Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz imyourfriend #5601 üzenetére
Mostanában már pizzát sem, mert spórolok a szénhidrátokkal meg a cukorral (ugye a liszt cukorrá alakul a szervezetünkben).
(#5602) crey: Ezzel a tiédet is megválaszoltam?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
j.bravo
addikt
Furkoo: mi az az X-training?
ha cross trainingre gondolsz, akkor azt sem mondanám durvábbnak, csak még több változatosság lehet benne, ha ésszel van összerakva az edzés (jó az edző).
De minden edzés annyira durva amennyire a júzer azzá teszi magának a lazsálás és magad széthajtása között vannak fokozatok TRX-en nagyon könnyű a megfelelő nehézséget beállítani magadnak, máshol, ha ehhez súlyzót kell cserélni, az nem mindig annyira egyszerű.Nem tudlak követni titeket, megjöttem szabiról és sokszáz hsz, jó formában vagytok be kell hoznom melóban a lemaradást, így még kevésbé esélyes hogy kövessem a topikot
Eperkutyus: pár hónapja asszony paleózik, én pedig csinálom vele együtt, részint hogy támogassam, másrészt mert nekem bejön a hús zöldséggel meg szeretek főzni is, itt meg ugye elengedhetetlen hogy magára főzzön az ember. Az egyetlen még paleo-konform gyorskaja a gyros tál, pita és krumpli nélkül, csak zöldséggel, ha hardcore arc vagy akkor joghurtos szósz helyett is csak csípőssel
madgie: nálunk azért asszony is jó pizzát sütött, jó vékonyat, jófajta szósszal meg feltétekkel paleopizzát is gyártottunk már, amin van még mit csiszolni, de azért jó volt.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
*Ropi*
félisten
válasz imyourfriend #5604 üzenetére
Régebben is főztem...Ha volt rá időm. De az az, ami nagyon nincs.
-
A Zéé
addikt
válasz imyourfriend #5609 üzenetére
főzni jó, és engem általában kikapcsol. Bár én csak ilyen koca, kedvtelésből főzős vagyok, aki csak akkor főz, ha kedve van, vagy talál valami olyan receptet, amit ki akar próbálni
Amint nem szeretek, az a mosogatás utána.Just a simple Lineman...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #5611 üzenetére
Ecccer akartam gyesznyót tenyésztenyi, de nem volt pízem egy egész gyesznyóra...Vettem egy fél gyesznyót, de mindig feldőlt az ólban...Hagytam a fenébe...
-
Balinov
titán
tenyleg, Ropi, suteshez (pl. pogancsa) milyen lisztet hasznalsz a sima retes/finomliszt helyett?
ja, pogancsa. mai favicc
2 pogacsa beszelget.
-Kepzeld, felveteliztem az egyetemre!
-Es felvettek?
-Hulye vagy, egy pogacsat?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #5615 üzenetére
csakis pogancsa, videki gyerek vagyok en,keremszepen
meg is ennek egy ilyen talcaval most,ba****a meg...(sajat gyartas)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Mobilról írtam, lemaradt az idézőjel a "helyi burger"-ről, a kobuci saját "szendvicsét" értettem alatta.
Kár, hogy melóból mentem és nem volt nálam fényképező, rengeteg szociófotót lőhettem volna a Hobóra kjött arcokról
IYF: Ha nem csak mehanikusan megtanulod amit csinálnak az emberek, hanem a mit-miért oldalát is megismered annak van igazán értelme szerintem, nomeg nem örgdögtőlvaló dolgok a szakkönyvek sem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
Bevallom ezt nem ismerem, majd utánaolvasok mi is ez. De ha te próbáltad, és van saját tapasztalat, az a legjobb, mesélj!
Eperkuty: a hardcore-ságot mondjuk nem csak a csípős szeretete végett írtam, hanem hogy hardcore paleo, semmi tejtermék... asszony ezt tolja. A kemény sajt még ugye határeset mert a savót nem használják fel hozzá (a nem jó dolgok abban vannak), de a joghurtról azt hiszem ez nem mondható el (bár nem értek a lovakhoz, illetve a tejipari gyártástechnológiához se)
Viszont tényleg így jó, csak olyan helyen kell enni ahol van csípős szósz belefutottunk már olyanba hogy a csípős az csak morzsolt chili volt, ízre király, de porszáraz[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Balinov
titán
Sracok, vacilalok. Nyarra kene egy Gorillapod vagy klonja. Normalis klonok ebay-rol olyan 20€ korul vannak, de most promo van az angol amazonon, 34€-ert ingyenpostaval meg tudnam venni az SLR Zoom-ot
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
j.bravo
addikt
válasz #40935168 #5631 üzenetére
Én egyelőre eddig jutottam a hardcore-ságban, a többi még folyamatban (edzés után még tejsavófehérjét iszom, bár hamarosan elfogy és akkor már tojás- vagy marhahúsfehérjét veszek).
Kókusztejjel/kókusztejszínnel - szerintem - nagyon jó a kávé csak ugye nincs minden sarkon, szóval hurcolni kell, vagy ebben kompromisszumot kötni néha.
Azt bírom nagyon, hogy kiadós evés után sincs kajakóma.
(hízni ellenben szeretnék, igaz, izomban - meglátjuk hogy megy majd ezzel az étrenddel)cool13: most pár perces olvasgatás után úgy rakom össze, hogy a p90x otthon edzős móka - amihez én nem vagyok elég kemény még. Pár eszköz van otthon, fekvőtámaszt meg ugye mindenhol lehet, mégis otthon ritkán állok neki. Egy adott rutin megszerzése után persze, ha lenne rendesen kitalált edzésterv (mint pl a p90x-nél), lehet hogy jobban menne mintha kitalálnom is nekem kell, nem tudom.
MIndenesetre addig is, meglehet hogy aztán is, nekem jobban működik ha elmegyek valahova ha már eljöttem, kifizettem, akkor rendesen csinálom, emellett egyrészt segít edző bá hogy szabályosan csináljam (külső szem jobban látja, illetve otthon egész falas tükör sincs ahol látnám), másrészt ha más is ugyanazzal a gyakorlattal küzd mellettem, akkor az motivál engem is).A program ellenben jól összerakottnak, változatosnak tűnik, megfelelő elszántsággal otthon edzős arcoknak tök jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
m3ss
veterán
válasz j.bravo #5633 üzenetére
hizni akarsz? en jol raszakadtam 10 eve erre...
20x legzos guggolas
15x nyujtott labu felhuzas
60sec huzockodas
60 sec tolockodas
60 sec fejfolul nyomas
bukasig. heti 1x, 1sorozat, sulyokat minden gyakorlatnal minden heten noveled. 10-15 perc kb.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz j.bravo #5636 üzenetére
nem. 1 gyakorlatbol 1 sorozat, szoval osszesen 5 sorozat. de bukasig. szoval addig huzockodsz, amig mar nem tudod felhuzni magad, de meg megprobalod 3x a vegen. kovetkezoleg mar 20 dekaval, 1 kiloval, tobbet akasztasz az oledbe, mindig noveled a sulyokat. ha pihensz eleget, jol taplalkozol akkro minden edzesen tudod novelni a terhelest.
guggolastol ha nem hanysz be elso par alkalommal, akkor nem csinalod eleg intenziven
high intensity training amugy (mike mentzer, arthur jones...) regen forditottam/irtam ilyesmirol cikket bodybuilding.hu-ra, naon ra voltam pattanvaszoval 10+ eve csinaltam kb, most megint elkezdtem ujrakezdegetni de eleg lusta vagyok. meg tul gyors az anyagcserem az a baj, 2 orankent zabalnom kellene. es nincs kedvem hozza. regen is ugy tudtam hizni, hogy beledobaltam mindent a turmixgepbe amit talaltam...majkrem, turo, jegkrem, banan, kakao, tejpor....ennem kellett 4k+ kaloriat...
1-1.5 ev alatt lettem 73kg-rol kb 85, 12% zsir korul. 140 kg-mal guggoltam 20-at. mondjuk ez 18-20 evesen volt, meg eleg jo genetikaval, naturalban.de total felesleges es pont counterproductive naturalban heti 3x tobb orat edzeni, foleg ilyen korban
persze lehet azzal is eredmenyt elerni azert... lenyeg hogy guggolj meg huzz fel. a tobbi az a koriteshttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz aleister #5638 üzenetére
ez.
combhajlito/segg/alsohat/hat/alkar/csuklya meg minden...ha nem nyujtott labbal csinalod inkabb hat kevesbe lab/segg. de ezekhez a gyakorlatokhoz a nyujtott labas talan jobban illik. vagy inkabb egyik heten nyujtott labas, masik heten sima deadlift.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
j.bravo
addikt
Szóval 60s alatt amennyi megy, ha 20-nál elfogy az erő, akkor kis lihegés után újra amíg le nem telik a 60s, ha jól értem?
Elég ektomorf vagyok. Mindemellett gimis koromban sokat bringáztam, valószínűleg még mindig emiatt vagyok lábból nem túl gyenge meg nem is vékony, fentebb férne el több izom.A lenti sorból a guggolástól tartok legkevésbé, nyilván nem akkora súlyokkal mint írtad lent de azt azért szoktuk szinte mindig, bár legtöbbször thruster vagy guggolás + nyomás formájában.
(ja, ilyen cross training jellegű, nagyon kombinált kiscsoportost tart régi évfolyamtársam, kettlebell, gumiszalag, trx és egyéb saját testsúly vegyesen, mindig más; bár mindig van valamilyen alap- vagy valamilyen módon megspékelt guggolás, fekvőtámasz illetve húzódzkodás. Heti 2-3 alkalom, 60 perc bemelegítéssel-nyújtással, legtöbbször tabata vagy más köredzés, de nem mindig)Egyszer tuti kipróbálom ezt a rutint, csak ki kell találnom melyik napra illesszem be (na meg rávenni magam hogy egyedül menjek le a terembe, ne csoportos edzésre )
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
L4mie
veterán
-
aleister
veterán
Minden évben megyek vízitúrázni, de izomlázam még nem volt a kenutól.
Lehet, hogy nem évente egyszer kéne csinálnom, nem kormányosnak kéne lennem, és nem végiginni az utat miközben csörgedezünk lefelé a folyón?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mr.Csizmás
titán
-
L4mie
veterán
válasz aleister #5644 üzenetére
ha nincs gép meg semmi nyomd a fekvőt, én 5 ről 1.5 hónap alatt felmentem napi 120-150 re 25-30x4-5
kajakkenut meg chekkold le milyen vállaik vannak a sportolóinknak bár azok nem évi egy hetet, hanem hetente 10x edzenek
Mr.Csizmás: egyik legtöbb kalóriát égető "sport" na meg legélvezetesebb is
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
cool13
őstag
válasz Mr.Csizmás #5645 üzenetére
Azt beszélik, a legjobb edzés a kemény szex.
-
Real_Necro
veterán
Ez kemény, anno nekem is ajánlották tömegnövelésre. Egy kis kitörés még mellé jó lehet.
Első láb edzésem amúgy sosem felejtem el. Mi Üllői útra jártunk nem messze metro megállótól. Edzés után alig tudtam lemenni a lépcsőn, meg 1 hétig nem tudtam leülni csak lezuppanni. Én amúgy anno tartottam egy 1 hónapos creatine kúrát bő tésztás pörköltes kajálás mellé és kb akkor indult meg a tömegem emelkedése. Utána nem szedtem, azt mondták nincs értelme, mert telítődik a szervezet. Fél év alatt 68gk-ból 80kg lettem, majd folytattam az edzést még 2,5 évig és úgy értem el 24 évesen a 88kg-t.
Aztán jött műtét és azóta nem nyúlok súlyokhoz, bár hiányzik. Persze már nem is nézek ki úgy, mint 7 éve, de erővel nincs gond.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #5648 üzenetére
kitalalhatom? balhereserv?
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #5648 üzenetére
Uh. Azért a 68 kurvakevés volt a magasságodhoz.
(#5646) Furkoo:
Szerintem rám nem hat ez a fekvőtámasz dolog. Kung-fun meg a katonai suliban annyit lenyomtam, hogy nincs annyi csillag az égen. Szűken, tágan, 4 ütemben, 1 kézzel, statikusan fekve-tartással. Mégsem lettek tőle nagy vállaim. Erő meg szálkás izom volt, de nekem széles vállak kellenek.(#5651) m3ss:
Köszi, ez már fent van a listámon.
Eddig itt tartok: oldalemelés, előre emelés, evezés, beforgatás, military press, nyakból nyomás, tolózkodás, vállvonogatás[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest