- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4736 üzenetére
Meg tenném de ennek hol találom a forrás kodját ? 2025.09.03.RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-ed642ce23f.trx
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4734 üzenetére
Amire nincs szükségem azt ki lehet kaparni a ruteről mert van benne ami teljesen felesleges számomra 700kb helyre lenne csak szükségem csak! usb flasban nem igazáb arra van hogy álandóan irják ez rövid élete lessz! Nincs valami super user mod az irás védelem elen a fájlrendszere hozzá féréséhez?
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4729 üzenetére
forditóval irok néha ne kérj lehetetlen...
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4729 üzenetére
köszi!
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #4725 üzenetére
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4727 üzenetére
94mb szabad!
total: 123.31 MBhidefree: 94.22 MBused: 29.09 MBcached: 8.18 MBbuffers: 2.82 MBswap: 0 B -
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4718 üzenetére
ok!
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4712 üzenetére
openwrt ahol müködik a VH váltotam feladtam a padava ragados problémáit nem tudom miért történik ez idö tulépési problémái!
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4709 üzenetére
No látod ilyeneket én nem tudok mert bottal piszkálom a linuxot gyűlöletből mert nem konfortositják évek ota sem könnyebb legyen használni mind a wint !Értem én hogy fejlesztőknek van az de miért nem teszik kezelhetőbé a kezdőknek is automatikus segéd kezelés kattintasz amit erre való scriptek figyelnek vagy hozzá rendelnek pl egy program installálása igy egy nyüg de számtalan ok van még erre!
-
cree
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4705 üzenetére
Hid el turtam elöte kinai fórumok részben fizetős a kivül áloknan még egy egy orosz forumon lehet némi kis infot találni de teljes leirást nincs mivel nem vagyok linuxos ha elakadok a linux terminál hülyeségei allat nincs eredmény ami a siker vége (csak elindítani amit) akartam!
-
balu1977
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4655 üzenetére
Itt mit jelent a fordítás pontosan? Magyar menüt?
-
balu1977
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4678 üzenetére
[link] ez szerint próbálom
-
balu1977
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4676 üzenetére
Az a gond hogy az a módszer amatőröknek van mint én. Amit írtál azzal sajnos nem vagyok előrébb.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Köszönjük szépen, néztem ezt a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) routert, nagyon állatnak tűnik!
-
rErEaT
senior tag
válasz
Köszi szépen RT-AC57U
-
Alarikman
senior tag
válasz
Köszönjük a sokéves munkádat ezzel a router-rel (mi 3g).
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #4653 üzenetére
Köszi, követem.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #4650 üzenetére
Amit csináltál topikot neki, azt is elvitte a rendszer összeomlás?
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4645 üzenetére
Úgy néz ki “rájöttek”… de nem sietek most vele. Majd 2-3 hét múlva kipróbálom.
libssl: downgrading openssl 3.5 security to allow openvpn to work correctly with 1024-bit dh key.
-
hampidampi
őstag
válasz
Intruder2k5 #4635 üzenetére
Átnéztem, sajnos a sima 3-asra nincs fent senkinek.
-
hampidampi
őstag
válasz
Intruder2k5 #4635 üzenetére
OK, köszönöm, utánanézek.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4623 üzenetére
Az Asus RT-57U így van. Erre felmegy simán.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4623 üzenetére
az nem ír semmit sajnos
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4608 üzenetére
Le is frissítettem! köszi!
Minden probléma nélkül üzemel
(AC57U)
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Nagyon köszönjük!
-
kikinda2
tag
válasz
Köszönöm szépen.
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4611 üzenetére
Szüleimnél van használatban, ott meg még 150/25ös net van szóval bőséggel jól teljesít, volt talán 1-2 padavan verzió ami nem ment túl stabilan, de azóta hibátlanul hasít, semmi problémája nincsen, 0/24be megy
De ez nagyon örvendetes, hogy van hozzá még frissítés
-
rErEaT
senior tag
válasz
RT-AC57U-t úgy tűnik még van értelme életben tartani
-
válasz
Noha legalább 10 év késéssel, de bekerült az FTP szerverbe is az SSL támogatás, illetve a Samba beállítások közt is megjelent a custom configuration lehetőség.
A konfig végére meg bekerült még az alábbi opció:
### Reduce trx image size
CONFIG_CC_OPTIMIZE_FOR_SIZE=yPróbáltam ezzel is fordítani egy Mi-R3G firmware-t, az eredmény körülbelül ~300kB-al kisebb image. Az eredeti 20829411 byte méretű, az optimalizált pedig 20541699 byte. Egyelőre még éppen elférnek benne a dolgok amiket bele szoktam fordítani, szóval jelenleg ez nincs engedélyezve a megosztott fw-ben, de később még akár jól is jöhet majd ez az opció.
-
tutis
őstag
válasz
Intruder2k5 #4605 üzenetére
wan portba van kötve, és a router az 1.1 ip-n érhető el
-
tutis
őstag
válasz
Intruder2k5 #4603 üzenetére
192.168.0.1 a modem, 192.168.1.1 a router.
-
tutis
őstag
válasz
Intruder2k5 #4599 üzenetére
Bocsánat, benéztem HW version: A
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #4594 üzenetére
Annak idején, csodálkoztam is a 10e ft körüli árakon ezért a routerért.
-
bagoly71.
tag
válasz
Intruder2k5 #4589 üzenetére
Az akart lenni, köszi!
-
hardline
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4585 üzenetére
Jajjj
-
hardline
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4565 üzenetére
Engem érdekelne, hogy honnan sikerült még r3g modellt venned, mert én sajnos nem találok már nagyon hosszú ideje. Mennyiért sikerült beszerezni?
Openwrt nekem nagyon nem jött be, próbálkoztam épített vékonyklienssel is, de kínlódás minden perc és minden volt csak stabil működés nem. A padavan meg évek óta atom stabilan teszi a dolgát egy r3g-n és egy kis szappanon is (wt3020). Egyiket sem kapni már sajnos. -
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4577 üzenetére
Köszi!
-
kikinda2
tag
válasz
Köszönöm a forgatásokat.
-
válasz
Köszönöm szépen. Ma délután felrakom, a MI-R3G-re. Hurcolós Routernek beteszem notis táskámba. WiFI kliensnek megcsinálom, akkor már tudom magammal vinni a Telekomos kis androidos TV dobozt is munkába.
-
herdsman12
őstag
válasz
Intruder2k5 #4559 üzenetére
Még valami tavaly tavaszi változatnál tartok, de hétvégén frissítek.
Ex Digisként nem kell változtatni semmit a beállításoknál?
Köszi a fordítást, vendégem vagy egy sörre, ha összefutunk... -
kikinda2
tag
válasz
Intruder2k5 #4573 üzenetére
Kösz az infót.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4565 üzenetére
Az AC2100-at és a Mi-R3G-t is kikapcsolt WiFi-vel használom fő routerként (VPN hálózat).
A WiFi-t egy csomó régi Apple Airport eszköz biztosítja. Nagyon olcsón tudtam hozzájuk jutni, és szerintem velük működik legjobban a WiFi roaming. A 320/280 Mbps (átlag) sebesség nekem meg elég. -
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4562 üzenetére
Igen, kettő is!
Fizikailag több száz km-re vannak, de eddig sikerült mindig frissítenem őket távolról .
Szeretek veszélyesen élni. -
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4552 üzenetére
Szia Intruder2k5 és B.U.É.K.!
Majdnem minden héten forgattam MIR-3G és RM-AC2100-hoz (1100MHz verzió) és feltöltöttem a tárhelyemre az elmúlt 30 napban.
Mivel nem igazan van/volt "említésre méltó" változás bennük ezért nem jeleztem itt külön.
Igazából csak a BUSYBOX frissítés volt "hibás" amit már DOWNGRADE-vel megoldottak (a router logja nem működött) . Szerintem én is átállok a negyedévenkénti vagy félévenkénti forgatásra.
Jó lenne ha bekerülne egy-két modernebb router is a "Padavan" listára, de szerintem az csak álom marad... -
válasz
Intruder2k5 #4552 üzenetére
A december 21-ei buildem is működik(most itt ez a legfrissebb azthiszem), az összefoglalóból letöltheti aki akarja. Entware(nano, mc, stb) nincs benne, de nem egy ördöngősség entware-t telepíteni. Transmission természetesen bele van forgatva.
-
válasz
Intruder2k5 #4547 üzenetére
OpenWrt-re éppen rá lehetne húzni(szabni) a tomato gui-t szerintem(felvethetnéd az ötletet a tomato fejlesztőknek), teljesen moduláris felépítésű.
Külön van a kernel, a csomagok, a gui(luci). Luci nélkül is lehet fordítani, lehet a luci helyett másik gui-t belerakni akár utólagos telepítéssel, a csomagok szabadon variálhatók (az ésszerűség keretein belül).Illetve még az is megfordult a fejemben hogy a padavan gui-t át lehetne reszelni openwrt-re, vagy ami egyszerűbb, a luci-ra elkészíteni a padavanos grey2 skin-t(maradna minden beállítás ott ahol van, de padavanos formavilágot, brandinget kapna, jóval kellemesebben nézne ki mint a natúr luci).
-
válasz
Intruder2k5 #4544 üzenetére
Pont emiatt (is) váltottam openwrt-re, viszonylag friss hardverre feltehető, mediatek mt7622, mediatek filogic platform egész jól támogatott, hw offload működik vezetéken és wifin is. Most egy Xiaomi AX3000T-n fut a net(Filogic MT7981B), egész jó a wifi lefedettsége az AC57U-hoz képest. AC57U-t padavannal AP módban, kikapcsolt wifivel, letöltésekre használom már csak, hogy ne kelljen ezért a gépet bekapcsolva tartani.
Tomato amit te preferálsz, úgy tudom broadcom chipes routerekre van csak, broadcomnál nincs nyílt forrás, a lehetőségek jóval korlátozottabbak mint openwrt-n(mediatek, qualcomm soc-os routerekkel). -
válasz
Intruder2k5 #4539 üzenetére
Csak a chrome hülyült meg, safariban(meg firefoxban is) angol a gombfelirat:
-
válasz
Intruder2k5 #4539 üzenetére
Nem tudom nálam miért oroszosodott el.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4519 üzenetére
Nagyon köszönöm, Redmi AC2100 routere(ke)n egyelőre hibátlan!
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4528 üzenetére
Hát nem egy Padavan szintű tök egyszerű felülete van az biztos, de sajnos a AC65P-re nem volt már használható, bár ennek ellenére szerencsére hibátlanul teszi a dolgát, a gyári 2,4es sávon nem igazán volt combos, folyamatosan ledobálta a klienseket, most ez megjavult OpenWrt alatt, sőt igazából nem régen lett lecserélve majdnem minden eszköz ami eddig nem volt képes 5Ghz-re így már teljesen mindegy, hogy mi van rajta
De van esetleg más opció rá szívesen hallgatom, szeretek kísérletezni!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4523 üzenetére
Most újra végigjátszottam az egészet.
Újraindítottam és most nem tűnt el.
Egyébként a múltkor megnéztem és nem volt ott a fájl sem és a padavanban sem látszott. Pár nap után kiderül, mostanában elég sokszor van áramszünet a nagy szél miatt.
Addig is köszönöm! -
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4521 üzenetére
Szia!
D-Link 860l
Megpróbálom megnézni, hogy hova generálja. Hol tudom megadni az elérési utat?
Közben megtaláltam: /etc/storage/openvpn/server/ca.crt -
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4503 üzenetére
Kábelről asus n57 router.
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5 #4483 üzenetére
Mégegyszer köszönöm, 349 Ft volt az ára és legnagyobb döbbenetemre futárral hozták, már üzembe is helyeztem!
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5 #4483 üzenetére
Köszönöm szépen, jónak tűnik!
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5 #4474 üzenetére
Már kerestem, mert úgy emlékeztem, hogy volt ilyen kapcsoló, most szembesültem vele, hogy itt hiányzik. A nfs démon se fut, igazad van; talán valami miatt nem fordult be a csomagba. Úgyhogy tovább próbálkozom, bármennyire is vonzó az OC, valószínűleg a Te legutolsó változatod lesz a következő próba alanya
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #4473 üzenetére
Azóta ki derült h sötétben látni de nagyon haloványan szóval a led makkant meg
Vagy kosz mehetett rá hasonló
Így nem is kínzom feleslegesen -
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4467 üzenetére
„640 KB mindenkinek elég”
Nekem a 20MB is szükös sajnos., de nem mindenki olyan elvetemült mint én hogy távoli NFC olvasókat kössön össze amik a mir3g usb portján "lógnak"
.
Hála neked és a leírásaidnak a különböző fórumokban
.
-
lopertpeter
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4454 üzenetére
igen, ez működik, köszönöm.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4426 üzenetére
Olyasmire gondoltam itt, hogy ha van kondenzátor a routerben, talán hamarabb kiszárad a folyamatos nagyobb áramerősség miatt, ami a nagyobb fogyasztó miatt fut át rajta. De már nézem az olcsó, nem feltétlenül márkás kisebb méretű nvme ssd-ket, ilyen célra még egy Gudga, Walram stb. is jó lehet...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4421 üzenetére
A router egyébként képes ellátni megfelelően táppal egy laptop merevlemezt egy külső házban? Van több régi HDD-m laptopokból és most ez lenne a gyors megoldás, de nem akarom kinyírni a routert hosszútávon egy "túl nagy" fogyasztóval...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4423 üzenetére
Valószínűleg meghalt a drive, újként került a routerbe, talán egy éve sincs, hogy használom. Bosszantó!
Lehetséges okok: [link]
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4421 üzenetére
Sajnos más particionáló programok sem tudják írni, már kettőt is próbáltam a MiniTool-t és az Easeus-t, az fdisk /dev/sda pedig ezt a választ adja:
'/dev/sda' is opened for read only
The number of cylinders for this disk is set to 7528.
There is nothing wrong with that, but this is larger than 1024,
and could in certain setups cause problems with:
1) software that runs at boot time (e.g., old versions of LILO)
2) booting and partitioning software from other OSs
(e.g., DOS FDISK, OS/2 FDISK)
Command (m for help):
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4416 üzenetére
Köszönöm szépen. Letöltöttem.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4414 üzenetére
Csak entware és MC nélkül fér bele maximum file méretbe.
(Gondolom még gyomlálnom kell, majd még próbálkozom)2024_05_10_RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-0f9e99b980 [link]
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4404 üzenetére
Ismerős "érzés"...
Most az M1 MacBook Air Parallels alatt:
Toolchain kb. 17 perc.
Maga a firmware kb. 15 perc. -
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4402 üzenetére
Gyorsan rendet raktam a tárhelyemen... Ha minden igaz akkor itt lehet elérni:
[link]Jövő héten lehet "Önök kérték"... kérhettek 3 routerre fordítást, csak írjátok meg hogy melyik 3 router legyen az
-
lopertpeter
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4397 üzenetére
este én is fordítottam virtuális géped ubuntu 22.4 alatt, leírás alapján, hiba nélkül ment.
-
loreal23
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4380 üzenetére
Szia! Ne haragudj ha neked túl buta a kérdés! Most vásároltam egy Xiaomi r3G routert amin padavan firmware van. Amit ide felraktál az egy frissítés? Ha igen, akkor csak letöltöm, betallózóm a routernek és ennyi? beállításaim is megmaradnak és minden működni fog? Előre is köszönöm a segítséget!
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5 #4392 üzenetére
Még nem szedtem szét. A "műanyag" borítás hőmérséklete 2C vel lett magasabb... 23C -- > 25C
-
rErEaT
senior tag
válasz
Köszi!
Csekkolom mik a változások aztán később fel is pattinttom
AC57U -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #4385 üzenetére
Van előre lépés.
Windows wsl ubuntu 22.04.3 lts alatt lefordul manuális megoldással a firmware.
Prometheus script nem megy itt se, ahogy a legfrissebb Debian, Ubuntu, Linux Mint alatt se. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #4383 üzenetére
Nem jó.
[kép] -
jan herz
tag
válasz
Köszönjük szépen!
-
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #4373 üzenetére
Igen! Működik.
Gondoltam mivel van frissebb, jótékony hatással lehet a rendszerre. -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #4371 üzenetére
Értem!
Nekem csak az entware kellene az ipdns miatt és a vpn. Ezeket használom.Frissítek arra amit linkeltél.
Köszi! -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #4368 üzenetére
Köszi!
Ebben már a friss entwarre és vpn van? -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #4366 üzenetére
Szia!
Esetleg asus rt-ac57u-ra is készítesz? -
Andras3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4363 üzenetére
Akkor álitódott el valami amikor a gépet kapcsoltam be majd a routert. Később a másik gépen használva sem jött be a Transmission. Ott azért kapcsoltam ki a routert, hogy a gépre kötve megnézzek valamit a HDD-n. Akkor jöttem rá, hogy valami blokkolja a Transmission kliens elérési címét, amikor utólag kapcsoltam be routert. A router admin felületét mindíg elértem. https-el sem jött be a torrent kliens. Simán se jött be a 192.168.1.1:9091. Visszaraktam a gyári ASUS firmware-t. Újra vissza fogom tenni a Padavant, remélve, hogy most jó lesz.
-
Andras3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4361 üzenetére
Három számitógépem van. Most néztem, meg hogy a másik két gépen bejön a torrent kliens. Csak a torrenteket álitottam le és úgy kapcsoltam le este. Köszönöm a tanácsot. Estére nem kapcsolom ki a routert.
-
Andras3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4359 üzenetére
Köszönöm. Úgy már próbáltam. Akkor valami más gond van, mert már nem jön be így se a Transmission.
-
Andras3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4355 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséget. Nem a Sergey féle verzió van fent hanem az Alexey. Elnéztem. Viszont sikerült beállitanom a Transmissiont. Az FTP klienst is beállítottam. Az FTP-n nem látom a Transmission mappát a gyökérkönyvtárban, és más mappákat sem. Mit kell beállítanom, hogy lássam? Visszanéztem a keresővel, de nem láttam, hogy kérdezték volna a fórumban.
-
Andras3
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4353 üzenetére
A Transmission is jó lenne ha betudnám állitani. Azt nem tudtam, hogy többfélét is rá lehet telepíteni. Tegnap szereztem be egy régi rt-ac57u-t. Ma tettem fel a padavant. A VPN-t gyorsan be tudtam állitani, csak ezzel a torrentel szenvedek még.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #4328 üzenetére
Nem, cache ürítés is volt.
Maradt a v.4.2.9. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #4326 üzenetére
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #4324 üzenetére
A jelzettel
4.2.10
, ellentétben nekem a frissítés után a4.2.9
rutorrent verziót ír a böngésző.
A puttyban aopkg list_installed | grep rutorrent
parancsra4.2.10
van. Apróság, csak jeleztem.
[link] -
temppro
tag
válasz
Intruder2k5 #4314 üzenetére
Fura...
Miért csak Fw update után jelent ez meg?
Miért csak 1 nap után?
És egyszerre mind 2 kábel?De ellenőrzöm a kábeleket...
thx -
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4292 üzenetére
Azt én tesztelem, hibátlanul fut azóta is!
Ha forgatsz a Mi-R3G-re és nem nagy kérés akkor Asusra is kérlek -
temppro
tag
válasz
Intruder2k5 #4297 üzenetére
thx!
-
pchris
tag
válasz
Megtennéd, RM-2100-ra még fordítasz kérlek. Emlékeim, és az összefoglaló linkjei szerint is, csak te fordítottál eddig rá itt, amit meg is osztottál. Vagyunk itt néhányan akik ezért köszönettel tartozunk neked.
Nem minden fordításodat raktam fel, de amiket igen, azokkal soha sem volt gondom.
Köszönöm -
kutga
félisten
válasz
Van nálam is otthon még két Asus router, mindkettőre elérhető a Padavan, de igazából nem használom őket, a kisebbet eltettem tartalkénak, a nagyobbat valószínű eladom.
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4290 üzenetére
Ja hogy úgy érted.
Nem szoktam megosztani, igazából csak magamnak csinálom, alap beállításokkal, MIR3G és Archer c5v4-re is. Előtte én is az összefoglalóból válogattam
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4286 üzenetére
Én szoktam még, igen, ez alapján.
Bár hétvégén próbaképpen feltettem egy Openwrt rendszert, Breed alól egyszerű a váltás.
-
lac14548
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4286 üzenetére
Az én igényeimnek még tökéletesen megfelel ez a router, nincs okom lecserélni.
Hibája sincs szinte semmi (néha a Transmission-t nem tudom elérni a remoteGUI-val, ilyenkor újra kell índítani).
kb fél évente frissítem, ha van mivel (főképp a biztonság miatt) -
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4275 üzenetére
Én ilyen 10-20 kilobájtos fájlokat másoltam 5000 darab volt, mikor a fitefox portable mentését töltöttem vissza, mondjuk azért nem jellemző hogy ennyi apró file-t másolok egyszerre, de nem gondoltam hogy lefagy tőle a másolás. Persze akkor ez lehet a vinyótol is pl., hogy kisebb a gyorsítótár mérete.
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4273 üzenetére
Persze ez igaz, csak azt nem tudom akkor, azt hogy lehet megszüntetni hogy a routerre kötött külső winchesteren ha sok apró fájlt másolok egyszerre, ne fagyjon le a másolás a gépem és a hálózati meghajtó között. Ilyenkor fogy el a memória is a routerbe és nem is szabadít fel. Ekkor szoktam újra indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- általános iskolai rendszergazda
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest