- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyvolker17
újonc
Olyanban kérnék segítséget, hogy Origin-en egyetlen egy játékom a SimCity amikor azt márciusban hozzá adtam akkor még minden rendben volt(legalábbis úgy emlékszem), na de mondom a problémám letöltöttem androidra a FIFA 14-et, be akartam lépni ott az Originembe, de kiírta, hogy rossz e-mail vagy jelszó, megnézem az Origin kliensbe PC-n ugyan azokkal az adatokkal betudok lépni, megnézem a honlapon ott meg nem.Megkérdezem egy haverom, hogy neki működik-e, ő is csak bénának nézett de átjött és ő se tudott semmit csinálni, beléptünk az ő felhasználójával és neki alapvetően több lehetősége volt.Nekem csak játékaim fül van,meg a bal felső sarokban az Origin logó mellett csak ORIGIN és Súgó fül van, a nevem mellett nincs a képem és a nevemre se tudok rákatolni,beállításaim is csak úgy tudom elérni,ha SimCityre rámenve rámegyek arra a barátomra akinek megvan a játék és az ő barátlistáján magamra, ja és majdnem elfelejtettem a többi ember engem offline-nak lát pedig van netem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest