Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Persze, nem arra gondoltam, hogy nem működne jól. De most menet közben a 1602-őt nem jelezte, csak a 0325-öt, villogtatásnál azonban még mindig ott a 1602 (tegnap itt visszakeresve azt láttam, hogy 40 ciklus után felejt az ecu, ha nem jön a hiba újra).
(a túlhúzott amúgy jelet ad, de a szerelő nem tudta, hogy annak az értéknek mennyinek kell lennie - lehet, hogy nem hozzá kéne vinni? )Azért gondoltam a Deplhi-re, mert az volt benne legalább 15 évig (ennyi ideje van nálunk az öreg).
Nálam NGK a nyerő.
Több Opelos is ezt ajánlotta.
A régi gyertyák 2 pólusú NKG-k (mint kiderült), a mostaniak 2 pólusú Denso-k.
A szerelő Bosch-t ajánlott. De abból is annyi /kxkckcndedf jelölésű van... számomra kínai (egészen a kód visszafejtését segítő algoritmus megszerzéséig
)Meghúzattam amúgy 3-asban egy kicsit a szerelő kérésére a tesztkör alkalmával, nem tapasztaltam/tapasztaltunk megtorpanást vagy hasonlót. Előtte és utána is csak óvatosan mentem vele.
Köszönöm az eddigi tanácsaidat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- iPhone X 64Gb akku 100%
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)