Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Egy elég nagy problémám van az originnel azon belül is a fifával kapcsolatban, próbálom érthetően és egyszerűen leírni a történteket.
Mostanában legfőképp fifázni szoktam online, de 3 napja nem tudtam fellépni. Ez furcsának is tűnt majd kb 3 óra múlva kaptam is az emailt hogy bannoltak. Az indokuk "abuse of ingame exploit" volt, amit teljesen nem értettem, mert mindent normálisan és fair módon használtam (a másik hogy nem is értem hogy ez pontosan mi lehet). Ezért kapcsolatba próbáltam lépni a a supporttal. Először live chaten próbálkoztam, ahol harmadik próbálkozásra végül valaki megértette a problémámat, de ő is továbbküldött hogy egy adott email címre írjak e-mailt. Ezt meg is tettem és megkérdőjeleztem hogy miért kaptam, erre csak a sablonos választ kaptam. (mindent megnéztek és jogosnak találták azt persze nem írták le, hogy miért) Írtam egy második e-mailt is megkérdezve "abuse of ingame exploit" mire vonatkozik de újra csak a sablonos választ kaptam és, hogy az ő részükről befejezettnek tekintik az ügyet.Már nem tudom, hogy mit tegyek mivel normális indokot nem kapok és ezek szerint magamat megvédeni lehetetlen.
Aki esetleg tudna valami tanácsot adni, annak előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest