Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Alap qbit konfiggal egy rövid időre nekem is felment 14mb/s-re a letöltés, de utána lelassult és rövid időn belül kilőtte a kernel.
Aztán próbáltam fireqpeg konfigjával, azzal ment kb fél órát de jóval lassabb letöltési sebességgel, aztán kilőtte a kernel. Nekem tetszene a qbit, elég sokrétűek a beállítási lehetőségek, amit a webui-n lementek azt szépen beírja a konfigba, ellentétben a rutorrent-tel. De a memória éhsége az eléggé odaver
Annyira meg nem értek hozzá hogy a konfigot optimalizáljam 57U-1200GU-ra. Lehet be kéne szereznem egy Newifi D2-t, az talán bírná szuflával(memóriával) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira meg nem értek hozzá hogy a konfigot optimalizáljam 57U-1200GU-ra. Lehet be kéne szereznem egy