Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
- sajnos a legtöbb boltnak nincsen ügyfélszolgálatos embere
- az e-mail-en maximum 2-3 üzenet váltás a normális, aki ez fölé megy az bekerül a problémás ügyfelek közé
- akinek több kérdése van, az próbálkozzon személyesen vagy telefonon
- sajnos nem érnek rá egész nap e-mailezni a boltosok, ráadásul a főnök látja az e-maileket, ezért csak olyan információk fognak rajta kijönni, ami a boltnak kedvezz
tehát: boltot telefonon felhíni, ha 5 percbe belefér, ha ennél több, akkor személyesen felkeresni a boltot
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Laca1212
őstag
+1
(#69702) Dluinet:
Akkor én nagyon el vagyok tévedve..Azt hittem eddig naivan, hogy az eladó, bolt van a vevőért...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Laca1212 #69703 üzenetére
csak nem mindegy hogy kb 1 órát e-mailezünk agy 300 ft-os melóról, ahelyett hogy 5 percet beszélnénk telefonon
az 1 órát az úgy számold hogy 3600+áfa, amit senki ne fizet ki, de a NAV-nak ki kell fizetni a munkabér után a járulékokat, meg a dolgozónak a bérét
tehát a boltos nem rabszolga, aki még fizet is azért, hogy dolgozhasson
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz s7evcsenko #69688 üzenetére
Az ütközőzónák összepréselődnek, miközben elnyelik az ütközési energiát. szóval nem az a jó autó amelyiknek alig lesz baja. Hanem az amelyik gyűrődik szépen és közbe bent megmaradsz egészben. A cella az én esetemben is egyben maradt az utastér, még a belső tükör és a szélvédő is benne maradt!
-
nagyúr
válasz Laca1212 #69707 üzenetére
"Azt hittem eddig naivan, hogy az eladó, bolt van a vevőért..." = rabszolgának nézik
a boltos azért csinálja a boltot, hogy megéljen, nem azért, hogy a vevők ugráltassák
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1 ajánlom figyelmedbe a 4/b. bekezdést
-
Bandus99
őstag
Csak a vedelmemre szolva, egyreszt az emlitett bolt messze van. Szemelyesen nem megyek be.
Email utjan erdeklodes azert gondoltam jo dolognak, mert barmikor valaszolhat, akar 1 nap mulva is, netan ha utananezett/kerdezett a dolognak.
Telefonon erdeklodes eseten lehet nem a legalkalmasabb idopont mikor hivom de kenytelen velem dumalni 3-4 percet.Amugy meg vasaroltam mar tole 2x is az evek alatt es ezt nagyon jol tudja. Igaz nem ekkora ertekben csak 25e ft-ot hagytam nala eddig.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #69709 üzenetére
"a boltos azért csinálja a boltot, hogy megéljen, nem azért, hogy a vevők ugráltassák"
Ugye te nem vagy kereskedő?
Mert ilyen mentalitással hamar felkopik az állad.(A linked csak egy üres lapot nyit.)
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dunc
nagyúr
Igazad van! A kurv@ @nyámat, hogy merek érdeklődni, találjam ki mit szeretnék, és addig oda se dugjam a pofámat, nemhogy kérdezni merjek! És ha ott vagyok örüljek, hogy oda vihetem a pénzemet, hisz az eladó is ember (nem az a dolga, hanem, hogy eladjon, átvegye a pénzt, amúgy meg ki vagyok én, hogy az idejével szórakozok? )
Jah és ha esetleg mellényúlok, jobb ha vissza se megyek úgy kell nekem![ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
"a boltos azért csinálja a boltot, hogy megéljen, nem azért, hogy a vevők ugráltassák"
És úgy fog megélni, ha a vevő kedvében jár. Ha máshogy is sikerül neki, akkor nagy varázsló szvsz.
Nagyon el vagy Te tévedve azt érzem...Érdekes, hogy ez csak Magyarországon nem egyértelmű és csak itt ülnek a lovon fordítva a szolgáltatók, üzletek, kereskedők, iparosok, stb. Hány de hány melós esetén van az, hogy szinte könyörögni kell nekik, hogy a zsebükbe tehesse az ember a pénzt. Hát a nagy lókukit azt...
A link meg: "about:blank" de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
válasz Laca1212 #69714 üzenetére
Viszonylag sok étterem és szálloda szolgáltatásait vettük igénybe az elmúlt pár hónapban és ez a folyamat csak tart. Eddig nem volt egy olyan hely sem, ahol maradéktalanul elégedettek lettünk volna.A kedvesség, jó indulat, előzékenység kezd kihalni az emberekből. ..és szemmel láthatóan azokból az emberekből is, akik a szolgáltató iparban tevékenykednek. Sajnálatos!
-
Exian
addikt
"(A linked csak egy üres lapot nyit.)"
A google segít rögtön, ő rabszolga
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1
Egyébként nekem van némi tapasztalatom a területen, bár nem kereskedelemben, hanem ügyfelekkel való munkáim során... néha (sokszor) hajmeresztő dolgok és emberek vannak, aki itt nem foglalkozik ilyesmivel (idegen emberekhez járni nap, mint nap), annak erről alig lehet fogalma. Annyiban igaza van Dluinetnek, hogy amikor már egy ügyfél eljut odáig, hogy kisujjad után a karod is kellene neki (a semmiért), közben meg 1000 helyen várnak, akkor azért kérdéses, hogy megéri e. Normális emberrel el van az ember és segít, na de vannak olyan szituációk, hogy... na, hagyjuk
Aki innen ismer, tudja, hogy nyugodt természetű és (remélem) segítőkész vagyok, de sokszor már nekem is elfogy a cérnám
Dluinet említett bekezdése amúgy a legtalálóbb és igaz. Sokan főleg azt nem értik meg, hogy pl. eljutni hozzájuk, az is idő. Akár oda vissza 1 óra. Az nekem 1 óra munkaidő és óradíj lenne, ha nem kellene kimenni. És ezen szoktak leakadni, hogy miért annyi az annyi. Meg amikor készen van a meló, és nekiáll beszélgetni és nehezen lehet elszakadni. Az már szintén nekem munkaidőből, illetve másik ügyfél idejéből megy el.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Szerintem rossz volt a felütése.
Így, ebben a formában biztosan nincs igaza.
Vannak problémás ügyfelek, kétségtelen. De azokat kulturáltan le kell rázni, és utána minden alkalommal el kell hajtani. Persze kulturáltan.
Egy idő után rájön, hogy zárt kapukat hiába dönget.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
newwave0507
aktív tag
Holnap 5 körül megyek Pécsre viszem az öblítőt, és a mosógélt! Van még pár darab, akinek kell kérem jelezze!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
arra értettem hogy 1 óra e-mailezést 3 perc beszélgetéssel ki lehet váltani
segítenek az eladók is, csak e-mailben vagy telefonon nehéz olyan dolgokat elmutogatni ami helyszínen egy mozdulat, vagy egymás mellé lehet tenni a különböző termékeket
ráadásul egy olyan helyen, ahol e-mailben csk megrendelések jönnek folyamatosan, egy ilyen levél olyan mint a spam
-
válasz Sir Riccio #69694 üzenetére
Én is leakadok, ha ír, hogy megvan? Mondom meg - és soha nem látom többet
Mutogatni való hater díszpinty
-
torma1981
veterán
válasz s7evcsenko #69722 üzenetére
Szia.
Kb 2 hetente tuti össze jön a brigád. Itt a pécsi boltban durva árak vannak.
-
Silencer83
addikt
egy rogtonzott mini PHs tescos-parkolo tali
-
newwave0507
aktív tag
Egy mosógél maradt már csak, valaki ? .
Ariel 4.745L / 2500ft.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
torma1981
veterán
Eddig 5-en vagyunk az SD rendelésre. Valaki még netán?
-
Bandus99
őstag
válasz Silencer83 #69724 üzenetére
Hehe amíg ment kint a biznisz, addig én
beültembefeküdtem az audi jobb egybe. Nem rossz, azt kell mondanom.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Jadro
veterán
válasz Silencer83 #69689 üzenetére
Ha árat kérdez akkor csak érdeklődik, ergo miért kellene bárkinek is tartani az árut? Ha jelzi hogy tartsd mert vinné is akkor igen, de ha napokig elérhetetlen akkor ne kell szerintem foglalkozni vele. Aki korrekten akar vásárolni, konkretizálja a következő lépést. Veszek/csak érdeklődöm/tartsd x ideig/stb. Szerintem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Engineer086
Modder
válasz Silencer83 #69724 üzenetére
Résztvevője voltam én is, boldog tulaja vagyok egy jogtiszta Win 8.1 telepítőnek.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Bigemperor
senior tag
válasz newwave0507 #69725 üzenetére
Én rájelentkeznék, ha még megvan.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok. Egyik baràtom szeretné eladni a gépét , ha valakit érdekel jelezzen ! Alaplap: Asus p5kpl-vm/s (s775) Proci: C2D e8400 2x3.00ghz Vga: Integrált Vinyó: WD 160 gb Sata II Táp :350 w igényes házban plusszba ad hozzá egy Intel Pentium Dual Core E5200-at + gyári hütőt. Az ára: 22 ezer . Csak a mai nap fel is tudom vinni Pécsre.
Tel: 06306126486 vagy Privát üzenet.
-
yerico
senior tag
Gondolom, cserében ezt a mentalitást is várja el, ha önkormányzatnál ügyet intéz, szervízvbe viszi a kocsit, esetleg 2 napja várja a vízvezetékszerelőt, mert csőtörése van. Hiszen hogy is nézne ki, ha az ügyintézőt, szerelőt más ugráltatná.
-
Silencer83
addikt
Mindenkitol sorry akinek hetvegen igertem, hogy bemegyek pécsre, sajnos ez elmarad, kedden érkezem
/rajtam kivul allo okok miatt3-4embert érint, csak kiirom mert nem akarok lincselést
-
OrangeBud
tag
Megtort,elszakadt a notim toltojenek kabelezese.Aki tudna segiteni javitasban sos privi
[ Szerkesztve ]
-
OrangeBud
tag
válasz Silencer83 #69736 üzenetére
Megkopott radiátoromat is lefestettném.
-
rnrn
aktív tag
Mikor rendelünk már az SD-rőőőől?
Viccet félretéve, lenne még pár ruhadarab, amit szívesen megvennék...
Szóval én már nagyon várom a köv. rendelést! -
OrangeBud
tag
válasz Silencer83 #69739 üzenetére
no comment.
Visszatérve a töltő problemához...termeszetesen nem igyen kérem. A 3 kis kábel közül az eggyik szakadt el. Vagy ha tudtok ajánlani valami szervízt... :p[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Silencer83 #69742 üzenetére
Okés, hozok pujákat, ti meg vigyáztok rájuk!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Exian
addikt
MAI átvétellel keresek bármilyen PCI-E videókártyát, minél egyszerűbbet. Kertvárosban.
-
Xray-1
tag
válasz Silencer83 #69745 üzenetére
Az még kevés, tessék tovább tolni. Le vagytok maradva.
Köszönöm a cuccot. Teljes az elégedettség. minden rendben ment, hibátlan a portéka.
A többit akkor kedden.[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz Silencer83 #69745 üzenetére
Nálunk sajnos nem lehet második. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest