Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
Felteszem itt ezt a kérdést, mert a Google nem lett a barátom. Need For Speed : Most Wanted-et hogy a túróban nem lehet megvenni digitális formában sehol sem? Elvileg az Underground-széria óta a legjobb NFS, az Originen mégsem kapni. Bezzeg a hulladék Undercovert árulják.
-
a178
tag
A helyzet fokozódik!
Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom 
-
a178
tag
Lol, a kliensem meggajdult. Beállítom neki, hova telepítse és töltse a játékokat( az a lényeg,ne a rendszerpartíció legyen az) leokézom, majd miután rányomok a telepítés gombra, újra a C meghajtót írja ki telepítési útvonalnak. Már arra gondolok, letörlöm az egészet a francba( a klienst), és újratelepítem. De a gond az, hogy direkt nem a rendszervinyóra tettem régen sem, okulva a Steam okozta régebbi kellemetlenségekből. (Megtelt a vinyó
) -
a178
tag
Hogyan tudnám regisztrálni a Steamen vett játékaimat az Originen is? A termékkód beváltása funkcióval? Mert nekem nem fogadja el pl. a Medal Of Honor kódját, mondván, már használatban van.
Persze, mert már megvettem. De viccet félretéve, én a Supporton sem találtam hasonló opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ma reggel mikor hazajöttem a melóból szerettem volna kipróbálni a Gotham City Impostors játékot. El is indult, de mikor be kellene lépni a GFWL-ba, akkor kiírja, hogy frissíteni kellene a kliens programot. Legyen így, gondoltam, de már fél órája itt ülök a gép előtt és még most sem frissült a kliens. Nem mondom, hogy hihetetlen gyors a netem, de ezidő alatt már készen kellene lennie, elvileg 700k-val tölthetek le. Azt hiszem a gép így marad, én meg alszom addig egyet... Kíváncsiságból kipróbáltam a Batman: Arkham Asylum GOTY-t, mert az is GFWL-es, de ott szó nélkül belép a Live-ba és már játszhatnék is. Ráadásul, a Live szerint épp a Gotham Cityvel játszom 
)
Persze, mert már megvettem. De viccet félretéve, én a Supporton sem találtam hasonló opciót.