Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
-
Real_Necro
veterán
MIért, teljesej jól írta, csak máshogy értelmezte. Gondolom tényleg ott hirdeti.
Kocsi téma:
Ma reggel mellém gurult egy 156-os 2,4-es dízel alfa.... gondoltam "ez olyan drága autó"... kíváncsiságból rákerestem, elcsodálkoztam, hogy 1 milla körül kapni.. és még jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #61103 üzenetére
ó, hát a szarolasznak nincsen ára mondjuk ez annak jó, aki használtan akar venni, de új autónál eléggé csúf a bukó. de addig szépen életben tartom, újítgatom a 156-ot, amíg ki nem futja egy Giuliára
TayRol: nemkeee'kombi. asszonynak lesz valami batár kombi/suv, nekem meg jó lesz a dzsúlia berlííína.
vagy esetleg egy Fiat 500 Abarth esseesse[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #61104 üzenetére
Szerk.: és még egy Mazdánál is szebb...
Pár napja itt Maglódon gurult ki OMV kúttól egy piros Alfa, szerintem Giulietta volt, de valami nagyon sportos kivitelben. Szép hangja volt... Na rá is találtam, ugyan ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
Jó cipőt hol lehet kapni? télire kellene, vízálló, nem csúszós talpú, meleg és NEM túrabakancs, hanem valami elegánsabb fazon, ami mondjuk nem öltönnyel, de farmer-ing-zakó kombóval passzol.
Ilyesmire gondolok, csak lehetőleg -ha már kurvadrága-- bírjon ki 3 telet zokszó nélkül.
Ha a fent vázolt elvárásoknak megfelelő más fazonra is van ajánlat, szívesen veszem. -
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #61108 üzenetére
És nem fázik benne a lábad? vízálló? nem vagyok márkabuzi annyira, hogy 50-ért vegyek vagabondot/timerlandot/clarksot, ha harmadannyiból is elmegy egy nóném fele ideig legalább és közben még jó is... Azt néztem, hogy a h&m-ben is van 20-ért viszonylag kulturáltan kinéző darab.
-
rbalint88
addikt
válasz TayRol #61112 üzenetére
Timberlandot neztem ki, de az 50+k. Amivel nincs gond, ha sarkaztathato, mert akkor 10 evig elmukodik megfelelo apolassal. Orsinak is van egy timberland csizmaja, 5-6 eves legalabb es a bor resze meg hibatlan, csak a talpa kopott el. Levis cipovel nincs jo tapasztalatom es ismerosi korben masoknak se.
Plusz a vizallosag eleg fontos szempont, a gyari megoldasokban jobban hiszek, mint a hazi impregnalasban. -
Mercutio_
félisten
Budai
aranyifjúklakosok figyelmébe: DIGI fejlesztési tervEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
(#61111) Mercutio_
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
A lényeglátás barátaim, a lényeglátás...
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
válasz t_a_m_a_s #61121 üzenetére
Nekem tegnap aranyozta be FB-n egy kommentelő a napomat:
"Pont a miatt drágák mert a sigma tamron tokina és hasonló hulladékot gyártók is felnyomták az árakat gyári obi árba. "Érted! Azért készít a Nikon túlárazott, versenyképtelen, mindenféle innováció nélküli optikákat, mert a konkurencia nem átall jót csinálni, és azoknak megkérni a még így is korrekt árát.
De nem. Nem a Nikkor csinálja rosszul. Ő egy áldozat.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz j.bravo #61120 üzenetére
Clarks-ot melegen ajanlom. Nekem (igaz csak felcipo, nem olyan, amit most nezel Balint) volt Clarks-om, az eslo 3 evet (telennyaron, h-cs) abban huztam ki. SKECHERS is eleg jo, par eve arra szoktam ra, kondiban es borcipoben is. Vera es a fel Intenziv osztaly is azokra eskuszik munkas cipore (13/12 oras muszakban naggyon nem mindegy)
Van egy kondicipom, meg 2012-ben vettem olasz turara, meg mindig nagyon jol birja, pentekente akar dolgozni is eljonnek meg most is vele siman.
Miert nem nezel ki egy neked tetszo, kenyelmes Clarksot Pesten, es rendeled meg az amazontol? Ilyen szar font mellett siman meggondolnam
szerk: ezt inkabb Balintnak kellett volna direktbe irni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
válasz Ear001 #61125 üzenetére
Kérhetném azt is szerintem, de nekem tényleg a Mazda 6 tetszik a legjobban. De nem kizárt, hogy Studinál jár e legközelebb az igazsághoz.
Mondjuk pont lesz valami rendezvényük aznap Egerben. Valami azt súgja, hogy a marketinges kolléga egészen véletlenül így pont az MX5-tel fog lemenni oda.(#61124) madgie:
De.
Nade pont a Nikkort felhozni, mint szenvedő alany.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz aleister #61128 üzenetére
Én régebben a Nikon hivatalos FB oldalán kaptam a pofámra valami fantasztikus fanatikus majomtól, amikor a vacsiúj 18-55 kampányban feldobtam, hogy a 18-55-ből már a legelső is pont elég jó volt arra amire, talán nem ezt kéne csiszolgatni, hanem azon gondolkodni, hogy mit lehetne tenni a negyed millás kitobjektív kategóriájú 18-200 és 18-300 obikkal, amikor a Tamron 75K-ért (vagy valami ilyesmi) adja kb ugyanezt 5 év garival, és az emberek garmadával veszik a Nikkor helyett?
-
aleister
veterán
Ábaz! Lehet lejjebb süllyedni. A mai naptól legálissá vált a kerékpár lopás.
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #61109 üzenetére
A vizet nem állja (én sem ) , de hóra amúgy is a macskabakancsot használom.
Esőben hordtam nem egyszer és nem ázott át, mint a vietnámi papucs.
Fázni sem fázik, de megint csak: ha retek hideg van arra ott a macskabakancsom.@ali: Nem vagyok egy freddy, de én úgy értelmezem, hogy attól még, ohgy nem bűncselekmény, hanem szabálysértés, attól még nem lesz legális, sem jó dolog.
Szimplán más a besorolása az egésznek.
Persze az még bullshit, hogy nem lopni akarta hanem használni. Attól még az én tulajdonom a mocskos kurva anyád.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Studi
veterán
válasz spanyoll #61132 üzenetére
A baj ott kezdődik, hogy a szabálysértésekért szoktak adni szerintem 5-10-15e bírságot. A másodikért visszaesőként talán 25-50ezret. Ha "kölcsönveszel" 5-10 bringát, és egyszer lebuksz, bőven fedezve van a kiadásod. Ha bűncselekményként kezelnék, akkor azért annak nyoma lenne a későbbiekben...
-
jjeahh
nagyúr
válasz rbalint88 #61107 üzenetére
Szerintem olyan keress, amiben van gore-tex vagy valamilyen "tex" betét, azok szinte biztosan nem áznak be, a lábat mégis engedik szellőzni. Ha nem találsz, akkor lehetőleg legyen full bőr, a lehető legkevesebb varrattal meg csicsával és bekened wax-al... városban egy ideig bírni fogja, de természetesen a vízálló betétet nem helyettesíti és kissé macera, hogy állandóan kenegetned kell. Hogy valamit ajánljak is, a Grisportok elég jók, ugyan nekem nincs, de a családban van, meg egy haveromnak több mint 10 (!) évig bírta a Grisport cipője, csak idén sikerült tönkretennie, ásás közben leszakadt az orra
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #61107 üzenetére
Merrel és Columbia, HH táján is szét néznék.
Vagy Hanwag, bár az is inkább az 50-60e-es kategória.(#61131) aleister
Majd a betöréses lopást azzal "legalizálják", hogy otthonra szüksége volt a 60"-os tévére. A kutya meg amúgy is öreg és/vagy beteg volt már, így annak az agyonütésével tulajdonképpen megkímélte a gazdát az elaltatás költségeitől.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
Bizony durva dolgok ezek.
Sajnos az áldemokráciának, a túlzott és félreértelmezett liberalizmusnak ez a végterméke. Eredendően egy optimista srác vagyok, de ezeket a dolgokat nagyon-de-nagyon borúsan látom. Értsd, az ön és vagyonvédelmet gyakorlatilag magadnak kell megoldanod, mert a hatóság és a jogrendszer nem teszi ezt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz j.bravo #61140 üzenetére
Sajnos igen.
Anno a seregben megtanították, hogy mi az eljárás őrszolgálatban, ha behatolóval találkozunk, majd megkért mindenkit a kedves elöljáró, hogy akkor csukjuk be a szolgálati szabályzatot, és elmondta, hogy mit csináljunk valójában. A lényege röviden az volt, hogy a behatoló semmiképp se élje túl a dolgot, mert ha mégis, akkor BIZTOS, hogy az őr sittre kerül.
Ezt tudja mindenki, aki volt soros, de majd Zolka is megerősít hamarosan.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Novics
senior tag
válasz aleister #61130 üzenetére
A végletekig elkeserít, hogy tele van az ország olyan emberekkel, akiknél még mindig az az ultimate érv, hogy a másik is lopott. (Oldaltól függetlenül.) És ezeknek is éppen annyi beleszólása van a politikában, mint azoknak, akik gondolkozni is tudnak. Szerintem semmivel sem jobbak ezek az emberek, mint a "legyen tánc, legyen zárcsökkentés" csóka. Ja, és ők persze elmennek szavazni. Nálam már sikerrel jártak a politikusok, és elérték azt, hogy nem nézek híreket, mert úgyis csak az éppen aktuális mutyikról adnak hírt/megvédtük az országot Brüsszeltől. (Én azt szeretném, ha valaki Budapesttől védene meg engem...)
Ez a bringás jogi csavar meg... mint a fagyállós gazda meg az öreg villanykerítéses. Remekül példázza, hogy kinek van több joga. Én alapjáraton rettentően liberális vagyok, viszont mellette rendpárti. (Ezt néha nehéz is összeegyeztetni. ) Viszont számomra csak akkor van valakinek joga bármihez is, ha előtte a kötelezettségeit teljesítette. Az vicc, hogy milliókra perelhetik az államot a hétpróbás gazfickók, mert milyen körülmények között vannak bezárva. Nem kellett volna törvényt sérteni talán...
Vidámabb téma: hacsak nem történik pálfordulás, akkor legalább dec. 31-ig lesz albérletem. 20 perc a melótól, egészen korrekt, 40 nm, 60+rezsi. Természetesen ismerőstől, akik mosta fognak kiköltözni a városból, és üresen marad a lakásuk. Még nem tudják, hogy mihez kezdjenek vele hosszú távon, de egyelőre lakhatok benne.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
rbalint88
addikt
válasz jjeahh #61135 üzenetére
ez a terv grisport túl sportos, utcai/elegánsabb fazon kell.
clarksból van goretexes, az ánglius ára nem vészes, majd fizetésnap után megnézem, hogy itthon mennyiért megy. vagy marad a timberland, ami 52k, de eléggé tervezhető minőség.fizik: merrell-t dobtam most ki, soha többet nem veszek még egy ilyen szart. helly ruháól jó, cipőből nem annyira, plusz továbbra sem bakancsot szeretnék, hanem csak vízálló cipőt, ami azért közepesen elegáns is
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #61145 üzenetére
"Még nem tudják, hogy mihez kezdjenek vele hosszú távon"
Kiadáshoz hasonlóan piaci ár alatt adják elrbalint88: westend goretex márkaboltban voltál már? Ott talán akad cipő
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Novics #61145 üzenetére
Akkor nem Paks?
fizik, Bálint: Nekem is van két Merrellem, kb 10 éve kapja mindegyik. A lepattantabbik pár éve kerti lépő, ások, füvet nyírok benne, de még bírja... Cimbora legutóbb a munkavédelmis boltban vett valami cipőt. A márkáját nem tudom, meg inkább bakancs jellegű mint sportosan elegáns, de ránézésre az is örökélet három nap. Előtte neki is komoly bakancsai voltak. Majd rákeresek hogy mi lehet...
Ezek pl egész jól néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
Engem azon a környéken még sosem akartak leszedni a biciklimről ... sőt még biztonságban is érzem a szamarat, amikor a székház biciklitárolójába kötöm be. Igaz, hogy hivatalosan nem őrzött kerékpártároló, de azért csak van ott folyamatosan egy rendőr, és tudja, hogy a kollégái biciklijei vannak nagyrészt odakötve
Ezt a határozatot meg simán feltolnám a kiállítójának, és meggyújtanám a végét, hogy érezze, milyen, amikor én használom azt, amit ő alkotott. Ha valaki levágja a lakatot egy bicikliről, akkor az nem csak a "felkapom és elviszem a kocsmáig" kategória. Az már előre kiterveltséget feltételez, mert igen ritka az az ember, aki csak úgy magánál tart egy erővágót séta közben, mert "jól jön, ha rám jön a szapora, és másképp nem tudok biciklit szerezni".
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest