novics
senior tag

Én megvettem volna, de hát addig vakaróztál, hogy vettem egy másikat. :P

Nálunk a feleségem a fő fényképész. Kismillió kép van a telefonján a kölykökről. Egy vacak céges Samu-n. A Fujihoz én vettem egy kis Field Pouch-ot, azt ráfűztem az övtáskámra, és abban hurcolom a gépet. Így viszonylag könnyen magammal tudom vinni.
DSLR-t már tuti nem cieplnék magammal, de egy cserélhető obis komolyabb rendszert sem. Még Fuji Pro2-t néztem, egy-két fix obival, de végül maradt a szarkompakt.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#83995) Jahno válasza Novics (#83994) üzenetére


Jahno
őstag

"de egy cserélhető obis komolyabb rendszert sem."

Nincs azzal baj ráadásul a Sony/Ricoh kis zsebgépei atom jó cuccok lettek. Nekem meg lassan fotós táskát kell cserélni, kicsit amortizálódott és lassan már a gépek is sérülnek benne :-/

Szóval nem merek mit mondani, max. keresek magamról lesifotót :C

És azon is vakarózhatok, mert itt célirányosan fotózni mentünk, az megint más és max. néhány fényvisszaverő látszódik belőlem de ennyit találtam, pedig átpörgettem 100ezer gombás képet.

Odafelé úton még jó ötletnek tűnt :U

(#83996) Novics válasza Jahno (#83995) üzenetére


Novics
senior tag

Ha az ember direkt fotózni megy, akkor persze, hogy nem gáz. De évek óta nem mentem már direkt fotózni. Őszintén szólva nem is nagyon hiányzik. Bőven elég az, amikor kirándulás, túra közben fotózok. Néha mondjuk jó lenne ha több időt lehetne egy-egy helyen tölteni, keresni a szöget, a fényeket, de... A család mellett ellustultam.

Oly után fotós táska is van eladó. :D

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#83997) Mercutio_ válasza Jahno (#83995) üzenetére


Mercutio_
félisten

Dikk, a teknős terráriumába beleb*szták a varázsceruzából a kissrácot? :DDD

1 éve még a legtöbb fotós cucc ára lent volt, azóta elszálltak az árak. GX80-at 60-ért dobálták hozzád covid körül, most azt se találsz max. valami leharcolt darabot. Anno azt hittem a GX9 mostanra beesik 100 alá... :(

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83998) Mr.Csizmás válasza Mercutio_ (#83997) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

az E3-at 150% áron adtam el a 2020-as bekerüléshez képest :( :Y

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#83999) gorgo


gorgo
őstag

Asterix rajongók, a Középső birodalmat látta már valaki?

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84000) Jahno válasza rbalint88 (#83727) üzenetére


Jahno
őstag

Vaze, azóta nézegetem fatornyos falum vonatmenetrendjét és nincs olyan hét, hogy ne törölnének reggeli járatot vagy ne szopnának valamivel.

Én ma kitaláltam, hogy Nyugati környékén végzem a melóval, Dabason el kellene intézni valamit akkor nem kérek cégnél parkolót, haverral lezötyögünk, iszunk 1-2 sört, 1ezer a retúr, mi baj lehet. Du 4 után leléptem gyárból, 5 körül után kocsival már Dabason lettünk volna. Persze szép benyaköltség árán, ha kiszámolom.

17:18kor ment a következő vonat Dabasra, amihez eleve 40 percet ácsorogtam az állomáson, de egye fene ez még belefér. Menetidő 1:20 perc, buli van, majd iszunk sört, Valami rejtélyes oknál fogva nem volt kedvem sört inni de jól is tettem, mert Zuglóban kis pöcsölés után kitalálták, hogy elromlott a vonat, ezáltal az egy vágánynak is vége oda-vissza, hoznak másik mozdonyt, visszakavarunk a Nyugatiba, onnan mentesítővel Kőbánya és onnan fog indulni az a dabasi irány, ami 18:20 körül indult volna a Nyugatiból.

Szóval kis hümmögés után leszálltunk, haza Csepel és kocsival fordultunk meg Dabasról. És ezekkel ezrek szopolnak naponta. Benézte, Mávinfó csoportba, 1-2 órás késések, törlés, szóval csak a "szokásos" agyfasz.

És szerdán ismételni kellene, viszont egy választásom lesz mert nem lesz autóm. Aztán beszámolok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.