Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azharel
üzenetére
Igen, Ubuntu alapokon nekem is ez volt, meg fiam gépén is. Valaki fentebb kiderítette már, hogy milyen paranccsal van baja, de most hirtelen nem tudom hol van, engem nem érint, úgysem szeretem az Ubuntu-t. Az aktuális Debian alatt meg fordításkor kapar el, ha belerakod a Transmission-t is a firmware-be. Úgyhogy én jelenleg egy Debian 8.1-et használok fw fordításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest