Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
jó játékokhoz jön a patchelt crack, de tény, hogy néha az origi vásárlókat jobban szívatja a kiadó.
Mi szívunk 1 hétig mire helyreteszi a patch a hibáka, nekik meg már a javított kiadás jön ki törveOriginből és a netes vásárlós "kliensekből" én azt hiányolom, hogy adjanak már fix kedvezményt ha sok játékot vettél meg a kiadótól, vagy ha abból a szériából (NFS, Battlefiled stb már több szériád is megvan originalba). Mennyivel jobb kedvem lenne megvenni PC re is jó kedvezménnyel (pl 50%) majd az NFS-t, de most xbox lesz belőle 90% (bár lehet addig meggondolom magam és jön a másik 2 NFS mellé az új is)
warez visszaszorítására meg nem kell más, mint jó multit csinálni és több lesz a vásárló ha tényleg jó
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a fiam játszik vele multit, én szinte csak single arc vagyok...de az is szívatott, új játékot kellett kezdenem, erről is írtam a saját topikjában...de nézd meg a blogomat, találsz egy hosszú írást,