Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz Palafi #49951 üzenetére
Ennyi .
Ezen kívül iPhone-ra is kapható évek óta, aztán az említett Spica-t is adták azzal... tehát bőven volt eddig is "iGO + mobiltelefon"
(#49950) air:
Az én szemléletemben a rosszmájúságod az mikor egy normális kérdésre teljesen más, a kérdéshez nem is kapcsolódó, a kérdésből nem is feltételezhető, Warezra utaló, valótlan választ adsz.Amit leírtam azt meg nem feltétlen kioktatásnak, inkább tisztánlátásnak szántam (de lehet az előbbi is ha úgy jobban tetszik).
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
plaszy
őstag
Kerámia késkészlet, 4db-os 25 € vagy 7500.- Ft. (Ismerősöm árulja őket, de ő nincs ide regisztrálva.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
rnrn
aktív tag
Az első horvát kiruccanásom rövid története...
-
tajcsi
őstag
HP pavilion dv6500 notival melyik dv notik egyeznek meg a legjobban, gondolok itt olyasmire, hogy pl masikbol amelyikben jobb a huto beleszerelni a dv6500ba, esetleg akksit cserelni benne?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Samsung Led TV érdekel valakit ? Amit most kapásból tudok mondani 110k volt,alig használtam 2013 Decemberig garanciás ,82 cm es ,jó vékony ,a távíranyitó végig be volt fóliázva.Este pontos típust írok ! Kifogástalan esztétikai,és műszaki állapotba ! (lan,usb 2 db,hdmi 4 db ,dvi stb ,full hd felbontás)
[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy erős, eladó komplett PC-m.
-
dunc
nagyúr
-
NovaBlue
aktív tag
Valakinek eg yTp-Link WWN781Nd Pci-expresses Wf-Fi kártya?
1.000.- az ára -
Mateosz
aktív tag
Frissült a lista!
Újabb pendrive-ok és micro sd-k. Pécsett átvehetők vagy postázom.
*** Be prepared! ***
-
Exian
addikt
Keresek 1db 775-ös tokozású (valódi) kétmagos CPU-t!
-
Exian
addikt
válasz tajcsi #49970 üzenetére
Ja, el... igen. De bár ne vitték volna... persze, hogy jött az alkudozás, hogy "bocs, most csak ennyit tudok adni, majd pár nap múlva a többit is adom...". Na, azóta sem láttam az illetőt, meg a hiányzó pénzemet. Többet nem vállalok így javítást, hogy többrészletben akarnak fizetni. Ráadásul már az utolsó határidő után érkezett az első részlet is... a többit sztem meg leshetem. Persze én meg odaadtam a gépet, mert én hiszek. Egy darabig Aztán többet nem kell, hogy kérjen bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Most erre mit mondjak...ugykell neked? nem ertettem es nem is fogom soha megerteni, hogyan hihet az ember olyannak aki startban szarozik ha fizetesrol van szo...
Ekkor az rendes ember megeszi a forro kasat - ertsd, elviszik elole a szajret- aki meg raj az orul mint majom a farkanak...[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz tajcsi #49972 üzenetére
Ugykell nekem, persze, tudom én jól. Sosem szoktam így vállalni semmit. Nem is nagyon volt még ilyen, hívnak, előre egyeztetünk összeget, munka elkészül, fizetnek, számlát/nyugtát adom, és szevasz.
Itt a gond az volt, hogy kedves régi ismerősöm (munkatársam) fiáról van szó, és hát... tudod. De tanulság, hogy ismerősnek pláne nem szabad vállalni hitelre semmit. Most már mindegy, legalább az alkatrész ára vissza jött már, egy szerencsém volt, hogy nekem sem kellett előre kifizetnem, így nem állt benne pénzem. Csak szaladgálás és munka.
-
Exian
addikt
Egyébként, hogy pozitív dolgot/ügyfelet is említsek azért: a napokban úgy jártam, hogy hívott egy ügyfél, és olyan hülye helyen lakik, hogy csak "mindkét oldalról behajtani tilos (csak engedéllyel)" lehet megközelíteni közel s távol, de ő állította és "erőszakoskodott", hogy nyugodtan menjek be, a kapuja előtt megszabad állnom a javítás idejére. Mondom OK (miközben tisztában voltam vele, hogy tábla után már akárhogy is, de tilosban állok). Valóban megvolt szabad állni (nem álltak ott pisztollyal rendőrök ), ám de dolgom végeztével találtam egy laza 10.000 Ft-os kis papírocskát (és még olcsón megúsztam). Emberem viszont szívére vette a dolgot és felajánlotta (mivel ő nem "engedte", hogy 2 utcával lejjebb parkoljak fizetős helyen), hogy kifizeti nekem a bünti összegét (a munkadíjon felül), vagy pedig ha elfogadom, nekem adja a régi gépét, TFT monitorostul, mindenestül együtt. Utóbbit választottam, bár ott fogalmam sem volt a gépről, hogy kifélemiféle. Azóta megnéztem, átnéztem és egy olyan 25-30e értéket képvisel, mondtam is neki, de nem akar "kompenzációt", odaadta, és kész. Pedig mondhatta volna a büntire rögtön, hogy "hát ez van, sajnálom, viszlát!" és kertkapu becsap. Tízből kilenc ezt tette volna szerintem, én szerencsére kifogtam azt az egyet, aki nem is elvárhatóan korrekt volt (hiszen teljesen az én hibám volt, nem ő hajtott be az autómmal). Mert hiába mondta, hogy bemehetek, gyilkolni sem gyilkolok, ha valaki azt mondja, hogy "azt az embert nyugodtan megölheted!" Pedig biztos sokan tudnának ajánlani néhány embert
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Ez valakit esetleg erdekelne?
-
Exian
addikt
válasz tajcsi #49980 üzenetére
Nekem valami nagyon alap, 3D tudásban teljesen 0 PCI-E vagy esetleg PCI VGA kártya kellene. Annyi, hogy 2D-ben tökéletes legyen és legyen rajta annyi memória, amivel megy nagyobb felbontás is (minimum 1680x1050). Ilyened van-e, vagy esetleg másnak?
Egy alaplapi VGA (csatlakozó) hibás alaplaphoz kellene.
-
Exian
addikt
-
FuckeR19
senior tag
Nincs valakinek AM2 vagy AM2+ alaplapja eladósorban?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
{Zodiac}
senior tag
Van valakinek valamilyen ócska számítógép háza? Ha lehet fekete és olcsó...
Öntörvényű Sünmalac
-
yerico
senior tag
Ma lesz Pécsen egy óriáshüllőket bemutató pénzlejmoló társaság. Ha valaki elvinné a gyerekét, ne tévessze meg az óriási hirdetés, miszerint gyereknek ingyenes, felnőttnek meg 490 forint kedvezménnyel. Így alig 2500-at fog fizetni az összesen kb. 40 perc programért a belépőkért - ez a felnőtt belépő ára. Természetesen nyugtát, blokkot semmiről sem kap, de elég őszintén fogja a képébe kapni, hogy nem szórakoztatni akarnak, hanem a pénzére utaznak. Nekem tavaly 1 gyerekkel nem sikerült 8 ezer forint alatt megúsznom, mert közvetlen a tornapadok (igen, azon lehet ülni) elé kiraktak egy csomó csokit, üdítőt, játékot, mindent, csak hogy a gyerek tudjon miért hisztizni, hogy kell neki. Volt tombola, fénykép 1000 (ezer) forintért, mellékesen voltak állatok is.
Aki hüllőket akar látni, tegye ezt meg a Terráriumban, ezerszer hangulatosabb.[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Nem megy valaki Pestre szerda környékén? Egy Mini ITX konfigot kéne felutaztatni átvétel céljából. Én megyek, de sajnos addigra nem lesz kész. Egy jelképes, pl. telekocsinál megszokott összegért elvállalhatná valaki.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Kaics
aktív tag
Motyesz, de vannak még asztali gépbe való RAM-ok is. Mindenféle jóság-bőség!
-
Macka
veterán
-
rnrn
aktív tag
Van egy ASUS EEE PC 900 HA-m. Gondolkozom az eladásán... Érdekelne v.kit? Kb. mit ér? 1. tulaj vagyok, most lehet olyan 4 éves, de ebből kerek 1 évet állt. Nagyon meg van kímélve, alig használtuk, szal újszerű. Akksija is jó még, a töltőjét viszont javítani kellet, mert eltört a vékony kábel (merlinék csinálták vagy 1 éve, azóta hibátlan).
-
OrangeBud
tag
Van itt egy Concorde tab 7015 tablet 19K
Garis,dobozos,stb. -
Silenzio
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest