Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Egy elég nagy problémám van az originnel azon belül is a fifával kapcsolatban, próbálom érthetően és egyszerűen leírni a történteket.
Mostanában legfőképp fifázni szoktam online, de 3 napja nem tudtam fellépni. Ez furcsának is tűnt majd kb 3 óra múlva kaptam is az emailt hogy bannoltak. Az indokuk "abuse of ingame exploit" volt, amit teljesen nem értettem, mert mindent normálisan és fair módon használtam (a másik hogy nem is értem hogy ez pontosan mi lehet). Ezért kapcsolatba próbáltam lépni a a supporttal. Először live chaten próbálkoztam, ahol harmadik próbálkozásra végül valaki megértette a problémámat, de ő is továbbküldött hogy egy adott email címre írjak e-mailt. Ezt meg is tettem és megkérdőjeleztem hogy miért kaptam, erre csak a sablonos választ kaptam. (mindent megnéztek és jogosnak találták azt persze nem írták le, hogy miért) Írtam egy második e-mailt is megkérdezve "abuse of ingame exploit" mire vonatkozik de újra csak a sablonos választ kaptam és, hogy az ő részükről befejezettnek tekintik az ügyet.Már nem tudom, hogy mit tegyek mivel normális indokot nem kapok és ezek szerint magamat megvédeni lehetetlen.
Aki esetleg tudna valami tanácsot adni, annak előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- LED / LCD TV topik
- Kés topik
- Ford topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest