Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek a dupla hozzászólásért, de gondoltam ismét jelzem, hogy még mindig fennáll a jelenség. Most a Windowst is újra telepítettem és még a tűzfalat sem kapcsoltam be, de továbbra sem tudok letölteni. Valamint még mindig 10 másodpercenként felugrik az UAC ablak, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek. ezt az egyet tudtam úgy megoldani, hogy kompatibilitás módnál bekapcsoltam a rendszergazdai futtatást.
Még azon gondolkozom, hogy az a gond, hogy másik partícióra telepítettem, mint az operációs rendszert, de érdekes módon így korábban működött és a Steamnek semmi baja mivel megfelelő jogosultságokkal rendelkezem a meghajtóra. Tényleg nem tudom mi lehet a gond

Továbbra is ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit lehet még ezzel kezdeni!
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest