Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Nem drága sztereó erősítőt keresek, 4 ohmos hangfalakhoz ,nem baj ha 4-5-6 hangfalat is tud kezelni csak legyen neki elég 2db is, 2x50w szerintem már elég lehet, de lehet nem is kell ekkora.
-
őstag
Nekem nincs, de ez jó cucc szerintem: [link] Ha a több hangfalon azt érted, hogy sztereóban többet kezeljen, akkor ez tudja azt is, csak nem 4 ohmossal.
A ténylegesen több hangfalhoz ezt ajánlom. Több, mint 10 éves konstrukció, de akkor már sokminden benne volt egy erősítőben: [link]Ha több pénz a nem drága, akkor jelezd, mert biztos van jobb is.
-
nesa
veterán
Köszi a tippet, kinézetre inkább Pioneer SA-506 606 706 vagy valami hasonló tetszene, csak ezek ritkák és nem olcsók, nyilván egy Technics SU-G700 is eltudnék nézegetni de az nagyon nem az az árkategória de egy nem fekete SU-Z1 is tetszik
Na de a földön járva valami egyszerűbb olcsóbb dolog jó lenne.
Sajnos a 4 ohmos hangfalak miatt kicsit korlátozva vannak a lehetőségek de nem szeretnék másik hangfalat venni, ugyanilyen hangfal 8 ohmosra csere meg nyűgös lenne... -
Exian
addikt
Szóval te inkább vintage kategóriában szeretnél úgy érzem. Én gondolkodom ennek a szettemnek az eladásán. De én egyben szeretném elsősorban. Ebben SA 506 az erősítő.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Exian #101154 üzenetére
Nekem az ennél picit újabb, SA-7800 erősítőm van. Vagyis csak többnyire, mert előttem valaki átépítette Quad-405-re a belsejét. Azt viszont én építettem át egy John Leansly Hood A osztályú kapcsolásra (azonos nemű végtranyókkal, amik valódi párok), mert a Quad alapzajos volt, meg hát egy alkatrész temető.
Meg azóta a tápegység nyákját is kompletten újra kellett terveznem, mert oda gyárilag gagyi minőségű nyákot használtak és az megadta magát az időnek...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
válasz Exian #101154 üzenetére
Lehet pár éves is csak tetsszen is, nekem ezek a 70-es vagy korai 80-as évek béliek tetszenek igazán.
Szép a szetted, de nekem az erősítőn kívül semmi nem kell, meg szerintem már ez is túl jó lenne a hangfalakhoz, ha lenne igazán szép videoton vagy orion az is jó lenne , az orion se 260 még tetszene is de azoktól a fekete gomboktól rosszul vagyok.
#101155) CPT.Pirk
Gondolkoztam már az építésen is, valahol van néhány erősítőhöz való toroidom vagy 20 éve raktam el, ha nagyon akarnám megtalálnám de nincs most időm építgetni.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én tranyós erősítőt már nem építenék, túl sok alkatrész kell hozzájuk és egy pont után már nem látom át, hogy mi történik benne, meg számításokkal sem tudom alátámasztani.
Nekem a következő az az SE kapcsolású csövesem kis tesója lesz... Annak a 11 alkatrészből álló erősítőnek olyan zenei hangzása van, hogy más már nekem nem kell. És minden alkatrészét számításokkal alá tudtam támasztani, hogy azért annyi amennyi, mert.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
őstag
Téli gumit vennék. Van Pécsen olyan hely, ahol jó árak vannak, csak nem tudok róla, mert nincs fent a neten? Vagy lehet szerezni kedvezményt pl. a Marso-hoz? Ott árulják azt ami kéne.
Múltkor online vettem gumit, de most kihagynám. -
blaca83
őstag
Milyen gumira lenne szükséged?
Nekem van egy ismerősöm aki egész jó áron hozott mindkét autónkhoz. Írd meg és rákérdezek neked.MÁS:
Bedobom, hátha tud valaki segíteni...!
Vettem egy OEM lapot doboz + tartozékok nélkül és az M.2-es SSD rögzítési pontokban nincsen benne a csavar vagy a műanyag rögzítő elem.Ilyet tudna esetleg adni valaki?
Köszönöm.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #101165 üzenetére
2db kábelkötegelő megoldja, főleg, ha átmenetileg kell. Egyiket átdugod alulról az alaplapon a lyukon, annak a vége ugye nem fér át, a másikról levágod a szárat és rátolod a másikra amennyire szükséges. Ha meg ki kell venni a kártyát, óvatosan levágod.
[ Szerkesztve ]
-
-
dunc
nagyúr
Hi! Hol van Pécsen jó Kínai kaja?
-
blaca83
őstag
Ok, holnap átküldöm neki!
@Dunc:
Régebben a Makay úti Tesco-ban lévőt mondták, hogy jó és a több random ellenőrzésük volt és rendben találtak mindnet.
Ez viszont jó régi infó nekem is, mert mostanában nem ettem kínait.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
Jókai téren a Lili büfé szerintem jó.
A Citrom utcában lévő kínai se rossz.
A Plázában ha a külön kérésre készülő tésztákat kéred, azok is jók voltak korábban, mostanában nem ettem ott.
Ha kipróbálod a Vásárcsarnokban a Shanghai Büfé-t, akkor légyszi írd le milyen, mert jó hírét hallottam.
Köszi Blaca!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Köszi Srácok!
-
stfx
aktív tag
-
Lacko87
tag
Szerintem a Budai Vám Tescoban található Kínai jelenleg sokkal jobb mint az uránvárosi. Öt ízű csirke pl. nincs is az uránvárosiban, (ott 3 ízű van ) a Budai Vám Tescóban pedig szerintem az az egyik legjobb, de a nem kínai ételek is igazán jók, ezt nem tudom, hogy uránban milyen ott még nem ettem. Ami még nekem szempont volt, hogy az elviteles adag is sokkal nagyobb a Budai Vámnál
-
dunc
nagyúr
Igazából Pécs Kínai pláza jellegű. Lillit ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Nagyjából sehol,amit nekünk adnak, ők meg sem eszik,külön főznek maguknak (már ahol egyáltalán tényleg kínait csinálnak). Onnan tudom,hogy jó barátom évtizedek óta vendéglátózik és jóban van több kínai éttermessel,szoktak egymásnak adni saját főztöt is.
A budai vám Tesco-ban régebben lehetett kérni külön étlapról kaját,na az tényleg nagyon jó kínai. Pult alól volt külön étlap,ha a kínai szakács srác bent volt,akkor külön főzött.[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Srácok, hol érdemes leadni 3 döglött autó akkut?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Lacko87
tag
válasz Bigemperor #101179 üzenetére
Most is van külön, igaz azokra várni kell 20-40 percet, vagy a Wolton keresztül rendelni
-
őstag
válasz Bigemperor #101179 üzenetére
Ez nagyjából nettó butaság. A kínai étterem úgy működik, hogy próbál igazodni az itteni ízléshez, különben nem tudná eladni az ételét. Fel lehet menni Budapestre és megnézni, kipróbálni: [link] Voltam és hiába rendszeresen főzöm is a kínait, de ott azért jó pár dolog nem ízlett, mert pl. túl erős volt, vagy túl fura, vagy túl bizarr a helyesebb.
Ez kb. olyan, mintha kimennék egy 150ezres angol városba és nekiállnék pacalt, körömpörköltet stb. árulni. Itthon nagy sikere lenne, ott meg bezárhatnék gyorsan, ezzel szemben Londonban megélnék, ha jó helyen nyitom.
A Lili büfében lehet néha ilyeneket kapni, pl. van a császárhúsuk (Hong Shao Rou - [link] ) de nem minden esetben, mert nem fogy el. Érdemes náluk megnézni a borsos csirkemájat, ami fele olyan erős, mint ahogy ténylegesen készítik és így is rétegtermék.
Egyszóval ezek az éttermek jók és azért nem eredetit főznek, mert nem akarnak, hanem mert nem tudnák eladni egy ekkora városban. Innentől iszonyú nagy sarkítás (nem vagy te ügyvéd véletlenül?), hogy sehol nincs jó kínai, mert még maguk sem eszik meg.Megjegyzem Dunc nem azt kérdezte, hol van autentikus kínai kaja, hanem azt, hogy hol van jó. Erre mentek a válaszok.
-
Bigemperor
senior tag
Arról írtam,hogy Pécsett nincs, innentől Te vagy az aki sarkitasz! Ne hasonlítsuk Budapestet már Pécshez semmiben ha lehet,ott én is tudok jónéhány nagyon autentikus és jó helyet. A kínai étterem épp attól lenne az,hogy tradicionális kaját lehet ott enni,nem ahogy Te gondolod "európaisítottat". Ez a demagógia,nem amit én írtam,az nettó tapasztalat. És ne szemelyeskedjünk ennél jobban,de mit is várhatnék,nem az első alkalom,hogy belém állsz.
Amúgy pedig,hogy kinek mi a jó az szubjektív,én például nem tartozom a konzum fogyasztók közé,tehát a jó valószínűleg más mérce nálam mint sok más embernél,de ez megint nem ide tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Egyébként pedig én azt írtam,hogy amit eladnak itt Pécsett azt maguk nem eszik meg, sehol nem írtam,hogy azért mert ehetetlen. Pontosan tudom hogy külön főznek maguknak. Amit itt lehet venni,annak nem sok köze a kínai ételekhez. Magam semmiféle autentikusságról nem írtam az első hsz-ben,ezt és az egyéb demagógiádat alátámasztó előzményeket csak vizionáltad,magad készítettél magadnak alapot hogy tkp. magadba beleköss. Saját tapasztalatról írtam segítő szándékkal, de a troll akkor is megtalál, bármi véleménye van az embernek.
Leegyszerűsítve,nem jó a pécsi felhozatal, kivéve a budai vám Tesco,de fent írták hogy most is elérhető és rendelhető,ennyi[ Szerkesztve ]
-
válasz Bigemperor #101184 üzenetére
"Ne hasonlítsuk Budapestet már Pécshez semmiben ha lehet,"
Pedig sok dologban jobb Pécs[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
válasz Bigemperor #101185 üzenetére
Szövegértés 1-es. Vagy nálam, vagy nálad - majd az olvasók eldöntik.
-
NGA
addikt
Keresek ilyen távkapcsolót.
A másik kérdés:
Grundig 1986-os TV.
Van rajta egy DIN (6 polusú) csati, meg egy Scart csati. amiből ha jól látom a kábel belemegy a DIN csatiba. Hiába kapcsolom át 0/AV-ra, kiirja, hogy A, de nem kapcsol át AV bemenetre. Van valami trükk?
[ Szerkesztve ]
-
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Van egy elado laptopom ha esetleg erdekel valakit.
https://hardverapro.hu/apro/acer_swift_1_sf114-34-p4w7/hsz_1-50.html
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
1.156os Alfám központis kulcsát szeretném megcsináltatni. Egyről a kettőre nem nyitotta az autót, vettem új elemet is már, de semmi. Tudnátok valakit ajánlani, aki korrekt, és jó áron dolgozik ?
2. Adott egy Lenovo X240es noti, kikapcsolás után sokszor egyszerűen nem tudom vissza kapcsolni a gépet, csak úgy, hogy az alaplapról lehúzom a betáp kis csatlakozóját, majd vissza dugom. Kontaktos lehet ? Erre is keresnék szakit, ha tud valaki esetleg.
Köszönöm előre is!
Szép napot mindenkinek.Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Engineer086
Modder
válasz newwave0507 #101194 üzenetére
1. A Zsolnay Vilmos 5. alatt található Kulcsnagykernél kérdezz rá, biztos vagyok benne, hogy tudnak segíteni.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
newwave0507
aktív tag
válasz Engineer086 #101195 üzenetére
Köszi szépen.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy kapható e Pécsen valahol Ridley Jones játék? Bármilyen.
-
nesa
veterán
Keresek olcsó alaplap + proci párost, annyi lenne a feltétel hogy M2 azért nem ártana rá, ill az sem baj ha DDR3, 4db memória slot is nagy előny.
Privátba várom az ajánlatokat.
-
stfx
aktív tag
Van valakinek giga nagy szellos ATX haza elado? Amik kriteriumok:
-CPU huto 169mm magas elferjen
-VGA 3.65 slotos, 35cm hosszu elferjen
-Legyen reset gomb rajta
-jo volna 4xUSB A 3.x, de ha csak 2 van attol meg lehet erdekel.
-1xUSB C 3.x
-RGB nem erdekes, ha van legyen kikapcsolhato.
-3db 3.5" HDD es 3db 2.5" SSD hely. -
stfx
aktív tag
Haz mar targytalan. Keresek Steam controller eredeti wireless donglet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest