Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Blaupunkt Brighton 170 Bt fejegységet ajándékba

[link]
Meglepetésemre beszereléskor, elég volt csak megcserélni a memória 12V és a 12V plus vezetékét és gond nélkül működik. (csak ha rajta van a gyújtás)
DE a legnagyobb meglepetés akkor volt amikor a multikormányon véletlenül megnyomtam a hangerő gombot és a rádió reagált
Szóval működik a multikormány is külön adapter nélkül.Két észre vétel van csak:
-Rádiónál a csatorna váltó gombok, frekvencia keresésként működnek, tehát a rádión kell az eltárolt csatornákat váltogatni
-A Bal alsó gomb nem csinál semmit, erre esetleg ha van valakinek valamilyen ötlete, hogy milyen funkciót tölthetne be az új fejegységnél akkor várom az ötleteket
Bekapcsolni, "bemenetet" váltani, hangerőt vezérelni, számokat léptetni tökéletesen lehet kormányról.
Gondoltam megosztom veletek ezt a kellemes csalódást, hátha jól jön valakinek aki fejegység cserén gondolkodik

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Robot fűnyírók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal Gear Solid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest