Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Nem látom továbbra sem előnyét a rtorrent-nek, különösen azóta hogy frissült az fw-ben a transmission, a -e kapcsolót és paramétereit a transmission.sh-ból lehet törölni, és akkor nem loggol/ír a háttértárra folyamatosan, syslog természetesen van, az szerintem a ramdrive-ra megy, ennek mértékét a settings.json-ban a message level értékét 1-re vagy nullára levéve lehet szabályozni. Alapból csak vi szerkesztő van a fw-ben, ami elég körülményes, aki tud vele dolgozni az nyugodtan megszerkesztheti a transmission.sh-t és kitörölheti a -e kapcsolót és paramétereit (a transmission.log -ot kell keresni a fájlban és azt a sort szerkeszteni amiben ez szerepel, backup készítése a transmission.sh-ról ajánlott), a szerkesztés alatt a transmission legyen kikapcsolva a menüben! Szerkesztés után szerintem ajánlott az mtd_storage.sh save parancs kiadása, hogy biztosan mentésre kerüljön a módosítás.
    Aki ódzkodik a konfigfájlok szerkesztésétől az használhatja az én legutóbbi fw-met MiR3G-re és 1200GU-ra, amelybe már bele van forgatva ez a transmissionnal kapcsolatos módosítás.
    Még egy darabig tesztelgetem a rtorrent-et, majd a qbittorrentet is tesztelni fogom mert kíváncsi vagyok :N Szerintem akinek nincsenek nagy igényei annak tökéletesen megfelel a fw-ben levő transmission, most hogy már a háttértárra loggolást ki lehet kapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák