Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Egy új laptopot , milyen akksi beállítások mellett kell használni ahoz , hogy a lehető leghoszabb élettartammal bírjon ?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
válasz newwave0507 #64601 üzenetére
ne merítsed soha 40% alá
soha, de soha ne menjen 5% alá
ne terheld meg, óvd a hőtől
50-70% között rádugod a töltőre, elég ha 90-95%-ig töltöd, nem kell erőltetni a 100% töltöttségetelőször azért feltöltheted 100%-ra
van akik a 90%-nál rátölt, és csak 95%-ig engedi tölteni (töltés közben használja a gépet), ő 4-5 éve használja napi szinten (3-6 óra), és még fullos az akkuja (Asus Eee PC)
formázást felejtsed el, ez nem NiCd
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudtok valakit, aki foglalkozik palatető felújítással Pécsett?
Köszi
-
newwave0507
aktív tag
válasz Dluinet #64602 üzenetére
Köszi Dluinet ! Csak az a gond hogy játszani is szoktam , és oda meg kell a töltő folyton . Azt nem lehet beállítani , hogy csak mondjuk 95%ig töltse. ?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
válasz newwave0507 #64607 üzenetére
nyugodtan töltheted 100%-ig, a játék alatt meg legyen töltőn
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MZsoltee
veterán
válasz Dluinet #64602 üzenetére
Akkor minek mobil az eszköz, ha nem használjuk ki a mobilitást? 95 és 90% között mennyi ideig lehet valamit csinálni vele?
Az oké, hogy ne merítsük 5% alá, de hogy egy eszköznek folyamatosan a működésére figyeljünk az túlzás. Nem az eszköz van értünk? Mi vagyunk érte?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
newwave0507
aktív tag
válasz MZsoltee #64610 üzenetére
A mobilitás az rendben van . Nekem a kérdésem úgy szólt , hogy milyen akksi beállítások mellett lehet elérni a leghoszabb élettartamot . Ez fontos , mivel megszeretném vigyázni . Az ezelőtti laptopjaimnál nem figyeltem oda az akksira , és elég nagy gond volt , mivel vehettem bele a semmitérő utángyártottat . Nyilván való , ha az ember viszi valahova , és használnia kell , nem keres feltétlen áramellátást neki . Csak Dluinet írta , hogy 100%-on túlságosan nem kellene használni , nos ez nekem annyira nem jön össze , mivel játszani azért szoktam , ha úgy adódik huzamosabb ideig is .
-
rnrn
aktív tag
Kb 10. éve vettük, 2 évig használtuk, majd lapra visszaszerelve áll 8 éve az alábbi bükk színű íróasztal. Mivel 8 éve nem láttam, a méretei sacc per kábé, de holnap összerakom és akkor le is fotózom/mérem. Addig is van időtök gondolkozni. Tudom, hogy sosem fogjuk már használni, ezért eladó. Emlékeim szerint újszerű. Van benne egy kis fiók is.
Jut eszembe, az ár... Hát nem is tudom, legyem 2000 HUF, remélem megfelel.[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
válasz newwave0507 #64611 üzenetére
A litium akksik nem szeretik ha 100%-on vannak, ezert ajanlottak a kisebb toltottseget. Egyebkent a legjobban ugy tudod kimelni, ha jatszol akkor kiveszed az akksit es taprol hasznalod.
-
Exian
addikt
Ezzel a szervizzel van tapasztalatod, vagy másnak? Fonográf, ahol a Samsung TV-ket javítják garanciában meg azon túl.
Az érdekelne, hogy ragaszkodnak e számlához, vagy elég a (bolt által kitöltött, lepecsételt, dátumozott) garancia papír?
Ugyanis nem találom egyelőre a számlát... a garpapír meg az extra biztosításról a szerződés viszont benne van a TV dobozában, a számlát viszont olyan jól elkönyveltem valahová, hogy nem találom...
Illetve, Euronics tud kiadni utólag számlamásolatot, ha netán tényleg nem találom meg és a szerviz mindenképp ragaszkodik hozzá?
De remélem elég nekik a garpapír.
Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Jártas valaki itt a tűzifában?
1x1x1.30,ez milyen méret a fánál?
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy Solid Audio MS 2 erősítő , úgy néz ki hogy a kettő chanel-ből az egyik elszállt . Milyen probléma lehet a háttérben ? Inkább úgy kérdezném , hogy mi mehetett el ? Illetve , ha valakinek nagy sansza van arra hogy 90%ban tudja mi lehet , és egy körülbelül árat tudna mondani , azt nagyon megköszönném !
- Exian esetleg te nem értesz ilyenekhez , úgy tudom te műszerész vagy igaz ? -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz newwave0507 #64629 üzenetére
Annyit tegyél meg, hogy leveszed a burkolatot és lefényképezed, meg leírod h. miként ment el. Látatlanban egyikünk sem tudja megmondani, mi lett vele.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Keresek ultra olcso netbookot/laptopot, minimum P3 legyen es elony ha a kijelzot teljesen hatra lehet hajtani az asztalra, aksi nem szempont, esztetikai hibak sem szamitanak.
-
newwave0507
aktív tag
válasz CPT.Pirk #64630 üzenetére
Elmenni egyről a kettőre ment el.. egyszer csak rossz lett . Az egyik chanell jó , de a másik már nem , így hídba sem lehet kötni ugyebár.. ami nem jó .
Képek :
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz newwave0507 #64635 üzenetére
Az a fehér krumpli ami elfüstölt, az a végtranyók emitter köri ellenállása lesz. Jó esetben megúszod a javítást annak a cseréjével, meg a hozzá tartozó végtranyó pár cseréjével, nézd meg azokon van-e valami külsérelmi nyom, amik rá vannak csavarozva a sárga, valószínűleg kepton szalagra.
Ilyen hibának egy gyakori oka az, ha a kimenetre kötött hangszórót megöli az erősítő, az átmegy rövid zárba, ami meg a végfogokt öli meg túlárammal. A gyors tönkremenetel amit írsz, az erre vall.
Amúgy ezért biztos meg fog kövezni valaki, de ezek az erősítők mire jók? Mikor a kocsiban ráraknak egy mély ládát a vagy csövet, az egésznek csak annyi haszna lesz, hogy elrontja a hangképet a mély tartomány túlzott kiemelésével.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Debilon
addikt
válasz s7evcsenko #64642 üzenetére
mondjuk az 1,3-ast én még sehol sem hallottam konkrétan, én mindig erdeiben veszem a fát
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #64620 üzenetére
Nos, kiderült, hogy nem kell számla a garanciáztatáshoz, de nem csak Samsung szerviznél, hanem sehol. Ezt jó, ha tudja mindenki
Erre ugyanis törvény van:
"Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Azaz a számla egyidejű bemutatása ilyen esetben nem követelhető meg."
Továbbá, elővettem a jótállási jegyet és az első pontban is benne van ez, szó szerint: "A jótállási igény jótállási jeggyel érvényesíthető...", és a folytatásban ott van a rendelkező törvény és a paragrafus száma.
Csak érdekességképpen gondoltam jelzem, mivel előfordul olyan, hogy számlahiányra hivatkozva elhajtják az embert, de ez nem jogszerű!
Szerintem a Samsung helyi szerviz inkább örül, ha bárki bevisz javításra bármit, hiszen ők abból pénzt kapnak, gondolom.
Ha van meló, van pénz, ha nincs meló, nincs pénz, nem hiszem, hogy ők kekeckednek bármivel. Nyilván kamu javítást nem csinál(hat)nak, de amit muszáj és tényleg hibás, az csak jó nekik.
A lényeg, hogy a jótállás-garancia érvényesítéséhez csak a kitöltött, eladó által lepecsételt és/vagy aláírt, eredeti gyártói garancialevél kell.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Egészítsük ki annyival, hogy ha például a lakóhelyeden nincs az adott terméknek szakszervize, vagy a kereskedő, akinél vásároltad a terméket közelebb van hozzád földrajzilag, mint a szerviz, akkor a garanciális igényedet a kereskedőnél is érvényesítheted. Magyarul a vásárlás helyén is leadhatod garanciális javításra a készüléket. Ebben az esetben viszont igenis szükség van a vásárlás tényét igazoló számlára.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Lomha 8V #64644 üzenetére
Meg megveszik a "toxic" mélynyomót a kocsiba vékony plexi oldalfallal... Mondjuk arról sem vagyok meggyőzve, hogy ha két normális hangszóró van hátul, akkor melléjük még kellene egy mélynyomó. Egy autó a lehető legrosszabb közegek egyike a zenehallgatásra.
A véleményem az, hogy ezek az extra erősítős rendszerek csak a placebo hatást és az e-pénisz növelés autós verzióját váltják ki.A tuctuc meg nem zene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest