Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefordult WSL2 debian buster alatt transmissionnal a legújabb committal forgatott buildem.
Lehet hogy a transmissionos forgatási hibát ez oldotta meg
Alexey válasza a fenti issue ra: Intltool is missing: sudo apt install intltool
fordítás előtt felraktam ezt a csomagot, és láss csodát transmissionnal együtt lefordult. -
kenand
veterán
válasz
trance89 #2487 üzenetére
Köszönöm szépen.
A módosítást akkor kell megcsinálnom ha már fenn van a padavan fw?
Sok mindenen torrenteztem korábban (ASUS WL-500G volt az első Oleg WF-vel, több, mint 10 éves de édesanyámnál még megy, de ő nem torrentezik
), évekkel ezelőtt sok rajzfilmhez készítettem magyar szinkront (4kids). Számítógép soha sem ment erre a célra. egy TV-box, de amióta egy árban beszerezhető egy takarékos HP Mini client még jobb erre
-
blakey
titán
Gondolom már sokan olvasták az "Asus" vagy a "Milyen router-t" topikban, hogy a Padavanos AC57U-m jobban teljesít az AX92U-mhoz képest. Természetesen nem a Wifire értem hanem általánosan és összességében. Nagyon szépen működik, jelenleg az utolsó (3.4.3.9L-101-d39fd1f) @Intruder2k5 által készített verzió van fent, tényleg minden nagyon jó, a wifi egy picit gyengébb, de csak sebességben és nem sokkal marad alul a "nagy testvérhez" képest, minden másban viszont jobb, reszponzívabbb az oldalak elérése, ezáltal a játékok is gyorsabban reagálnak, minden sokkal gyorsabb, egyszerűen megtáltosodott a hálózat. Qrva jó router az AX92U, de sajnos a gyári rendszer korlátai nem engedik "felszabadulni".
-
Vtmk
tag
sziasztok. Ma forgattam egyet asus 1200gu-ra beraktam mindent legurult de az usb tárhely menüpont nincs benne.
lopertpeter config és kernelt raktam bele.
Nem lehet se kattintani se semmit ..
https://drive.google.com/drive/folders/1s5n7-wq_TV4ml-sn2EZSTmRd4rslm611 -
trance89
őstag
A breed loader egy recovery környezet, hasonló mint pl pc-n a bios
Van egy webes felülete ami alól bármikor feltölthető tetszőleges fw a routerre, custom fw flashelése azaz padavanosítás előtt erősen ajánlott felrakni mivel bármilyen softbrick esetén simán éleszthető a router
Ha rákeresel itt vagy a mi-r3g topicban jópárszor volt róla szó
Intruder2k5 leírása végén találsz pár képet róla: [link] -
Vtmk
tag
Kössz mindenkinek a segítséget ismét. Már bármikor bármelyik trx-et át tudom alakítani.
Bármelyik file-t csont nélkül.
-
válasz
V.Stryker #2477 üzenetére
Ahhoz hogy végigszkenneld padavannal az étert kliens módba kell állítani a wifi-t, Owrt biztonsan tudja, padavan jó kérdés hogy tudja e, talán woodworm tudja a választ. Szép színes grafikus alkalmazás(web ui) szerintem biztosan nem lesz az éter szkenneléshez, konzolból kell megoldani, lehet egy egyszerűbb scriptet is írni kell hozzá, ebben pl vargalex segíthet.
-
Nekünk van 2 android tv eszközünk (Mi Box S) amik tudják az 5ghz-t, de mivel android tv, a wifi teszter alkalmazások meg telóra készülnek ezért android tv alatt nem jelennek meg a play-en, így nem tudom ellenőrizni a telítettséget. Találomra a 100-as csatornára állítottam a routert, jópáran javasolják a 100-as csatit ezen a fórumon 5ghz-re, eddig bevált. Sajnos az LG webos tv-m 5ghz része nem ismeri a 100-as csatornát, de nem érdekel, a Mi Box S sokkal jobb
3 teló és egy tablet van még, egyik sem AC képes.
-
kenand
veterán
Van egy MI Mini routerem, néhány éve pandorabox lett rátéve (opennwrt modifikáció). Egy ideje már nem is használtam a 100 LAN port miatt. Most felmerült, hogy szükség lenne rá. 3 routeremen már padavan fut , megszoktam- nehéz pandoraboxról áttelepíteni padavanra?
-
Mert a telefonja gondolom nem tudja az 5ghz-t, és annak a sávnak a terheltségét akarja megnézni. Az enyém sem tudja, sok ma kapható telóból hiányzik, ami meg tudja az drágább is általában. Redmi8-at megkaptad 50K-ért, nem tudja az AC-t,(nekem is redm 8-am van), redmi 9 állítólag már tudja, de az meg 57-64k körül van. Még mindig feláras egy AC-s teló.
-
V.Stryker
nagyúr
A Padavannak nincs valami pluginja, amivel a wifi hálózatokat lehet scannelni, hogy melyik milyen csatornán van ?
-
trance89
őstag
omv-vel használod?
egy s905x/x2/x3 arm procis gép sokkal inkább megfelel erre a feladatra, az összes tp-linkből nagyon ki van spórolva a hardver, épphogy csak elég ram van bennük de a flash tárhelyük is épphogy csak elég custom firmware felpakolásához alap router funkciókkal, torrentre egyenesen alkalmatlanok... -
http://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/installer/generic.sh
Én ezt töltöttem le wgettel majd tettem futtathatóvá, minden probléma nélkül telepedett. Ez a repó MT7621-es routerekre van tudtommal. Szétnézel a bin.entware.net-en és könyvtárak szerint láthatod mely architektúrákat támogat. -
Vtmk
tag
válasz
attilav2 #2456 üzenetére
Szia az a baj pl amit ti megtudtatok csinálni az nincs benne a forrásban. Én speciel csak nyelvet és logot szeretnék cserélni.
és hiába rakom be a prometheust megcsinálom pl a nyelvet meg a logo képet ja meg a kernelt esetleg az 1200gu configot... Beburjanzik..PROMETHEUS
Script version: 5.03-40 STABLE
Prometheus is the script for maintaining and upgrading a router firmware.
Router config: SN: -- GIT<56960f9
Toolchain: OK Firmware: NONE Skin: FULL-TP/------------------------------------------------------------------------------/
/------------------------------------------------------------------------------/
Firmware: ERROR
An error occured during the compilation process!
Please copy the logs and then ask questions on 4pda!
Press any key to continue... -
De miért nem jó ha a forráskódban szerkesztesz és beleforgatod a módosítást? Miért ragaszkodsz egy régi buildhez, annak módosításához?
Ha zavar hogy virtuális gépbe kell kotorászni a módosításhoz akkor dobj fel egy LMDE-t vagy Debian-t a gépedre(ha bővíthető a géped akkor ajánlott venni egy külön ssd-t a linuxnak, a legolcsóbb 120-as bőven jó, hogy ne vesszen össze a windows-al, így a bios bootmenüből kiválaszthatod hogy melyik lemezen levő rendszert akarod indítani, sajnos a transmission-t így nem fogod tudni beleforgatni(sajnos debian busteren és LMDE-n valamiért nem fordul), de entware-val megoldható a telepítése utólag.
Entware telepítése padavanra
ha ssd-t használsz a routeren akkor a swap partíciót ajánlott kihagyni, egyébként jó a leírás, ez alapján üzemeltem be az entware-t és a rtorrent-et padavanon.
Ha van egy régebbi géped debian 8 telepítésével is megpróbálkozhatsz(újabb gépeken gond lehet a hw kompatibilitással, ilyenkor csak a buster vagy lmde jöhet szóba) és ott már a transmission-t is probléma nélkül az fw-be forgathatod. Intruder2k5 is linuxot futtat natívan a gépén és úgy végzi el a fw módosítását, a módosításokat pedig beforgatja a fw-be. -
Vtmk
tag
Sziasztok.
Amit csinált lopertpeter
https://drive.google.com/drive/folders/1s5n7-wq_TV4ml-sn2EZSTmRd4rslm611
2020.04.30_RT-AC1200GU_3.4.3.9-099_hanwckf_720d8f2.trx-et.
Próbáltam ubuntun kicsomagolni.
Ezzel:
https://github.com/TylerTemp/padavan-firmware-modify-toolextract: modify.sh e firmware.trx
mod/modify.sh e mod/2020.04.30_RT-AC1200GU_3.4.3.9-099_hanwckf_720d8f2.trx
re-create: modify.sh c /path/to/unpacked/firmware/folder
sudo chmod -R 777 /padavan-ng
/padavan-ng/mod/modify.sh c /padavan-ng/mod/squashfs-root/
sudo chmod -R 777 /padavan-ng
/padavan-ng/mod# /padavan-ng/mod/modify.sh c /padavan-ng/mod/squashfs-rootKi is tudom csomagolni megcsinálom a módosítást,de becsomagolni már nem akarja.
Valaki próbálta már ezt a fajta megoldást?
Az a baj prometheussal nem kapom ugyanazt a buildet mint amit 04.30-án.
-
mr.perfect
tag
sziasztok.. lehet, hogy már volt róla szó de a Xiaomi Mi AC2100-ra (fekete cilinder) van padavan illetve valami jó angol nyelvű leírás a felrakásról? ha jól olvastam utána ugyanaz a hw mint a redmi ac2100. openwrt-re találtam leírást de asajna nálam nem működik a dolog a PPPOE emulátor elszáll miután elindítom..
-
válasz
Intruder2k5 #739 üzenetére
Ez a PPPoE&MAN access beállítás felkeltette a kíváncsiságom. Ez alapból DHCP or Static állásban van. Nekem bridge módban van a digis eszköz, bridge módban tökmindegy hogy ez a beállítás milyen állásban van mert a szolgáltatói eszköz nem oszt IP-t. Viszont ott van bennem a kisördög miért ne lehetne ezzel a beállítással kipróbálni: -PPPoE&MAN access: No-
hogy router módban levő digis ONT esetén működik e a PPPoE passthrough?! Ezzel a beállítással ugye nem vesz fel automatikusan DHCP-n IP-t a padavan az ONT-tól(Ha a WAN connection type PPPoE-ra van állítva), csak akkor ha létrejön a PPPoE kapcsolat. A passthrough-hoz úgy tudom el kell rontani(át kell írni) az ONT-ban a bejelentkezési adatokat, így az leszakad a netről, a router pedig bejelentkezhet, mivel már az ONT nem használja a PPPoE accountot.Persze ez csak elméleti fejtegetés, ki nem próbáltam és nem is szándékozok, de a kísérletező kedvűek, akiknek még nincs bridge módban az ONT-juk, kipróbálhatnák. Mostanában elég nehéz elérni az üfsz-t, úgyhogy akinek bridge módba van az ONT semmiképp ne telefonáljon csak azért hogy kipróbálja van e PPPoE passthrough. Akinek még router módba van az ONT és rendelkezik padavanos routerrel vagy kölcsön tud kérni egyet, tesztelhetné működik e a dolog.
-
válasz
woodworm #2451 üzenetére
Átküldtem privátban fireqpeg qbit konfigját, nem tudom van e benne valami ami esetleg gond lehet ha nyilvánosan megosztom, nézd át, aztán finomíts rajta figyelembe véve az 1200GU 128mb ram-ját.
Közben a PC-men is beüzemeltem a qbittorrent-nox -et -ezen leírás alapján- systemd service-ként Arch-on, megtetszett -
válasz
woodworm #2449 üzenetére
Alap qbit konfiggal egy rövid időre nekem is felment 14mb/s-re a letöltés, de utána lelassult és rövid időn belül kilőtte a kernel.
Aztán próbáltam fireqpeg konfigjával, azzal ment kb fél órát de jóval lassabb letöltési sebességgel, aztán kilőtte a kernel. Nekem tetszene a qbit, elég sokrétűek a beállítási lehetőségek, amit a webui-n lementek azt szépen beírja a konfigba, ellentétben a rutorrent-tel. De a memória éhsége az eléggé odaverAnnyira meg nem értek hozzá hogy a konfigot optimalizáljam 57U-1200GU-ra. Lehet be kéne szereznem egy Newifi D2-t, az talán bírná szuflával(memóriával)
-
válasz
enginev3.0 #2446 üzenetére
Azt hiszem ki van kapcsolva a utp:
Igen így is nagy a terhelés, előbb le is állt a letöltés, forceolva kellett folytatnom. A padavanos routerek közül talán Newifi D2 az 512 mega ramjával lehet a legjobb qbittorrenthez.
Ez jelent meg a logban:
Dec 20 17:56:02 kernel: Out of memory: Kill process 30722 (qbittorrent-nox) score 622 or sacrifice child
Dec 20 17:56:02 kernel: Killed process 30722 (qbittorrent-nox) total-vm:208740kB, anon-rss:82100kB, file-rss:120kB -
válasz
woodworm #2444 üzenetére
Én is tapasztaltam a nagy prociterhelést a routeren, azzal a konfiggal amit a webui-ban össze kattintgattam és elindítottam egy torrentet rövid időn belül ki is lőtte a kernel a qbittorrentet memória hiányra hivatkozva. fireqpeg megosztotta a qbittorrent konfigját, ezzel már menni látszik a dolog, de még így is nagy a terhelés. Azt hiszem felejtős a qbittorrent ezen routeren(1200GU), ráadásul én vezetéken csatlakozom, semmilyen wifi titkosítást nem kell számolnia a router procinak és így is aggasztó a terhelés.
-
Nem látom továbbra sem előnyét a rtorrent-nek, különösen azóta hogy frissült az fw-ben a transmission, a -e kapcsolót és paramétereit a transmission.sh-ból lehet törölni, és akkor nem loggol/ír a háttértárra folyamatosan, syslog természetesen van, az szerintem a ramdrive-ra megy, ennek mértékét a settings.json-ban a message level értékét 1-re vagy nullára levéve lehet szabályozni. Alapból csak vi szerkesztő van a fw-ben, ami elég körülményes, aki tud vele dolgozni az nyugodtan megszerkesztheti a transmission.sh-t és kitörölheti a -e kapcsolót és paramétereit (a transmission.log -ot kell keresni a fájlban és azt a sort szerkeszteni amiben ez szerepel, backup készítése a transmission.sh-ról ajánlott), a szerkesztés alatt a transmission legyen kikapcsolva a menüben! Szerkesztés után szerintem ajánlott az mtd_storage.sh save parancs kiadása, hogy biztosan mentésre kerüljön a módosítás.
Aki ódzkodik a konfigfájlok szerkesztésétől az használhatja az én legutóbbi fw-met MiR3G-re és 1200GU-ra, amelybe már bele van forgatva ez a transmissionnal kapcsolatos módosítás.
Még egy darabig tesztelgetem a rtorrent-et, majd a qbittorrentet is tesztelni fogom mert kíváncsi vagyokSzerintem akinek nincsenek nagy igényei annak tökéletesen megfelel a fw-ben levő transmission, most hogy már a háttértárra loggolást ki lehet kapcsolni.
-
válasz
Intruder2k5 #2363 üzenetére
Végül felraktam az entware-t és beüzemeltem az rtorrent-et. Hát nem vagyok hasra esve tőle... Letöltési sebesség nem gyorsabb mint a transmission, ráadásul jól meg is szívatott, alapból be van állítva hogy letöltés után hash ellenőrzést végezzen
Csodálkoztam miért villog olyan sokáig az ssd ház aktivitás ledje, kikapcsoltam a rtorrent.conf-ban a letöltés utáni hashelést, a portot is a konfig fájlban állítottam be, amit a rutorrentben a beállításokban elmentek arra nagy ívben.... ezért a rutorrent.conf-ot kell szerkeszteni.
Szerinted miért jobb a rtorrent mint a transmission? -
trance89
őstag
válasz
woodworm #2436 üzenetére
A seamless roaming tökéletesen műkszik, szakadás nélkül vált a 2 router között
Mielőtt kipróbáltam a WDS bridge funkciót előtte AP-Client+AP módban használtam a 2 routeremet, egy MI-NANO adja a netet amire WDS bridge-en csatlakozik egy MI-R3G amin mennek a letöltések Transmission-el
AP-Client módban az előbbi összeállítás csak külön subnet-el működött, WDS bridge mód segítségével viszont csak 1 subnet van, sebbességben sem tapasztaltam különbséget az ap-client és wds bridge módok között
Mediatek procis eszközök között (Padavan-al) kiválóan műkszik a WDS, pár éve openwrt alatt sokat szöszöltem qca-s tp-link routerekkel és sosem ment úgy ahogy kellene, itt viszont hetek óta hiba nélkül teszi a dolgát a 2 eszköz -
woodworm
veterán
A beállításkor az nvramba írsz, tehát óvatosan. De pl. az általam linkelt scriptet használjuk többen is az asus ac65p-n. Nem nyúl az fw lényegi részéhez, ha indítás előtt lehúzod a rácsatlakoztatott usb meghajtót, akkor marad az eredeti fw.
A lényeg, hogy a wget-es parancssorba a routerednek megfelelő installer induljon. A bejegyzés óta azért történt változás, egyesült a két entware fejlesztés és azóta másik tárolóban frissülnek a csomagok.
Hagyjuk a padavan topikot, menj át az asusba és ott tedd fel a további kérdéseket, oda jobban illik. Ha éppen ráérnek ugyanazok olvassák és fognak válaszolni. -
-
zssas
tag
válasz
Intruder2k5 #2421 üzenetére
Jól gondolom, hogy ha woodworm tanácsát megfogadva felrakom az entware-t akkor a firmware-hez nem nyúlok, ergo kinyírni nem fogom a routert és ha felrakom entware alól a TM-et azt már csak futtatnom kell és kész?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van arra valami leírás, hogy lépésről lépésre hogy kell beállítani egy Padavan routert wifi kliensként? Egyszer már sikerült, de most egy másikon képtelen vagyok rájönni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
No a legújabb padavannal belőttem a routert, minden működik. Kivéve,hogy elég nagy a ping ... ha rámegyek egy linkre, pl. itt a ph oldalon valamelyik másik topikot választom, akkor van egy másodperc késés. Sebesség mérésnél 4ms a ping és jó sok száz mega a sebesség.
Hol kell a wan dns címeket megadni? nem találom. Talán ha belövöm őket 8.8.8.8 -ra akkor jobb lesz.
Illetve hol tudom rezerválni az ip-t egyes eszközöknek? azt se találom, vagy nem értem. -
válasz
magyarosim #2426 üzenetére
Szia!
Ez attól is függ, hogy mire cseréled a régi fw-t. Az általam készített buildben például vannak olyan funkciók, telepített alkalmazások, amik csak akkor fognak működni, ha teljesen tiszta lappal kezdesz, és ebbe beletartozik az internal storage törlése is.
A frissítést elég menüből megcsinálni, nem kell a restoration tool.
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy RT-AC1200GU-n egy régebbi Padavant (kb 1,5 éve lett rátéve) cserélek a legfrisebbre, akkor elég az NVRAM-ot Resetelni, vagy a Router Internal Storage-et is szükséges?
(frissítés FW Restoration toolal tervezett, vagy elég menüből?)
Köszönöm! -
zssas
tag
Most rendeltem egy újat nincs, kedvem vissza küldözgetni és a lényeg, hogy a TV elérje hálózaton és ne menjen hozzá a PC, csak gondoltam összekötöm a kellemes a hasznossal, de véletlenül a V1 specifikációt néztem nem a V3-at. Mondjuk torrent nem tudom mennyire fogja szeretni ha hálózati meghajtóra töltök le! :)
-
zssas
tag
válasz
woodworm #2422 üzenetére
Még nincs nálam a router, úgy néz ki már csak holnap lesz belőle valami, de nem is értem a V3-ban miért nincs DM egyáltalán, akkor is felmehet rá az entware? Ki tudom vele nyírni?
Egyébként véleményed szerint Transmission vagy qbit? Ezeket SSH-n telepítem és utána webUI-n érem el?
-
woodworm
veterán
Meg lehet próbálni gyári fw alá feltenni az entware-t, oda van transmission vagy akár qbittorrent is. Több router topikjában is folyamatos a panasz a DM-re, verzióról verzióra változik a használhatósága.
-
Nem tartom kizártnak, hisz volt aki megoldotta RT-AC1200G+ és RT-AC58U routereken is, de lehet improvizálni kell, szóval kezdőként nem biztos, hogy menni fog. A v1 árával hiába veted össze, mert az már legalább 2 éve nem kapható, ami meg hardveresen azonos vele, az drágább. És igen, amiben van samba kliens, az fogja látni a HDD-t.
-
zssas
tag
válasz
Intruder2k5 #2419 üzenetére
Remek, akkor azon nem lesz Download Master vagy egyéb torrent szoftver sehogy, ha jól sejtem?! Ráadásul még drágább is mint a V1...ezt benéztem pedig részben pont emiatt választottam
, igaz az USB HDD a fontosabb!A HDD-t ext4-ben fogja látni a TV is meg a PC is? Fel tudom csatolni hálózati meghajtóként?
-
-
zssas
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az itt található Padavan FW-k az RT-AC57U V3-ra is jók vagy kizárólag V1-en érdemes megpróbálni őket?
-
woodworm
veterán
válasz
attilav2 #2416 üzenetére
Az eltérő IP a különböző wiki szerkesztők miatt van. A tftp szerver nem tesz különbséget a kliensek között, ha egyéb zavaró körülmény nincs, működnie kell mindkét beállításnak. Többet is próbáltam, nálam működtek.
Ha nem megy a tftps-s módszer, akkor winscp-vel és/vagy ssh-n keresztül fel lehet tenni. -
válasz
V.Stryker #2408 üzenetére
Ide másolom az OpenWrt tftp leírását pontosan ugyanígy kell a padavant is feltenni tftp-vel, nekem linux alól így ment. Ha nem megy akkor windows alól az asus recovery programjával kell megpróbálni, amit a router támogatási oldaláról tölthetsz le. Ugyanúgy recovery módba kell helyezni hozzá a routert, csak míg a tftp-nél 192.168.1.75-re kell az IP-t állítani a PC-n, az asus fw restoration tool-os módszernél 192.168.1.10-et állítasz be a windowsban.
Ha recovery módban van a router a power led lassan villog, és semmilyen más led nem ég, ez a mód kell a tftp-hez és a restoration tool-hoz. -
Azharel
aktív tag
válasz
herdsman12 #2414 üzenetére
Akkor az új Mint a baj, vm-be nekem is régebbi rendszer volt fent.
-
válasz
Azharel #2411 üzenetére
Igen, Ubuntu alapokon nekem is ez volt, meg fiam gépén is. Valaki fentebb kiderítette már, hogy milyen paranccsal van baja, de most hirtelen nem tudom hol van, engem nem érint, úgysem szeretem az Ubuntu-t. Az aktuális Debian alatt meg fordításkor kapar el, ha belerakod a Transmission-t is a firmware-be. Úgyhogy én jelenleg egy Debian 8.1-et használok fw fordításra.
-
Azharel
aktív tag
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, hogy folyamatosan ez ismétlődik a prometheus script indításakor ? virtual box alatt tökéletesen megy de amikor egy rendes gépen van akkor folyamatosan csak ez ismétlődik. (linux mint cinnamon)[kép]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2409 üzenetére
Pont így van, ahogy leírtad. Wifit letiltom, amíg a routerrel gyakorlatozom. amúgy mindenre igen a válasz.
Mindegy. elengedem. holnap asszonyt megkérem hozza haza a céges wines notiját.
-
válasz
V.Stryker #2408 üzenetére
Az RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-d39fd1f.trx file-t átnevezted 1.trx névre? Abban a könyvtárban vagy ahol az fw található? Beállítottad a fix IP-t a gépen, a 192.168.1.x tartományba, aminek bármi, de nem 1 vége? És ugye kábellel van összekötve a gép és a router? Ez WiFi-n nem működik. Esetleg ha van más élő hálózati kapcsolat, pl. WiFi, azt tiltsd le erre az időre. Volt olyan, akinek VMware adapter kavart be.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2407 üzenetére
Ezt kapom, az előbb egy progival próbáltam,ugyanez. Kiadom a put parancsot, akkor lekapcsol az addig villogó állapotjelző led és nem történik semmi.
cd: not a directory: /Users/vantsa/Downloads/RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-d39fd1f_with_MC 2/RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-d39fd1f.trx
vantsa@Vantsa-MacBook-Air ~ % cd /Users/vantsa/Downloads/1
vantsa@Vantsa-MacBook-Air 1 % tftp 192.168.1.1
tftp> binary
tftp> put 1.trx
Transfer timed out. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2405 üzenetére
Igen, a tűzfal be sincs kapcsolva, minden úgy van beállítva, ahogy a restoration tools írja, meg amit itt is írtak. Lassan villog a led, stb.
TFTP-n csak úgy fel kell tölteni és kész?
-
válasz
V.Stryker #2404 üzenetére
A routeren egy TFTP szerver fut, ha van TFTP kliens a gépeden, azzal is fel lehet tenni az fw-t. Egyébként tűzfalat tiltottad? A router Power LED villog amikor próbálkozol? Fix IP beállítva?
Hirtelen ezeket találtam:
https://superuser.com
https://www.cnet.com -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2401 üzenetére
Ha csak egy macbook van és nem játszik a hivatalos asus progi, akkor hogy tehetem fel a firmwatet? Vezetékes lan megoldható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Pixel 8
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest