Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attires
üzenetére
Ne viccelj, semmi probléma, és természetesen köszi a véleményed! Mindenkinek az a jó, ha gyűlik a tapasztalat... Bevallom én élesben már régebben frissítettem, még tavaly volt utoljára újraindítva a router, de a tesztrouterre felteszek minden új összeállítást mielőtt közzéteszem, és röviden tesztelem is. Ez persze soha nem olyan mint a hosszabb éles használat, és nyilván nem is terjed ki minden funkcióra. IP vagy egyéb stream TV-m nekem nincs, szóval nem is használok IGMP proxy-t.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen a fáradozásodat.
Szerintem az utolsó "jól" működő verzió a 6f23f5c volt. Azóta egyre több gond van (nem csak ez én véleményem) [link] . Természetesen ez nem a te hibád (a félreértések elkerülése végett). A commit is eltűnt azóta
.Engem az IGMP Proxy "hibája" zavar legjobban. Teleszemeteli a logot ha van IPTV a hálózaton és be van kapcsolva az Enable Multicast Routing to LAN.
Ez csak az én személyes véleményem.
-
Február végi Xiaomi Mi-R3G fw, a szokott összeállítással.
-
törölt tag
Gondoltam itt unalmanban megnezem hogy a regi kis TP Link WR840N-V6 -ra sikerul e forgatni egy uj firmware -t.
Nos.. nem.
A Timofeev kicsit elhizot:LZMA 4.65 : Igor Pavlov : Public domain : 2009-02-03
# Padded Kernel Image Size
987808 /home/b0nsh44/beta/padavan-ng/trunk/images/zImage.lzma
# Original RootFs Size
11182142 /home/b0nsh44/beta/padavan-ng/trunk/romfs
# Compressed RootFs Size
3462608 /home/b0nsh44/beta/padavan-ng/trunk/images/ramdisk
#===========================================
# Pack final image and write headers
[mktplinkfw2] rootfs offset aligned to 0x988320
[mktplinkfw2] *** error: images are too big
stat: cannot statx '/home/b0nsh44/beta/padavan-ng/trunk/images/TL_WR840N-V6_3.4.3.9L-102-9c98d5b.bin': No such file or directory
Firmware size:
Firmware max allowed size: 3932160Mahtab -nak hianya van... sikertelen..
Az utolso Alxdm jo lett:LZMA 4.65 : Igor Pavlov : Public domain : 2009-02-03
# Padded Kernel Image Size
996576 /home/b0nsh44/Letöltések/prometheus/padavan-ng/trunk/images/zImage.lzma
# Original RootFs Size
8413675 /home/b0nsh44/Letöltések/prometheus/padavan-ng/trunk/romfs
# Compressed RootFs Size
2533024 /home/b0nsh44/Letöltések/prometheus/padavan-ng/trunk/images/ramdisk
# Pack final image and write headers
[mktplinkfw2] rootfs offset aligned to 0x997088
[mktplinkfw2] firmware file "/home/b0nsh44/Letöltések/prometheus/padavan-ng/trunk/images/TL_WR840N-V6_3.4.3.9L-101-289c95a.bin" completed
Firmware size: 3538948
Firmware max allowed size: 3932160Ez van. Szerintetek nyissak ennek egy Issues -t?
Vagy elkellene engedni vegleg az ilyen kis flash merettel rendelkezo routereket? -
válasz
üzenetére
- webgui - az nincs neki jelenleg
- tftp /ha tamogatja a boot loadere a routernek/ - eldobálja a kapcsolatot pár másodpercenként így nem tudom rátölteni a fw-t
- USB/TTL adapterrel - ezt most olvasgatom, Archer C2 (V1) - How to debrick?
- FLASH IC dirkt irasa egy a netrol letoltott firmware dump -al -
A linkelt oldalon találtam még egy hint-et a tftp-hez:
What I did was putting a static address within the 192.168.0.0 subnet on the PC. I prepared the TP-LINK firmware with the name "tp_recovery.bin" in the tfptd program and it worked. Turn off the router. Turn it on by pressing the reset button for about 5 to 10 seconds and then release it when you see that the program shows the progress bar. And wait for it to restart on its own for 30 seconds or so.
na még így megpróbálom...
-
törölt tag
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Első körben jó lenne a gyári fw - aztán ha elindul a router majd lecserélem.
De nem találok semmi leírást, h kellene usb-ről frissíteni...
TP-Link Archer C2 AC750 -
-
Arra esetleg van ötlet, h mit csináljak egy olyan router-el amire tftp-n se tudok feltölteni fw-t mivel eldobálja a kapcsolatot. Rádugom a gépre, kapcsolódik és pár másodperc múlva szétkapcsol (azt írja a gép vezeték kihúzva). Ha elkapom a parancs indításánál amikor kapcsolódva van akkor is leáll a feltöltés network error-al
Használjam virágalátétnek?
Esetleg usb-n nem lehet feltölteni neki a fw? -
golya87
őstag
Nem nagyon volt róla szó, de hátha találkoztatok vele valahol.
A Xiaomi Redmi AC2100-nál van újabb, jobb router padavan alá? -
Na szóval valami csak nem volt kerek a repoval, mert a fent említett 830f6601 commit is eltűnt, és helyette jött egy újabb libflac update, tegnapi dátummal. Most viszont már lefordul nálam is az aktuális állapot, pedig azóta nem nyúltam semmihez.
-
latya73
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
1200GU hálás köszönettel!
-
válasz
attires
üzenetére
Én is próbálkoztam változtatás nélkül, de nekem úgy sem fordult le, tehát nem az én általam tett módosítások okozzák ezt, meg amúgy azok nem is olyan mélységűek. A hiba nyilván a gazda rendszerben keresendő, valami csomag hiányozhat nálam mint Debian, mint pedig Mint alatt, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi. Keresgettem 4pda-n is, ott is jeleztek hasonló hibát, de megoldásnak egyelőre csak az általánosan telepítendő csomagokat javasolta Stepan Timofeev, ami a readme-ben is le van írva, az pedig abban az esetben sem segített. Na de mindegy is, jelenleg nem sürgős a fordítás, azért bőven el lehet lenni az egy hetes firmware-el is.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A c02fd395 (2023.02.20 11:15) is minden gond nélkül lefordult.
Parallels 18, Ubuntu 22.04 ARM64.
[link] (A Timofeev scripten nem változtattam, még nem tudom hogyan kell
) -
De legalább azt sikeresen megoldottam ma, hogy az entware integrálásához már nem kell a prometheus, megy anélkül is.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nallam a 568e2c7c ami frissebb mint a 830f6601 siman lefordult.
-
-
kikinda2
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet. Én nem szoktam fordítani. Azért kértelek, mert a többi rooteren az általad forgatott firmwarek vannak és azok jól működnek. Az RT-N56U-ra meg jó lenne a néhány újdonság, frissítés.
-
-
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Külön buildet csináltál 1200GU-ra és AC57U-ra, ezt hogy ? Egy és ugyanaz a kettő és egy .config file tartozik mindkettőhöz.
-
JoHn123
tag
let's encrypt-et futtat valaki a routeren?
-
JoHn123
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm !
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm én is!
Xiaomi Mi Router 3G -
kikinda2
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm én is az új forgatást.
Ha nem túl nagy munka tudnál esetleg az RT-N56U -ra is forgatni?
Szeretnék azokra is újat tenni.Köszönöm előre is.
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi AC57U

-
bagoly71.
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi (AC-57U)
-
Egy kis frissítés, a szokásos összeállításokban:
Xiaomi Mi Router 3G: MI-R3G_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC57U: RT-AC57U_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200GU: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200: RT-AC1200_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
TP-LINK Archer C5v4: TL_C5-V4_3.4.3.9L-102-6f23f5c.zip -
-
attires
tag
válasz
attires
üzenetére
Ezek a commitok állandóan változnak (eltűnnek - majd újra megjelennek)...
Akit érdekel:
Így lehet egyes eszközöknek "központilag" más DNS szerver címet kiosztani.
Pl. a gyerekek telefonján DNS alapú tiltás (szűrés). A többi gépet nem érinti a hálózaton.LAN -> DHCP Server -> Custom Configuration File "dnsmasq.conf" - ba beírni:
"dhcp-host=AA:BB:CC:DD:EE:FF,set:tag1
dhcp-option=tag:nev,option:dns-server,DNS1,DNS2"AA:BB:CC:DD:EE:FF = az eszköz MAC címe
tag1 = tetszőleges (Pl. Gyerek_telefon vagy laptop)DNS1, DNS2 = a DNS szerver címe(i).
Elnézest ha túlbuzgó voltam. További jó szórakozást!
-
attires
tag
Megjegyzés a legújabb (c4130165) Timofeev firmwarehez:
Aki smartdns-t használ (Pl. Hulu, Netflix-hez) az ne tegye fel, egyelőre (legalábbis nálam) nem megy vele az unblockkolás. Túl jóra sikerült benne a DNSCRYPT funkció. Teljesen mindegy, hogy mit állítok be. Előtte a c0362b04-t használtam, azzal nem volt ilyen gondom.
-
válasz
body007
üzenetére
De, én azzal is inkább a gyári fw-t próbálnám első körben, és majd utána a Padavan-t, de persze ha úgy jobban tetszik, kihagyható a lépés, végül is mindegy. Nem mellesleg C5 v4-re volt valami "firstflash Padavan", és először azt kellett flashelni, majd a fullos verzió már mehetett rá ennek a saját upgrade menüjéből. De itt is csak azt tudom mondani, hogy ez a C5 v4, a C2-t sosem próbáltam.
Hogy van-e recovery mód az kiderül abból, hogy áttölti-e a firmware-t, vagy esetleg bele lehet lesni a hálózati forgalomba valami csomagelemző szpftverrel, pl. Wireshark, ott látod is, hogy milyen néven keresné a file-t a router, vagy egyáltalán érkezik-e be bármilyen kérés tőle.
A TFTP szervert a PC-n kell indítani, és értelemszerűen az abban megadott könyvtárba kell betenni a firmware-t, tp_recovery.bin néven.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még az éjjel összedobtam egy újabb fordítást, de ez a tegnap előttihez képest csak apróbb módosításokat tartalmaz, szóval aki azt feltette, nem életbevágó a cseréje. Azóta jött még egy-két újabb commit, illetve ebben benne van összes színtéma, és az általam módosított script-eken történt némi fazonigazítás, "szépséghibák javítása", de semmi funkcionális változás nem volt.
Letölthető itt: MI-R3G_3.4.3.9L-102-c413016_with_MC.zip
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Amúgy ha valakit érdekel jött ki friss Breed loader is, legalábbis mióta én utoljára frissítettem, azóta több is. Megjegyzem feltettem a frisset, és ott vannak fordítási hiányosságok a Tampermonkey scriptben, van ami kínaiul jelenik meg, úgyhogy végül a 1338-as verziót tettem fel, az hibátlanul működik még a fordító alkalmazásokkal.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ne a gyári fw-t próbáljam visszatenni (előszőr) hanem mindjárt a padavan-t?
A másik, h fogalmam nincs, h van-e rajta recovery mód, legutolsó gyári fw volt rajta.
Meg az a része se tiszta, h beteszem a szerver könyvtárba a fw-t... Az hol van? A routeren? Vagy ha a pc-n, egy linux filerendszerben hova tegyem?
-
válasz
body007
üzenetére
C2-vel sosem volt dolgom, de C5-ön és általában eddig TP-LINK-en fordított volt a gyakorlat, tehát a PC-n kell a TFTP szervert indítani, és boot-oláskor a router ott keresi egy megadott címen és megadott filenéven a firmware-t, ha olyan bootloader van rajta, amiben van recoevry mód. Pl. a PC-nek fix IP cím, 192.168.0.66, majd a szerver könyvtárába beteszed a firmware-t tp_recovery.bin néven, és így indítod a recovery módot a routeren. Ha minden klappol, akkor áttölti a firmware-t, rögtön flasheli is, és visszaáll a gyári állapot.
https://openwrt.org/toh/tp-link/archer_c5_v4#installation_via_tftp_recovery_mode
-
A reset-et, hogy csináltad? Áram alatt volt a router, és elég hosszan nyomtad? Kapcsold be a routert, adj neki egy percet, hogy elinduljon, majd utána nyomd be a reset gombot, és tartsd nyomva legalább 5mp-ig, majd engedd el, és várd meg még újraindul a router.
Esetleg próbáld meg ezt a módszert is!
Nincs rajta Breed Loader? Ha nincs, akkor esetleg lehet próbálkozni a gyári bootloader recovery módjával, de azzal csak gyári firmware-t tudsz visszatölteni. Ebben a hsz.-ben az első kép alatt le van írva, hogyan kell csinálni.
-
Isti6
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Betöltöttem és utána újrainditás után már nem volt elérhető a router...
Most nem tudok rácsatlakozni.
Se SSH, se semmivel. Ipconfig-nál sem nagyon látom Gatewaynek és ha csatlakozva van a Telekom routerre a telekom routermenüben nincsen IP cim hozzá.
Ha reset-elem narancssárga és utána kékre vált.Valami nem futhatot rendesen le, mivel a WIFI sem látható (előtte is le volt tiltva), frissitésre sem reset-re nem jött vissza
Mit tudnék csinálni a routerrel?
-
Szia!
Tegnap fordítottam egyet, azt innen le tudod tölteni:
MI-R3G_3.4.3.9L-102-82ee22a_with_MC.zipKépek a konfigról: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Frissítéshez simán tallózd be a letöltött és kicsomagolt trx file-t az Administration - Firmware Upgrade oldalon, és flasheld a routerre, majd ha újraindult, akkor az Administration - Settings oldalon alul a Router Internal Storage (/etc/storage) részben nyomj neki egy reset-et, utána a fentebbi Router Settings (NVRAM) részben szintén. Ezután megint újra fog indulni, és kezdheted a beállításokat, de régi konfig mentést ne se tölts vissza! Nagyjából ennyi.
-
Isti6
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
Mikorra várható új forditás, láttam történt jó pár frissités [link] .
+ Én még soha nem frissitettem a Padavan-t hogy kell elvégeznem? (jelenleg egy nagyon régi FW futt rajta) -
válasz
body007
üzenetére
Nem olyan egyszerű az, itt openwrt leírása:
Itt elakadtam...
To flash the recovery image, start a TFTP server from...
Ezt terminálból? Nincs ilyen csomagom de felteszem ha onnan kell futtatni
body@body-ThinkCentre-M83:~$ tftp
„tftp” parancs nem található, de telepíthető így:
sudo apt install tftp-hpa # version 5.2+20150808-1ubuntu4, or
sudo apt install tftp # version 0.17-22ubuntu2 -
válasz
üzenetére
Ha pont ilyen a router-ed akkor jó lesz a te build-ed
De ha forgatnál nekem, akkor:
-openvpn - nem kell tailscale-t használok
-wireguard (beleforgatom, hogy egyszer.. majd.. valamikor működésre fogom) - így ez se kell
-ftp - nem kell van a "fő" routeren
-sftp - szintén
-zram - ez jöhet
-curl - ez se fontos, tudja a másik
-
törölt tag
válasz
body007
üzenetére
Én ilyen routert használok, magamnak forgatom a firmware -t.
Jelenleg ami benne van, mindig változik amúgy:
-openvpn
-wireguard (beleforgatom, hogy egyszer.. majd.. valamikor működésre fogom)
-ftp
-sftp
-zram
-curlA témák közül:
-whiteHa ez igy jó neked megosztom szívesen, de forgatok az igényeidnek megfelelőt is ha jelzed mi kell bele. (entware -t nem tudom hogy kell, nincs is igényem rá.)
-
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy archer c2 ac750 v1-et repeater-nek az otthoni hálómhoz (egy ac1200gu a "főnők" router padavan-al). Szeretnék az új szerzeményre is padavan-t, de nem találok hozzávalót.... Tudnátok egy link-et küldeni?
-
bagoly71.
tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Először varázsolj fel rá egy új rendszert, ki tudja....
Pl. Intruder2k5 utolsó, a routeredre való fw-t. Kicsit visszaolvasva megtalálod a linket. Az enyémen most az övé van. Aztán variálj a beállításokkal is....
Adapter cserét is megpróbálhatnál mert a gyengülő táp is okozhat furi dolgokat.
Most cseréltem a gyárit, több mint 3 éve szinte 0/24 ment! Kicsit erősebb, 2,5 Amperest használok most. -
bagoly71.
tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Nálam is ez van és teljesen mindegy ki FW-ét teszem rá. Nekem RT-AC57U van ami gyakorlatilag ugyan az mint a tiéd. Ledek mennek, wifin fel is lehet csatlakozni rá stb....de magát a routert nem lehet elérni csak ki/be kapcsolás után!
Most táp/adapter cserével és más beállításokkal próbálkozok, hátha..... -
LiteCross91
aktív tag
Mahtab RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-64fc551a3e FW van fent az Asus AC1200GU routeremen és az utóbbi 1-2 hónapban többször előfordult, hogy minden eszközt ledobott a hálózatról, lan-wlan egyaránt. Minden led villogot rajta, mintha működne, de nem lehetett rá csatlakozni sehogy sem. Olyankor csak a fizikai ki- és bekapcsolás segít. Van ötletetek ez mi lehet? Tegnap pl. egy új laptopra telepítettem fel a Windowst, wifin rácsatlakoztattam a routerre és kb. fél óra múlva lehalt, épp az Office-t töltötte lefele. (Nem tudom ezzel van-e összefüggés).
-
-
robita
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm akkor marad így.
[DHCP or Static] -
-
robita
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Esetleg van értelme jelezni a szolgáltató felé? Amint bedugom a wan portba a kábelt (PPPoE kapcsolódás nélkül) máris megjelennek ezek a kérések. -
-
robita
csendes tag
Sziasztok,
Logokban rengeteg ilyen bejegyzés keletkezik:
Jan 8 20:51:18 kernel: DROP IN=eth3 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:e0:3f:49:00:b7:80:08:00 SRC=0.0.0.0 DST=255.255.255.255 LEN=328 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=0 PROTO=UDP SPT=68 DPT=67 LEN=308
Jan 8 20:51:19 kernel: DROP IN=eth3 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:10:7b:44:9d:9b:a0:08:00 SRC=0.0.0.0 DST=255.255.255.255 LEN=328 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=0 PROTO=UDP SPT=68 DPT=67 LEN=308
Jan 8 20:51:21 kernel: DROP IN=eth3 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:e0:3f:49:00:b7:80:08:00 SRC=0.0.0.0 DST=255.255.255.255 LEN=328 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=0 PROTO=UDP SPT=68 DPT=67 LEN=308
Jan 8 20:51:22 kernel: DROP IN=eth3 OUT= MAC=ff:ff:ff:ff:ff:ff:10:7b:44:9d:9b:a0:08:00 SRC=0.0.0.0 DST=255.255.255.255 LEN=328 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=0 PROTO=UDP SPT=68 DPT=67 LEN=308
Lehet tudni, hogy mik ezek?Köszi!
-
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hi, köszi a gyors és bő infót, holnap kipróbálom.
Ezer hála.
-
Szia!
A TP-LINK Archer C5 v4-el az a gond, hogy voltak hozzá bugos bootloader-ek, amikben nem megy a TFTP. Ha ilyen van rajta, akkor előbb gyári fw-t kéne cserélni egy olyanra, ami cseréli a bootloader-t is egy jó változatra. Ha megy a TFTP, akkor ITT találsz hozzá segítséget. A végén persze mehet rá a legfrissebb Padavan, amit az előbb linkeltél. Persze mindezt egy folyamatosan újrainduló routerrel... Ha sehogyan sem megy, akkor marad a soros port.
szerk:
A TFTP hibáról az OpenWrt oldalán is írnak. [link]
Unfortunately the stock images dated before April of 2019 had a bug and the TP recovery function was not working on them. This can be fixed by updating the U-Boot (mtd0) to a newer version.Itt pedig van egy logout link, ahol írják, hogy az Archer_C5v4190815.rar fw-ben működik a TFTP. És bár a posztban lévő link már halott, de innen elérhető az említett fw.
https://static.tp-link.com/2019/201909/20190917/Archer_C5v4190815.rar -
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott egy Régebbi TP-Link archer C5 v4-es router , mely az alábbi hibával van nálam : Link
Lehet ,,láma" vagyok de OopenWRT-t nem tudok rá tenni sehogy sem, seb webui felületen sem TFTP-vel(márha jól írom).Padavan FW-t (LINK) melyet itt találok, hogy tudom feltelepíteni?
Gyári webui felületen ha a bin fájlt betallózom Error 4503-as hibával elszáll.Tudtok nekem segíteni?
1hsz-t már olavsgattam/nézehettem de nekem nem derül ki, hogy ezt most betallózni/SSH-n telepíteni vagy hogy kellene.
Elnézést a láma kérdésért, segítséget előre is köszönöm.
-
kikinda2
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, BÚÉK!
-
jackal79
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amint hazaérek kipróbálom. Köszi
-
válasz
jackal79
üzenetére
Fogalmam sincs mi okozhatja. Nekem is van rajta HDD, két qbittorrent kliens is fut rajta, de nem szokott leszakadni róla. WiFi jelerősség ügyben esetleg próbáld meg a Wireless - General oldalon alul, a Select country/region opciót Debug módba állítani. Én alapból mindig így használom, és nem tapasztaltam változásokat WiFi ügyben a cserék során, és a család sem panaszkodott ilyenre.
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már késő
Minden újévi fogadalmam így végzi
-
jackal79
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a 102 - es folyamatosan levalasztja a HDD-t. Felraktam egy 100-as verziót az stabilan működik, viszont a WiFi jelerosseg jóval gyengébb, mint a 102 - és él.
-
jackal79
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönjük
Azt lehet tudni, hogy mi változott az előző FW - hez képes?
BUÉK -
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont most, hogy megfogadtam hogy idén nem indítom újra a routert
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
BUÉK!
-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
És, hogy ontopik is legyek, itt egy utolsó 2022-s Mi-R3G firmware, amitől frissebbet az ó-évből nehezen fogtok találni.

Letölthető itt: MI-R3G_3.4.3.9L-102-c0362b0_with_MC.zip
-
Capricornhun
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, sikerült!

-
válasz
Capricornhun
üzenetére
Szia!
nvram set http_passwd=uj_jelszo
nvram commit -
Capricornhun
tag
Sziasztok! Telneten hogyan tudok jelszót változtatni? passwd nem jött be . Előre is köszi a segítséget!
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre gondoltam, ezt tettem ma fel.
-
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! Fel is tettem a legfrissebbet amit linkeltél.
#3686 woodworm: A https szűrés helyett milyen megoldás lehetéséges? Az "nslookup" paranccsal megnéztem az adott weboldalak IP címét és IP alapján próbáltam az előbb tiltani. Volt amelyiknél sikerült is, viszont fura mód akkor más oldalakon is elkezdtek akadozni a betöltések.
-
madrac
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
jo otlet, de a cifs mount nem mukodik nalam. (Operation not supported)
ha meg megadom a protokoll verziot is a vers parameterrel, akkor teljesen mindegy mit adok meg "kernel: CIFS: Invalid version specified" -
-
madrac
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Koszonom, de sajnos ennel bonyolultabb a dolog. Mivel r3gv2-n nagyon minimalis a tarhely ezert kulso tftp szervert hasznalok, csak nem tudom, hogyha PXE menut allitok be a dnsmask-ban, akkor a pxe-service miert hagyja figyelmen kivul az utolso szerver IP parametert...
-
-
madrac
senior tag
Tudom semmi esely a valaszra, de kiserletezett valaki esetleg PXE boot menuvel dsnmasq.conf segitsegevel?
-
OK, szívesen mindenkinek!
Este én is felteszem az éles routerre, 50 napos uptime-ot borítva vele. Tegnap nem tudtam megcsinálni mert fiam melózott a neten, így csak a teszt routeren próbálgattam egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Esetleg usb-n nem lehet feltölteni neki a fw?

Minden újévi fogadalmam így végzi