Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz s7evcsenko #64349 üzenetére
szerintem csak szólsz a dokinak,hogy I-es csoportú orvosi kell és valószínűleg ennyi, viszont innentől nem "hivatásos" a kategória, hanem csak lesz
az okmányirodában meg mikor cserélteted szólsz, hogy nehogy elrontsák
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
s7evcsenko
addikt
Egyszerre jár le. Az orvos rábeszélt, hogy hosszabitsam meg mindkettőt.
Szerinte kar lenne a C-ért.Más:
WP-ről szeretném wol-al távolról elindítani a számítógépem, de nem jön össze.
Hcl kolléga írása sem segít rajtam sajnos.
Wifin keresztül el tudom már indítani, de wifi nélkül nem akar indulni.
Van valaki esetleg aki otthon van ebben?
Win 8.1 van a gépen, és egy tp-link wr743nd-s routerem van."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #64352 üzenetére
Hogyhogy wifin át indul? Kábelen nem?
Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
ez jó kérdés, fogalmam sincs!
Olvasgattam itt-ott dolgokat, és írnak valami dinamikus-statikus ip problémáról.
Nekem aszem dinamikus van, diginettel, és lehet ez a baj, hogy mindig más az IP címem.
Vagy szimplán valamit rosszul állítok be a routerben![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bird
addikt
Asus K53S Core i3 2.3 Ghz, 4gb ddr3, Nvidia Geforce 610M 2Gb kisebb hibával 50k-ért eladó.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Lomha 8V
addikt
válasz s7evcsenko #64352 üzenetére
Bizony kár. Nem nagy a különbség és ha nem csináltatod meg az orvosit, akkor a C lekerül a jogsiról. Bármikor jól jöhet, nem lehet tudni.
-
válasz s7evcsenko #64357 üzenetére
Na, akkor először a hálózattal kéne tisztában lenni.
A netszolgáltatód mindig dinamikust fog adni, mert nem üzleti előfizetésed van. Szükséged lesz egy dinamikus DNS regisztrációra, amit a routered intéz, hogy mindig elérhető legyen a router. Ha ez megvan, akkor legalábbis el fognak jutni a WOL csomagok a routerre.Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy a belső hálón csak akkor indul a gép, ha wifin van, vagy ha kábelen.
A router ugye alapból dinamikus IP-ket oszt a belső hálóra. Ha nem akarsz a gépednek fix IP-ket adni, akkor a routeren kell hozzárendelni az IP címet a gép adott hálókártyájának a MAC címéhez.
Ha ez megvan, akkor bentről, azonos hálón levő eszközzel fel kell tudnod ébreszteni a gépet (ha amúgy jól van beállítva a BIOS-a, meg jó a hálókártya driver).
Kintről azonban csak egy IP-re tudsz beküldeni WOL csomagot, hacsak a routered nem támogatja a broadcastot (az enyém pl. nem). Tehát csak a gép egyik hálókártyáját tudod elérni, így csak akkor fog ébredni, ha azon van.Mutogatni való hater díszpinty
-
ugyeletes
tag
Sziasztok! Sajnos a hétvégi összejövetelről lemaradtam.
A múltkor volt téma a pára/penész/satöbbi:
Aereco EMM légbevezetők eladósorban, nem voltak használva sosem. Privi ha érdekel valakit, féláron odaadom. -
s7evcsenko
addikt
Vagyis akkor regisztrálnom kell egy fix IP címet valahol.
Ok, ezt megcsinálom délután. Van különösen ajánlott oldal?Az otthoni hálózatom több elemből áll, NAS, média box, erősítő, tv, számítógép.
Ezek közül ha jól emlékszem mindnek fix ip-t állítottam be, kivéve a számítógépnek.
Ennek is fogok, mert ha kihúzom a kábeleket a routerből, és nem ugyan úgy dugom vissza, akkor keveredés van. Ezt is megejtem akkor délután.
A routeren hozzárendeltem a gép belső ip címét a mac címmel, Innentől kezdve tudtam ébreszteni wifin keresztül.
Nekem bőven elég egy ébresztés, hisz a nas megy éjjel -nappal.TeamViewer nevű programot szeretném elsődlegesen használni ébresztésre is, ha lehetséges, mert a távoli irányítás nagyon jól működik vele, és nagyon egyszerű volt beállítani.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
-
air
nagyúr
válasz s7evcsenko #64370 üzenetére
"Vagyis akkor regisztrálnom kell egy fix IP címet valahol."
Nem, ilyet te nem tudsz.
A dyndns funkció, ami a routeren fut, megmondja a dyndns szolgáltatónak, hogy most éppen mi az aktuális IP címed. A dyndns szolgáltatónál egy nevet regisztrálsz, és mindig ezzel a névvel hivatkozva éred el a routered, bármi is legyen az IP-je.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Iginotus
addikt
Még mindig nincs senkinek PCI-os Wifije? Letekerhető antennával?
Plug and Pray... :)
-
válasz s7evcsenko #64370 üzenetére
"Vagyis akkor regisztrálnom kell egy fix IP címet valahol."
Nem. A dyndns-sel nem lesz fix ip-d, Gúglizz utána, mi az."Ennek is fogok, mert ha kihúzom a kábeleket a routerből, és nem ugyan úgy dugom vissza, akkor keveredés van."
8-O Nem lehet keveredés, max. azért, mert közben elmegy a dhcp lease time, és más címet oszt ki.
De mondjuk ha asztali gép, annak nem baj a fix IP, mert azt nem mozgatod. Laptopnál neccesebb."A routeren hozzárendeltem a gép belső ip címét a mac címmel, Innentől kezdve tudtam ébreszteni wifin keresztül."
Na, akkor már csak annyit nézz meg, hogy a külső IP-dre küldve a WOL csomagot, ébreszt-e? Ha igen, akkor csak egy dyndns kell, ha nem, akkor nem jó a port forwardod a routeren.
A külső ip-t mondjuk az ip-adress.com -on tudod meg.Mutogatni való hater díszpinty
-
plaszy
őstag
Lejjebb vittem 20.000.- Ft-ra: "Nyárig tartó felfrissülés Hajdúszoboszlón, teljes ellátással"
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Bigemperor
senior tag
Skacok!
Nejemnek van egy szeretett elemes vekkere, de kontakthibás, vélhetően.
Átmenetileg működőképessé tudtam tenni, de újra és újra megadja magát.
Ajánljatok jó, korrekt és nem túl drága órást legyetek kedvesek. -
NGA
addikt
Szerintetek el lehet még adni egy HP NX9020 laptopot? XP-s, Celeron M, 160gb HDD, wifi stick vagy picimaci, 2 usb, nagyon szép állapot, saját töltővel. Mennyit érhet?
-
El lehet.
Beárazós topicok listája
Itt meg is mondják, mennyit érMutogatni való hater díszpinty
-
NGA
addikt
Keresek fiamnak gördeszkát. Ha van valakinek megunt, átvenném. Ha van valakinek régi műanyag, vagy fa, üvegszálas, az meg gyűjteménybe érdekelne.
-
Bigemperor
senior tag
Kis méretű (max. 10l-es) fém üzemanyagkannát vennék, vagy esetleg két hétre kölcsönbe kérnék. Ha valakinek van ilyenje, kérem jelezze.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Új 2 TB-os winyóm olcsón, ha esetleg kell valakinek akkor szóljatok:
Seagate 2 TB ST2000DM001 [link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #64380 üzenetére
Mennyit kóstál? 1db van?
Más: keresek Nokia BL-5C akkut. Ha netán van valakinek régi telefonból még működő példánya... sör-csoki árfolyamon Nem kell, hogy sokat bírjon, csak pár másodperces üzemekre kell (a már korábban említett autós kamera kikapcsoláskori pár másodperces leállításhoz).
Egyébként bevált a "lehurrogott" olcsó kamerám, eddig hibátlanul végzi a dolgát, nem szokott lefagyni, mindig elindul a felvétel, mindig meg is állítja szépen, egyedül a gyári akkuja kuka, tölthetem én napokig, ha 1-2 napig nincs használva a kamera, akkor már annyira lemerül állásában is, hogy azt a 2-3 másodpercet sem tudja áthidalni, amikor leveszem a gyújtást.
Ha minden nap megyek a kocsival 1-2 órát és addig töltődik, akkor bírja, de ha 1, vagy főleg 2 napig mondjuk nem megyek (vagy nem használom a kamerát), akkor már nem bírja az akku. Ez csak azért gáz, mert ilyenkor mindig ugye "factory reset" van, minden beállítás elszáll és lehet újra állítgatni, meg a megszakadt felvételek problémásan játszhatóak le.
[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
válasz Bigemperor #64379 üzenetére
Elvileg van. Keress meg privátban, ha érdekel.
-
s7evcsenko
addikt
Neked és air-nek is köszönöm szépen!
Első próbálkozásra nem tűnt túl egyszerűnek, de aszem másodszorra már könnyebben fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
-
s7evcsenko
addikt
Azt tudom, azt cseréltem le...
Olyan jól együtt működik a telómmal az IE, hogy megszerettem...
Igazából ezt leszámítva semmi bajom vele... ezt is tudom orvosolni, hogy berakom könyvjelzőbe a lapokat, de fura, hogy ez nem alapfunkció."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #64385 üzenetére
Megtaláltam!
Jah, és alapfunkció, csak átsiklottam egy pipán!CPT.Pirk:
Nincs hiányérzetem (most már ) az IE-vel.
Amire én használom, arra tökéletesen megfelel.
Régen fos volt nagyon és lassú, de mostanra egész jól összerakták szerintem.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Válts vissza. A Firefox telefonon ugyanezt úgy tudja, hogy ki tudod választani, melyik telepített Firefoxodból szeretnéd látni a megnyitott tabokat. - ugye sokan használunk több oprendszert.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
"Azt tudom, azt cseréltem le..."
Extrémsport? Én inkább bázisugranék...Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
Neeem.
Amennyit én dolgozok benne, arra megteszi ez is.Igazság szerint FF felkúrt azzal, hogy folyton belefagyott valami kiegészítőbe, holott én nem telepítettem semmit sem... hiába húztam újra a wint, voltak oldalak, ahol nem akart jól működni.
Aszem valami flash bajai voltak, de erre már nem mernék megesküdni."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #64389 üzenetére
Akkor tessék szíves lenni az Adobe-t... Illetve az IE majd teljesen más hibákat fog produkálni. Másrészt nálam pl. semmibe nem fagy bele a FF.
Mutogatni való hater díszpinty
-
NGA
addikt
válasz s7evcsenko #64391 üzenetére
Edge, nem spartan
-
#TOTTI
őstag
Sony Xperia M (Telenor) eladó, apróbb szépséghibákkal, de jó állapotban, egyben van.
Irányára 15e Ft, ami alkuképes.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #64379 üzenetére
Továbbra is keresek fém üzemanyagkannát max. 10l-esig, de inkább kisebbet.
Aki megválna tőle, dobjon egy privit, köszi. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Solid Audio MS 30 2 csatornas auto erosito + Magnat B30 melynyomo ladaban elado ! A melynyomo membranjat megsertette kicsit valami az egyik helyen , de semmi problemat nem okoz .
Ár : : 25.000 HUF
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
válasz s7evcsenko #64397 üzenetére
Nem kéne, hogy legyen. Milyen állapotból ébresztetted? DHCP lease time mennyi? Nem jár le?
Illetve a dinamikus DNS jó? Nem cserélt IP-t a szolgáltatód?Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
Azért ennyire nem vágom a témát.
"DHCP lease time mennyi? Nem jár le?" - ezt hol tudom megnézni?
"Illetve a dinamikus DNS jó? Nem cserélt IP-t a szolgáltatód?" - én úgy értelmeztem tegnap, hogy a dyndns szolgáltatás pont azért kell, mert a szolgáltató folyamat cseréli az IP-met!
Most elvesztettem a fonalat..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest