Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
-
Niczo
senior tag
Üdv Urak!
Letöltöttem a Bf3-at originen a maga közel 17giga adatmennyiségével. Ez a nem éppen gyors netemnek hála eltartott egy darabig. Gondoltam csinálok egy biztonsági mentést dvdre a játékból (ahogy sztímen), de nem tudom hol lehet, egyáltalán lehet?
-
Niczo
senior tag
A Shift2 DLC-kel együtt nekem is bezsákolva, ráadásul a 15%-os kupont is elfogadta vásárlásnál

-
Niczo
senior tag
Nekem a pénteki levelemre tegnap válasz érkezett, idézem:
"Nagyon sajnálom, a hiba nem az Ön rendszerében van, hanem a miénkben - a problémáról tudunk és dolgozunk a megoldáson."
Köszi, azért remélem belátható időn belül megoldják a problémát
Sn[4k3]: én az EA honlapján keresztül küldtem levelet.
-
Niczo
senior tag
Most vettem meg Amazonon a Bulletstormot, erre nem tudom aktiválni Originen (meg a 3linken sem). Nagy az öröm

-
Niczo
senior tag
Ma intézkedett a magyar support és rátette az accomra a ME1-et és BF2 CC-t

Rendesek voltak és megírták hogy új kulcsokat kaptam amivel beregelték a játékokat, a régieket pedig törölték. Viszont mi van akkor ha mondjuk mégis steam alól akarom indítani mondjuk a ME-t ahol még a régi kulccsal szerepel
-
Niczo
senior tag
válasz
üzenetére
A http://www.electronicarts.hu-n bejelentkezel, majd klikk az EA FIÓKOM gombra és ott láthatod a Hozzáférés részletek-nél.
-
Niczo
senior tag
Leveleznék én is az ea supporttal (BF2 és Mass Effect 1 regizés miatt), de hiába nézem a honlapjukat egyszerűen nem találom hogy mi a magyar support email címe

-
Niczo
senior tag
Én elvileg sikeresen beregeltem a 3link egyikén (azt irta sikerült), de a kliensben nem jelenik meg. Tegnap a Crysis Warhead és a MOH Airborne sikerült.
Most jut eszembe hogy a Mass Effect első részét már pár hónapja sikeresen beregiztem (steames vásárlás) az egyik linkelt oldalon, de ugyanúgy nem jelent meg a kliensben mint BF2 CC. Írnék levelet a supportnak, de mivel az angol tudásom gyakorlatilag 0, ha valaki privibe küldene egy formalevelet amit a supportnak írt, megköszönném. -
Niczo
senior tag
Az origine Mass effect 2-ben van magyar felirat? (steaméknél azt írják van, de originen nem találom hol írja le a támogatott nyelveket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).