Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz darthdenes #6184 üzenetére
Ha az írott lemezt gond nélkül le lehet rippelni számítógépre úgy, hogy nincs Read error, akkor a lemez és az írás tuti hogy jó. Persze írott lemeznél még előfordulhat, hogy az asztali lejátszó nem szereti az adott mides lemezt. Aztán az is előfordulhat, hogy az ISO fájl amit letöltöttél eleve hibásan van elkészítve. Ha jól emlékszem, akkor a Power DVD kezeli ISO-ból a menüt is, és nagyon érzékeny volt rá ha hibás volt a menü struktúra. Azt hiszem fizetős progi.
Viszont, ha már menü se kell, akkor miért nem médialejátszót használtok MKV, MP4 stb fájlokkal? Most tudom hogy a Blu-ray ellen beszélek, de ma már nagyon problémás lemezt írni jó alapanyag nélkül. Jó alapanyagot a lemezre értem,
[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
Lite on eb1 az író és Lg Blu ray a lejátszó valamint Verbatim lemezeket használok.
Az íróban max 300 lemez lehet.
A lemezek haverhoz is szoktak kerülni és volt olyan, hogy nála ment nállam nem vagy fordítva. -
Joshi
titán
válasz darthdenes #6182 üzenetére
A Blu-ray menünek ehhez semmi köze. Lehet hogy a lejátszó optikája már haldoklik és nem tudja rendesen olvasni az írott lemezeket. Vagy eleve az íród vagy az írható lemezzel van gond. Milyen asztali Blu-ray lejátszód van? És milyen íród van amivel a lemezeket írod? Illetve milyen lemezre írsz?
[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
Sziasztok.
Iso formában lévő filmet szeretnék kiírni blu rayre amit asztali lejátszóval szeretnék megnézni.
Utóbbi időben megszaporodtak a hibák. Pixelesedés, akadás vagy el sem indul.
ImgBurnt használok. A javasolt beállításokat végre hajtottam.
Kaptam egy olyan tippet, hogy ha kiszedném a menüt a lemezből akkor jó lenne.
Mivel lehetne ezt végrehajtani?
Köszönöm -
sepy
csendes tag
válasz belinho #6176 üzenetére
Köszönöm a segítséget, az a baj a Pana illetve Jvc stb. japán lemezekkel , ha az Ebay-on rendelem , (és máshol nem is nagyon tudom ) , hogy 2x fizeted az Áfá-t + Vám!
Tavaly óta folyamatosan így jártunk a barátaimmal. A posta mindent bent tart vámolásra, hiába küldöm el a számlát amin rajta van a vonalkód+az IOSS szám .... simán leszarják, csak fizess így a kb. 1000 ft-s lemez az Áfa+Vám+Szállítás 1800-2000 Ft-be fog kerülni ezek miatt körülményes a tengerentúli szállítás. Ezért próbálnék euro övezeten belül venni valami minőségi lemezt, de úgy látom lassan el kell felejteni az asztali BD lejátszókat is. A Barátaim és én is még 3D filmezünk..... Még egyszer köszönöm a segítségeteket! -
belinho
senior tag
Panasonicot én is ajánlom, de szerintem az már nagyon overkill lesz neki.
Olcsóbb lemezek között keresgél, Mediarange, Primeon, én ezért javasoltam egy jobbféle Verbát, mint arany középút ár-minőség szintben.
"Olcsón nem kapsz jó minőségű lemezt, azok az idők már elmúltak"
Ezzel pedig maximálisan egyetértek! -
Joshi
titán
Olcsón nem kapsz jó minőségű lemezt, azok az idők már elmúltak. Én Panasonicot ajánlom, nézz körül hátha találsz ennél olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
RITEK - BR3 - 000
Maxell lemezeknél szokott lenni ez a mid kód. Ritek nem igazán ajánlott nagyon ingadozó a minősége.
Én ezt a fajtát ajánlom. -
belinho
senior tag
A lemezzel van a probléma itt is tárgyaltuk már, illetve külföldi fórumokon is volt már szó róla. Elég ha pár sorral feljebb olvasol, pont ezt tárgyaltuk.
Mediarange lemez eleve rizikós mivel az egyik verziónál az eredeti CMCMAGD16-os mid kód van átírva VerbatIMf-re a nagyobb kompatibilitás miatt.A CMCMAGD16-os lemezt, kapható Mediarange-ból is viszont aránylag nagyon szépen megírja a Pioneer író. Másfajta lemezt kell venni, vagy várni a firmware frissítésre, ami talán megoldja, más megoldás nincs.
Esetleg még Imgburnben beállítani az optimális írási sebesség opciót, amivel nem a stratégia alapján ír, hanem a fej állítja be magának az optimálisat.
[ Szerkesztve ]
-
sepy
csendes tag
Sziasztok!
Öreg róka vagyok már, eddig megírtam sok-sok lemezt (50gb) , most viszont rétegváltáskor lefagy az asztali íróban minden amiket ezekre a lemezekre írok: 25.darabos MediaRange (mid: VERBAT-IMf-000 ) kb. 15-18 kukában végezte.írók: Pio 208d, 209m, UD04, sebességek x2,x4,x6. Progik: Alcohol 120%, ImgBurn, Nero2024 SE, AnyBurn, BurnAware, Ashampoo BurnS .25 ezek mind hivatalos vásárlások . Kivétel az ImgBurn és a BurnAware ezek free. Lehet rossz sorozatot vettem? (eddig mindig 10-es hengert vettem és még nem volt rossz egy sem 6x írva) Gép+Win.11 új(esedékes volt a csere) ,adat sebességgel nem lehet gond 3 db alaplapi ssd-ről (NV2) és 32gb(3600) rammal dolgozom. Ötlet esetleg? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
-
Srob
tag
Végre befejezte 2x-es sebességen, de a végeredmény pocsék. [kép] [kép]
A rétegváltásnál a kép 5-6 mp-t áll. Egyenlőre megy félre, és a többi
lemezt is tesztelnem kell. Úgy néz ki ezzel az 50-es pakkal megszívtam.
Összehasonlításképpen, egy hasonló hengerből egy féléves írás.
[kép] És nem volt benne hibás darab![ Szerkesztve ]
"curiosity killed the cat"
-
Srob
tag
Kétszeresen kezdtem. Alig kezdet bele és hiba. Utána raktam fel négyszeresre. Kiírt 13-at
4 kukával. Azóta egy Verbatim 25GB-t hibátlanul megírt [kép]. Mára feladom, majd megpróbálom még egyszer 2x-en. Érdekes, még eddig nem volt gondom az 50 gigás verbával 4x-es sebességen."curiosity killed the cat"
-
belinho
senior tag
Másik itteni fórumban és külföldi fórumban is azt írják, hogy gáz van a VerbatIMf mid kódos lemezekkel.
Valamelyiket szépen megírja, a következőnél hatalmas piros tüske rétegváltásnál.
Most nálam is ez van ugyanezzel a lemezzel. A furcsa az, hogy nálam kiválóan írta ezeket a lemezeket mindet ugyanabból a hengerből, tokos verzióból.
Én hülye felraktam az új 1.05-ös firmware-t a Pioneer BDR 212-EBK-ra, majd egymás után rétegváltásnál kiugróan magas PIE és PIF tüske 5db ugyanilyen kétrétegű lemeznél ugyanabból a hengerből, tokos verzióból,amit addig kiválóan írt. 6X-4X-2X teljesen mindegy a sebesség. Bontottam egy új hengert, amit hónapokkal később vettem,abból az első lemezt meg nem tudta lezárni. Szóval a 6. 1500Ft-os lemez után untam meg, most várom az új firmware-t. Sajnos az 1.04-re nem tudok visszaflashelni.
Kíváncsiságból megnéztem egy 50GB-os újraírhatóval is, amin tesztelgetni szoktam, amire régebben nem, most arra is akkora rétegváltási hibát dob, hogy csoda.
25Gb-os nálam is tökéletes. Ettől függetlenül lehet a lemezek rosszak, nálam csak véletlen egybeesés hogy pont a firmware frissítés után jött elő. -
-
Srob
tag
Üdv!
Ránézne valaki!
Miért hibázik random az író, (általában rétegváltáskor) ha egy adott BD lemezt már egyszer jól megírt? Hét 50GB-os lemezt kell duplán kiírnom. Amire az utósóig eljutottam, 4db kuka. Eddig csak az 50-es Verbatim lemeznél fordult elő, a 25-nél nem.
Az írónak nem tetszik ez a lemez? Vagy hibás?
Programok, op.rendszer: ImgBurn, Win11
Csatolok pár képet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,"curiosity killed the cat"
-
belinho
senior tag
Használ még itt valaki BD-rebuildert vagy esetleg ért hozzá?
Miért van az, ha beírom a custom target size-ot 24000Mb-ra, vagy kiválasztom a BD 25 opciót, akkor a 23,6 GB-os filmből nem 23,5-öt hanem 17,5GB-os filmet csinál.
23,5 GB fér egy BD-25-re, szóval azért a 100 megáért nem írnék egy BD-50-et, hanem tömöríteném. Viszont így meg nagyon betömöríti és marad egy csomó üres hely a lemezen. -
AtHoS
nagyúr
válasz neo-geo #6154 üzenetére
Sziasztok!
Olyan megjegyzésem volna (hacsak nem nálam van valami adblock probléma), akkor az összefoglalóban található beállítások jó része kvára nem látható/értelmes, mert hiányoznak a képek, tehát pont a lényeg, amit állítgatni kellene pl. imgburn-ben.
Bár ahogy látom ez senkinek fel sem tűnik/nem érdekes terület
read-only mode on the forum
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 80GB-os BD ISO filmem, erre kellene nekem egy HU feliratot tenni, meglehet ezt valahogy oldani, vagy felejtsem el?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Dißnäëß
nagyúr
Jaja köszi, Seagate-es vagyok, WD-m már hullt el 4 is az elmúlt 20 évben, Seagate nulla, ez persze lehet hit alapú is, de ezekben bízom. (Most is 4db Exos-om van, elődjei NAS szériásak voltak).
Évente beindítanám, de akár negyedévente is őket, ez nem gond, van külső dual slot-os USB3 SATA dokkolóm.
Köszi a tippeket és szép napot !
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
M107
addikt
válasz Dißnäëß #6147 üzenetére
Időnként azért a backup hdd-ket, is indítsd el mert láttam már olyat, 2 év után, hogy elővesz a backup mert ki kell pótolni de a fejecskét le voltak tapadva WD márkájú és Toshiba márkájú HDD-k voltak.
Egy kis smart hiba lett belőle, de semmi több.
Ritkaság, de előfordul és ha pont kellene elég, gáz persze volt még egy másik biztonsági másolat, az viszont tökéletes volt.
Tehát nem egyértelmű, de azért...Csupán jó tanács volt.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Dißnäëß
nagyúr
Fair válasz, köszi. Akkor bele sem vágok, mert én is HDD és eközött billegtem.
Van most egy 4 HDD-s NAS-om, ZFS-el. De ez nem archiválási célú (bár lényegében mindent ide teszek és állnak nyilván), de elvagyok ezzel 10+ éve, költöztetem újabb és újabb HDD-kre egyenként kicserélve őket (a "lábakat" a "raid" alatt). Eddig adatvesztés-mentesen, a ZFS ebben sokat segít. No de user error ellen ez sem véd (véletlen törlés, ilyesmik, bár snapshot-olni tud, én nem élek vele).
Szóval akkor még mindig az a legjobb, ha a fontosabb dolgokat 2 nagyobbacska HDD-re kiteszem 2 külön lokációra és annyi.
Hát, köszönöm, lehet ez lesz az irány akkor. Kis 2.5" HDD-kből annyi, mint nyű, lehet veszek akkor mondjuk 4-et, kettesével mirror-ba teszem őket és egyik páros anyáméknál, másik páros hugomnál, a ruhásszekrény hátsó polcainak egyikén elvannak akkor évekig, néha frissítek egyet rajtuk vagy csekkolom, mizu, esetleg csere újra, de kb. ez lenne akkor a megoldás.
Nézem még szalagot is, LTO, áhh.. irreálisan drága földi halandónak azok, amik már értelmes adatmennyiséget képesek tárolni.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
M107
addikt
válasz Dißnäëß #6145 üzenetére
A kérdés mekkora adatmennyiséget akarsz hosszú távra megtartani.
A lemezeket ma már csak kiegészítésként tartanám sajnos vagy nem sajnos 3-4 év és vége az optikának.
Én végig ki tartottam mellette, rengeteg cd-dvd Blu-Ray-t írtam meg és volt, sőt még prémium lemezeim bontalanul is vannak, de én az mondom, inkább egy 3-5 év garis 6-8 TB HDD duplán két külön helyen tartva.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, lenne pár dolgom archiválni NAS-ról. Tudnátok nekem megbízható "mindenes" drive-ot ajánlani ?
Még azt sem tudom, belsőst vagy külsőt szeretnék, Pioneer BDR-XS07S-el szemezek, mert így laptophoz (Windows), meglévő asztalihoz (Linux), mindenhez is köthetem.
A cél M-DISC-re archiválás (100GB), de ha nagyritkán egy Androidos okostv oldalába is bedugom, van esélyem arra, hogy az Kodi-val vagy a saját szoftverével lejátszik róla anyagot ? (Pl. családi video-kat, amiket a fényképezőgéppel/mobillal vettek fel szüleim).
Tudom, utóbbi célra egy Pendrive sokkal triviálisabb megoldás, de ahogy olvasom, vannak írók, amik utána lejátszást nem támogatnak (video, audio). Jó lenne olyat lőni, ami igen (ha már lúd), de bevallom, tudok enélkül létezni, az archiválás fájlrendszerre az elsődleges cél, nem a "médiázás" on-the-fly.
Még ami érdekelne, hogy mennyire sérülékenyek ezek a lemezek ? A CD elviselt némi apró karcot, a DVD már kevésbé tolerálta ezt, de azért van 1-2 sokat túlélt lemezem, amikről még tökéletes az olvasás, pedig fénynél ránézek, hááááááát.... kérdőjeles
BD-nél mi a helyzet, nagyon hímestojásként kell kezelni őket ? Előfordulhat olyan, hogy egy 10-es pack-et leviszek tokjában autóban a csomagtartóban (lekötve, ne csúszkáljon) és a rázkódástól a tokot mikor kinyitom, a lemez kiesik ? Ergo, leugrott a közepébe enyhén befeszülő tartóról.
Bocs, ha hülye kérdések, rég volt korongom és DVD-nél megálltam anno.
-
-szabi-
addikt
A megírt lemezek közül egyetlen egy volt ahol az imgburn ellenőrzése nem akasztotta ki a gépet.
Ennél az egy lemeznél gond nélkül le tudott futni.
Látszik, hogy az imgburn rögzítette az ellenőrzés görbéjét az info fájlba.
Ugyanez a lemez dvdisaster ellenőrzésre.
Tudom ebből még nagyon messzemenő következtetést nem kellene levonnom, de azok a lemezek problémásak ahol imgburn lefagy és kiakasztja a gépet.
Mindenképp ki kellene próbálnom másik íróprogramot. -
Joshi
titán
válasz -szabi- #6135 üzenetére
A lemez minőség ellenőrzéshez speciális író/olvasó meghajtó kell, Blu-ray-ből egyre kevesebb ilyen van. Se a te, sem pedig az én meghajtóm nem képes erre. Ezért nem futnak le a "disc quality" opciók. Viszont a DVDIsaster scan-nél mutat olvashatatlan részt? Ha igen, akkor kuka a lemezed, mert az idővel csak rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Hi
Végül ezt a beállítást megtaláltam de azért automatikusan skálázódhatna.
Közben frissítettem firmware-t mert az is jó régi volt már.
Sajnos a lemez végén most is letörik a görbe és imgburn most is belefagy az ellenőrzésbe.
OptiDrive is tud hibákat nézni csak a disc quality-t kell futtatni.
Nem tudom bluray esetén ez vajon működik, dvd lemez ellenőrzéséhez lite-on olvasó kell.üdv
szabi -
Joshi
titán
válasz -szabi- #6132 üzenetére
Még próbáld meg a DVDIsaster progit, mert az írja az esetleges read errort is ha nem tudja rendesen olvasni a lemezt. A scan-t futtasd.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Ilyen lett.
A vége letörik.
Azt nem tudom az olvasási sebesség miért nem skálázódott automatikusan. -
Joshi
titán
válasz -szabi- #6129 üzenetére
Az ImgBurn teljesen jó íróprogram, nem kell mást használni.
Írás utáni visszaellenőrzést kapcsold ki az ImgBurn-ben, de ezt javasoljuk is az összefoglalóban.
Illetve akkor lett jó az írás, ha az Optidrive Controllal hasonló visszaolvasási tesztet kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Hi
Esetemben a tálca szépen kijön és visszamegy.
Ha az imgburn beépített tálca ki és be gombját használom arra is jól működik.
Ellenben írás utáni visszaellenőrzésnél nem jön ki a tálca és az imgburn lefagy.
Ezzel együtt a bluray író is elérhetetlenné válik.
Újraindítás sikertelen csak reset vagy ki-bekapcsolás teszi helyre a gépet.
Van másik ajánlott író program?üdv
szabi -
Beni2360
félisten
-
Joshi
titán
válasz -szabi- #6126 üzenetére
Mivel egy mechanikai készülékről beszélünk, annak nem jó ha sokáig áll. Célszerű időközönként írni akár egy újraírható lemezre valamit. Vagy ha tényleg állt már 1-2 évet, akkor ugyancsak újraírható lemezre kell írni párszor, mielőtt a végleges egyszer írható lemezt írnánk meg.
Nagyjából ez olyan mint egy tintasugaras nyomtató, annak se jó ha hónapokig nincs használva. -
-szabi-
addikt
Hi
Kettő éve nem írtam már lemezt.
Win11, Imgburn 2.5.8.0, Pio BDR-209M (fw 1.33).
Az írás gond nélkül végigment azonban az ellenőrzésbe belefagyott az imgburn, mikor a tálca kitolását akarta csinálni.
Végül a gépet kellett újraindítanom de az sem működött amíg ki nem vettem a lemezt az íróból.
Mikor újraindult visszatettem a lemezt amit gond nélkül tudok olvasni.
Szerintetek mi történhetett?
Annak ellenére, kb 10 éve nem frissült, írásra még mindig imgburn a javasolt?
üdv
szabi -
M107
addikt
A mai napon sajnos az örök bitmezőkre távozott a Kis BDR-206D Pio írom.
Nem kap feszültséget így sajnos kuka vagyis megy fel a wintrinbe
0Km 2012-ben vásároltam
Verybigboy mestertől
Utódja meg lesz hamarosan de csak is külső BD-RW mivel nekem inkább már csak olvasásra kell néha írásra is de arra már csak keveset.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Marcus88
tag
Üdv.
Olyan problémám lenne,hogy pár napja kb minden 2-3 lemez írása sikertelen és ilyen üzeneteket kapok.Vagy az írás elején,de előfordúl,hogy 30-40% körül. Valakinek valami ötlet?
Egy 10 éves Pioneer író Omega lemez 4X írási sebesség.
-
belinho
senior tag
Mitől van az, hogy néha kockásodik a kép TS muxerral való átalakítás után?
Szinkronizálni akartam egy itthon nem kapható filmet. Egy BD mappaszerkezetből a fő filmet, és a film mkv verziójának a magyar hangsávját szerettem volna összeollózni.
Berakom őket a muxerba, kiveszem a 2 db kellő fájlt.Tökéletesen hiba nélkül végigmegy. A magyar hang is alákerül másodpercre pontosan, viszont időnként bekockásodik, megakad a kép.
10perc alatt végigmegy, nem konvertálok semmit. Leawo-val és MPC-kal is ugyanott jön a hiba, nem a lejátszó szoftver a hibás.
A TS muxer hibázik vagy mi okozhatja? -
cujo69
tag
Asztali lejátszóknál nem ritka a fejegység meghibásodása, ami pont ilyen hibákkal kezdődik. Vagyis először mindig a rétegváltásnál pontatlanok, aztán ez egyre rosszabb lesz.
Viszont van kb 30 lemez írva, amit hibátlanul visz a Pana,ha a fejegység lenne hibás,akkor a régebben írt lemezeket is hibásan kéne lejátszania..De mint írtam,az írót rádugva a Zidoo Z9X re,ugyanúgy jelentkezik a hiba.De persze kipróbálom,amit javasolsz,és köszönöm hogy próbálsz segíteni -
Joshi
titán
Asztali lejátszóknál nem ritka a fejegység meghibásodása, ami pont ilyen hibákkal kezdődik. Vagyis először mindig a rétegváltásnál pontatlanok, aztán ez egyre rosszabb lesz.
Javaslatom a következő. Íróprogramnak mindenképpen ImgBurnt használj. Az újraírható lemezt formázd meg (teljes), ez ugyan annyi idő lesz mintha teleírnád a lemezt. Írd ki újra az ISO fájlt és ha elkészült, akkor teszteld le az olvasást pl a Nero Disk Speed programmal. Ha a PC-és íróval minden rendben van, de az asztali lejátszó továbbra is hibázik, akkor asztali lejátszó hiba.
Az újraírható lemez teljes törlése.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
-
cujo69
tag
Mi lehet a probléma?UHD BD50 ISO fájlt írok ki Verbatim újraírható lemezre,de minden egyes film felénél összetörik a kép,megakad a film.Olyan, mintha a rétegváltásnál lenne probléma.Először azt hittem az író val van a gond(Liteon),ezért vettem egy Verbatim írót,de ugyanaz a probléma.Többféle íróprogrammal próbálkoztam,de az eredmény ugyanaz..
-
Jocek1979
csendes tag
válasz spiky03 #6110 üzenetére
nagyon köszi a gyors választ . most leptem megam egy blu ray iroval es ezert nem voltam biztos benne szoval ha torrentröl letöltök egy mondjuk 15 gb os hd filmet akkor csak ugyanugy rá kell majd másolnom a lemezre mint amikor dvd lemezre masoltam és le tudom játszani blu ray lejatszoval?
-
Jocek1979
csendes tag
imgburn alkalmas blu ray lemez irásra?
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok az a kerdesem hogy ha letöltök egy hd filemt es kiakarom irni blu ray lemezre ki tudom e irni a windows 10 el vagy kell hozza egy külön program a gépre??
-
passat77
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék kiírni 7.6 GB-os (Xbox 360) ISO fájlt egy 8,5 GB-os lemezre. De az írási folyamat 51%-on megáll, és a "Layer 1" írásnál áll.
A LayerBreak=1913760 beállítása megtörtént. Mit rontok el? -
M107
addikt
Annak idején a dvd shrink megoldott mindent kár, hogy nincs már nincs ilyen progi.
mondjuk mostanában nagyon kevés ember ír ki dvd, blu-ray-re dolgokat....A Blu-rayt én már csak biztonsági mentésnek használom, főleg a sok -RE lemezemet.
A 4 darab Bd lejátszóm már eladtam régen, már csak a régi 206D és a kicsit kevéssé használt 209 íróm van meg.Persze nem szólom le aki még mai napig lemezre ír vagy vesz filmet.
UI:
Már el sem, tudnám képzelni hogy házimozi-n vagy egyéb dolgon nézek filmet egy a 2010 utáni filmek 95% semmit nem ér.
Ha jó a film vagy sorozat nem a hang vagy a kép számít persze emel jó 25-35% ot, de nekem bőven megteszi ezek nélkül mert a hozzá való eszközök nem 10 fillérek, ha már veszel vegyél normálisat azt vallom.
+
elég kevés időm van az ilyen dolgokra ami érdekel meg vagy stream vagy virágbolt és pendrive persze 1080P vagy 4K a kis VX 400 256 GB verba pendrive-omra rá fér.
Akár 2- 3 is 4K ban ha olyan 1080P-ben meg ....[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
belinho
senior tag
válasz adamcsik #6098 üzenetére
Nem! A tsMuxer segítségével ki tudod venni a felesleges nyelveket, feliratokat, vagy új nyelvet, feliratot betenni.
Ahogy Joshi is írja konvertálni kell, a 23GB-ot BD rebuilder programmal tudod megoldani, az outputnál kiválasztod a BD25-ös méretet, vagy a custom targetnél lehet kísérletezgetni a mérettel, hogy pont 23GB legyen.
Fent az összefoglalóban van leírás. -
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest