Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz j.bravo #29880 üzenetére

    nem is tudom miert szedtem ki az exifet :DDD ket ejjeli hidas kep korlatorol lett love, tobbi mind kezbol. olyan tomegben allvanyt allitani? :) bentiek szinte mind f2, de kintiek kozul is jo par azert. 1/100 manual auto iso, max 3200. benti kepek nagy resze iso1600-3200 f2. raadasul zajt se szurtem csak nemelyik kepen...wb, black, white, highlight contrast es kesz, felen elesiteni is lusta voltam :DDD se clarity se szaturacio. talan neha volt max +5-10 vibrance. nagyon szep kepeket dobal alapbol ez az obi.
    de kis vacak vicc h nem lehet beallitani Av-ben h auto isonal ne 1/30-hoz igazitson...canonnak hala kenytelen hedi is megtanulni az osszefuggeseket :)

    de persze h osszes turista odaadta nekem a canon croppos vacakjat h lojek nekik kepeket. persze mindnek automata fokuszallitason volt...hogy lehet ugy fotozni? raadasul megnyomom a menut akkor oroszul beszel :) vaku pattan fel :D mar ertem miert nem fejleszt a canon...mindneki ilyet vesz. ahelyett h vennek vmi milcet ezt hordjak feleslegesen.

    ti mennyit voltatok? mi 3 nap alatt azert sok mindent nem tudtunk megnezni, pedig szorgosak voltunk. izomlazam van :DDD

    (#29881) Freddy76 azert megneztem volna. foleg a kilatast a kupolarol...
    de h az olasz borok ilyen jok. nem ittunk rossz bort. tajjellegu boraik siman utik a mi minosegi olcsobb borainkat.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés