Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
bozont
üzenetére
Sajnos a klíma töltésre szorul.
Ha letörlöm viszonylag hamar visszajön a nyomorult pára.Illetve menet közben lakott területen kívül nagy sebességnél nem is igazán szeretem törölgetni.Az utóbbi időben rengetegen eldobták a kanalat ezen a rohadt 10-es főúton.
A párásodás egészen addig tart amíg nem lesz kellemes meleg az utastér hőmérséklete.Addig viszont tényleg vagy nem győzőm törölgetni vagy kénytelen vagyok kicsit lenyomni az ablakokat.Ami ilyen hűvösben már nem annyira mókás.ntomka: Köszi!Majd kicsit visszaveszek a hőfokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ASUS routerek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A párásodás egészen addig tart amíg nem lesz kellemes meleg az utastér hőmérséklete.Addig viszont tényleg vagy nem győzőm törölgetni vagy kénytelen vagyok kicsit lenyomni az ablakokat.Ami ilyen hűvösben már nem annyira mókás.