Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
HP nx6325 laptop alkatrészként Pécsett eladó
Ár: 4.000Ft
HDD nincs benne,billentyű, kijelző épnek látszik, akksi, DVD író, kétmagos proci, alaplap benne van, tápja és kábele nincs meg, kipróbálni nem tudtam. Garanciát nem tudok rá vállalni, aki lát benne fantáziát, annak a fenti áron tudom adni.
Pécs kertvárosban megtekinthető, érdeklődőknek küldök további képeket. -
Ajándékok
aktív tag
MSI N260GTX Twin Frozr OC eladó 12k
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
rnrn
aktív tag
A mennyiség nem fontos, inkább a minőség.
Pécsi éttermek, ismét. Ajánljatok lszi... ;-)
Köszi! -
yerico
senior tag
A kocsi fóliázásának szabályai változtak 1-2 éve. A kocsim első oldalablakai is fóliázottak, ami 2013-ban bőven átment a műszaki vizsgán, van róla tanúsítvány, hogy a felrakáskor megfelelt a magyar szabályoknak. Tavaly márciusban viszont már le akarták szedetni, merthogy a műszakin úgy vizsgálnak, hogy félig leeresztett ablakkal kell a kocsit fényképezni, és nem lehet eltérés a fényáteresztésben az üveg és a sima levegőréteg között.
Szóval ha valakinek beleköt a rendőr a kocsiján a fóliázásba, nem feltétlen jó dolog azonanl lehülyézni, és megkérni, hogy jelentsen fel, mert nem fogom elismerni a szabálysértést. -
rnrn
aktív tag
válasz yerico #69114 üzenetére
Tettyében múlt héten voltunk, nem volt rossz, sőt. Csak... Párom kért halászlevet. Mondta a pincér, hogy nincs. Aztán mellettünk leültek, kértek halászlevet. Kaptak. Szóval "kapják be" kategória...
A Bellagio tetszik, köszi. Eddig a Korhellyel voltam leginkább megelégedve, kifogástalan ételek, kedves felszolgálás, tetszetős környezet. Járjuk sorban az éttermeket, 10 eFt-ból eddig még mindig kijöttem. Jövő hétre a Tenkes Csárdát néztem, ott a kulináris élvezetek oltárán azért áldozni kell majd... De egy szép nőért, mindent... Ugye, ffi társaim?!
-
yerico
senior tag
Tenkes Csárda tulaja nagyon adott az alapanyagok minőségére, cserébe nem olcsó. Mostanában nem ettem ott. Érdekelnének a vélemények.
Szerk: Nézem a Korhely legutolsó értékeléseit a tripadvisoron, kivétel nélkül mindenki lehúzza, hogy lassú, hidegek az ételek, és egy része ehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
nbl2
senior tag
válasz M_AND_Ms #69121 üzenetére
Akik áthajtanak a piros lámpánál, elég sok ilyen van itt pécsen, akik úgy hajtanak át a gyalogosátkelőn, hogy a gyalogost ezzel próbálja megfélemlíteni, nehogy lelépjen, akik a megengedett sebesség helyett majdnem kétszer olyan gyorsan mennek, és még sorolnatnám, azért ezeket kiszürhetnék, ha már ahogy említetted közlekedési rendőr a neve.
De igazoltatáskor is csak a suzukisokat , meg a kisautósokat állítják meg, akinek három vagy négybetüs autója van az azt csinál amit akar, nem beszélve, hogy azokon az autókon mind rossz az index kapcsoló.Never give up!
-
Bandus99
őstag
Ha mar kozlekedes en tegnap dobbentem le, a 25 emeletes miatt epitett elkerulo elott szepen lassan gurulok a Szliven fele. Szemebol erkezo busz elindul a megallobol es mint egy csurhe jonnek felem oldalorol az emberek a megallobol. Vagy 15 ember szepen szetszorodva, ahogy sikerult leszalni a buszrol.
Elottem is mentek at ezert megaltam, aki pedig epp a kocsival egyvonalba erkezett, meg integetett, hogy induljak mar mert igy neki ki kell kerulni a kocsimat...Hat elferne oda egy alapos rendcsinalas.
Annyi a szerencse, hogy eppen utana kezdodik a 30as tabla, szoval valoszinuleg nem fognak ott szaguldozni az autosok es elcsapdosni a kaszkadoroket.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Silenzio
addikt
Heil Caesar!
Geforce GTX 950 WF OC Giannihoz garis (ld. hirdetésem) eladó Pécsen a hétvégén 42000 petákért. Holnap reggelig lehet lefoglalni priviben.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
M_AND_Ms
veterán
Ez mind igaz, de azért az nem mentesít senkit sem a saját hibái alól, mert sokkal nagyobb hibákat követ el.
Pl. azért te nem köphetsz a padlóra, mert más odarókázik. Te nem pofozhatod meg a szomszédot, mert más lelövi a sajátját.
És az a legnagyobb baj, hogy sokan ezen gondolatmenet kapcsán teljes nyugalomban szarnak a szabályokra. (Most ne nyissunk vitát, az adott szabály jogosságáról, helyességéről)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bandus99
őstag
Valakinek van esetleg Players Klub kartyaja?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
rnrn
aktív tag
válasz yerico #69114 üzenetére
Bellagio: gyönyörű volt a tálalás, meg is dicsértük a szakácsot. Az adagok megfelelőek (átlagos) voltak, sikerült jól laknunk. Az ételek ízvilága ugyancsak jó volt, így elégedettek lehettünk.
A felszolgálás volt gáz, mert egy fiatal srác szaladgált fel-alá folyamatosan és látszott, hogy rengeteg a dolga. Gyömbér teát kértem, de aztán visszajött megkérdezni, hogy ne haragudjak, de elfelejtette, mit is szeretnék inni. Próbáltam rávezetni, de nem sikerült, így elárultam.
Egy tízesből még úgy is kijöttünk, hogy a szokásos szervizdíjon felül még egy Karl (Mecseknádasd) sör is belefért (üveggel 1140 HUF)... -
Silencer83
addikt
nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Gyógyteát kértem. Csipkebogyót vagy kamillát. Erre elment és odahozta az asztalhoz a teljes filteres kínálatot. Ajánlotta a gyömbért, amit jobb híján elfogadtam. Magyarul volt egy kis szeánsz a választás körül, amire rá egy percre jött oda, hogy mit is kértem? Igen is, próbáltam rávezetni, de NEM EMLÉKEZETT VISSZA! Hát így történt...
Egyébként szavaiddal teljes mértékben egyet tudok érteni... -
Vertigo18
addikt
Ezt nem tudom magamban tartani.
Ma a nejem bevitte szeretett Citroenünket a Siklósi út 11. alatt lévő Fix Autóház Kft-be. A hiba az volt, hogy nem működik valami a fedélzeti számítógépben, így nem tudom előhozni a kijelzőre a menüt, sem a kormányon, vagy a rádión található gombokkal vezérelni semmit sem, mert nem reagál rá a cumó.
Nos, 4 órát várt a 36 hetes terhes nejem arra, hogy elmondják neki, hogy a rádió jó, nem tudják mi a baj, szét kellene szedni teljesen, két-három napot ott kellene hagyni. Mindezt 13k-ért! Tehát 13ezerért megmondták, hogy nem tudják hol a hiba... Azért ettől többet vártam, hamár előre elvállalták előzetes megtekintés után és időpontra lett odavíve...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
#TOTTI
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz #TOTTI #69136 üzenetére
Nálam pont, hogy bevitte a nejem! És ott ránézett valami "műhely jani", aki adott neki időpontot. Erre ma odament és 4-5 óra után közölték vele, hogy nem találták a hiba okát, hagyja itt 2-3 napra, vagy viheti, 13k!
Nem tudom nélkülözni a kocsimat.
-
-
Vertigo18
addikt
Ők "is"? Miért, EZEK is jók voltak?
Egyébként nekem nem az a gondom, hogy mennyi idő, hanem, hogy elvállal egy munkát, nem végzi el, és pénzt kér érte. Tulajdonképpen kapott egy kocsit, amiben nem működött valami, majd 4-5 óra múlva, 13k-ért megállapította, hogy "jééé, az tényleg nem működik!"...
-
air
nagyúr
válasz Vertigo18 #69137 üzenetére
És tulajdonképpen milyen ellenszolgáltatást kaptál a 13 ezer forintért?
Egy mondatot, hogy "Passz." Számlát kapott a nejed? Mi volt ráírva?
Ha előre nem közölték, hogy ennyi lesz a bevizsgálás költsége, akkor ez simán megér egy fogyasztóvédelmi bejelentést.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Vertigo18
addikt
Már hogyne lenne számla? "Diagnosztikai munka" Bruttó 12.522 Ft...
Ennyi...
Sajnos nem tudok bemenni, dolgoznom kell, hogy ki tudjam fizetni az ilyen f@cságokat...
-
-
Vertigo18
addikt
Bejegyeztetek egy ilyen Rt-t, az tuti!
A fő profil az lesz, hogy ha behozol egy hibás terméket és megjelölöd előre a hibajelenséget, akkor 5 óra "mélyreható vizsgálat", illetve "Diagnosztikai munka" után számlát adok 13k-ról, a számlán pedig megjelölöm az általad előre bejelentett hibát...
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Vertigo18 #69142 üzenetére
Mit mondott nekik a feleséged? Keressék meg mi a baja / nem működik, javítsák meg.
Ha odamenni nem tudsz, telefonon hívtad őket, hogy nem tetszik?Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
M_AND_Ms
veterán
Pontosan!
Bemegyek a pékhez, kérek egy kenyeret.
Dagaszt, gyúr, süt, majd a végén kiadja a kenyeret. Tessék 300 Ft.
vagy
Dagaszt, gyúr, süt, majd a végén nem ad semmit, akkor nincs pénz.
Nem azt kértem, hogy dagasszon, gyúrjon és süssön, hanem hogy adjon kenyeret, azért fizetek.A fenti esetben se azt kérték a szerviztől, hogy diagnosztikázzon három órát, hanem, hogy mondja meg a hibát. Diagnosztikázott, csak érdemben választ nem adott. Ezért nincs pénz.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest