Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inception
tag
-
a2d2
addikt
-
köpet
aktív tag
Szervusztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy csíkozós canon nyomtató fejét hol lehetne rendberakatni?
Tajcsi: elvileg van egy sli hidam, sima, nem 3 utas.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Silencer83
addikt
notit bontodik
WD 160gb SATA 2.5 HDD
Intel Core Duo T2450 CPU -- http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SLA4M.html
1Gb ddr 533mhz Samsung
LG Super Multi DVD RW -
Inception
tag
-
A bojleremben anódcsere lenne esedékes. Jó villany/vízvezetékszerelőt, aki megcsinál ilyet, tudtok ajánlani?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
nagyúr
a csavarokat az óra járásával ellentétesen kell forgatni a kicsavaráshoz és ellenkezőleg a becsavaráshoz
kb ennyit kell hozzá tudni
az autón az olajcsere 1000× nagyobb odafigyelést kívánamikor először csináltam még a neten sem volt ilyen, csak egyszerűen nekiálltam, és sikerült
ha nem lennél a város másik felén, akkor megcsinálnám neked
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
válasz Dluinet #49571 üzenetére
Az autómon sem merek olajat cserélni Akna hiányában főleg. mondjuk...
Nem, elég régóta javítok dolgokat, ismerem a korlátaimat, és nem véletlenül vagyok óvatos Inkább óvatos vagyok, mint sz0pjak.
Egyszer kifizetem, megnézem, hogy megy, aztán legközelebb már valószínű megpróbálom. 3 évente kell cserélni...[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #49573 üzenetére
Nekem még sosem kellett hozzá Évek óta magam cserélem. Annyi, hogy nem árt hozzá egy krokodil emelő, hogy mindenfelé meglehessen kellően emelni az autót, hogy szépen kicsepegjen az olaj.
Amúgy milyen extra odafigyelésre gondoltál, amire írtad, hogy 1000x jobban figyelni kell?
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #49577 üzenetére
Hát én biztos nem tudom leengedni a váltóolajat véletlenül helyette, még ha akarnám sem Az enyémben ugyanis nem lehet, csak ha komplett szét van szedve a váltó (legalábbis a szerelőm szerint). Ja le is kell engedni teljesen, de előtte megszoktam jó alaposan emelni, hogy mindenhonnan letudjon folyni az üledékes olaj.
Amúgy ami szerintem a lényege, hogy ne 5 perc alatt menjen az egész leengedés, mint a legtöbb szervizben ahogy csinálják... én akár 45 percig is hagyom, hadd csepegjen ki minden cseppje. Meg aztán leeresztő csavart + tömítőgyűrűt is cserélni szoktam, meg az új szűrő gumitömítését is bekenem olajjal, mielőtt felcsavarom.
"ki kell nyitni 710-es alkatrészt"
Ezt viszont nem értem
SZERK.:
Ja, hogy ja... ááááá[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
én még a szűrőbe is töltök egy kevés olajat, meg meleg motornál cserélem és kb egy órát csöpögtetem meg mozgatom az autót
ezeket a szervizben nem csinálják általában megmondom hogy sokkal bonyolultabb, mint egy anód csere
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
válasz Dluinet #49582 üzenetére
Annyira nem sok. Az én szerelőm igen olcsó, és korrekt. Amúgy is megy oda az autó kisebb-nagyobb bajokkal, szóval ezek mellé belefér az olajcsere.
Inkább az, mint ha valamit elkefélek, és utána motorgenerál...
Ezt írtam fentebb, látod. Ha valamiben nem vagyok biztos, akkor nem vágok bele.[ Szerkesztve ]
-
Smoker84
tag
skoda 120s/gls önindító eladó Pécs.privátba írjon akit érdekel.
-
Hunter2
addikt
-
Van-e valakinek kenyérsütője? Főleg olyan, aki mostanában vette? Milyet érdemes?
Illetve tud valaki ajánlani megbízható villanyszerelőt, még mindig, bojlerhez?
@Vertigo18 : Nem mondod, hogy nem ismerted...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Van kenyérsütőnk. Az utóbbi 5 évet a spájzban töltötte egy polcon. Előtte sokat próbálgattuk, de sosem ízlett igazán a kenyér, amit sütött, mert van egy nekem fura mellékíze, amit nem tudtam megszokni. Azóta sütőben készül a kenyér, mindenki teljes megelégedésére. Jobban is néz ki, akkora lesz, amekkorát szeretnél stb. Indulásként a Limara péksége weboldalt ajánlom.
Szóval a kenyérsütő márkák helyett azt ajánlom, hogy ne vegyél. Felesleges pénzkidobás, mert az árából megsütsz kb. 100 kenyeret. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor én a vásárlás előtti utánaolvasásom alapján az Electrolux-ot választottam.
Ha további kérdésed van esetleg, próbálok válaszolni.
-
OK, nem én akarok venni, hanem asszony, az anyjának. Szóval az íron pls. aki mostanában vett...
Használt sajnos a fentiek miatt nem jó...Magamnak én sem vennék, de ha ez a kívánság, hogy én szerezzek be egyet, mert én tudok elmenni megvenni, akkor...
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Olcsó tablet kerestetik azonnali átvétellel.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Silenzio
addikt
Antával szoktunk kenyeret sütni, de állandóan elcsesződik a kenyérsütőben. Ólom kemény, és úgy néz ki, mintha húszszor belepacsáltak volna, mielőtt a tészta megkeményedett. Azt sem értem, minek az aljára a forgó lapátok...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest