Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz m3ss #5637 üzenetére

Szóval 60s alatt amennyi megy, ha 20-nál elfogy az erő, akkor kis lihegés után újra amíg le nem telik a 60s, ha jól értem?
    Elég ektomorf vagyok. Mindemellett gimis koromban sokat bringáztam, valószínűleg még mindig emiatt vagyok lábból nem túl gyenge meg nem is vékony, fentebb férne el több izom.

A lenti sorból a guggolástól tartok legkevésbé, nyilván nem akkora súlyokkal mint írtad lent :) de azt azért szoktuk szinte mindig, bár legtöbbször thruster vagy guggolás + nyomás formájában.
    (ja, ilyen cross training jellegű, nagyon kombinált kiscsoportost tart régi évfolyamtársam, kettlebell, gumiszalag, trx és egyéb saját testsúly vegyesen, mindig más; bár mindig van valamilyen alap- vagy valamilyen módon megspékelt guggolás, fekvőtámasz illetve húzódzkodás. Heti 2-3 alkalom, 60 perc bemelegítéssel-nyújtással, legtöbbször tabata vagy más köredzés, de nem mindig)

Egyszer tuti kipróbálom ezt a rutint, csak ki kell találnom melyik napra illesszem be :DD (na meg rávenni magam hogy egyedül menjek le a terembe, ne csoportos edzésre :DDD )

[ Szerkesztve ]

Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés