Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy Samsung 120 GB-os SSD-m bontatlan csomagolásban. Kép 1 - Kép 2
Igény esetén tudok hozzá adni beépítő keretet (értelemszerűen nem lett beépítve). ilyetVan még 2x2 GB DDR3 1600 MHz Kingston HyperX Blu memóriám. Kép 1 - Kép 2
Elsősorban eladni szeretnék, de a csere-bere ajánlatokat is meghallgatom. Ajánlatokat privát üzenet formájában várok.
KOMLÓi vagyok, de az Árkádhoz betudom vinni. -
gergobaby
aktív tag
PC 14k
-
Djroberto
tag
Vannak.
Enermax Modu82-es és még vmilyen jobb minőségű FSP 400-as tápjaim
Van bőven,akit érdekel írjon.
Köszi
:-)
-
yerico
senior tag
Mi az első Accentet vittem hozzájuk. Ette az olajat, ezért kértem, hogy nézzenek rá. A munkafelvevő pultos egyből rávágra, hogy szelepszár-szimmering csere, fel se kell, hogy emelje a seggét a székről. Akkor legyen. Megjött az alkatrész, egy másik ember ugyanúgy munkafelvevő pultnál kérdi, hogy mit akarok. Mondom, szelepszár--szimmering csere. Erre ő: "Melyik marha kollégám mondta ezt. Azonnal gyűrűzni kell a motort.". Persze ő se nyitotta fel a motorháztetőt. A kocsiban meg volt talán 80E km, végig náluk szervizelve.
Mivel lutrira nem csináltatok meg egy akkor is legalább 120+áfás javítást, ezért aztán minden maradt a régiben. Inkább 10E-ként utána töltöttem 1,5-2 liter olajat, ami egyébként bőven kevesebb, mint a gyári tűréshatár.
Ezt fejelték meg azzal, hogy egy sima műszaki vizsgára 60 ezret akartak elkérni. úgy, hogy semmit sem csináltak a kocsin. Kértem volna a munkalapot, de nem voltak rá hajlandók - ugyebár arra minden elvégzett munka rá kell, hogy vezetve legyen. Előkaptam a telefonom, hogy akkor ezt most mondja bele a mikrofonba is. Belemondta, felvettem. Ez a tulaj felesége volt. Mivel mondtam, hogy nem fogok fizetni nekik a semmiért, vagy adják elő a munkalapot, hogy mit is javítottak (na meg persze kötelességük egyeztetni a tulajjal, ha bizonyos összeg feletti lenne a javítás díja, persze ez is elmaradt), előkerült a tulaj is. Végül ordibáltunk egy sort velük, ő rendőrt akart hívni, én ebbe beleegyeztem, mondván hogy bizonyítékom van rá, hogy át akarnak vágni (nem adja át a munkalapot), erre meglepődött, és engedett az árból, asszem 40-re. (A hp feleségének volt egy olyan megjegyzése, hogy egy 14 éves kocsinál ne lepődjek meg, ha költeni kell rá időnként. Na ja, csak azért a pénzért talán dolgozni is kellene, ha már kiadom)Szóval egy mocskos társaság, csak az menjen oda, aki imádja, ha szétszopatják a fejét.
Adalék: olajcsere náluk 30E volt, gyári olajjal. Szekszárdon márkaszervízben 12E, ugyanúgy gyári olajjal.
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
VESA100 fali konzolt vennék jóárasítva. Minél kisebb, annál jobb!
-
Nevil2
tag
Eladó cuccaim:
- KIKA Porto fekete üveg számítógépasztal - 15k
- Irodai forgószék - 6k
- Tefal ultrahangos hidegpárásító - 7k
- MSI Starcam 370i - 2k
- Ascom Eurit 22 ISDN telefon - 500,-Ft
- Soros görkori - 4k
- D-Link DSL-360R modem - 500Ft
- Sony F-V120 mikrofon - 1800,-Ft
- walkman FM rádióval - 1k
- Barangolás könyvek - 1500,-Ft/dbPrivátot küldj, ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed!
-
NGA
addikt
Vásárolnék telenor-os Lumia 520-at. Ha valaki tud az előfizujára vagy flottájára venni, akkor szivesen kifizetnék érte 24e Ft-ot.
-
FuckeR19
senior tag
Olcsó laptop valakinek:
Pentium 4 (2,53GHz)
512MB Ram
GF 440 VGA 64MB
40GB HDD
100/100 Lan, FireWire, 4* USB, S-Video, VGA, LPT, PS/2, Infra, kártyaolvasó, optikai meghajtó, PCMCIA, modem, mikrofon bemenet, 3.5 jack kimenet.
20Khirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
COA matricával kapcsolatban szeretnék némi infót, biztosan tud valaki segíteni.
Adott egy FS Scenic P300 gép, COA Xp Prof. matricával.
Vinyó természetesen már nem gyári, ezért sem recovery partíció, sem recovery cd sincs.
Hogyan tudok én erre egy teljesen legális XP-t varázsolni? Csak úgy, ha szereznék egy P300-hoz való XP-t?Köszönöm a válaszokat!
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Thomas1
addikt
-
Vertigo18
addikt
Vennék PCI-E videókarit, minimum 4850-est...
Most egy 1 Gb. DDR5-ös 4850es van, csak behalt, ez alatt viszont nem szeretnék venni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Silenzio
addikt
Észrevettétek már, hogy itt a Telekom LTE? Mecsekoldalban Damjanich u. környékén ill. Egyetemvárosban már megy, nemsokára, de nem mondom meg mikor (muhahaha), az egész várost le fogja fedni.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
-
Thomas1
addikt
Rendben, meggyőztél!
Most indulunk Harkányba, hazafelé be is ugornék érte, ha nem gond.Szomdo elvileg megvan, felhívlak, amikor jövünk hazafelé.
CPT.Pirk: csak sajnos a program, ami futna rajta, csak MS terméken hajlandó elindulni. Wine-on gondolkodtam, de annyira én sem vágom a Linux-ot, a tulaj pedig egyáltalán nem ért hozzá...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Thomas1 #50877 üzenetére
Jah, a Wine-val bár egyszerű kipróbálni, de lutri hogy megy-e vele a cucc.
Nálam az XP kegyelemdöfése az volt, mikor elszállt a hdd teljes partíciós táblája, ez miatt újra kellett rakni a Thinkpademen, de így a lementett drivereket is buktam, a gyártó meg közben eltávolította az addig működő hangkártya drivert az oldaláról amit máshol sem találtam meg (még device ID, stb. alapján sem), a helyette kirakott Microsoft UAA valami meg mindenre jó volt, csak hangot nem adott vele. Nem is tudtam megoldani, inkább hagytam a francba az XP korszakot, Linuxomon minden ment azonnal, driver keresés nélkül...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
yerico
senior tag
Pár igen jó ajánlat Tescoból:
Asus notebook 62E HUF, típusa passz, E450-nel és Win7-tel szerelve (2GB RAM)
AOC2243 FW2 monitor 18K (Full HD, VGA/DVI)Cigánytescóban 2 órája még több darab is volt.
-
Inception
tag
Vennék olcsón régi xbox classicot és 7 colos tabletet
-
Alien83
senior tag
Keresek Pécs és környékén
Cserére Gears of War Judgement, God of War 3, God of War collection 1-2 és God of War Ascension játékokat, akár ráfizetéssel is.
Árkülönbség ellenében.Uncharted 2-ő Infamous 2, MGS4-et tudnék adni.
Privátba várom a válaszokat. köszönöm.
-
tajcsi
őstag
InterStore.hu-ról vásárolt már valaki? Tapasztalat?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
FuckeR19
senior tag
Van egy eladó iPhone 3G-m, szép állapotban (fekete, 8GB) amit iPod-ként lehet jelenleg használni mert térerőt nehezen talál. (wifi, gps és minden más zsír rajta)
Dobozzal, töltővel, adatkábellel 16K[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
Thomas1
addikt
Igen, ez pedig a másik dolog...
Egy készletnyilvántartást (ami NAV felé is megy) nem fogok egy "emulált" windows-ra bízni.hoax-tól már elhoztam az XP-t, tökéletes lesz. Először Soproni Zero Grapefruit-ot akartam neki vinni , de aztán maradtam a simánál. Bár ahova vittem neki, ott találnak más innivalót is.
-
válasz Thomas1 #50889 üzenetére
Ha működik rajta, akkor rábízhatod. Mondjuk ilyen szintű dolgot még rá is lehetne.
Wine nekem olyan volt eddig, hogy vagy ment rajta valami, vagy nem. Ha nem, akkor idővel menni fog, ha ment, akkor meg rendesen megy azóta is.
Total Commander pl. szó nélkül megy, de akad még pár progi. Autocadhez kellett vele mókolni.Mutogatni való hater díszpinty
-
Gazs
tag
Még mindig eladó 1 darab Lg multimédiás lejátszó 13k-ért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Ha valaki ért hozzá és bevállalja a távoli helyről való elszállítást, akkor esetleg jól jöhet. Egyszer már szenvedett ugyanilyet (tengelytörés, kb. 4 éve), akkor megcsináltattuk és nem is volt vészes, de most a feleségem megtiltotta, hogy megcsináltassam.
Szóval, szerelők, hozzáértők hajrá!!! Meg ha esetleg ismertek szakikat, akik foglalkoznak felújítással majd értékesítéssel, akkor továbbíthatjátok a linket!
Mi szabadulni szeretnénk tőle mihamarabb... amennyire felmegy az aukció, annyiért vihető!!!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest