Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6801) Real_Necro válasza aleister (#6800) üzenetére


Real_Necro
veterán

Bájkeverő

Liz Hurley volt a "fullos buksza" és Brendan Fraser a "főhős". ;)

Szerk.:

Mostanában Liz Hurley-t nem nagyon látni filmekben, Fraser meg nem kicsit elhízott... :D

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6802) Freddy76


Freddy76
addikt

Na, borozunk, borozunk?

J.bravo: nem ismerem a német borászatokat, ellenben Ausztriában vakon merem venni a fehéreket (jobbára Zöltveltelinit), és nem szokott vele gond lenni. Amúgy nem vagyok borértő, szimplán alkesz vagyok.

Régen keményen cimkeivó voltam, és én is játszottam az eszem, de szerenécsre gyorsan rájöttem, hogy ez kissé szánalmas... Persze lehet, hogy valaki érzi a különbséget, de szerintem bizonyos szint felett ehhez már nagyon szofisztikáltnak kell lenni, ami a borfogyasztók 99%-áról nem mondható el. Szóval részemről nyáron rozéfröccs, vagy fehérfröccs, télen fehérbor, vagy rozébor - a vörösöket nem igazán szeretem, savas lesz tőlük a gyomrom, a pofánb.szó tanninoktól pedig rosszul vagyok, így hát az úgymond "nagy" vörösöket nem szeretem...

Gere Kopart pedig semmiképpen nem vennék, az a pofátlan lehúzás csúcsa. Régen az ugyebár kopár volt, mivel a szőlőt hozzá a villányi Kopár-dűlőből szüretelték, amely az egyik legjobb villányű dűlő. Aztán annyira felkapta a hype ezt a bort, hogy Gere lényegében bármennyit el tudott belőle adni, ezért elkezdte nagy mennyiségben (és nyílván alacsonyabb minőségben) gyártani. Viszont így már a bor elenyésző része készüt a Kopár dűlőből származó szőlőből, tehát nem lehetett Kopár néven forgalmazni. Erre Gere a ki tudja honnan vásárolt szőlőből pancsolt borát átkeresztelte, és egy ékezet elhagyásából lett Kopar, ami ráadásul alig észrevehető, mert ugye a cimkén a név csicsás gót betűkkel van írva, és az "a" meg az "á" között alig van különbség. De a piac ezt is zabálja. Nyilván jó bor, mert azért nem vackot önt a palackba, de szerintem a hazai vörösök között a legrosszabb ár/érték aránnyal "büszkélkedhet". De ez csak egy vélemény.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#6803) *Ropi* válasza aleister (#6800) üzenetére


*Ropi*
félisten

:K

Igen, Liz Hurley-vel. :)

(#6801) Real_Necro: Lapozás után volt a hozzászólásod, ha látom nem írom meg én is. :D

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#6804) #40935168 válasza Freddy76 (#6802) üzenetére


#40935168
törölt tag

Szép iromány, +1.
Pofánb*ó tannin, azaz :)

Nálam lassan már minden fröccs amúgy, de néha szénsavmentessel is locsolom, teljes elkurvulás, már a bubi sem kell bele. Szeretem lágyabban az ízeket a nyári melegben.

Télen üthet. Nálam tél a Zsóka Bora, félédes és szárazok vegyesen. Tokaji Aszúnak is beszállítói és boraikat a - feltehetően - 1%-ba eső szakértők is elismerik, a felső tíz meg vedeli Bp-n az elit helyeken. Nekünk "csak" ismerőseink valahogy, anyámékon keresztül, imádjuk. Nem sok fehéret iszok meg, ezeknek olyan illata és ízvilága van, hogy Gere a sarokba állhat a sztárvillányi vörösökkel pityeregni.

Múltkor nagyon igénytelen akartam lenni: Tesco, Ausztrál borok, lett egy félszáraz vörös találomra. Megbontottam otthon, szaglás, kóstolás -> :Y :R Mostanában pörögnek az ausztrál borok, túltermelés van odaát és jön át mindenféle, de bele lehet nyúlni jóba. NAGYON jóba.

(#6805) Mercutio_ válasza aleister (#6800) üzenetére


Mercutio_
félisten

És még mindig milyen jól néz ki a buksza :Y

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#6806) Mercutio_ válasza Freddy76 (#6802) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nagyon rég nem csak a Kopárból van a bor alapja :( , de csak pár éve - amikor bevezették az eredetvédelmet Villányban - volt kénytelen Gere átnevezni a bort az általad leírt okok miatt.

Magamnak én se venném meg, de ismerettségi körben összejön annyi rendelés, hogy kapok bónusz palackot, így kvázi a szervezésbe ölt "munkadíjam" lesz a saját kopar-om.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#6807) spanyoll


spanyoll
addikt

A 2005-2007es j.p.chanet cabernet syrah volt még nagyon jó cucc, aztán amióta a tecsóba árulják a frissebbeket azóta kicsit lejjebb vitték a minőséget sajna :(

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6808) t_a_m_a_s válasza akela91 (#6766) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Akela kolléga, ahogy látom, megpriviztünk páran...:) Nyithatsz PH! webshoppot :))

Holnap majd jól beletépünk...

(#6809) psycroptic


psycroptic
őstag

Nofene! A fotósok mind ilyen alkeszok... :DDD
De jó, hogy 2005 novembere óta egy kortyot sem ittam a cefréből. :B

PSNID: Tomy83PS

(#6810) t_a_m_a_s válasza psycroptic (#6809) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Cefréből én sem... ;)

Nem vagyunk mi alkeszok, csak szeretjük a jó bort. Meg sört. Meg pálinkát.. :)

Holnap majd jól beletépünk...

(#6811) psycroptic válasza t_a_m_a_s (#6810) üzenetére


psycroptic
őstag

Szóval majdnem mindent... :DDD

Én már egy kalap alá veszem a szeszes italokat. És meddig isztok? Bódultságig? Esetleg csak egy-két pohárkával az íze kedvéért vagy esetleg filmszakadásig?

Szerk.:
félreértés ne essék nem kötözködni akarok.

[ Szerkesztve ]

PSNID: Tomy83PS

(#6812) t_a_m_a_s válasza psycroptic (#6811) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Ki meddig:)

Én mostanában igen határozottan hagyom abba a piálást ha elértem a szalonspicc környéki állapotot... Egyrészt rohadtul nem szeretek másnapos lenni (és ha iszom, rohadtul az vagyok), másrészt A két éves fiamat b*szottul nem érdekli, hogy apa este iszogatott, szokás szerint felkel reggel fél7-7 körül, és hozza a medzsóit, meg igényli hogy foglalkozzak vele. Szóval én csak lájtosan:))

Holnap majd jól beletépünk...

(#6813) #40935168 válasza spanyoll (#6807) üzenetére


#40935168
törölt tag

Meg a 98-as Degenfeld Fordítás Tokajban, a Hímesudvar pincészetből. Akkor még nagyon nagy kedvencem volt a fordítás, most már ahogy tolódok száraz irányba, néha "sok" de még meg-meg kóstolom - az aszúnál és szamorodninál egyaránt különlegesebb, igaz, már desszert kategória, nem amolyan fröccs-alap. (Bár fröccsnek is durván finom) ;]

De az a 98-as Degenfeld.. pirítóssal kaptuk, kékpenészes sajttal, pfűűűűh mit ütött .. Azóta is keresem, de az utána következő évjáratok már "gyengébbek" (erősen idézőjelben) és a fordítás mint olyan, amúgyis eléggé kikopott a polcokról, azt sem tudják, mi az. :( Néha azért még kapni nagyobb helyeken is, Göncöl nem rossz pl, de nem a 98-as Hímesudvar..

(#6814) aleister válasza Mercutio_ (#6805) üzenetére


aleister
veterán

Én nem hiszem el, hogy 65-ös. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#6815) Real_Necro válasza psycroptic (#6811) üzenetére


Real_Necro
veterán

Még nem apuka szinten bódultságig, meg amíg jól érezzük magunkat. De csak az íze meg a jó társaság kedvéért. :DDD Persze szintet tartva, hogy másnap szalonképes maradjak.Egy kis reggeli enyhe másnaposság szokott lenni, amit egy jó zuhany meg egy jó reggeli képes elűzni. :)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6816) psycroptic válasza Real_Necro (#6815) üzenetére


psycroptic
őstag

Akkor ti a kultúráltabbakhoz tartoztok. Ez tetszik. :C

PSNID: Tomy83PS

(#6817) j.bravo válasza psycroptic (#6816) üzenetére


j.bravo
addikt

Ha az ember effektíve berúgni akar csak, akkor kár drága nemes italt inni :)
A 'zízéért isszuk, illetve kis hangulatjavításnak, szalonspiccig. Egy adott részegségi fok után az ember nem is érzi az ízét, ugye.

Freddy: bíztam benned pedig :)
Úgy tűnik egyébként, találtunk valami borfesztivál-szerűséget 100km-re a célvárostól, az odafelé úton talán egy órás kitérőt jelent. Csak találjunk szállást is. Ha fesztivál van, nem biztos hogy egyszerű lesz.
A címkeivásról jut eszembe, hogy szoktunk vakkóstolós mókát játszani, papírba csomagolt palackokkal. Legutóbb egy ilyennél a nemrég említett, sógoroktól való kékfrankos lenyomta a Vylyan Montenuovo-t, pedig attól sokat vártunk. Igaz, nem sokkal volt olcsóbb a KF végülis, csak akkor ha belekalkuláljuk azt is hogy ajróban minden drágább.

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#6818) Real_Necro válasza j.bravo (#6817) üzenetére


Real_Necro
veterán

Részünkről nem címkeivás van. Szeretünk sokféle bort megkóstolni, abból is inkább a száraz vöröset. Gere pincéből a "prémium" azért jött be, mert jelesebb alkalomkor találkoztunk vele és bejött. Ebből sem kóstoltunk sokat, 2 bor, ami ízlett. Anyósomék pl Varga pincészet vörös Merlot-ját szeretik. Apám a saját félszáraz jellegű fehéret. Nálunk ez kicsit olyan kísérletező jellegű. Én pl egy sárgamuskotályost is nagyon szívesen elfogyasztok. Persze nem egy jó sült mellé. ;)

Fősulis korszakban a Balatoni Kékburgundi volt a sláger, majd miután már nem kaptunk Intersparban, jött az Egri Kékfrankos. :P Tokaji Aszút vagy Szamorodnit bátyáméktól szoktunk ajándékba kapni, ők azt favorizálják. Mondjuk kaptam is a fejemre, mikor a szilveszteri bóléba belelocsoltam egy 5 puttonyost. :D

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6819) j.bravo válasza Real_Necro (#6818) üzenetére


j.bravo
addikt

Remélem a lentiekből/fentiekből lejött hogy mi is a nedűt isszuk, nem a címkét, illetve kísérletezünk :B
(Persze ha valamely pincétől van egy jó tapasztalat, akkor nyugodtabban veszek mást is, aztán vagy csalódom vagy nem; illetve amivel rossz tapasztalat volt, attól a pincétől nehezebben szánom rá magam más, még nem próbált bor megvásárlására is.)

Whatever.

(#6820) Real_Necro


Real_Necro
veterán

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6821) gboszi


gboszi
senior tag

Fáradtság jele? Kimegyek a kocsiba a gépért, mondom van egy kis időm, "Lightroomozok" egy kicsit. Kiveszem szépen az aksit a gépből behozom...de az istenért sem megy bele a kártyaolvasóba...:)

[ Szerkesztve ]

"If you're good at something, never do it for free!"

(#6822) Larry303 válasza gboszi (#6821) üzenetére


Larry303
addikt

gyenge vagy :)

https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs

(#6823) gboszi válasza Larry303 (#6822) üzenetére


gboszi
senior tag

Hát szerintem te biztos tudod mi (ki) az okozója..:)

"If you're good at something, never do it for free!"

(#6824) *Ropi* válasza gboszi (#6821) üzenetére


*Ropi*
félisten

Kb. egy kategória azzal amikor a papíron aláhúzott szöveget vadul nyomkodod és közben csodálkozol, hogy vajon miért nem nyílik meg a link... ;) :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#6825) Mercutio_ válasza #40935168 (#6813) üzenetére


Mercutio_
félisten

Lényegében a fordítás egy kis aszú-alap recycling :D
Nálam Oremus a nagy kedvenc Tokaj fronton már vagy 15 éve, persze Szepsy is jó, de arra ritkán szánok, van fontosabb na :B

aleister: Pedig de :DD régen is ilyen volt, csak vékonyabb, majdhogynem jót tett neki, hogy gömbölyödött kicsit :K

j.bravo: Vakkóstoló azért is genya dolog, mert a borok sorrendjével nagyon lehet befolyásolni az érzeteket :)

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#6826) Freddy76 válasza Real_Necro (#6815) üzenetére


Freddy76
addikt

Nekem bajom, hogy nem árt meg a pia... Vagyis akármit összeiszom, másnap (akár 5-6 óra alvás után) tiszta fejjel ébredek, másnaposság nélkül... Még ma is megy, hogy tejfakasztón hajnal ötig megy az ivászat, tízkor pedig már bíróságon vagyok, és még csak szájszagom sincs... Így persze bátrabban iszik az ember, mert nem fél a másnaptól.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#6827) akela91 válasza Freddy76 (#6826) üzenetére


akela91
addikt

Az aláírásod így plusz értelmet nyert. :)) :DDD

(#6828) Real_Necro válasza Freddy76 (#6826) üzenetére


Real_Necro
veterán

De a cukrod rendben van ugye? :B :U

Én egy szintnél megállok és onnan senki nem tud rávenni még egy körre. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6829) imyourfriend válasza Freddy76 (#6826) üzenetére


imyourfriend
őstag

Kellemetlen lehet, a részegséghez jó esetben hozzájár a másnaposság is, nem félted a májadat ezenfelül? :))

(#6830) Freddy76 válasza Real_Necro (#6828) üzenetére


Freddy76
addikt

A cukrom okés.

Akela: ez a párbeszéd Sir Winston Churchill és egy munkáspárti képviselőasszony között hangzott el az angol alsóházban...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#6831) Larry303 válasza Real_Necro (#6828) üzenetére


Larry303
addikt

gyáva ;]
azt a szintet próbáld elérni amikor senki nem tud ráveni, hogy ne igyál még egyet :)

gboszi: tudom-tudom....ja és soha ne hozzátok át magatok közé, még hajnalban sem....
az enyém öntudatára ébredt, (mint a skynet) teljes ítélet napja van nálunk manapság :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs

(#6832) Real_Necro válasza Larry303 (#6831) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nincsenek olyan barátaim, akik meggátolnának abban, hogy jól érezzem magam. :P :D De szvsz jól bírom azért, nem kell félteni, a fősuli meg a kóter valamit biztosan megtanított. :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6833) crey válasza Real_Necro (#6828) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Szintén zenész. Van egy pont, aholérzem, hogy a következő pohár már kézenfogva vezetné róka rudit. És hányni utálok, így inkább nem iszom tovább :D

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#6834) aleister válasza Mercutio_ (#6825) üzenetére


aleister
veterán

Mondjuk van más párductestű, 50 éves hölgy is. Pl ez az ausztrál modell:

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#6835) spanyoll


spanyoll
addikt

Rálestem az exposzámomra és most tartok 41.6K-nál, 22K-val vettem majd' két éve. Évi 11ezer fotó, az nem sok, ideje belehúzni :DDD

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6836) Real_Necro válasza spanyoll (#6835) üzenetére


Real_Necro
veterán

Tegyél egy féltéglát az expo gombra. ;]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6837) spanyoll válasza Real_Necro (#6836) üzenetére


spanyoll
addikt

Á nem, most egy 365 challengen gondolkozom, hogy napi 1 fotót legalább gyártsak és gyakoroljak legalább :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6838) madgie válasza spanyoll (#6835) üzenetére


madgie
titán

Az attól függ, majdnem napi egy tekercs film, nem sok? :P

(#6839) spanyoll válasza madgie (#6838) üzenetére


spanyoll
addikt

Jogos ... Mindegy, a lényeg, hogy többet kéne fotóznom, nem a szám miatt, hanem érzem. A 365 challenge meg azért bajos amúgy, mert minden nap ezzel szívni, plusz nem lehet minden nap überjó fotót gyártani, szemetet meg minek csináljak?

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6840) Real_Necro


Real_Necro
veterán

Ez mennyire durván néz ki: [link] :Y

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#6841) spanyoll


spanyoll
addikt

Elkattant az agyam, freddyskedek (tényleg Freddy, már ezer éve nem cseréltél rendszert, obiparkot, mindent).
Könnyen meglehet, hogy megválok a 17-50től és lecserélem egy 50 1.8g-re. Hiányzik az 1.8 és az elmebeteg élesség, egyszerűen idegesít... 2.8on kapom ezt a krémes lágy valamit, oké, még bőven jó, icipici élesítés és faszás de akkor sem olyan mint azok. Tudom, ne várjak zoomtól olyat mint egy fixtől de dzsá.....
Beszéljetek le :DDD
mod: még a zoomságot is leszarnám, az egyetlen ami visszatart az a "nagylátó" része az egész mókának, azt sajnálnám nagyon.
A 17-50 árából meg közel sem jövök ki nagylátóval meg 50essel is.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6842) Throme válasza spanyoll (#6841) üzenetére


Throme
veterán

Dehogy beszéllek le. Jó ez a hullámzás. Régebben a fényerős fixek voltak a sztárok, aztán kb 1-1,5 éve bejött divatba itt a fórumokon a fényerős alap zoom... na és most akkor megindul a vándorlás újra a fix felé.
Mindeközben vázcserék fűszerezik ezt, llletve egy két esetben komplett rendszer cserék és visszacserék.

Nincs ezzel gond, ne érts félre, csak követem az evolúciót...

(#6843) #40935168 válasza Throme (#6842) üzenetére


#40935168
törölt tag

:DDD

(#6844) spanyoll válasza Throme (#6842) üzenetére


spanyoll
addikt

Még alszom rá párat, most a szokásos "lebeszélő folyamatomon" estem át, felmentem flickrre, megnéztem hogy miket lehet fotózni ezzel az üveggel aztán megnyugodtam, hogy azért na lehet jókat művelni, meg én képeim sem reménytelenül szarok talán...
Csak hát na, jó lenne folyamatosan csak venni hozzá az üvegeket :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6845) forceberg válasza spanyoll (#6844) üzenetére


forceberg
veterán

Vegyél 25k-ból egy 50/1,8D-t. A xar bokehjét úgyis kajálja minden laikus :))
Vagy ha nem tudsz rá sokat költeni, és mindenképp kell az 1,8, de mellé zoom is, akkor akár egy 18-55 is megteszi. Nincs szép háttérmosás, de mégis használható.
De amúgy meg a te 17-50-ed hibás, vagy mi, hogy elégedetlen vagy vele?
Tayrolé volt olyan obi legutóbb a vázamon, jó rég, de az is igen tisztességes volt 2,8-on.

(#6842) Throme: arra meg előbb-utóbb mindenki rájön, hogy a fixek igazából semmire sem jók normál felhasználásra. Csak kiegészítő mosó obiknak jók néhány zoom mellé.
A lépj kettőt előre-kettőt hátra meg egy baromság. Vagy akik ezt javasolják, azok másszanak át padokon, lépjenek hátra a villamos sínre, stb... De ez is meddő vita téma. :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#6846) spanyoll válasza forceberg (#6845) üzenetére


spanyoll
addikt

A D-s verziójú 50/1.8 felejtő, downgradeljen aki hülye, annyira azért nem kaparom magam az 1.8 miatt, ezért kéne G.
Nincs semmi baja a 17-50emnek és nem, nem szörnyő 2.8on, bőven használható még, csak icipicit lágy, meg nem tudom. Megjött a havi biztos :DDD
mod: Úgyis az lesz, hogy majd veszek egy 1.8g-t (vagy 50-es, vagy 35ös) a 17-50em mellé és befogom a saját pofácskámat vele :D

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#6847) Freddy76 válasza forceberg (#6845) üzenetére


Freddy76
addikt

Én az oly om-d-vel csak fixeket használtam... Többnyire a 20/1.7 és a 45/1.8 volt nálam (ekv. 40 és 90), és tök jól elvoltam velük (volt zoom is, de nem használtam). Mondjuk az m4/3 rendszer fixei kicsik, és a váz is az. Az előbb említett két fix bármelyike elfér lazán egy zsebbe, a csere pedig egykezes művelet: simán egy kézbe fogható a két fix...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#6848) akela91 válasza spanyoll (#6846) üzenetére


akela91
addikt

Én a helyedben megtartanám a 17-50-et, és mellé egy 85 1.8g -t vennék. Nekem ez lenne a legjobb, persze árban pici húzós a dolog.

(#6849) #40935168 válasza forceberg (#6845) üzenetére


#40935168
törölt tag

LoL, arcba, azaz. :DDD :C

spanyoll: faxnak vakerálsz már megint meg gondolkodsz hülyeségeken. Üveget vegyél, ne szemetet. Úgy hívják: uwa ;] (ultra wide angle) :DDD ;]

;)

(#6850) spanyoll válasza akela91 (#6848) üzenetére


spanyoll
addikt

85ösön is gondolkoztam, baba cucc, de nem óccó ő sem, meg az olyan nagyon leszűkített felhasználásra jó csak, azt meg nem csipázom.

@Kutyus: Nézd, részemről jó lenne az UWA, de akkor úgy nézne ki az obipark, hogy tokina 11-16 vagy valami hasonló kaliberű UWA, mellé egy 24-70 (tami akkor már, hátha egyszer átkerülök FF-re, de ha nem akkor is jó lenne az nekem), mellé meg egy 70-300as tampon. Na jelenleg ebből egyik üveg sincs meg :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.