Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Magnum_ #49901 üzenetére
Mobilarena: "A telefon nem támogatja a dual standby funkciót, azaz bejövő hívás esetén az inaktív kártyát letiltja a rendszer a beszélgetés idejére."
Azaz nem nyerő sajnos.
Szerk: Ezt a 305-ösre írták, bocs. De ettől függetlenül akkor a 205-ös sem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
crabi
tag
Szokott valaki itt ebay-ről rendelni?
Telefonhoz szeretnék házat, előlapot, hátlapot!
Privátba jelezze aki tudna nekem segíteni -
tajcsi
őstag
Eladó mac mini, tökéletes állapotban, pár percet volt hasnzálva. Százötven rongy.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
#TOTTI
őstag
Valakit érdekel egy ASUS X401 notebook, 14" LED, B960 CPU, 8GB DDR3, 128GB Sandisk SSD (Közel 5 órás akku) Pár hetes, iár.: 100e Ft.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, SOS segítséget kérek!
Adott egy telefon. Túl sok mintarajzolási próbálkozás történt rajta, ezt is írja ki a telefon. Azt kéri, hogy adjak meg egy mélt címet+pass-t. Korábban nem volt rajta belépve semmilyen gmail-es fiókra, így nem érek el semmit...
Gyakorlatilag használhatatlan a készülék.
MIT LEHETNE TENNI???
Köszi!
-
Exian
addikt
Újrapakolni a romot?
Egyébként ilyen szempontból sem rossz a gmailes szinkronizálás, mert így valóban visszaállítható (lenne), illetve ha újra kell rakni, akkor a címjegyzék is megmarad. Ehhez mondjuk kell állandó mobilkapcsolat (nekem van), így ha felveszek új számot, rögtön szinkronizálja, ahogyan a leveleket is, meg naptárat, mindent.
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Akkor viszont nem nagy kaland. Ezek szerint gyakorlatilag semmire, max. telefonálásra használta az illető, ha még programokat sem töltött rá. Ergo, nem sok pótolhatatlan holmija lehet rajta, illetve nem kell sokat szórakozni a rendbetételével-visszaállításával. Így simán mehet egy "újratelepítés", ugyanazt a rendszert (vagy akár újabbat) kapja vissza.
-
Exian
addikt
Akkor vidd be a márkaszervizbe, gondolom ingyen megcsinálják, és ha ők csinálják, akkor talán nem ugrik a gar. Bár én úgy tudom, hogy akkor sem, ha Te csinálod. Én legalábbis raktam főzött romot az enyémre és úgy ment Pestre szervizbe és nem foglalkoztak vele. Szerintem be sem kapcsolták a telefont Hangszóró csere kellett...
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
-
-
Ferdzsoo
addikt
Van valakinek 2,5" sata hdd-je eladó?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zsolt19900
őstag
akkor írok pontosabbat, jövő héttől akkor eladó lesz egy e-vga geforce gtx 460 1gb-os oem kair 1hét próbagarival 22k az ára, Pécsen, Komlón járok egyeztetett helyre be tudom vinni, akit érdekel itt jelezze vagy privizzen, megnéztem az aprót remélem nem adom drágán
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Exian
addikt
Laptophoz értőkhöz szól a következő, hosszú hosszú okfejtésem:
Emberek, szóljatok hozzá az alábbihoz, hogy hogyan is szokott ez lenni?!?!
Adott egy laptop. Ugyebár, nagyon sok gépet úgy adnak el, hogy gyárilag telepítve van a WinValami (régen XP, Vista, 7, 8, akármi). Nagyon sok esetben telepítő lemezt nem adnak, hanem helyette a HDD-n van egy partició, amiről visszavarázsolható a rendszer. Elvileg.
Ezt a partíciót Ti hogyan szoktátok életre kelteni? A gép BIOS-ában van beállítási lehetőség, hogy arról bootoljon, vagy kell valami Boot-tool CD/DVD, amivel elindítható a particióról a telepítés? Vagy hogyan szokott történni az újratelepítés Windows CD/DVD nélkül ezeken a gépeken, amin van recovery partició?
Én tegnap egy gépen úgy tudtam csak megoldani, hogy fogtam egy BootCD-s partíció managert, és egyszerűen a (rejtett) recovery partíció "diag" flagját átraktam "boot"-ra, és láss csodát, arról bootolva elindult szépen a telepítő/helyreállító.
Na de, sima, földi halandók ezt hogyan tudják úgy egyébként elővarázsolni? Mert ez a bootCD-partitionmanager-flags állítgatósdi nem egyszerű embereknek van kitalálva. Nekem rögtön beugrott persze, de van, aki mondjuk egy Win telepítést azért meg tud csinálni, de ilyen "trükköket" már nem.
Igazából tényleg csak az érdekelne, hogy úgy egyébként normál esetben hogyan szokott ez menni? Ritkán botlok bele ilyen esetbe, hogy install partícióról kell telepíteni (általában szokott lenni gyári lemez), és már nem emlékszem, hogy anno hogyan mentek az ilyen telepítések.
Ezen a gépen viszont nem volt semmi (bios) opció, amivel ez a partíció egyáltalán láthatóvá tehető lett volna.
Egyébként nem is tudtam/gondoltam, hogy van a HDD-n ilyen partíció. Egy félig halott Vista volt a gépen (gyárilag), kérte a tulaj, hogy rakjam újra. De kérte, hogy próbáljuk meg XP-vel is a gépet, mivel nincs a gyári Vistához lemeze. Igazából az XP telepítőben láttam, hogy van egy ~6GB-s partició, mondom mi a szösz, ez eddig nem is látszott a Vistában, direkt megnéztem, hogy van e valami partíció még a HDD-n, amiről esetleg menteni kell, vagy valami, de csak a c: volt.
Na mondom XP install abort (hiszen Vista volt a cél), partitionmanager berak, bebootol és akkor láttam a tartalmán, hogy ez telepítőnek tűnik. Flagja "diag" volt, átraktam "boot"-ra és utána már látszott és indult is vele a gép, vagyis a telepítő.
Na de a kérdés még egyszer: ha nincs az embernek partition managere mondjuk kéznél, akkor hogyan lehet egyszerűbben indítani a telepítőt erről a partícióról? Ha mondjuk teljesen behal a rendszer és gyorsan újra kell telepíteni, mindenféle segédeszköz, CD/DVD nélkül.
Kösz!
-
#TOTTI
őstag
Előfordult már, hogy nyomsz egy recovery-t még a post menüben és akkor arról bootol, semmilyen más esetben nem, illetve van olyan gép amin hardveres gombbal tudod életre kelteni, sőt valamelyikben belső mikrokapcsolóval, de én nem szoktam amúgy velük szórakozni eredeti Windows pendriveról telepít kód beír és akkor nincs az a sok gyári vacak ami recoveryvel felmenne.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Május végén lesz egy esküvői party, ahová szeretnék vinni tűzijáték telepet. Néztem neten, de mind Pesti cég, illetve max. 20 km-re szállítanak, postán meg nem küldik. Lenne Pécsen jelenleg olyan hely, ahol tudnék ilyet intézni?
Vagy, ha megy-jön addig valaki BP.-re, akkor értekeznék vele.
Köszi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
OP-ToTo
aktív tag
13 000
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Exian
addikt
válasz #TOTTI #49927 üzenetére
Jah, hát amúgy én is így szoktam, MSDN-ről való gyári telepítő és matricakód, de nem minden esetben műxik (ha pl. spéci, egyedi márka-kód van a gépen, ami hozzá való install lemezt igényel), illetve ennél a gépnél éppen ez volt a lényeg, hogy minél gyártói-gyáribb, eredetibb, szépen beállított rendszer legyen, ugyanis egy hihetetlenül macerás gépről van szó, az ég világon semmilyen támogatás nincs hozzá, driverek sehol sem lelhetőek fel neten, gyártói oldalon olyannyira nem, hogy maga a gyártó nem is tud róla (Philips), hogy van ilyen gépe Tehát hivatalos forrásból nem hogy drivereket nem lehet letölteni, hanem semmilyen információt sem tud(ott) adni a Philips, mivel nem is nagyon tudnak a gép létezéséről... marha jó!
Mindegy, a recovery partíciós telepítővel egy 3 hetes szívássorozat végére tudtam pontot tenni, ezzel már nincsenek driver meg egyéb inkompatibilitási problémák.
[ Szerkesztve ]
-
oPalRx7
aktív tag
Én is kérnék laptopos segítséget
Keresek Turion II M660 mobilprocit, de lehet nem keresem elég jól. e-bay is csak M620ig ad találatokat...
Ha valaki belebotlana egy olyanba, meghálálnám ha linkelné -
Exian
addikt
válasz oPalRx7 #49931 üzenetére
Hunter-rel egyetértve én is azt mondom, hogy inkább gépcsere... nemtudom, most mekkora proci van a masinában, de lehet, hogy már nem is nagyon szeretné a sokkal erősebbet. Én legalábbis így jártam a gépemmel: próbáltam bele nagyobbat, ment/menne is, de akkora plusz pl. hőtermelést jelentett, hogy állandóan ment/menne a venti, ami engem nagyon zavarna, így letettem róla, elég a 2x1.7GHz és a teljesen hangtalan működés Nagyobb procival szinte azonnal beindul a venti és le sem áll, ez persze lehet, hogy a gépem hibája. Ha most is ilyen proci van a gépben és csak csere miatt keresel másikat (mert pl. meghalt), akkor nemszóltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
rnrn
aktív tag
Pár óra és megyek Horvátországba burek evészetre . Na jó, LPG-t tankolni.... Mobiltelón használnék GPS-t, hogy biztosan oda találjak... Kerül az pénzecskébe nekem, ha külhonban GPS-ezek? Mobil netet én nem szoktam bekapcsolni hozzá, nem igényli. Ettől még persze lehet, hogy van forgalom?!
Tapasztalat?
Köszi! -
MrSealRD
veterán
-
-
TRob1
veterán
Nem volt szó mobil típusról, felesleges volt idekeverni "Mr.Szent".
A kérdés csak annyi volt, hogy pénzbe kerül-e külföldön vagy sem. És ehhez nem kell tudni a mobil típusát, márkáját... És az se igaz amit mondtál, ugyanis megvásárolható Playen az izraeli kiadás, amiben nyelvet is lehet választani, és a honlapjukon full eu térképcsomag is kapható hozzá.
Úgyhogy innentől ez a szöveg főleg nem helytálló.Ájfónra meg már eleve kapható jó ideje. Amit ugye szintén mobiltelefonnak hív az emberek egy része.
¤ R'n'R ¤
-
air
nagyúr
És milyen telefonnal kompatibilis az iGO israel? Magyarországról elérhető?
És miért moderálják még mindig az Android alkalmazások topikban, ha nem warez? "Mr. Mindentjobbantudok"(#49944) rnrn
Igen, az.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
oPalRx7
aktív tag
Köszi a véleményeket
Hát gépcserére sok pénzem nincs, így procicserére gondoltam
Jelenleg AthlonII M320 van benne, ezt cserélném M660-ra. elvileg 35W tdp mindkettő. SSD van, 4g ram van, optibay-hdd 500GB már van. proci kéne hogy lendületet kapjon a masina. 2.1 > 2.6 GHz nem lenne rossz...
intel meg nálam nem jön szóba inkább a kicsit támogatom, hogy legyen még esély zabolázni a zintelt
vennék én A6/A10es masinát is, csak a kredit hiánya azért visszatart...
-
TRob1
veterán
Az első kettőre asszem még téged is kielégít válaszként ez a kép:
Hogy mit miért moderálnak, azt meg talán a moderátoroktól kérdezd (persze erre is tudom a választ, csak azt kimoderálnák szintén )
ui: Ráadásul sose moderáltak olyan kérdéseket és válaszokat (legalábbis remélem) hogy vmi fogyaszt-e pénzt külföldön vagy sem, anélkül hogy szó lett volna telefon márkáról, típusról (ugyanis e nélkül csak sima rágalmazás a warez emlegetése, hisz mint említetted is, eddig is volt mobil amin elérhető volt - ami ráadásul teljesen közömbös az itt feltett kérdés esetében)
De akár a Primo topikba is érdemes lenne bekukkantanod, mert mostanában pont erről ment a diskurzus (és akkor talán ezentúl nem megy a rosszmájúság részedről legalább ebben a témában)
Tehát innentől a márka és típus, meg emulátorok...stb. említése nélkül az Igo szóba hozása nem Warez (persze az megint más kérdés hogy a Modik hogy látják/gondolják/értelmezik )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
OrangeBud
tag
Eladó független Galaxy S3 LTE (bordó) dobozával stb 80k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest