Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
feleslegessé vált Toshiba külső 3,5 HDD 500GB eladó.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Debilon
addikt
válasz PRDZsolesz #64046 üzenetére
szóval akkor mégiscsak okos műszaki kell neked
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Topikgazda
Még várom a jelentkezőket a jövő szombati összeröffenésre. Ha valaki tudja mit fog hozni jó lenne ha megírná én meg beírom az összefoglalóba, nehogy mindenki sört hozzon és ne legyen mondjuk ásványvíz(mondjuk én kibírom valahogy)
-
Zewa
senior tag
válasz Janoska26 #64061 üzenetére
Egy extragyors guglizás ezt a képet dobta ki, a lényeg nagyjából látszik. Praktikus mert a kőből készült "kagylóban" elfér egy 10-15sör, amit a hideg víz frankón lehűt és úgy is tartja.
Víz helyett érdemes lehet egy zsák tűzifát hozni mert azt hamar összeszedik a környékről, ráadásul kevés a kemény fa.Időpontban mire gondoltál, gondoltatok? Ha szép idő lesz, -már pedig nagyon reméljük- akkor gyakran az összes helyet befoglalják már 11 óra magasságára ezért érdemes lenne időben menni és vagy előre befoglalni 1-2 asztalt.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Topikgazda
10-re terveztem, de volt aki azt mondta, hogy már sokszor 10-re sincs hely sehol. Ezért lehet jó lenne ha 1 vállalkozó kedvű kolléga kimenne mondjuk 8 körül és foglalná a helyet. Természetesen kap pár sört, hogy ne haljon szomjan amíg kiérünk. De mi is sietni fogunk a párommal, szerintem előtte este már megvesszük a húst és felaprítjuk, a hagymát meg ilyeneket is.
-
-
rnrn
aktív tag
válasz Janoska26 #64066 üzenetére
Sörkóstoló, vagy sörteszt legyen?
Sörkóstoló: hozok jó néhány üveggel és kinyitogatjuk, mindenki iszik abból, amire kíváncsi, mondjuk 1 dl-t (eldobható műanyag pohár). Valszeg elfogynak a sörök, lesznek új élmények és jól érezzük majd magunkat.
Sörteszt: ugyancsak viszek jó néhány üveggel, de vakteszt lesz, azaz bekötött szemmel kell végigkóstolni és pontozni a "versenyzőket". A végén lesz egy győztes sörünk, meg pár pityókás tesztelőnk! :-)
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #64039 üzenetére
Ha minden igaz, én is ide viszem a kocsit jövő héten vizsgára. Bár nem vagyok benne biztos, de én is egy Komlói úti szervizben dolgozó emberke számát kaptam meg, de a szerviz nevét, címét még nem tudom. Nem voltam még ott, azért viszem ide, mert új az autó (mármint nekünk, amúgy öreg ), és oda nem akarom vinni, ahová az előző autóimat (nem voltam megelégedve), ezért akkor már miért ne vinném oda, ahol amúgy is ismerik a kocsit.
Aztán lehet, hogy másik lesz, a Komlói úton azt hiszem van több szerviz/műszaki állomás is. Vagy nincs?
Ez lesz az, én is ide megyek, megnéztem google utcaképpel, emlékszem mondta a kocsi előző tulaja, hogy a Suzuki szerviznél van.
PRDZsolesz: nem tudom, Te mikor viszed a kocsit, én jövő héten hétfőn vagy kedden, ha Te később, akkor majd megosztom a tapasztalatomat
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Eladó dolgok, jóárasítva!
Sony digitális fényképezőgép: [link]
Usb-s Laptophűtők: Connectland [link] és Logitech [link]Illetve továbbra is áll a kérdésem, nem ért valaki sony videokamerákhoz, elhozom a Pentavilltől, mert fiomna szólva, kissé el vannak szállva árban, ráadásul szerintem mindent kicserélnének, amit látnak, az hozna jó sok suskát nekik.
-
Exian
addikt
válasz PRDZsolesz #64075 üzenetére
Jó, akkor majd Te mondasz véleményt
De amúgy még mindig nem 100%, hogy egy helyről van szó, de sanszos. Majd kiderül.
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #64074 üzenetére
"kissé el vannak szállva árban, ráadásul szerintem mindent kicserélnének, amit látnak, az hozna jó sok suskát nekik."
Régen ez máshogy működött. Nagyon máshogy:
Én annak idején meglepődtem, amikor a már nem garanciás Olympus fényképezőmet a márkaszerviz fix áron (41.000 Ft) javította. Mármint, tökmindegy volt, hogy mi volt a hiba, fix ára volt a javításnak, alkatrésszel együtt, hibától-alkatrésztől és azok számától függetlenül. Kérdeztem a szervizest, hogyha az utolsó alkatrészig és csavarig mindent kicserélnek, akkor is annyi a teljes díj? Azt mondta, igen Így hát úgy adtam le javításra, hogy MINDEN rossz rajta, cseréljenek mindent Ki is cseréltek egy pár dolgot, pedig konkrétan csak egy hibája volt. De még olyat is cseréltek, ami csak esztétikailag volt picit sérült, pl. karcos vagy kopott volt: így kapott félig új burkolatot és előtétlencse menetet a gép, meg hasonlókat.
De ez régen volt, a fényképező 280e Ft volt, amikor én vettem, akkor már mondjuk csak ~100e volt az értéke, amihez képest a 41e Ft-os javítás soknak tűnik, viszont szinte új gépet kaptam vissza, annyiért meg nem kaptam volna még csak hasonló gépet sem, így megjavíttattam. Ráadásul a javítás után kapott a gép (a cserélt alkatrészekre) ha jól emlékszem fél év szerviz és 1 év alkatrész garanciát.
Bár csak pl. autószervizek is így működnének, mint anno az Olympus szervize, milyen jó lenne fix áron cseréltetni mindent a kocsin Még akkor is, ha felébe kerülne, mint az autó aktuális piaci értéke, ahogyan az én fényképezőmnél volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Tök igazad van.
Engem nem zavarna, hogy fizetni kell érte, nyilván nem mindegy, mennyit, de az, hogy azt mondja nekem valaki, hogy "ha mindent kicserélünk, úgy kb. x forint lenne a javítás" és egyenlőre fogalmam sincs arról sem, hogy megállapították-e a pontos hibát, vagy most akkor mi is van? Mindezt úgy közel két hét alatt, hogy naponta! hívtam őket, és jeleztem, hogy viszonylag gyorsan szükség lenne rá.Persze a közepesen szimpatikus nőci mondta az elején, hogy a 3k-t akkor is ki kell fizetni, ha nem csinálnak vele semmit, csak árajánlatot adnak. Na én ezt is csak úgy fogom kicsengetni, ha pontos hibalistát kapok, szeretném tudni, mit is állapítottak meg ennyi idő alatt.
-
s7evcsenko
addikt
32GB Samsung EVO microSDHC, Class 10, UHS-I 48 MB/s
Ez a 48 az írásra is vonatkozik, vagy csak az olvasásra?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Péntektől ismét Pécsett leszek, szóval ha érdekel valakit ez, akkor személyesen is át tudom adni (előzetes egyeztetés után):
-
RZozo
aktív tag
Eladó Athos, Porthos és Aramis.
A három testőr 3 db Compaq Ipaq P3 Desktop PC képében.
Mindegyik hibátlanul működik, fullos felszerelt, DVD olvasóval, HDD-vel, max. RAM-mal, remek hangot produkáló beépített hangszóróval, extra csendes ventilátorral, kb. 20-30W-os fogyasztással.
Ideális letöltőgépnek, házi szervernek vagy média lejátszónak.
Egyben szeretném eladni a hármat minden felszerelésükkel 12k-ért. -
RZozo
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
20K körül keresnék VGA-t , unokatesómnak kellene . Ajánlatokat priviben , köszönöm !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
a2d2
addikt
Na ki szereti a Heroes sorozatot?
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Vertigo18
addikt
Akkor én is idebököm, akit érdekel...
Originen új "on the house"...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Topikgazda
Valakinek nincs eladó monitorja 16:9, vagy 16:10-es 20-22"-ig. Akár mai átvétellel, ha van dobjatok 1 privit és jövök
-
plaszy
őstag
Sapphire HD 7970 3GB eladó: 42k
(Saját dobozában, kihasználatlanság miatt eladó lett. Minden gyári rajta, húzva nem volt.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mindig eladóak:
Asus Radeon R7 250X 1GB GDDR5, bontatlan, 3 év garanciával - 26KTovábbá van még egy Sony Xperia U eladó telónk is szép állapotban, rootolt 4.04-el. Ha valakit érdekel, megegyezünk.
2*4GB DDR3 ram kitet beszámítok!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Iginotus
addikt
Valakinek van Pécsen egy 160-250 GB-s normál 3,5-es Sata HDD-je eladóban?
KellenePlug and Pray... :)
-
Exian
addikt
Van egy ILYENEM eladó:
Ajánlatokat várok.
-
hattrickuser
aktív tag
Keresek VGA kártyát. Konkrét elképzelés a típussal kapcsolatban nincs, a legjobb ajánlat a nyerő. Javításmentes, alapjáraton csendes kártya érdekel, ph-n szokásos pár nap garancia feltétel. Ajánlatokat ármegjelöléssel, pontos típussal, esetleges tartozékokkal privát üzenet formájában várok.
Alsó határ nincs (tényleg bármi érdekelhet, ha nagyon jó áron van), azonban a felső határ ~25k.
Komlón akár azonnal, Pécsen pár nap átfutással... -
nagyúr
most nézem, hogy közel negyvenen leszünk a találkozón
asszony és gyerek jön!!!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz hattrickuser #64093 üzenetére
Egyel korábbi hozzászólásomban szereplő? Vagy gyenge?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz hattrickuser #64093 üzenetére
Ha a lentebb írt bontatlan R7 250x jó neked, azt odaadom 25-ért.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Segítsetek nekem ötlettel.
Gyerkőc 0.7 l palackot visz a suliba innivalonak.
Télen jellemzően meleg teát. Viszont mostanában már Ő cipeli az amúgy is nagyon nehéz táskát, ezért üresen tesszük be a palackot és kap mellé pezsgőtablettát.
Suliban megtolti vízzel bele a tabletta és kész. Viszont van, hogy 2 palackkal is megiszik 1 nap, amitol félek nem sok-e a napi 2 pezsgőtabletta?
Ha sok a napi kettő, mit tudtok még ajánlani suliba, amit Ő ott el tud készíteni?Kösszi
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
air
nagyúr
válasz Bandus99 #64098 üzenetére
Nálunk az osztályban a szülők összedobtak egy vízautomatát. Így a gyerkőcök annyit isznak, amennyit akarnak, és nem az egészségtelen csapvizet, ha nem a tisztított palackost.
De mi minden reggel egy kulacsnyi málnát adunk mellé. Először azt kell meginnia, utána automatázhat.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest