Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Milkoma
üzenetére
Én tűzfal oldalon kutakodnék, első indításnál véletlen letiltottam az @BIOS (gigabyteos frissítő) azóta akármit tettem nem tudtam elérést adni neki, igaz pár óránál többet nem szórakoztam vele de tűzafal kikapcs + elérés engedélyezése külön minden ilyesmi megvolt, tehát ez alapján én arra nézelődnék, de pontosabbat nem tudok mondani.
-
genndy
addikt
válasz
Milkoma
üzenetére
Nem valami Windows komponens hiányzik? Tedd föl hozzá az összes frissítést amit felajánl.
Illetve nem kevés a hely a vinyón? (nem csak ahol az Origin van, hanem a C:-t is nézd meg, szerintem mindenáron oda akarja leszedni a telepítőt). Illetve Originen is nézd meg a könyvtárakat, állítsd be, indítsd újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest