Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Sziasztok, van közöttetek olyan aki dohányzik? Ha igen akkor esetleg segítene nekem, hogy Stanley dohányt hol tudnék venni? A neten csak viszonteladóknak adnak el termékeket persze semmilyen infót nem adnak, hiába mondom nekik, hogy mindössze három csomag dohányt szeretnék kipróbálni...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
air
nagyúr
Nem tudja a régi kábelt használni, mert az UPC koaxon hoz be mindent, a Digi a netet viszont UTP-n.
Mondjuk én 13 éve vagyok UPC-s, de eddig nem volt semmi eget rengető probléma. Még az általam gányolt kábelt is szó nélkül, ingyen javították.
Én mindig csodálkozva olvasom a rengeteg negatív UPC-s tapasztalatot. Biztosan van bennük igazság, de én még semmi ilyet nem éltem meg velük az eddigi 13 év alatt.Mufi!
Náluk próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Topikgazda
A Maléter a Hajnóczy-nál mondjuk A Hajnóczy utcában minden meccs után olyan este 10-ig 11-ig annyira boldogok voltak a szurkolók mintha olimpiát nyert volna a csapat A szombati piacos napokról nem is beszélek. És a kocsmáról sem ami velünk szemben volt A lakás is sz@r volt, igaz azt béreltük. Ezt már nem, biztos ez a tudat is jobbá teszik a helyet számunkra. Egyébként a játszótéren is sokkal jobb barátságosabbak az emberek, is olyan kertvárosias
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Mi a Viktoria u.-ban lakunk. A Kőrösi Cs. S. utcából költöztünk ide. Klasszisokkal jobb, csendesebb, biztonságosabb. Soha nem mennék vissza. Itt a suli, ami a bánkinál messze jobb, a Berek sétány, ahova nyugodtan leengedhetem a gyereket, a Diana téri piac, stb. Jó itt élni.
-
-
torma1981
veterán
Nálunk sajnos nincs digi. Régi kertvárosba a családi házaknál. :-( De bezzeg a Krisztina térnél szemben szinte van.
-
ugyeletes
tag
válasz Bandus99 #63668 üzenetére
en azt hittem, hogy mar a gps-eket sem nagyon lopjak, amiota alig van ertekuk.
van meg ilyen?!tovabba: http://www.easypix.eu/en/GoXtreme-WiFi-Control-Full-HD-Action-Camera ilyen UJ kamera elado, csak branding logo nincs rajta.
22kHUF, igy tizenakarmennyivel olcsobb mint a boltban.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz torma1981 #63667 üzenetére
Nincs ott valamelyik tízemeletesben ismerősöd, olyan házban, amire van tiszta rálátásod? Ha van, kérd meg, hogy lője át Neked, és felezitek a havidíjat, vagy ha Neked még úgy is megéri, akkor akár az egész díjat átvállalhatod, VAGY rendelsz a lakására még egy előfizetést, ami csak a tied.Többen csinálják ezt a verziót, működik...
-
Silencer83
addikt
megunt XBOX One jateka nincs valakinek elado?
Forza 5 es Fifa 15 megvan már -
newwave0507
aktív tag
Janoska26 , jó lett a 3D proi ?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Topikgazda
válasz newwave0507 #63672 üzenetére
Biztos, ki sem bontottam. Eladó ha érdekel
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Okuma LongBow 60-65 vasarolnek ! Akinek volna elado kerem jelezze . Vagy hasonlo kateg is erdekel !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Stirlitz
senior tag
válasz newwave0507 #63675 üzenetére
Na bxameg, most adtam el nagy nehezen a 2db Longbow-t... És még szarakodnom is kellett a postával. Fene gondolta itt ezt is megveszik. Ebből tanultam.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Valaki tudna segíteni adóbevallásban? Lábon álló fa eladásából származó jövedelem utáni adót kellene kiszámolni.
-
Exian
addikt
Na látjátok, én EZÉRT kértem eddig mindig kiszállítást 10kg-nál nagyobb háztartási gépekhez Még úgy is, hogy fizetni kellett érte (ha netán nem onnan indulna a videó, 3:00-hoz kell tekerni). Nem vitás, a két (majdnem) szöszi igazán jól berakta azt a mosógépet.
Na és ERRE ki mit lépne? Rögtön az első incidens. Én valószínűleg szívrohamban előbb meghalnék, mint az ezzel való találkozáskor.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
ILYEN leszorítója van valakinek felesleges 478-as hűtőhöz kertvárosi átvételi lehetőséggel? Sör-csoki árfolyamon
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Tudtok üzletet Pécsett, ahol kiállítottak Blackberry Z10 telefont, és meg lehet fogni, ki lehet próbálni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
lehet, hogy hülye kérdés lesz, de olyasmit, mint rugó lehet valahol kapni a városban? van erre valamilyen bolt?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
NGA
addikt
Kertiben keresek szabót, aki felvarr egy Levi's farmer szárát.
-
Sir Riccio
addikt
gigabyte ga-990xa-ud3 + fx8320 érdekelhetne valakit? Ha igen kb. mit adnátok érte?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Bird
addikt
1600Mhz-en ketyegő desktop DDR3 memória modult keresek 4 Gb (lehet 2*2 is) méretben. Illetve keresek mini PCIe wifi kártyát antennákkal és a hozzá való vezetékkel. Ár megjelöléssel írj privit, ha tudsz segíteni!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Exian
addikt
válasz zsolt19900 #63687 üzenetére
én utoljára a 999 aprócikkben vettem babakocsihoz rugót, de ez jó pár éve volt már, azt se tudom megvan e még a bolt.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg Samsung NX Mini 9-27 MILC gép?
Éppen csak kibontott, garis, mindenével, tipp-topp állapot.
60.000 lenne, pénteken Pécsen leszek.köszi
-
plaszy
őstag
Üdv.
Szükségem lenne 2 darab min. 50x100 centis szögesdrót "szőnyegre". (Tehát nem huzal, tekercs...stb.) Esetleg tipp/ötlet, hogy hol tudnék jó eséllyel venni is?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest