- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Egyébként pedig én azt írtam,hogy amit eladnak itt Pécsett azt maguk nem eszik meg, sehol nem írtam,hogy azért mert ehetetlen. Pontosan tudom hogy külön főznek maguknak. Amit itt lehet venni,annak nem sok köze a kínai ételekhez. Magam semmiféle autentikusságról nem írtam az első hsz-ben,ezt és az egyéb demagógiádat alátámasztó előzményeket csak vizionáltad,magad készítettél magadnak alapot hogy tkp. magadba beleköss.
Saját tapasztalatról írtam segítő szándékkal, de a troll akkor is megtalál, bármi véleménye van az embernek.
Leegyszerűsítve,nem jó a pécsi felhozatal, kivéve a budai vám Tesco,de fent írták hogy most is elérhető és rendelhető,ennyi -
Bigemperor
senior tag
Arról írtam,hogy Pécsett nincs, innentől Te vagy az aki sarkitasz! Ne hasonlítsuk Budapestet már Pécshez semmiben ha lehet,ott én is tudok jónéhány nagyon autentikus és jó helyet. A kínai étterem épp attól lenne az,hogy tradicionális kaját lehet ott enni,nem ahogy Te gondolod "európaisítottat". Ez a demagógia,nem amit én írtam,az nettó tapasztalat. És ne szemelyeskedjünk ennél jobban,de mit is várhatnék,nem az első alkalom,hogy belém állsz.
Amúgy pedig,hogy kinek mi a jó az szubjektív,én például nem tartozom a konzum fogyasztók közé,tehát a jó valószínűleg más mérce nálam mint sok más embernél,de ez megint nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest