- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Tudom, hogy vidéken vagyunk, de nem tudtok olyan helyet Pécsen, ahol lenne RAKTÁRON Compact Flash kártya? Nem CFExpress, hanem a régi. Minimum 120 MB/sec sebességű, minimum 32, de inkább 64 vagy 128 gigás, Sandisk Extreme vagy Extreme Pro lenne a legjobb, esetleg Transcend 1000x széria - tehát az UDMA7-es verziók. Ha van ilyesmi bárkinek kölcsönbe, bérbe pár napja, vagy eladó, azt is megköszönöm.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok Pécs környékiek! Kisöpröm a lakást.
Jófajta, 14 collos, mindössze 1.6 kg-os laptop RTX 2060-nal és Ryzen 9-cel. Irgalmatlan jó cucc, de az asztali mellett döntöttem, abban lehet VGA-t is cserélni.
Szuper ultra wide gamer monitor korrekt áron.
Kissé lerúgott, de tökéletesen működő Xiaomi Mi10 T Pro 256/8GB.
Redmi Note 9 Pro, legerősebb típus (128/6 GB). A kijelző tökéletes, hátul repedt. Cserébe féláron van.
Csere, beszámítás érdekel. Minden ajánlatot meghallgatok. Főleg VGA, nVME SSD érdekel.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy hol lehet ilyen vagy ehhez hasonló mágneseket kapni?
1,3 kg - https://magnetplanet.eu/index.php?oldal=magnes_adatlap&cikkszam=RG-10-5-7N45&tipus=Elemi%20magnesek
155 g - https://magnetplanet.eu/index.php?oldal=magnes_adatlap&cikkszam=FR-D-8-2Y30&tipus=FERRIT%20elemi%20magnesekEgy prototípusba kellene egy-egy próbadarab, de a linken csak elég nagy tételben árulják.
Köszi! -
Silenzio
addikt
Kedves környékbeliek, eladó egy Sony A 6300 alkalmi áron.
-
Silenzio
addikt
Eladó a világ egyik legjobb TWS fülese, a Lypertek Tevi. Garis. Új állapotú. Új ára 40.000.
Eladó Bose QC15 aktív zajszűrős hi-fi fejhallgató. A fülpárnái vadonatújak. Korához képest remek állapotú, egyedül a pánt kopott kissé. Hordtáskájában adom. Új ára 114.000 volt.Mindkettőért 23 ezer Ft-ot kérek.
-
Silenzio
addikt
Hasznos meglátás. Szerintem keres is munkára és ad is valamit cserébe. Nem tudom pontosan, milyen mozgásterünk van szerverfarm bérlés tekintetében, de amíg közbeszerzésből megjön a saját, addig nekünk is érdekes lehet - feltéve, hogy van elvégzendő feladat is. Majd pontosít.
-
Silenzio
addikt
válasz
blaca83 #92297 üzenetére
Szia,
Hozzánk fordulhatsz nyugodtan.
szaloki.laszlo@pte.hu
megrendeles@pte3d.hu
info@pte3d.hu.A Pécsi Tudományegyetem 3D Központja vagyunk, becsületes nevünkön PTE 3D Nyomtatási és Vizualizációs Technológiákat Alkalmazó Kutatási, Oktatási és Fejlesztési Központ. Nem cég vagyunk, hanem egyetemi szervezeti egység, de ugyanúgy szolgáltatási tevékenységet végzünk, mint egy vállalkozás. És persze oktatunk.
Van 3D nyomtatás, VR, AR, CAD tervezés, 3D modellezés VR-ban és hagyományos megjelenítésre, és persze mozgóképet is tudunk csinálni. Az első mailcímet javaslom, mert a másik kettőt az ünnepekben ritkábban nézem.
-
Silenzio
addikt
Tanácsot szeretnék kérni. Adott egy HP Compac Elite 8200-as gép. A CPU ventije elszállt. A hűtőről tudom, hogy speckó, nagyobb, és máshol vannak a felfogatók, mint a sima ATX-es alaplapokon. De vajon jó rá minden CPU venti? Sürgősen ki kéne cserélni. Előre is kösz.
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
válasz
Bigemperor #91729 üzenetére
Én rendeltem, ma veszem át, de ha jól sejtem, így bukó a dolog, nem tudom odaadni neked a jóváírás kp-ját. Bocs, csak most láttam.
-
Silenzio
addikt
3770-es HP full konfig 67000-ért eladó. 1060-as VGA-t kihajt. De azt vedd meg bele te, mert elvitték.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok,
Továbbra is árulom:
3770-es konfigomat 32 GB rammal - 75K
Samsung Note 10 Lite - 75K
Asus Cerberus egér, bontatlan - 6KLd. hirdetéseim.
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
Sziasztok. Felhívnám mindenki figyelmét a hirdetéseimre. Fotós cuccok vannak:
Sony A5000 60K
Panasonic FZ-81 bridge 4K videóval 56K
Olloclip lencseszett iPhone-hoz (X-től felfelé) 10K
Nikon 1 J5 kameraszett 125K.Pécsiek bátrabban alkudhatnak.
-
Silenzio
addikt
Akit érdekel egy Xiaomi MI9 10 hó garival 6/64 GB jó áron, dobjon egy privátot, és megegyezünk.
-
Silenzio
addikt
válasz
blaca83 #88090 üzenetére
Note 10-nél A telefonról nevű menüpontban van. Kétszer is visszaszámol, miközben kérdezgeti, hogy BIZTOS, HOGY EZT AKAROD? Mintha az Aliensben az önmegsemmisítő nukleáris robbanást indítanád.
(#88102) Sir Riccio:
Hát persze, hogy olcsó. 153.000 egy Snapdragon 730G-vel szerelt telefonért piszok olcsó. Holnap visszaküldöm a feladónak, ugyanis kritikán aluli, amit nyújt. Azt mondják, tegyem fel rá az EU Custom romot. Köszi, inkább veszek 3-400-ért egy ájfónt holnap. A fotóminőség szinte kifogástalan volt, nem mondom, de nagy kár érte. Most már hivatalos, hogy 5 napig bírtam elviselni a világ első 108 megapixeles, méretre is gigantikus szenzorral szerelt telefonját. -
Silenzio
addikt
Bontatlan Xiaomi MI Note 10 alkalmi áron és sürgősen eladó.
5 kamera, 108 megapixel, brutális üzemidő, 6.5 collos amoled kijelző, minden van. -
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
Amazfit Pace eladó szép állapotban tartozékaival. Pécsieknek 17.000.
iPhone SE 32 GB független, 90%-os akkuval. Helyieknek 35.000. -
Silenzio
addikt
Hello.
Nem tudom, ti hogy élitek meg, én a Tettye alatt lakom, és már 8. éve folyamatosan küzdök a csótányokkal. Eddig elviselhető volt, heti 1-2x befújtam, max 2-3-mal találkoztam egy nyár alatt. De idén valami rettenet. Tegnap ámokfutást rendeztem Chemotox-szal, annyi tetem lett, hogy a szomszéd öregasszony egy hegybe hordta reggel, és kibaszta a szomszéd elé az utcára. A kifinomult módszer oka az, hogy azt feltételezi, a szomszéd elhagyatott ingatlanjából jönnek át hozzánk. Az tény, hogy nem nálunk fészkelnek, a kapunk környékén jelennek szinte meg minden este. Tegnap, mikor kimentem az udvarra, lefújtam egy tucatot, mikor 5 perc múlva megnéztem, mindegyik megmurdelt, de 10 perccel később 6 másik jelent meg, és pánikszerűen furakodtak be a réseken épp hozzám a szag elől. Reggelre úgy 50 feküdt szerteszét. Szóval nagy a baj.
Körbejártam a háztömböt (Kálvária-Zöldfa-Szőlő között), és hemzsegnek az utcán is. Ismerőseim szerint már a Király u. is erősen fertőzött.
Úgy tudom, a csótányirtó gél a legjobb módszer. Nektek volt már ilyen problémátok? Hogy kezeltétek? Lehet Pécsen ilyen gélt kapni? Előre is köszi.
Ui: rendeltünk irtást a Nébihtől tavaly, 1, azaz egyetlen csapdát tettek ki a faszók.
-
Silenzio
addikt
Hello. AMD A8 5600 procihűtőhöz keresek pótalkatrészt, vagy másik hűtőt. A hűtő fogója vagy merevítője letört. Van ötletetek?
-
Silenzio
addikt
Kompakt méretű 1060 sok garival Pécsett eladó.
Sandy Bridge HP munkagép is eladó lesz a napokban. i5 2400, 2x4 GB Ram, 120-as SSD+300-as HDD, DVD-ROM, 300W-os 80+ Gold táp. 35K. Pontos típust és adatokat később tudok megadni.
-
Silenzio
addikt
Keresek Pécsen elfogadható hangú 2.0, 2.1, esetleg 5.1-es hangfalszettet. Priviben írhattok, ha van eladó/megunt/porfogó ilyesmi cuccotok.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Sata -> PCI-E tápcsatlakozó átalakítót keresek. Irodai géphez lett vásárolva 6 pint igénylő vga. Hiába 90+-os a táp, nincs rajta PCI-E. Ma kéne, holnap már tudok venni boltban.
-
Silenzio
addikt
válasz
IO.sys #81326 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy milyen szar lehet nekik dolgozni. Se fejlesztés, se bővítés... A Telekomnál vannak kihívások, ügyfelezés szintjén is érezhető piacorientáltság, harc az ügyfelekért, és az értékesítők is remekül keresnek. A Digi meg az olcsósággal meg a stabilitással operál, ami -feltételezem- belülről nézve elég hervasztó lehet és a fizukban is megnyilvánul(hat), ha csak akkor van új ügyfél, ha valaki költözik.
-
Silenzio
addikt
Aki meg olyan helyen lakik, ami nekik nem szolgáltatási terület, az meg b@szódjon meg, igaz?
Amúgy ennyit más piaci szereplők "létezéséről" (2017-os piaci NMHH jelentés):
"A teljes, becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a vizsgált időszakban a Telekom volt a piacvezető 26,9 százalékos részesedéssel. A második helyen a UPC állt 26,4 százalékos, a harmadikon pedig a DIGI 25,4 százalékos piaci részesedéssel.
A gyorsjelentés az analóg és digitális vezetékes szolgáltatások – kábeltelevízió és IPTV – piacán az összes előfizetések közel 92 százalékát fedi le. A jelentésben szereplő szolgáltatók vezetékes előfizetéseinek száma januárban 2,418 millió volt, ezen belül az analóg előfizetések száma 748 ezerre csökkent.
A vezetékes szolgáltatások esetében a piacvezető Telekom részesedése 25,9 százalék volt. A második helyen a UPC állt 25,6 százalékkal, akit a DIGI követett 23,4 százalékkal.
A vezeték nélküli szolgáltatások esetében a legnagyobb szereplő a DIGI 31 százalékos részesedéssel, második helyen a Telekom állt 29,9 százalékos, a harmadik helyen pedig a UPC 28,6 százalékos részesedéssel. 2018. január végén a MinDig TV Extra részesedése 10,5 százalék volt."
Halkan jegyzem meg, hogy egy évvel korábban még a UPC volt a piacvezető. A Digi stagnál.
-
Silenzio
addikt
válasz
Lomha 8V #81230 üzenetére
Semmi köze a DLL-ek hiányához. Szűz, hivatalos, aktivált vagy aktiválatlan Win 10-zel működnie kell mindennek. A moddol Win-ek jobbára csak ártanak. A Mad Max 100% Win10 kompatibilis. RAM vagy HDD hiba állhat a háttérben, esetleg, ha valami tárolt tömörített állományból telepíted, valami másolásnál megsérült, de az ilyesmi ritka.
-
Silenzio
addikt
Eladó MSI RX 460 OC vga-m. Kisebb DX11-es VGA-t beszámítok, főleg low profile érdekel.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok! Low budget Mini ITX HTPC eladó.
-
Silenzio
addikt
Akit érdekel egy kiváló állapotú, Pebble piros okosóra vadonatúj bőr szíjjal, 4 napos akkuval, dobozában, töltővel, dobjon meg egy privivel. Egy 10-est kérek érte.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok. Eladóvá vált pár cuccom.
Ford Fiesta légzsák vezérlő modul.
Erős mini ITX konfig egyben vagy alkatrésznek.
Eemov Nano kamera stabilizátor steady műveletekhez.
JBL E25BT bluetooth headset még sok garival.
JBL Flip 2 Bluetooth hangszóró, fehér.
Meizu MX6 fekete, minden tartozékával. Még épp garis. Jó állapotú. Ezt még nem hirdetem.
Ha valakit valamelyik érdekel, írjon rám.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok! Van pár eladó cuccom:
- Apple A1357 eredeti 10W-os töltő és kábel kifogástalan állapotban: 3000 Ft
- Eemov Nano profi kamera stabilizátor jó állapotban, új ára 50000, nálam: 10000 Ft
- Kodak Easyshare C143 kompakt digitális fényképezőgép: 4000 Ft
- Ford Fiesta Mk6 Air Bag ECU 2S6T 14B056 BP légzsák vezérlő modul: 5000 Ft.
Érdeklődjetek privátban.
-
Silenzio
addikt
Pebble Time Round fekete NATO és gyári szíjjal - 29.000
LG G5 Titan független 6 hó garival, ingyen Cam Plus-szal, tokkal - 90.000 -
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Van egy eladó karcmentes Pebble Time Roundom, fekete színű. Adok hozzá egy eredeti fekete bőrszíjat, egy olajzöld NATO-szíjat, 6 kijelzővédő fóliát, két töltőt, meg a szíj leszedésére való alkalmatosságot. 35000.
Van továbbá egy új állapotban lévő LG G5 Titanom. Független, megvan minden tartozéka, egy füstszínű szilikon tok, plusz egy Cam PLUS. Boltokban 13-15000 az ára utóbbinak. 6 hó papíros garival. 100000. Utóbbi esetében a csere is játszik, telefonra, főleg S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, HTC 10 érdekel.
Akit érdekel valamelyik, dobjon meg privivel.
-
Silenzio
addikt
LG Watch R okosóra tokkal-vonóval érdekel valakit 35-ért? Hétfőig átvehető Pécsen.
-
Silenzio
addikt
AMD 7850 2GB vga fasza áron Pécsen. A leggyorsabb viszi.
-
Silenzio
addikt
Heil Caesar!
Geforce GTX 950 WF OC Giannihoz garis (ld. hirdetésem) eladó Pécsen a hétvégén 42000 petákért. Holnap reggelig lehet lefoglalni priviben.
-
Silenzio
addikt
Eladó egy Gigabyte GTX950 OC 2 GB kártya..
December 18-ai vásárlás, a garipapír Giannihoz szól. A hocinesze tárgya jelenleg a gépemben duruzsol Budapesten, szóval, ha valaki megvenné, reggel 7-ig írjon nekem privátban, mert bizonytalanra nem viszem el. Alkudni csak úgy, ahogy szűzlánnyal üzekedsz, finoman, gyöngéden. Ha rossz árat mondasz, huss, elillanhatok, és elmúlhat kapcsolatunk hímporos varázsa tán örökre...
A kártyával semmi gond nincs, gond azzal az 50 ezres telefonszámlával van, amit be kellett fizetnem. Ezért adom el.
Apropó telefon, ugyanitt eladó lehet egy iPhone 6 64GB gold karcmentes Telekom függő mobiltelefon is, minden szirszarral és 4 hó garival, letiltás ellen adás-vételi nálam alap. (Ez minden telefonnál alap kéne hogy legyen, mert a szolgáltató a független telefont is letiltja, ha a tulaj azt mondja, ellopták.) Egyelőre nem hirdetem, akit érdekelhet, jelentkezzen nálam.
-
Silenzio
addikt
Mindegyik szolgáltató tiltja a VoIP-ot 2013 óta. Először a Telenor, aztán a Voda, aztán mi. Vagyis, már csak ők, a Telekom - vezették be. Az ennél újabb csomagok mind VoIP tiltottak, és mivel a csomag szabályozza a tiltást, semmilyen plusz net opció nem váltja ki.
Displayport-HDMI kábelt/átalakítót keresek. Tud valaki olcsón?
-
Silenzio
addikt
Ez a Converse túj cipő pécsieknek most 5000!
Továbbra is T-függő mobil stickek olcsón. 100 Mbites: 4000. 21 Mbites: 1500. 3.6 Mbites: 700 Ft.
-
Silenzio
addikt
válasz
Dluinet #65171 üzenetére
Nincs neve. Van egyenleg nélküli Domino Web kártya, ezt 0-ért számlázzák ki, majd ingyért átváltják előfizura. Működött még április 30-án. Mivel azóta mindez üzleti titok, értsd, felmondtam, nem tudom, van-e ilyen lehetőség. De benzinkutaknál most is van asszem 600 Ft-ért Domino Web Quick. A Net&Roll csomagok időarányosak, így két hétre a havidíj felét fizeted, egy hétre a negyedét stb. Felmondod, ha már nem kell, kiszámlázzák és csók. Biznisz mindenkinek. Sticket nem kapsz. Azt én adom.
-
Silenzio
addikt
3g és 4g T-s mobilstickek eladók. Érdeklődni priviben. Hogy miért éri meg? A linkből kiderül.
-
Silenzio
addikt
Vennék Androidos tabletet, esetleg olcsón iPad minit. A lényeg: legyen olcsó és legyen elviselhető a sebessége. Egy bizonyos munkához kell.
Eladok USB stickeket, 3G, HSPA és 4G is van, tökéletesen üzemelnek, T-függő az összes.
Eladó továbbá 45-ös fehér Converse csuka, nem magas szárú, vadonatúj állapotú, számla van róla. Márciusban vettem, kétszer volt rajtam: töri a patám.
Érdeklődni, ajánlani priviben lehet, képet tudok küldeni.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Eladok:
Plantronics Backbeat 903+ stereo Bluetooth fülest. Másfél év gari. 13000.
iPhone 5S Gold T-s karcmentes mobilt. Fél év gari. 105000Keresek:
Ivy Bridge i5/i7 procit.
iPhone 6-ot, lehetőleg függetlent.Ráadásul az előbbi igen sürgős. Aki tud, jelentkezzen priviben.
-
Silenzio
addikt
Acer P3 ultrabook/tablet most nyomott áron, üzemidőkkel frissítve.
-
Silenzio
addikt
Így van, telepítsen szoftvert parancssorból, akinek hat anyja és tengernyi ideje van. Nekem egyik sem. Én vígan letöltöm és észrevétlenül feltelepítem azt a 6 vírust, ami a Resident Evil 5 Benchmarkkal érkezett a tabletem üzemidejét tesztelendő - amiről azt hittem, hivatalos oldalról szedem. Mik vannak?
Előnyök, hátrányok.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Jóféle ultrabook-tablet eladó. Üzemidőt frissítem majd, Resident Evil 5 stresszteszttel mérem.
Beszámítás laptopra van hasonló teljesítménnyel, garival, könnyű notebook, ill. méginkább szubnotebook kategóriában. Pécsieknek olcsóbb!!!
(#62223): Kingston V200+-om van. 2012. októbere óta hibátlan. Kop-kop-kop.
-
Silenzio
addikt
No, lejjebb mentek az árak. Nokia Lumia 1020 T-függő 67000, iPhone 5C vadiúj 90000.
-
Silenzio
addikt
Én csak a filmklubok vetítési jogi helyzetét ismerem, bár korcsmáros ismerősöm beszámolt arról, hogy a rádiókért is 30-40 ezret kell perkálni. Naszóval: ez a tetves, mocskos, rohadék terrorista banda megoldja, hogy olyan filmekért is szedjen be pénzt, aminek Magyarországon nincs jogtulajdonosa. Mondjuk az EU-n belül valószínűleg van ugyebár. Terembérlet címszóval szedték be a filmklubtól a kb. 5000 Ft-ot alkalmanként.
-
Silenzio
addikt
Lumia 1020 fekete a hozzá való szintén fekete camera grippel eladó.
Vadonatúj, még ki sem bontott Iphone 5C 16 GB sárga eladó.
A Lumia 2016.08.29-ig garis. Az iPhone-ra az 1 év az aktiválástól indul.
Priviben keress, ill. 2o-248-8oo5-ös számomon. -
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Eladó nálam pár cucc, akit érdekel, írjon:
Továbbá akármilyen arany- vagy platinakártyás 30-as előfizetésed van, akár flottás, akármi, megveheted nálam részletre is, 9990-es kezdővel, 10 hónapra 8000 Ft-ért. Abszolút versenyképes ár kamatmentes részletekben. A 32-es SD-t ebben az esetben is adom, mert a cégnél verseny van rá és szeretnék többet eladni. Akit érdekel, ne flame-eljen pls, hanem írjon privátban. Köszi.
Megfelelő ajánlatért továbbá: Lumia 1020 szép állapotban, tokkal, Camera grippel és 2015. augusztusig garival. Árat te írj. Fekete! 30-as értelemszerűen.
Keresek HTC One-t szép állapotban, lehetőleg fehérben vagy pirosban. Privit kérek itt is. Köszi.
-
Silenzio
addikt
A hosszú várakozási időkkel szembeni tehetetlenség az egyik ok, amiért le akarok lépni, mert ez agyrém. Ha korrekt akarsz lenni az ügyfelekkel, 12 óra alatt csak egyszer mész ki, a 20 perces ebédszünetedre, vagy max pisilni, és ez finoman szólva sem oké munkajogi szempontból.
De azért nem eszik olyan forrón a kását. Ez is tipikus user error. Egyrészt az Árkádban sosem volt szerviz, fent van a honlapon és ki is van írva az üzletre, ezt tudni legalábbis illik, de ha nem tudod, akkor legfeljebb így jársz, mint ő, de csak egyetlen egyszer.
Arról sem igazán a Telekom tehet, hogy nem szervizelnek többé készülékeket, ez a legtöbb gyártónál már hosszú évek óta így volt, mi csak átadtuk a márkaszerviznek a készülékeket, ők bütykölték őket. Most már mindegyik márkával ez a helyzet. Arról pedig a gyártó dönt, hogy kivel engedi szervizeltetni a telefonjait, és nem mi.
Az olajos trutyit nem tudom mire vélni, de biztos nem direkt volt.
A szervizes hangneme meg... hát... Nézd, ha azt mondom, hogy a Sony vízállónak hirdeti a telefonjait, de SEMMILYEN GARANCIÁT nem vállal a vízállóságra, akkor nagy újdonságot mondok? Szerinted hogy érezte magát az az ügyfél, aki vízállóság tudatában vitte a strandra a Z1-et, és teljesen tönkrement, én meg közöltem vele, ha nincs biztosítás, a hajára is kenheti? És itt jön be a képbe a szervizes kolléga stílusa: ha nem a nagynénéd tehet arról, hogy a telefon beázott, vagy bepárásodott, akkor ott mást kellene hibáztatni, pl. aki magával vitte habfürdőzni a készüléket. Ha meg ő használta "nem rendeltetésszerűen", mivel a gari sosem vonatkozott a beázásra, hát, ne csodálkozzon. A hangnem semmiképp sem jogos, de legalább érthető. Ha naponta 20-an bepróbálkoznának ilyen marhaságokkal garis ügyintézésre, lehet én is így beszélnék velük.
Summa summarum: a nem kéne a telefonnal welnessezni tán kicsit erős, de amúgy az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok a történetben, max a 45 perces várakozási időt. Az elfogadhatatlan, mégis mindennapos.
Nevil2: "Pedig csoda, hogy működik" -épp ez az!
Ance: 1090-ért most már 200 megát kapsz, sőt, ha Arany- vagy Platinakártyás vagy, 590 csak a 200-as. És ez nem akciós ár, ez ennyiért jár. Váltsd át!
-
Silenzio
addikt
válasz
#TOTTI #59780 üzenetére
Köszi!
Mondjuk sok a panasz, húszezer reklamáció van havonta. Halkan és teljesen semlegesen hadd tegyem hozzá: máshol is. Én sosem csesztem át senkit, nem is fogok, és készséggel beismerem mind a mulasztásokat, mind ha szándékos visszaélés történt. Csak hát ebbe kiég az ember pár év alatt. Evvan.
-
Silenzio
addikt
Akkor elmagyarázom, hogy működik a világ, nagy szavak-nagy szavak, jeee. Ideírok pár sort abban a reményben, hogy lesz olyan ember, aki kötne velem szerződést, ne adj isten, tán lesz olyan ember, aki még örül is a hírnek, mert Kiskorpádon még mindig 1 mbittel netezik, és ráadásul tudja, hogy filmeket, zenéket és játékprogramokat sem a két szép szeméért készít az emberiség, így vásárol is olykor, nem fog mindent lewarezolni magának, röviden: talán belefér 20 vagy 30 gigába. Az áraink meg versenyképesek, társkártyás csomagban mindenképpen. NEM azért írtam be, csökönyösalássan, hogy vitát gereráljak, sem azért, hogy ez-az, akinek a céggel volt már valamiféle negatív tapasztalata, rontsa az üzletem. Akit érdekel, végigolvassa azt a pár sort, akit nem, az tovább görget, és hagyjuk egymást békében létezni. Pénzt keresni írtam be első sorban, segíteni másod sorban. Ilyen egyszerű.
Az viszont elgondolkodtat, ha már a tréfát sem érted, fórumtárs, úgyhogy most kihoztad belőlem az őszintét. Nézd, elárulom, ez csak egy munka, ugyanolyan, mint péknek lenni, vagy rendőrnek, vagy kidobóembernek. Nem hivatás, nem vagyok orvos vagy pap, nem csinálok semmi magasztosat és valószínűleg nem fog rám emlékezni az emberiség, hacsak valahogy nem sikerül majd kiirtanom azt a 6 milliárd fölösleges példányt, akik 20 év múlva felégetik az egész miskulanciát, ha hagyom. Dehát ez nem a 12 majom, és tervem sincs a nagy fajvédő (! emberi faj, és nem rassz, akármilyen paradox a szóösszetétel) genocídiumomra. Ez van. Ne csináljunk abból ügyet, hogy én kiket képviselek, és főleg ne személyeskedjünk. K.ra elegem van ebből a Telekom így-úgy-amúgyból. Legalább indokolnád meg, de így csak feldühítesz.
Aztán.
Minden szolgáltató pénzt akar keresni és nem karitatív szervezet egyik sem. Gazdasági szervezet=ezerféle dolgot fogunk kitalálni a számodra, hogy pénzt szedjünk be. Ne legyenek illúzióid. Azért miért nem hőzöng senki, hogy a Vodafone-nál 2000 Ft a bünti, ha 1 azaz egy napot késel a Red dcs. számlájának a befizetésével? Ha kések egy napot a Citis hitelkártyám törlesztésével, 3600 Ft a kamat. Ehhez képest a Telekom Teréz anya és hippijei baráti köre.
A Digi, a Tarr Kft vagy a Vodafone ugyanúgy szívja a véred, minden úgy történik, ahogy történnie kell, értsd: minden gazdasági tevékenység olyan széles határok közt fog történni, amilyet a jogkörnyezet lehetővé tesz. Nehogy azt hidd, hogy egy Dominós szerződés brahiból tizenegynéhány oldal. Ugyanaz a cég bütyköl Németországban, ott mégis sokkal kevésbé bürokrata, mert nem olyan idióták a törvények, mint idehaza. Think twice mielőtt elítéled ezt vagy azt a szolgáltatót. A legnagyobb ellenséged maga a magyar állam, jó reggelt. És ha a magyar szolgáltatók kartelloznak, márpedig van egy halvány balsejtelmem, hogy pont ezt teszik, akkor az a magyar politikusok beleegyezésével és teljeskörű támogatásával történik, és biztos vagyok abban is, hogy politikusok vetették fel még az ötletét is.Egyébként, mondhatsz, amit akarsz a cégre, nem üt szíven, mert dobbantok onnen záros időn belül, mert utálom az értékesítést, a lehetetlenül ostoba vállalati rendszereket, azt, hogy a munkám 80%-ban magyarázkodásból áll, és légy erős: megutáltam a szőröstalpú, lowlife magyarokat is. Teszetosza, lehetetlen népség, és a cégről hallott hírek vagy rémhírek jelentős százaléka is ADÓDHAT user errorból. Tegnap is verték az asztalt és beírtak a vásárlók könyvébe, mert a kollégám nem volt hajlandó vásárlási számlát nyomtatni egy olyan telefonról, amihez az előfizetés nem az ipse nevén volt, meg nem cserélte le a SIM kártyát Micro SIM-re, mert CSAK AZ ELŐFIZETŐ KÉRHETI a kártya cseréjét. Egy bankban kinyírod az ügyintézőt, ha nem ad ki neked kp-t olyan bankszámládról, amihez semmi közöd? Akkor miről beszélünk, miért kéne felelnie a cégnek, vagy akár az azt képviselőknek?
Na ugye. Hülyék a magyarok, súlyosan. Dobbantok az egész országból, és nem a szomszédba, arra mérget vehetsz. Mégpedig olyan helyet keresek, ahol relatíve alacsony a népsűrűség.Nna. Most jómegaszontam. Felkészültem rá, hogy a t. fórumtársak éppen ezért majd mással akarnak mobilinternet előfizetést kötni. Vagy másik szolgáltatónál. Hüpp. Kegyetlen az élet.
-
Silenzio
addikt
válasz
Dluinet #59774 üzenetére
Benne volt a kommentben, hogy Magyarország 94%-a. Ebben pl. Pornóapáti biztosan nincs benne, mert mi a Telekomnál prűdek vagyunk. De Bugyi benne van, mert annyira mégsem. Kicsit pajkosak is vagyunk. (amilyen a kérdés, olyan a válasz
)
A lényeg: 3G-re nem fejlesztünk többé. De hogy mit takar a 94% PONTOSAN, azt ne kérdezzétek, ez egyrészt becslés, másrészt én eladok, nem műszakos vagyok.Azért emeltem ki a vidéket, mert havonta 3-4 olyan megrendelésem van, hogy nem tudunk vezetékes netet adni az elosztótól való nagy távolság vagy az érpár hiánya miatt. Én a magam részéről már k.ra várom a kábelesdi végét, elegem van a rézből, koaxból, optikából, remélem 10 éven belül 200 mbites mobilnet lesz fillérekért korlátlanul, és tévét is azon nézünk majd. Ha nem, akkor elkezdek mással foglalkozni, pl. prostikat futtatni Sveijcban.
-
Silenzio
addikt
Vidékiek, figyelem!
Ahol szar a net, vagy nincs is normális vezetékes net, ott nemsokára alternatíva lehet a mobilinternet. Úgy néz ki, egy hónapon belül el tudjuk indítani az ország 94%-ában a 4G-t. Emellett új mobilinternet portfóliónk van, ha van nálunk előfizetésed, társkártyában kérheted bármelyik netünket 20% kedvezménnyel. Van továbbá éjjeli korlátlan net is. Akit érdekel, írjon rám egy privit!
Köszi.
Ja és még valami: aki szeret mobil eszközön netezni és vidéken lakik, értelemszerűen jobban jár egy 4Gs eszközzel, mert amiben nincs LTE antenna, az továbbra is az Edge-et vagy a sima GPRS-t kénytelen használni. Most célszerű váltani! Köszi a figyelmet.
Ennyi volt a reklám.És most: reklám.
7790 eladó. Lumia 520 eladó. Lumia 1020 eladó. Nézzétek meg az apróim. -
Silenzio
addikt
iPhone 5 fekete független 64 GB Pécsen érdekel valakit?
Beszámítok: Windowsos ill. Androidos tablet (pl. Asus T100, Lenovo Miix 2), iPad érdekel cserébe, valamint Sony QX10 kamerát számolok be, ha van valakinek elfekvőben.
Androidos telefon is érdekel, 4G, NFC, KitKat előny, minimum 16 GB Rom legyen. Priviben keressetek, ha valakinek szimpi.
kp orientált a dolog, így iPad Aireket meg Sony Z2-ket nem kérek, köszi, a fontos, hogy legyen kp belőle.
-
Silenzio
addikt
A Trénél, ahogy fogalmaztál, ingyenes a kártyacsere, kivéve elvesztés, lopás. És igen, a jogosult személyes jelenléte kell. Médiamárktban szakszerűen váltják. Ha nem hekkelt, gevey-s stb. iPhone-od van viszont, akkor javaslom a cserét. Mert az a biztos. Mert nincs veszteni valód.
-
Silenzio
addikt
Feleim!
Ez a JBL Playup névre hallgató hordozható, akkus hangszóró most kevesebb, mint 20 ezer nálunk a Telekomnál. Ha van aranykártyás előfizetésed, még 0 Ft kezdővel is elviheted. Én biztosan veszek magamnak egyet, gondoltam, nektek is szólok az alábbi okokból:
- ennyiért ajándék, látjátok, az árgépen is legalább a duplája
- jól szól, TÉNYLEG jól szól
- gyakorlatilag a legjobb minőségi választás, ha valaki gyakran kirándul, kempingezik, piknikezik, ténykedik a kertben, jár társaságban nem vendéglátóipari egységbe szórakozni.
- van tartozékkvótánk, úgyhogy nekem is érdekAkit érdekel csapjon meg egy privivel, írjon színt is, és hétfőre félreteszek neki egyet AMIGA készlet tart.
Van továbbá Samsung ST152f fényképezőnk 25-ért meg WB200 40 körül, mindkettő jó ajánlat, de az igazi instant get az a JBL.
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Nem akar valaki esetleg mostanában LG G2-t venni? Új előfizetésre vagy meglévőre?
Ha 31-ével bezárólag valaki vesz egy ilyet, az kérem, nálam vegye az Árkád T-Pontban, és ajándékba adok hozzá egy eredeti LG flip tokot. (4290-be kerül) Igen, LG eladási verseny van, jól sejted.
A díjcsomag mindegy, az se baj, ha részletre veszed. Ha érdekel a dolog, hívj fel vagy írj privit! Harminc-Négynegyvennégy-1348 a céges számom.Köszi!
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Csak ma!
Makulátlan, karcmentes Note 2 7100, T-s, dobozában, papírokkal, minden gyári tartozékkal,
-4.3-as eredeti Androiddal
-ajándék 3 eredeti Samsung fóliával
-flip tokkal
-pouch tokkal
-pattintós case tokkal
-16 GB Class 10 Samsung MSDHC kártyával
- 2015. januárjáig garanciás!75000 Ft kp.
Alkalmi vétel. Privit írjatok vagy telefonon keressetek!
(#55429) air: az nem csak a forgatókönyv. Abban a szerencsében/rettenetben volt részem, hogy ebből diplomáztam. Pl. Szergej Paradzsanov filmjeinek néha nincs is mondanivalójuk, vagy absztrakt képiségből áll össze mögöttes jelentés, A gránátalma színe c. filmje pl. festészeti példázatokkal alkot egyfajta cselekményt, megfilmesített festészeti utalásokból áll.
Vagy ott van pl. a Cleo 5-től 7-ig c. film, amiben van egy jelenet, ahol a szövettani eredményre várakozó (rák) énekes főhősnő próbál, egy Nélküled c. sanzont énekel fel, lassan körbejárja a kamera, felé fordul, megvilágítják a reflektorok, bejönnek a vonósok, holott a próbán csak egyetlen zongora van, más hangszer nincs, és lám: egy képkivágatban, vágás nélkül máris a koncerten találjuk magunkat. Azazhogy odaképzeli magát a csajszi. Remekmű.
Ha kérdezik, mit tud a film, amit a szöveg, a regény nem, akkor ezt mondom. Az igazán jó regények és az igazán jó filmek sajátja is a nyelv - a fenti példákat teszem azt körül lehetne írni szöveges formában, csak épp nem érnének szart se - na, ezt tudja a film, amit a regény nem a sok dolog dacára, amit a regény tud és a film sajnos nem. Azt, hogy időbeli művészet, hogy összművészet, és ösztönszerűbb a regénynél.
-
Silenzio
addikt
Még mindig eladó a jóféle Note 2.
(#55288) Bandus99: volt egy cikk az Indexen úgy egy éve, amiben összehasonlították a palackozott vizeket a fővárosi csapvizekkel minőségre, élősködőkre, stb. Bevizsgáltatták őket, és a csapvíz nyert. Persze értem én, hogy csak kávéhoz kell, sőt a vízkövesedés tényleg nagy probléma. Pláne nálam, ugyanis egy genetikai sajátosság miatt már némi por is iszonyú fájdalmakkal jár a vesémben, voltam már kórházban emiatt. És az biz'a nagyon tud fájni. Gyerekkoromban leégett a fél lábam húsig, de a vesegörcs kellemetlenebb.
-
Silenzio
addikt
Note 2 T-s szürke karcmentes 3 fóliával 3 tokkal 1 év garanciával minden tartozékával, dobozzal, satöbbi eladó. Sürgős. Az ár irányár. Kinek kéne egy ilyen?
-
Silenzio
addikt
Core i3 2120 box próbagarival eladó: 21000
Sapphire HD7770 1 GB még 13 hó garival: 22000.Érdeklődni privátban lehetséges.
Beszámítok (vagy ráfizetek): Core i5/i7 procit, Sandy vagy Ivy típusút.
Nem meglepő módon keresek is ilyen típusú procit. Kp-ben, Pécsett. -
Silenzio
addikt
T-s fekete Xperia Z még mindig eladó. 67000.
-
Silenzio
addikt
Eladó T-függő Xperia Z Pécsett, számlával, papírokkal, avagy cserére is bocsájtható. Note 2, Note 2 LTE, Huawei P6 és egyéb felső ill. felső-középkategóriás telefon beszámításával. Azonnali átvétel lehetséges. Érdeklődni priviben.
-
Silenzio
addikt
20-25 körül valaki nem tud jó használt vga-t? Sürgős.
-
Silenzio
addikt
válasz
Bigemperor #51275 üzenetére
Kösz a számomra értékes hozzászólást.
-
Silenzio
addikt
Még mindig keresek fasza vga-t...
-
Silenzio
addikt
Észrevettétek már, hogy itt a Telekom LTE? Mecsekoldalban Damjanich u. környékén ill. Egyetemvárosban már megy, nemsokára, de nem mondom meg mikor (muhahaha), az egész várost le fogja fedni.
-
Silenzio
addikt
Még mindig alsó per középkategóriás dx11-es kártyára vágyom helyben. AGGYÁÁÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!