Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77293 üzenetére
Hihető vagy sem, évi 20ekm mellett a Mondeonál nem jött elő 3 év alatt semmi. Minden 10ekm-nél kap új olajat meg olaj és levegőszűrőt, 20ekm-nél pluszban pollen és üzemanyagszűrőt. Csak OMV Maxxmotion megy bele.
Most kapott új fékbetéteket is.
Ezeket faterral oldottuk meg.
Illetve tavaly kapott egy új dobot hátra mert leszakadt a gyári 1 darab tartófüle.
Ellenben 9 évet tölti be idén.
A részecskeszűrőjéhez, kettős tömegűhöz, turbohoz nem kellett eddig nyúlni, pedig amikor vettem, már fel voltam készülve rá, hogy bármikor jöhet.
Majd kiderül, hogy 300ekm-t kibírja még így vagy sem.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77290 üzenetére
Egy 0-6 éves autónál nem tartom normálisnak 100-200e Ft-os alkatrész cserét.
Átvizsgálás mit jelent? Keréknyomás, folyadékszint, izzók, vagy fékpofák? Esetleg fedcom kiolvasása?
A kocsi alját is csak kerékcserekor szoktuk megnézni, van e bármi "elváltozás". Ezen kívül kötelezők minden 10ekm-nél és ennyi. De biztosan nekünk volt csak akkor mázlink eddig.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77271 üzenetére
Ha mégis inkább a Stelvio-t vennéd meg, ígérem nem veszek többet Aldis epres tojáslikőrt.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
G Astrámat nem régen akarták "hengerfejezni", mikor 2 hét várakozás után elvittem szervizbe, hogy elment az ereje... készüljek fel 100, de inkább 200ezres javításra.
6200Ft volt a javítás, amit otthon én végeztem el... elrepedt a tanknál az üzemanyagcső és a nagyobb nyomáson szépen visszacsurgott a benzin a tartályba...
Persze ez most egyedi eset, de szerintem az olaj- és szűrőcserét is én fogom elvégezni a jövőben... szomszédomnak vagy apósnak van szerelőaknája... nem bonyolult.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77242 üzenetére
Látod, mennyivel egyszerűbb ha csak egy "óccsó" és nem túl geil tojáslikőr van itthon... eszembe nem jut, hogy a magas ára vagy az íze miatt ki ne bontsam, és ettől még alkoholista sem leszek.
Mondjuk tegnap egy Varga Muskotályost bontottunk, valahonnan kaptuk karácsonyra.
Pár napja Lidlben bevásároltam extra sajtokból, kellemes volt egymás mellé.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Érdekes, amikor bal kerékívnél megnyomták astrát, akkor volt kb 14 éves. Bevittem posta autó szervizébe és intézték kéksárga alapján a javítást. Egy fillérembe sem került.
A mondeo 5 éves volt, mikor hátulról belém jöttek, ott fényezés volt meg kopólemez csere, ott sem volt extra költség, csak egy aláírás a petrányinál.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Novics #77222 üzenetére
Nálunk is panaszkodtak a cégnél...
Én meg esti bevásárlást tartottam. Komolyan, át fogok szokni a zárás előtti vásárlásra. Auchan olyan üres volt 10 perccel 22:00 előtt...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #77218 üzenetére
Mondani szoktam páromnak , hogy a legközelebbi kocsink nekünk is hókotró lesz.
Casco gondolom van?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Novics #77178 üzenetére
Nekünk Britax-Römer volt a hordozó, majd az egyes ülés is. A kettesből meg van Römer és Cybex is a két kocsiban.
Vastag ruhában meg szorosabbra kötöm, ha meg hosszabb távot megyünk, kabát nélkül kötöm be.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Együtt nőttünk fel... [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz Novics #77171 üzenetére
Van Büszke apukás topic, ugyanakkor ha még nem ül stabilan, a hordozó a legjobb. Univerzálisoknak mind van valami háklija, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor Cybex. Az meg drága...
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #77169 üzenetére
Szomszédom készített gint. Első próbálkozás volt, de nagyon dícséri aki eddig kóstolta. Én nem sok félét kóstoltam eddig, de finom lett.
Ugyanakkor a nem régen képelt tojáslikőr elmarad az aldishoz képest.
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77153 üzenetére
A villanyszerelő meg a burkoló meg látom nem kedvelték egymást.
Egyébként soha nem kaptunk senkitől drága piát. Nekünk alantas népnek boldogság valami cukrozott lötty is.
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77137 üzenetére
...az első három még üres? Szóval esélyem sincs.
Egyébként nagyon nem tudom merre lenne érdemes lépnem.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #77129 üzenetére
Ha addig nem cserélek Mondeot, eladás előtt azért írj rám, lehet olyan hangulatban leszek és várok még a suvval.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #77115 üzenetére
Nekem bejött a kombi mondeo mérete, már kényelmetlen, ha kisebb autóba ülök.
Ugyanakkor kipróbálnám a suvot.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #77108 üzenetére
Sajna olyan nincs, valamint súlyban és méretben sem kicsi, így repülő felejtős.
Körbelesek németeknél, ott van...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #77103 üzenetére
.de-re volt állítva az appom eddig, de onnan is csak 1x vásároltam eddig.
Hol lehet átállítani a konverziót?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Otthon van itt valaki amazon.co.uk rendelésben?
-
Real_Necro
veterán
Fasirtgolyó, tojássali, franciasali, baconbe tekert meg sajtos sült virsli, túrós pogi, new yorki sajttorta, meg egy kis bólé... De csak mi leszünk meg szomszédék...
Ja és tojáslikőr...
Na jó, az már nincs, így maradék Bestillo Sajmeggy meg Piros Vilmoskörte, meg van egy kis házi... kísérni Staropramen, éjfél után meg Asti.
TayRol:
Nem régen ültem 5008-ban. Üvegtetős, automata. Kényelmet nézve tetszett, de nem volt egy ágyugolyó.
Én meg lehet várok egy Edge-re.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #77052 üzenetére
Végülis van mindkettő kút a közelben, de majd megkérdezem a srácokat omvnél, ők mit tudnak.
Bali:
Elvileg ha ~2 hónap alatt kihajtja, nincs gond, vagy teletankolás helyett át kell térni az 1-2000Ftos tankolásra.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #77047 üzenetére
Oké, általánosságban írtam.
Az utcánkban van focipálya, karate klub, kocsma.
Meglátjuk hova fog járni a gyerkőc, de szerintem úszni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Foci... ahhoz minden jómagyar is ért...
Mit szóltok az új benyához? Kerti gépeknek meg ritkán használt autóknak állítólag nem kedvez.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #77028 üzenetére
A mondeo ára sem csökkent keveset. Ugyanakkor elég strapabíró.
Lehet még várok 2 évet, addigra talán egész baráti lesz árban az Edge.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Az nekem évente kb 140eFt mínusz. Lehet még mindig jobb választás a dízel. Egyébként az Edge ára egész jól lecsökkent.
-
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Nézegetek...
CX-5 (hát még a 7) is tetszene, de a napi ingázás miatt meg jobban húznék a dízel felé.
Egyébként Edge lenne a szívem vágya, csak az még qrva drága, Kuga meg nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ismeri valaki a V60 dízel Volvot? Hogy sikerült a 2016os széria?
-
Real_Necro
veterán
Boldogot a Jánosoknak!
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76969 üzenetére
A Minix nekünk is csak azért van mert tavaly zapalson ki lehetett bulizni majdnem ingyen. Vám megfogta, ezért lett ára a végén. Kár, hogy a többit zapals megfogta...
Más:
Büszke vagyok páromra, tegnap céges karácsonyi vacsoráról egy ilyennel tért haza: (limitált darab)[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76967 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a boxon keresztül lejátszva szebb a filmek képe és a hang is dinamikusabb.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #76942 üzenetére
Ezért jó az általad korábban többször említett Rocco összes... Nem kell órákra leülni a tv elé...
Egyébként én sem tudom minek építem a mozit. Jövőre egy szabad hétvégém nem lesz a suli miatt, este meg így is úgy esek haza, hogy előbb elalszom, mint a gyerekeim.
Most szabadságon vagyok, építeném tovább a termet, kábelezném át a házat, festeném amit még kell, de lányom náthája felülírta az egészet.
Eddig kb 2 mesét néztek meg a gyerekek, kacagva, visítozva, amit tévénél nem tapasztaltam. Úgy látom nekik tetszik, így végülis már megérte vele fáradni.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Január 9-ig nem dolgozom...
Helyette gyerekekkel vagyok itthon.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Kell valami kanóc surround hangfalakhoz, valamint hiányzik pár bútor, de lassan kell egy mikrofonos bemérés. Anthemnél szerencsére ez elég profi.
Egyébként már használhatóra összeraktam, de egyelőre 3.2-ben megy csak.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #76857 üzenetére
Ma már boldog boldogtalan 55"-os tévét néz otthon (mindenféle minőségben). Nekünk nappaliban 49"-os (akcijós Telekomos) Panasonic van. Én a 65"-t választanám.
Ja és kábeltv tényleg felejtős, bár a Digit mi szeressük.
Macs:
Milyen stream szolgáltatást javasolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Nem lesz 4K csak full HD. Holnap (azaz már ma) jön egy Runco RS-900, meg a második Proson Rumble R-12 szub.
-
-
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76791 üzenetére
Párom mesélte, hogy látta, ahogyan a belvárosban a tetőről lezúdúló hó behorpasztotta egy kék rendszámos merci tetejét.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76778 üzenetére
Epres tojáslikőr most nem volt, csak mogyorós, marcipános, meg talán origi... szóval nem is vettem... be kell érnünk egy Szeleshát Rosé Cuvée 2017-el.
-
Real_Necro
veterán
Nem ez a bútor lesz vászon előtt, csak ideiglenes. Belépő szint, Dali Concept szett Proson Rumble R-12 sub, Radnai kanócok, Anthem MRX-700 erőlködő.
A vászon screenline, a projektor jövő szerdától lesz publikus.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #76731 üzenetére
Nem, de lesz az aldiban hamarosan akciós tojáslikőr.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #76713 üzenetére
A házimozis topicba ne gyere, mert ki fogsz akadni.
Nekünk készül a mozi itthon, ma voltunk bútort nézni hozzá...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76693 üzenetére
Van ez olcsóbban is, kb a legdrágábbat megtaláltad, valamint ha nem az órától jön a PE és N szétválasztás, hanem mondjuk a kismegszakítós dobozban van összekötve, mint nálam, akkor ez is elég: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76691 üzenetére
Még annyi, hogy simán az elosztó kb semmit nem ér, tehát ha nem bővíted a szekrényt, akkor fölösleges pénzkiadás.
A levezető egyébként kb 50-60eFt, függ attól, hogy hogyan és hol van a bejövő nullád a földszondával összekötve.Ilyesmiről van szó:
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76689 üzenetére
Egy szakmában jártas villanyszerelő beszereli a túllfesz levezetőt, ha nem a régi olvadó biztis dobozod van, még könnyebb. Én otthon megcsináltam magam, nem egy bonyolult dolog, ha gondolod priviben segítek. A PM8 jobb mint az 5.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76672 üzenetére
Hálózatra teszel egy Obo 1+2 (régen B+C) túlfeszültség levezetőt, a nas elé meg egy 3-as típusú (régen D osztályúnak nevezték) elosztósort vagy szünetmentest (az a nashoz úgy sem árt) és többet nem fog a villám kárt tenni. Ha a net nem optikán jön, akkor arra is van Apc védelem.
Kb egyszeri beruházás és a fenti eszközzel a többi műszaki cuccodat is védeni tudod, elosztósort meg rakhatsz a fontosabb dolgok elé. Abból is jó az apc, pl PM8. Szerintem.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #76664 üzenetére
Topic alapján szerencsére csak páran öregednek. Ugyanakkor boldogít a tudat, hogy nem csak engem lehet utálni a skorpió csillagjegyem miatt...
Boldogot Bálintnak!
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #76659 üzenetére
Nem vagyok meglepődve.
-
-
Real_Necro
veterán
Nem szeretem a sütőtököt, csak az epres vagy mogyorós játszik. ;)
Mit keresel te a Huszti úton? Ott még mindig le van zárva minden?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #76614 üzenetére
Kb nincs olyan szék, amiben nem csúszol össze sok óra ücsörgés után. Talán a kollégám Spinalis ergonómikus széke, de azon meg kell tanulni ülni, mint a Tamás által ajánlott fitness labdán. Ja és az is eléggé drága... ;)
-
Real_Necro
veterán
Felkerültek a 860as Contik. 38990 volt darabja a 215/55 R16nak.
Most meg tavaszig agyalhatok, milyen nyárit vegyek, mert azoknak is annyi...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #76603 üzenetére
Nem, erről a bolt is le fog beszélni, hosszú távon nem kényelmes, nem hiába kerül a másik annyiba...
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #76601 üzenetére
Spanyollt szerintem elbírja, ha az én 94kg súlyomat is. ;)
De van 24 órás székük is: [link]„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #76598 üzenetére
Ilyet vetettem magamnak céghez: [link]
Műanyag lábbal olcsóbb, de 100 fölé megy így is. A hálósban izzadni sem fogsz és van rá sok gari.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Ősszel felesleges volt, sok gyom kifagy a télen. Én tavasszal tolok egy vasgálicos locsolást a moha ellen, meg egy gyomstop permetezést, így egész évben nincs pl. pitypang.
Tavasszal magas nitrát tartalmú, lassú lebomlású tápozás, pl Cropcare Yaramila 23-7-7, vagy jó a Terrasun is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76580 üzenetére
Focipálya van az utcánkban meg tőlünk kb 30 méterre egy kocsma. Eddig egyik sem volt zavaró. A tüzeljünkelmindent inkább zavaró.
Panelban meg minden hétvégén fúrt vagy vésett valaki, de felettünk pl a szomszédok üvöltöttek egymással nap mint nap, vagy ordított a spektrum tv hajnali 3kor.
Egy jól hangszigetelt újépítésű társasház valószínűleg jobb.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz #31733248 #76578 üzenetére
+rbalint88
Én nagyon szeretem a füvemet gondozni és nem kell heti 1 napot rászánnom... Ugyanakkor majdnem teljesen gazmentes és a gyerekek nyáron mezítláb szaladgálnak meg hemperegnek rajta. Kertész csak a tujákat gondozza, ahhoz kevés a tudásom, meg sok az a 34 darab 4-5 méteres fa egy embernek. Ugyanakkor nagyon szépek.
Nincs veteményes, csak virágok. Az öntözés automata... Nekünk ennyi elég.
Azt viszont egyáltalán nem bánjuk, hogy panelból kertesbe költöztünk.2 gyerek mellett a heti 1 mosós nap durva lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Pista [link]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #76566 üzenetére
Ebergényi pék?
A melóhelyem meg újpestre költözött Aquaworld mellé. 21-24 percre rövidült 1-1 utam. :) Bár így a suli meg messzebb lett.
Küldtem neked pár hete PÜ-t... ;)„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Focus, Fiesta, elektronyos Leaf? Bár mostanában nem néztem árakat, 1-2 év még van autó cseréig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest